Movie Center

بچه ها ، من چند وقته توی قسمت Movie سایت یاهو ، دو تا Resident Evil میبینم ، به جز اون دوتایی که اومدن (مجموعا 4 تا ) جریان اینها چیه؟ کی میان؟

فیلم punisher 2 خبری هست ازش ؟ اصلا میخواد ساخته بشه؟

من توی یک عکس تبلیغاتی ، اسم Leon 2 (Proffessional 2 ) رو دیدم . این جریانش چیه؟

نوشته شده توسط Metal Gear Solid:
آریا جان حوصله داری ها...:)
اینکه دیالوگ های فیلم را عوض کرده باشند فکر کنم بزرگترین توهین است به سازندگان فیلم و بهترین دلیل است برای ندیدن اش...
یک سوال : داخل اون سانس که این فیلم ( عدد شانس اسلوین ) را پخش کرد نامش را به « حادثه در نیویورک » تغییر نداده بودند ؟ :-"
دیالوگهاش رو که نمیتونن تغییر بدن چون زبون اصلی هست ولی زیرنویس رو بعضی جاها عوض میکنن که یه کم تابلو بود.مثلآ یه جایی یارو میگفت من g . a . y نیستم ولی توی زیرنویس نوشت من اینکاره نیستم ! ولی در مجموع دیدن یه فیلم هالیوودی توی سینما با اون پرده بزرگش و صدای دالبی خیلی حال میده.
اسمش رو هم همون طور که گفتی گذاشتن حادثه در نیویورک که خیلی کار ابلهانه و مسخره ای هست.من خودم وقتی زنگ زدم سینما فرهنگ ببینم فیلم چی داره طرف گفت حادثه در نیویورک و من گفتم از این فیلمهای چرت و مسخره هست ولی وقتی توی مجله تبلیغش رو دیدم فهمیدم Lucky Number Slevin هست.

مهدی کی لینک خواست حالا؟:)همینجوریشم قبولی!
عجب هیکلی به هم زده جسیکا آلبا:)
فیلم جدید Daren Aronofsky هم معلوم شد.این فیلم،فیلم چهارم این کارگردان حساب میشه،فیلم اول این کارگردان Pi هستش که کاربرای IMDB گفتن فیلمش نسبت به بودجش فوق العادس،آخرین نظرم گفته Genius و امتیازشم از نظرات 26 هزار نفر شده 7.5 که خیلی بالاس،مخصوصا برای فیلم اول.فیلم دومش Requiem for a Dream هست.فیلم سومش که روز شکرگذاری قراره اکران شه،اسمش Fountain هست با بازی هیو جکمن.فیلم چهارم این کارگردان احتمالا با اسم Black Fliesقراره برای اکران 2008 آماده شه.سناریست این فیلم،سناریست یه برنامه کودک خیلی پرطرفداره به اسم Blue's Clues و داستانش راجه به دانش آموزیه که یه سری حقایق رو درباره زندگی میفهمه.
--------------------------------------------------
Hostel2 قراره ساخته شه،این بار به جای 3 تا مرد،داستان3 تا زن رو بازگو میکنه.
جکوئین فونیکس برای بازی تو Reservation Road انتخاب شد،داستانش اینه که یکی میاد پسر فونیکس رو میکشه،بعد فونیکس به فکر انتقام می افته،قراره فیلمش از این اکشنای سریع بزن بکوب باشه،مثل Face-Off.
ویل اسمیت که چند ماه پیش گفته بود میخواد سینما رو ترک کنه تا بیستر با خونوادش باشه،قراره بازم برگرده به سینما،اسم فیلم احتمالا I'm Legend هستش و درباره یه بابائیه کهآخرین آدم زنده رو زمینه،بقیه همه ومپایر شدن!با توجه به اینکه ویل اسمیت خودشم کلا چیز جوکیه،احتمالا این فیلم رو میشه نسخه سینمایی Dead Rising هم تصور کرد:)
احتمال اینکه یه نسخه سه بعدی از Kong و LOTR دوباره اکران شه خیلی زیاده،من که متوجه نشدم سه بعدی یعنی چی!

نوشته شده توسط Elvish Hero:
احتمال اینکه یه نسخه سه بعدی از Kong و LOTR دوباره اکران شه خیلی زیاده،من که متوجه نشدم سه بعدی یعنی چی!
خب عماد 3 بعدی یعنی 3 بعدی دیگه ! بعضی فیلمها رو میان به صورت 3 بعدی میسازن و بعد عینک میدن دست ملت که فیلم رو ببینن. از همون عینکهایی که یه قابش آبی هست و یه قابش قرمزه. بعد به خاطر یه سری خصوصیتهای چشم و کمک این عینکها فیلم 3 بعدی میشه.مثلآ دست کینگ کونگ از صفحه میزنه بیرون. یه نمونه اش فیلم Spy Kids 3 هست که دو سه سال قبل توی تهران نشونش دادن و خودم هم دیدم ولی چشمم دراومد !

کسی نمیدونه ؟ منظورم از رو پرده نیستا...
آره اومده
اگه خواستی من لینک دانلود کیفیت دی وی دی رو برات می ذارم.....ولی راستشو بخوای من اصلا با این شماره حال نکردم و الا دان می کردم و برات می فرستادم

نوشته شده توسط dinosaur:
خب عماد 3 بعدی یعنی 3 بعدی دیگه ! بعضی فیلمها رو میان به صورت 3 بعدی میسازن و بعد عینک میدن دست ملت که فیلم رو ببینن. از همون عینکهایی که یه قابش آبی هست و یه قابش قرمزه. بعد به خاطر یه سری خصوصیتهای چشم و کمک این عینکها فیلم 3 بعدی میشه.مثلآ دست کینگ کونگ از صفحه میزنه بیرون. یه نمونه اش فیلم Spy Kids 3 هست که دو سه سال قبل توی تهران نشونش دادن و خودم هم دیدم ولی چشمم دراومد !
در ادامه صحبت های آریا اضافه کنم که از سال 2005 قراره یه نسخه ی سه بعدی از Star Wars (هر 6 قسمت!!!!) بیاد اما هنوز خبری نشده چون بیشتر وقت گروه به ساخت مقدمات سریال 100 قسمتی و نسخه ی ادیت شده برای دیسک های Blue-ray می گذره .
-----------
در مورد این سریاله SW خبری نشد البته غیر از اینکه گفتن "Think about bounty hunter" و اینکه در بیشتر قسمت ها Quinlan Vos قهرمان داستانه و اینکه فقط فصل اولش رو عمو جورج میسازه

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط saeed-crisis2:
کسی نمیدونه ؟ منظورم از رو پرده نیستا...
سلام.
نه البته divx ش اومده که نمیدونم کیفیتش خوبه یا نه!!!
ولی dvd َ نیومده;) یعنی من ندیدم!!

آره اومده
اگه خواستی من لینک دانلود کیفیت دی وی دی رو برات می ذارم.....

بهزاد فکر کنم اون divx ش هست ها!!

ولي جدي هندي ها دارن ورژن باليوودي شو ميدن بيرون.
البته شخصيت هاي اصلي فيلم دو زن هستن. :)

ای بل :cheesygri . . . با این که فیلم هندی نگاه نمی کنم واین این یکی واجب شد . در مورد عکس کوهستان بروکبک 2 هم نشون یکی از دوستام دادم ای کیو بم گفت میلاد هر وقت اکران شد برام دانلود میکنی ؟!! ;)

نوشته شده توسط Metal Gear Solid:
میلاد واقعا" بابت تپه ها چشم دارند دستت درد نکند.البته امین واسطه شد و رایت اونا بهم داد.امیدوارم راضی بوده باشی و نفرین مون نکنی.:)

خواهش میکنم اگه فیلم تو این مایه ها ( با این حد خشونت ) میخوای Hostel , the devil reject رو بگیر ....
امین کوش !!! میبینم که با محصولات ملت داری کاسبی میکنی :p . فکر کنم کرمانشاه الان همه HHE رودارن دیگه ؟! حالا بگو چرا یکی از دوستای کرمانشاهیم بم گفت میخوای برات DVD E3 مال BC رو برات بیارم ؟ گفتم بابا من خودم خریدم ! ! :cheesygri کار امینه نه ؟ !!

دی وی دی F&F : tokyo drift اومده بچه ها؟؟؟ ...

فکر نمی کنم اقا سعید .... کیفیت خوبش هست تو نت ولی دی وی دی نه .... دی وی دی هایی که این هفته میاد Silent Hill ( آریا ! ) . Just My Luck . Poseidon . Transporter 2 و The Wicker Man . هست در کل یه سری به اینجا بزینین شایدم اومده باشه ؟! : http://movies.yahoo.com/mv/dvd/

چشام داره اشتباه می بینه ؟!!! Wicker man که هنوز اکران نشده که دی وی دیش بیاد که فکر کنم همونه که توش نیکلاس کیج بازی میکنه به معنی مرد پوشالی ....
ولی نه اسم نیکلاس کیج تو بازیگراش نیست .... یادمه بچه که بودم یواشکی از پسر عموم یه فیلم ویکر من و قطار وحشت گرفتم که ویکر منه سیاه وسفید بود خیلی هم صحنه داشت از داستانش چیزی یادم نمیاد او ن چیزی هم که از فیلم یادم میاد یه مجسمه چوبی بود که زنای .... توش بودن !
که معنیش میشد مرد ترکه ای ولی ویکر من نیکلاس کیج میشه مرد پوشالی که فکر کنم به افرادی میگن که در حد اندازه اون چیزی که نشون میدن نیستن .... ظاهرشون با باطنشون خیلی فرق دراه ؟! در کل حتما اون فیلم نیکلاس کیج نیست احتمالا باز سازی همون قدیمیس ....

دیروز تریلر قسمت دوم فیلم Grudge رو دیدم نسبت به یکش خیلی ترسناک تره ولی نقش سارا میشل گلار توش خیلی کم شده !! ( دلم برای خالی بندیاش تو buffy تنگ شده ).

thegrudge2.jpg
thegrudge2a.jpg

از بس که تو Scary Movie 4 با حال مسخرشون کرد که هر وقت پسره رو میدیدم یا SM می افتادم ;) ....

راستی Pirates هم از 401 میلیون شده !!! احتمالا رکورد اسپایدر من 403 میلیونی هم میزنه .... ولی امکان نداره رکورد 431 میلیونی Star Wars. Episode 1 رو بشکونه .

آخرین ویرایش:
نظر منم در مورد فروش با میلاد یکیه،ولی چیزی که مهمه اینه که اون401 میلیون هنوز قطعی نشده و پیش بینی هست،که با توجه به اکران Snakes on plane(که فروش افتتاحیه ش افتضاح بود)احتمالا این فیلم دیگه 410 تا رو رد نکنه.

سلام
دی وی دی F&F : tokyo drift اومده بچه ها؟؟؟ ...
سعید من تهران بودم گرفتمش . ( هنوز نگاش نکردم پس نمیدونم کیفیتش چجوریه )
اگر گفته بودی همونجا بهت میدادمش .
حالا هم اگر میخوایش بگو .

کسی نبود جواب من رو بده؟
بچه ها ، من چند وقته توی قسمت Movie سایت یاهو ، دو تا Resident Evil میبینم ، به جز اون دوتایی که اومدن (مجموعا 4 تا ) جریان اینها چیه؟ کی میان؟

فیلم punisher 2 خبری هست ازش ؟ اصلا میخواد ساخته بشه؟

من توی یک عکس تبلیغاتی ، اسم Leon 2 (Proffessional 2 ) رو دیدم . این جریانش چیه؟

در ضمن به فرزادلیون هم پیام دادم. از کجا میتونم بفهمم بهش رسیده یا نه؟؟؟

راستی ..... فیلم های Resident Evil داستانشون با بازی ها فرق داره.
من خودم 2 و 3 رو تموم کردم.
خودتون رو با این حرف غلط (که فیلم ها رو فقط کسایی می فهمن که بازی رو انجام داده باشن) گول نزنید. چون اصلا این طور نیست.
من خودم بازی ها رو وقتی بچه بودم تموم کردم و چیز زیادی ازشون یادم نبود ، ولی فیلم رو که دیدم کماکان فهمید جریان چیه ، فقط چند تا مشکل کوچولو دارم.

نوشته شده توسط poorna:
کسی نبود جواب من رو بده؟

در ضمن به فرزادلیون هم پیام دادم. از کجا میتونم بفهمم بهش رسیده یا نه؟؟؟

راستی ..... فیلم های Resident Evil داستانشون با بازی ها فرق داره.
من خودم 2 و 3 رو تموم کردم.
خودتون رو با این حرف غلط (که فیلم ها رو فقط کسایی می فهمن که بازی رو انجام داده باشن) گول نزنید. چون اصلا این طور نیست.
من خودم بازی ها رو وقتی بچه بودم تموم کردم و چیز زیادی ازشون یادم نبود ، ولی فیلم رو که دیدم کماکان فهمید جریان چیه ، فقط چند تا مشکل کوچولو دارم.
در مورد داستان فیلما نمی تونم کمکت کنم
اما در مورد اون دوتا فیلمی که به اسم RE دیدی یکیش که یکی از همین اسمای مسخره رو داره ادامه ی همون دو قسمت مسخره ی قبلیه (اسمش خاطرم نیست) که ساخت این نسخه که نسخه ی سوم محسوب می شه شروع شده
یکی دیگه هست به اسم RE4 اما ربطی به بازی RE4 نداره با همون شخصیت های سه فیلمه اما این بار توی لوکیشن ها جدید و اصلا هم ضایع نیست که می خوان با داستان و شخصیت مسخره شون داستان و حس نسخه ی چهارم بازی رو به گند بکشن
بگذریم من یه ذره عصبی هستم
اما یه نکته هم بگم که داستان فیلما رو نمی شه با بازی ها یکی دونست اما می شه داستان فیلما رو الهام گرفته از بازی های دونست اما به شدت آشغال و مضخرف
حالم از سازنده ها ی فیلمای RE بهم می خوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or