ولي جدي هندي ها دارن ورژن باليوودي شو ميدن بيرون.
البته شخصيت هاي اصلي فيلم دو زن هستن.
ای بل :cheesygri . . . با این که فیلم هندی نگاه نمی کنم واین این یکی واجب شد . در مورد عکس کوهستان بروکبک 2 هم نشون یکی از دوستام دادم ای کیو بم گفت میلاد هر وقت اکران شد برام دانلود میکنی ؟!!
نوشته شده توسط Metal Gear Solid:
میلاد واقعا" بابت تپه ها چشم دارند دستت درد نکند.البته امین واسطه شد و رایت اونا بهم داد.امیدوارم راضی بوده باشی و نفرین مون نکنی.
خواهش میکنم اگه فیلم تو این مایه ها ( با این حد خشونت ) میخوای Hostel , the devil reject رو بگیر ....
امین کوش !!! میبینم که با محصولات ملت داری کاسبی میکنی

. فکر کنم کرمانشاه الان همه HHE رودارن دیگه ؟! حالا بگو چرا یکی از دوستای کرمانشاهیم بم گفت میخوای برات DVD E3 مال BC رو برات بیارم ؟ گفتم بابا من خودم خریدم ! ! :cheesygri کار امینه نه ؟ !!
دی وی دی F&F : tokyo drift اومده بچه ها؟؟؟ ...
فکر نمی کنم اقا سعید .... کیفیت خوبش هست تو نت ولی دی وی دی نه .... دی وی دی هایی که این هفته میاد Silent Hill ( آریا ! ) . Just My Luck . Poseidon . Transporter 2 و The Wicker Man . هست در کل یه سری به اینجا بزینین شایدم اومده باشه ؟! :
http://movies.yahoo.com/mv/dvd/
چشام داره اشتباه می بینه ؟!!! Wicker man که هنوز اکران نشده که دی وی دیش بیاد که فکر کنم همونه که توش نیکلاس کیج بازی میکنه به معنی مرد پوشالی ....
ولی نه اسم نیکلاس کیج تو بازیگراش نیست .... یادمه بچه که بودم یواشکی از پسر عموم یه فیلم ویکر من و قطار وحشت گرفتم که ویکر منه سیاه وسفید بود خیلی هم صحنه داشت از داستانش چیزی یادم نمیاد او ن چیزی هم که از فیلم یادم میاد یه مجسمه چوبی بود که زنای .... توش بودن !
که معنیش میشد مرد ترکه ای ولی ویکر من نیکلاس کیج میشه مرد پوشالی که فکر کنم به افرادی میگن که در حد اندازه اون چیزی که نشون میدن نیستن .... ظاهرشون با باطنشون خیلی فرق دراه ؟! در کل حتما اون فیلم نیکلاس کیج نیست احتمالا باز سازی همون قدیمیس ....
دیروز تریلر قسمت دوم فیلم Grudge رو دیدم نسبت به یکش خیلی ترسناک تره ولی نقش سارا میشل گلار توش خیلی کم شده !! ( دلم برای خالی بندیاش تو buffy تنگ شده ).
از بس که تو Scary Movie 4 با حال مسخرشون کرد که هر وقت پسره رو میدیدم یا SM می افتادم

....
راستی Pirates هم از 401 میلیون شده !!! احتمالا رکورد اسپایدر من 403 میلیونی هم میزنه .... ولی امکان نداره رکورد 431 میلیونی Star Wars. Episode 1 رو بشکونه .