Movie Center

سلام
سعید جان بازیگر تاکسی یه بازیگر فرانسوی هست به نام " سامی ناصری "
بازیگر longest yard آدام سندلر معروف هست که جدیدترین فیلمش کلیک بود .
=====
مونا من معمولا از هر فیلمی که خوشم بیاد بهش خوب امتیاز میدم .
نظراتی که قبلا درباره فیلم دادن برام فرقی نمیکنه
59.gif

سلام.
میبینم که تاپیک به خواب رفته :)

ای بابا میدونم سخته پست بدین ولی حساب نشه:cheesygri هنوز تو شوک به سر میبرین :)
من خودم 1500 پستم کم شد پس ناراحت نشین:p
با

پايان عصر فوق ستاره‌ها: تام كروز يا هاليوود؟
سينما - همشهري آنلاين:
تام كروز فوق‌ستاره معروف سينما كه با حضور در هفت فيلم از صد فيلم پرفروش تاريخ سينما، ميلياردها دلار به جيب صنعت فيلمسازي آمريكا سرازير كرده با پارامونت به آخر خط رسيد.
اما آيا پايان گرفتن اين همكاري آن هم به شكلي عجيب و جنجالي، نشانه ظهور عصري جديد در صنعت سينماست؟ عصري كه در آن سينما بدون اتكا به ستاره‌ها و فوق‌ستاره‌ها، به دنبال جذب مخاطب است.

اينكه تام كروز به همكاري‌اش با پارامونت پايان داده تا به قول مدير برنامه‌هايش، هر پروژه‌ای که دلش می‌خواهد کار کند و دستش برای انتخاب فيلم‌های غيرمتعارف باز باشد، يا از سوي سامنر رداستون رئيس 83 ساله وياكام كه علاوه بر CBS و MTV ، حرف اول و آخر را در پارامونت مي‌زند، به واسطه رفتار غير قابل قبول اخيرش اخراج شده، چيزي را در صورت مسئله عوض نمي‌كند.

صورت مسئله ساده‌است: اين هاليوود است كه به شهرت فوق‌ستاره‌ها كمك مي كند، در حالي كه بازيگران هرگز به تنهايي در موفقيت يك فيلم مؤثر نيستند.

و يك تئوري جديد در حال شكل‌گيري‌است: هاليوود عصري را كه با آرنولد و جوليا رابرتز آغاز شد به پايان مي‌برد.

به زبان ديگر ستاره‌هاي بزرگ ديگر نمي‌توانند تضمين‌كننده فروش بيشتر باشند.

پشت سر اين تئوري بسياري از دست‌اندركاران امروز سينما صف كشيده‌اند.

آنها مي‌گويند: هاليوود مثلاً براي ساخت بازگشت سوپرمن به 600 ميليون دلار نياز دارد، درحالي كه ممكن است اين فيلم تنها 700 ميليون دلار برگرداند و هيچكس انكار نمي‌كند كه اين اصلاً تجارت خوبي نيست.

مشكل بر سر دستمزد بالاي يك فوق‌ستاره نيست. دستمزدي كه حتي مي‌تواند تا 20 ميليون دلار هم بالا برود. مشكل از جايي شروع مي‌شود كه پاي تقسيم اولين دلار توافق مشترك در ميان است. و تام كروز قهرمان اين اولين دلارهاست.

در مأموريت غيرممكن 2، كروز علاوه بر دستمزدي 70 ميليون دلاري‌اش، بيست درصد فروش گيشه را هم طلب كرد و اين به اين معني‌است كه كروز چنين ثروتي را از فيلمي به جيب زد كه در واقع براي خود پارامونت درآمدي نداشت.

نظريه‌پردازان اين تئوري روي نكته ديگري هم دست مي‌گذارند. حضور يك فوق ستاره الزاماً به معني فروش بيشتر نيست.

مثلاً حضور تام هنكس در رمز داوينچي گرچه به فيلم جنبه تجاري مي‌دهد، اما الزاماً به اين معني نيست كه تماشاگر بيشتري را به سالن سينما مي‌كشد.

آن هم در شرايطي كه فيلم‌هاي موفق و پرفروشي چون ارباب حلقه‌ها كه بيشتر با تكيه بر جلوه‌هاي ويژه و گرافيك كامپيوتري ساخته مي‌شوند تا بازي فوق ستاره‌ها.

ظاهراً با ماجراي جنجالي فسخ قرارداد تام كروز عصر فوق ستاره‌ها به پايان خود نزديك مي‌شود. و اگر ماجراي تام كروز پايان‌بخش اين عصر باشد، بايد از رداستون و پارامونت ممنون بود.

:::::::::::::

به نقل از سایت همشهری .

سلام
هااا سلام .. تازه فیلم The Good , The Bad , The Ugly ( با کلاسش کنی میشه خوب ، بد ، زشت ! ) تو Channel 2 تموم شد ، واقعا روحم شاد شد
با کلاسش همونیه که اول گفتی .
فیلمش فوقالعادست .
اگر بتونی با یه دوبلیه قدیمی و بدونه سانسور گیرش بیاری فوقالعادهتر هم میشه .
=====
یه چنتا فیلم دیگه هم پیشنهاد بدم :
1 . Scent Of A Woman . ک : مارتین برست . ب : آل پاچینو - کریس ا.دانل .
فیلم محصول 1992 آمریکاست . یه فیلم دادگاهیی هست که آل پاچینو داخلش نقش یک وکیل مدافع نابینا رو بازی میکنه . به خاطر همین نقش " اسکار " رو هم برده . 7.5/10
2 . Snatch . ک : گای ریچی . ب : براد پیت - بنیسیو دل تورو - جیسون استتهام - دنیس فارینا و چنتا هنرپیشه سرشناس دیگه .
یه فیلم یه داستان کمدی / تریلر داره . درباره دزدین یه الماس و ماجراهایه بعدی که برای معاملش پیش میاد . با یه داستان پیچیده . محصول سال 2000 هم هست . 9.5/10
3 . Carlito's Way . ک : برایان دی پالما . ب " آل پاچینو - شان پن . فیلم محصول 1993 هست .
یکی از اون فیلمهایه گانگستریه توپ . فضایه فیلم مثل " دانی براسکو " هست ولی به نظر من از اون خیلی قشنگتر و بهتر بود .
داستانشم درباره گنگستر معروفیه که میخواد آدم خوبی بشه ولی گذشته سیاهش بهش این اجازه رو نمیده . 9/10

1 . Scent Of A Woman . ک : مارتین برست . ب : آل پاچینو - کریس ا.دانل .
فیلم محصول 1992 آمریکاست . یه فیلم دادگاهیی هست که آل پاچینو داخلش نقش یک وکیل مدافع نابینا رو بازی میکنه . به خاطر همین نقش " اسکار " رو هم برده . 7.5/10

کاملا داستان رو اشتباه تعریف کردی. آل پاچینو یه سرهنگ بازنشسته هست که یه نارنجک رو اشتباهی منفجر میکنه و کور میشه.دانل هم نقش یه دانش آموز رو بازی میکنه که برای کمک خرجی دنبال کار میگرده و میاد پرستار پاچینو میشه. پاچینو میخواد توی چند روز حسابی خوش بگذرونه و بعد ... اون سکانسی هم که شما فکر کردی دادگاهه, یه جلسه توی مدرسه هست که پاچینو به جای پدر دانل میاد.(اسم کاراکترهای فیلم رو یادم رفته!)

کاملا داستان رو اشتباه تعریف کردی. آل پاچینو یه سرهنگ بازنشسته هست که یه نارنجک رو اشتباهی منفجر میکنه و کور میشه.دانل هم نقش یه دانش آموز رو بازی میکنه که برای کمک خرجی دنبال کار میگرده و میاد پرستار پاچینو میشه. پاچینو میخواد توی چند روز حسابی خوش بگذرونه و بعد ... اون سکانسی هم که شما فکر کردی دادگاهه, یه جلسه توی مدرسه هست که پاچینو به جای پدر دانل میاد.(اسم کاراکترهای فیلم رو یادم رفته!)
چقدر توضیحاتتون شبیه هم بود!!!
من هم این قیلم رو پیشنهاد میکنم:
mickey blue eyes
فیلم برای افراد بیکار عاشق و دوست داران پت و مت(مثل من) خیلی چیز خوبی هستش
اگه هم +18 هستید به transporter نگاه کنید

اگه هم +18 هستید به transporter نگاه کنید

درجه سنی ترنسپورتر 2 و 1 هر دو PG - 13 هست ;) ..... تو بحرین هم تا اونجایی که من اطلاع دارم 13 سال به بالا همراه با والدین بود ....حالا نمی دونم جایی که شما هستی چه Rating بش دادن ...

از کدوم سایت می شه زیر نویس فارسی برای فیلمها گرفت ؟
دوست عزیز منظورتون از زیرنویس فارسی چیه ؟ !! منظورتون فیلمهایی هست که زیرنویس داشته باشن ؟ ...

....................................................................................................................

پوستری از فیلم جدید کشتار با اره برقی

قیافه یکی از روبات های ترنسفرمرز که اسمش [FONT=verdana, arial, helvetica] Bumblebee هست . توی این لینک و این لینک هم عکس هایی از پشت صخته این فیلم مشاهده میکنید .

.......
[/FONT]

پوستر های فیلم DOA یا همون Dead or Alive معروف ....

عکس هایی از فیلم .

سلام
من دیشب یه فیلم دیدم به اسم a Tale of Two Sister . همونطور که از پوسترش مشخصه محصول کشور ژاپن هست. یه فیلمه بسیار خوش ساخت با داستانی قوی و پیچیده که توصیه میکنم حتما ببینید

2sister.jpg

درجه سنی ترنسپورتر 2 و 1 هر دو PG - 13 هست ;) ..... تو بحرین هم تا اونجایی که من اطلاع دارم 13 سال به بالا همراه با والدین بود ....حالا نمی دونم جایی که شما هستی چه Rating بش دادن ...

من اسمش رو اشتباه نوشتم
یعنی به کلی اسمش رو یادم رفته
فیلم جالبی بود دنبالش میگردم ببینم اسمش رو میتونم پیدا کنم یا نه

آقا قضیه دندون جسیکا آلبا چیه که الآن نزدیک یک هفتس که همه دنیا دارن در موردش صحبت میکنن . و جالب اینجاست که میگن در یک صحنه رومانتیک این دندون شکست ( :) ) ظاهرا یکی از دندونهاش افتاد و دومی شکست حالا چجوریش یکی بیاد روشنمون کنه..

سلام.
دیشب فیلم شکارچی استخوان رو شبکه ی 3 نشون داد خیلی خیلی خیلی حال کردم با اینکه یه بار دیگه دیدمش خیلی فاز داد:love: تو این سبک فیلم چه فیلمهایی هست؟؟
راستی اسم انگلیسیش چی میشه؟
بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or