Movie Center

سلام
اقا کرش همون نیست که درباره ی سیاه پوست هاست؟؟؟
من دوبلش رو دیدم ولی زیاد خوشم نیومد نمیدونم چرا اسکار گرفت البته فیلم بدی هم نیست ولی به نظر من ارزش اسکار گرفتن رو نداشت
امین این حرفت توهینی بسیار بسیار بزرگ به من بود .
167.gif

یکی از بهترین فیلمهایی بود که من تو عمرم دیدم .
=====
و اما پیشنهاد برا دیدن فیلم . ( هیچ ترتیبه خاصی ندارن )
1 . ژاکتکه یکی دیگه هم پیشنهادش کرده بود .
2 . کنتسی از هونگ کونک
ک : چارلز چاپلین . ب : مارلون براندو - سوفیا لورن - سیدنی چاپلین
فیلمش رو قبلا دیده بودم .ولی امروز نشستم زیرنویس نگاهش کردم .
داستانش درباره 1 ثروتمند و سیاستمدار آمریکاییه که عاشق یه دختر روس تبعه هونگ کونگ میشه . 8/10
3 . b13 . یه فیلم فرانسویه اکشن بزن بکوب هست .
داستانه آنچنانی که نداشت به نظر من ولی اکشن و تعقیب و گریزهاش حرف نداشت . 7/10
4 . shawn of the dead . یه فیلم انگلیسی در مدح جورج رومرو که ژانرش کمدی هست .
حتما ببینیدش . 8/10
5 . lucky number slevin . کارگردانش رو یادم رفت . ب : جاش هارتنت - بروس ویلیس - سز بن کینگزلی - مورگان فریمن .
به نظر من فیلمش خیلی عالی بود . با یه داستانه خیلی پیچیده که من چیزی در بارش نمیگم .
9/10

دیشب فیلم بانی و کلاید را دیدم فیلم خیلی قشنگی بود در باره یک مرد و زن که با هم گروه بانی و کلاید را تشکیل دادن و بانک می زدند فکر کنم محصول سالهای دهه ی 70 باشه. بی نظیر بود.

امین این حرفت توهینی بسیار بسیار بزرگ به من بود .
167.gif

یکی از بهترین فیلمهایی بود که من تو عمرم دیدم .

:):)
تو رو خدا من خیلی خنگم برام توضیح بده این فیلم چی داشت که باید اسکار میگرفت البته بازم میگم فیلم جالبی بود مخصوصا اون صحنه ای که اون مرد فروشنده هه به خواست به درسازه شکلیک کنه و دختره پرید جلوی پدرش چون ضد گلوله شده بود با اون گردنبند :cheesygri

سلام.....خب این هم در ادامه پست قبلی خودم....ولی واقعا برای خودم بعضی از این آمارها بسیار جالب هست......شما هم تا آخرش بخونید....خاطرات خوبی رو براتون زنده می کنه!!!

شهر پرفروش ها
005454.jpg
005457.jpg
005460.jpg
005463.jpg
005466.jpg
005469.jpg
005412.jpg
005415.jpg
005418.jpg
005421.jpg
005424.jpg
005427.jpg
005430.jpg

بهزاد جان از مطالبت بسیار ممنونم .خیلی مفید بود .اگه ادامه داره لطفا" بقیه شو هم بذار ...
::::::::::::::

دوستان یه سوال داشتم :
فیلم Under world رو کسی دیده ؟ اگه کسی دیده میشه کمی در موردش بگید ؟
ممنون .

دوستان یه سوال داشتم :
فیلم Under world رو کسی دیده ؟ اگه کسی دیده میشه کمی در موردش بگید ؟
ممنون .
اگه منظورت فیلم Underworld هست که کیت بکینسل نقش اولشه , راجع به جنگ بین گرگینه ها و دراکولاهاست. قبل از اینکه فیلم رو ببینم برام جذابیت داشت چون گرگینه ها رو خیلی دوس دارم و به نظر فیلم جالبی میومد. ولی فیلم رو که دیدم زیاد حال نکردم چون هم بازیگرهاش دوریالی بودن (غیر از کیت بکینسل) هم اخرش دراکولاها تونستن گرگینه ها رو شکست بدن:mad:

قسمت دوم فیلم هم به اسم Underworld:Evolution هم چند وقت پیش اکران شد

نوشته شده توسط Agent47:
اگه منظورت فیلم Underworld هست که کیت بکینسل نقش اولشه , راجع به جنگ بین گرگینه ها و دراکولاهاست. قبل از اینکه فیلم رو ببینم برام جذابیت داشت چون گرگینه ها رو خیلی دوس دارم و به نظر فیلم جالبی میومد. ولی فیلم رو که دیدم زیاد حال نکردم چون هم بازیگرهاش دوریالی بودن (غیر از کیت بکینسل) هم اخرش دراکولاها تونستن گرگینه ها رو شکست بدن:mad:

قسمت دوم فیلم هم به اسم Underworld:Evolution هم چند وقت پیش اکران شد

این همونیه که چند وقت پیش از تلویزیون پخش شد ... با کلی سانسور فجیع !!!

این همونیه که چند وقت پیش از تلویزیون پخش شد ... با کلی سانسور فجیع
راستش من هیچ وقت tv این ایرانیا رو نمیبینم ولی خب اگه قرار باشه از شبکه های سیما پخش بشه حتما سانسور داره دیگه;)

مخصوصا اون صحنه ای که اون مرد فروشنده هه به خواست به درسازه شکلیک کنه و دختره پرید جلوی پدرش چون ضد گلوله شده بود با اون گردنبن
میگم اون صحنه رو مگه نفهمیدی چی شد؟ قضیه ضد گلوله و اینا نبود که :D اون تیرها مشقی بود.شاید هم خودت متوجه شده بودی و مثل همیشه داری از اون تیکه های امینی میندازی:cheesygri
CRASH به نظر من فیلم خوبی بود ولی نمیتونم بگم بهترین فیلمیه که تا حالا دیدم دو سه باری نگاش کردم. کلا موضوع فیلم مورد علاقه من نبود. فیلمهای خیلی خدایی هستن که تم کلی داستانشون در مورد نژاد پرستیه که برای من جذابیت انچنانی نداره.یا مثلا در مورد جنگ ویتنامه که اونم زیاد برام جالب نیست.

این همونیه که چند وقت پیش از تلویزیون پخش شد ... با کلی سانسور فجیع !!!
فكر كنم اوني كه تو ميگي پخش شد "ون هلسينگ" باشه. البته باز مطمئن نيستم اما ميدونم چند وقت پيش ون هلسينگ رو پخش كرد كه اونم در مورد گرگينه ها و ... بود.

biwtya.jpg

كسايي كه TurkSat رو دارن فيلم Click محصول 2006 رو ساعت 10:30 امشب شبكه Azad (آذربايجان) پخش ميكنه.

فركانسشم اينه:
12692
افقي
2800

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اقا کرش همون نیست که درباره ی سیاه پوست هاست؟؟؟:confused:
من دوبلش رو دیدم ولی زیاد خوشم نیومد نمیدونم چرا اسکار گرفت البته فیلم بدی هم نیست ولی به نظر من ارزش اسکار گرفتن رو نداشت :p
فیلم کرش که به عنوان بهترین فیلم امسال جایزه اسکار گرفت یکی از تهیه کننده هاش ایرانیه تهیه کننده مشخصات فیلم:(
Cast Don Cheadle, Jennifer Esposito, Brendan Fraser, Sandra Bullock, Larenz Tate, Ludacris (more)
Director(s) Paul Haggis
Writer(s) Robert Moresco, Paul Haggis
Status On DVD
Genre(s) Dramas, Police, Theatrical Release, Racism, Los Angeles, California, Mexican
Release Date May 6, 2005
DVD Release Date April 4, 2006
Running Time 107 minutes
MPAA Rating R - language, sexual content, and some violence
Awards
Web Site Official Site for Crash)
این فیلم در مورد اختلاف طبقاتی و مشکلات قشر سیاه پوست امریکا و تقدیر و سرنوشته به شما پیشنهاد میکنم به جای دوبله بد و سانسور شده زیر نویس بس سانسورشو ببینی تا به علت انتخابش به عنوان بهترین فیلم پی ببری

میگم اون صحنه رو مگه نفهمیدی چی شد؟ قضیه ضد گلوله و اینا نبود که :D اون تیرها مشقی بود.شاید هم خودت متوجه شده بودی و مثل همیشه داری از اون تیکه های امینی میندازی:cheesygri
CRASH به نظر من فیلم خوبی بود ولی نمیتونم بگم بهترین فیلمیه که تا حالا دیدم دو سه باری نگاش کردم. کلا موضوع فیلم مورد علاقه من نبود. فیلمهای خیلی خدایی هستن که تم کلی داستانشون در مورد نژاد پرستیه که برای من جذابیت انچنانی نداره.یا مثلا در مورد جنگ ویتنامه که اونم زیاد برام جالب نیست.

:):)
این قدر ها هم گاگول نیستم که فیلمه دوبله رو نفهمم!!!:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or