Movie Center

سلام.
دیشب فیلم شکارچی استخوان رو شبکه ی 3 نشون داد خیلی خیلی خیلی حال کردم با اینکه یه بار دیگه دیدمش خیلی فاز داد:love: تو این سبک فیلم چه فیلمهایی هست؟؟
راستی اسم انگلیسیش چی میشه؟
بای
ببینم این همون Bone Collecter ـه که توش آنجلینا جولی و اگه اشتباه نکرده باشم عمو دنزل هم توش بازی میکنه !

سلام.
دیشب فیلم شکارچی استخوان رو شبکه ی 3 نشون داد خیلی خیلی خیلی حال کردم با اینکه یه بار دیگه دیدمش خیلی فاز داد:love: تو این سبک فیلم چه فیلمهایی هست؟؟
راستی اسم انگلیسیش چی میشه؟
بای

اسم خارجیش اینه The Bone Collector
فیلم محصول سال 1999 به کارگردانی Phillip Noyce
فیامهایی که تو این سبکند
2004 Taking Lives
2003 The Gunman
2002 Blood Work
2002 Pavement
2002 Red Dragon
2001 Along Came a Spider
2000 Eye See You
1999 Second Sight: Series 01
1997 Kiss The Girls
1995 Copycat
1995 Seven
1992 Knight Moves
1991 The Silence of the Lambs
1987 Off Limit

آقا قضیه دندون جسیکا آلبا چیه که الآن نزدیک یک هفتس که همه دنیا دارن در موردش صحبت میکنن . و جالب اینجاست که میگن در یک صحنه رومانتیک این دندون شکست ( :) ) ظاهرا یکی از دندونهاش افتاد و دومی شکست حالا چجوریش یکی بیاد روشنمون کنه..

اگه لطف کنی لطف کنی این لینک خبر رو بدی خیلی ممنونت میشم ....

چرا اینجا اینطوری شده ؟! 3 روز یه بار یه نفر پست میزنه ؟! !! ! :((

http://www.digitalspy.co.uk/article/ds36215.html
این یکی ولی شما فقط تو گوگل بنویس alba teeth هزار تا لینک میاد

به هرحال اونجور که من متوجه شدم قرار بود که تمام صحنه های رمانتیک در یک روز گرفته بشه و در یکی از صحنه ها که بازیگران در حال عشقبازی :cheesygri بودند دندون جسیکا میشکنه .. ظاهرا صورتهاشونو بدجور به هم کوبیدن
In an interview with Extra, she revealed: "We did all of our love scenes in one day and I chipped a tooth and I lost a tooth, isn't that disgusting? We're smashing our faces together, it's not the slowest, most romantic love scene

سلام .
نمی دونم این فیلمی که من دیدم رو تو این تاپیک گذاشتین یا نه . اسمش3 Final Desintation (فکر کنم ) بود و خیلی ترسناک بود. البته ترسناک نبود ها ! بیشتر چندش آور بود. داستانش اینجوریه که یه سری آدم میرن سوار یه وسلیه تو شهر بازی بشن که اسمش نمی دونم چیه. بین اینها یه زنه نمی خواهد سوار بشه . با اصرار دوستش بالاخره سوار میشه . قبل از راه افتادن اون وسلیشون ! یهکو تو ذهن این زنه تمام اتفاقاتی که قراره سر خودش و دوستاش بیاد عین یه فیلم مرور میشه . تو این فکرش همه به طرز وحشتناکی یا میافتن یا بالاخره یه بلایی سرشون میاد. تا اون خانم این وقایع رو میبینه پیاده میشه و میگه که همه هم باید پیاده بشن و ... . تو این بین بعضیا پیاده میشن ولی بعضیا که دوست خود اون خانم هم بینشون هست پیاده نمیشن و تو اون وسیله می مونن. اونها که تو اون وسیله موندن که همشون مردن.ولی باید ببینید چه بلایی سر اونهایی که پیاده شدن میاد!!!!!
65.gif
77.gif
.
دو نفر اول که دوتا خانوم هستن به طرز فجیعی سوختن و مردن. نفر بعدی که یک آقا هست موتور ماشین خورد به کلش و مخش پاشید بیرون!بعد از مردن این سه نفر همون خانم که خیر سرش اینها رو از مرگ نجات داده بود میفهمه که از هرکدومشون یک عکس گرفته . متوجه میشه که هر چیزی که تو عکس هست براش یه بلایی سر اون بیچاره ها میاد. مثلا همونی که موتور ماشین تو سرش رفت تو عکس کنار یک پنکه بوده.برای همین شروع می کنه به نجات دادن بقیه .اول میرن سراغ یک ورزشکار . اگه بدونین چه بلایی سرش اومد!هی داشتن باهاش حرف می زدن که بابا تو در خطری! به گوشش نرفت که نرفت.برای همین وقتی داشت ورزش می کرد وسلیه ی ورزشی اش خراب شد و باعث شد که دو وزنه سرش رو بترکونن.رفتن سراغ دو نفر بعدی(که فکر کنم زن و شوهر بودن) . در حین حرف زدن حادثه پیش اومد و خانومه چند تا میخ از دو طرف سرش زد بیرون. اینم از این ! یه روز هم که یه جشن برپا بود بیشترین اتفاق افتاد. دیگه سرتون رو درد نمیارم!بعد از 5 ماه دوباره همدیگه رو می بینن (اونهایی که زنده موندن)توی مترو. تو اینجا هم دوباره زنه یه جورایی بهش الهام میشه که چه بلای فجیعی قراره سرشون بیاد . وقتی از اون الهامی که بهش شده بیرون میاد شروع می کنه به تلاش کردن برای نگه داشتن مترو که فیلم تموم میشه ! .
______

البته ببخشید من خیلی خیلی خلاصه نوشتم چون اصلا حوصله ی نوشتن نداشتم. می دونم خیلی بد نوشتم! ببخشید .اگه خواستید برید خودتون بگیرید و ببینید ولی باید تحمل نگاه کردنش رو داشته باشید!;)

آقا من هر چی سایت و وبلاگ فیلم Bookmark کرده بودم پرید:((واسه همین این چند وقته خبر نذاشتم!البته یه بار اومدم بذارم،آخرای پست برق رفت!فعلا این خبرا رو به نقل از ART7 داشته باشین،تا بعد خودم جدیداشو بذارم!(البته این خبرا شاید یه سسریش تو این تایپک قبلا گذاشته شده باشه:
+ استدیوی یونیورسال حقوق ساخت فیلمی بر اساس ناول فانتزی ‘آکادمی کابوس’ Nightmare Academy نوشته فرانک پرتی را خریداری کرده و استیفن سامرز قرار است آنرا تهیه کند . داستان کتاب درباره پسری است که متوجه می شود کابوسهای شبانه او باعث می شوند دروازه ای باز شود که از طریق آن هیولاها بتوانند به این دنیا وارد شوند . سامرز همچنین قرار است فیلم علمی تخیلی ‘زمانیکه دنیاها نابود می شوند’ را کارگردانی نماید .
+ برت راتنر ، کارگردان مردان ایکس ۳ ، قصد دارد فیلم دلهره آور ‘پسرهایی از برزیل’ Boys from Brazil را دوباری سازی کند . فیلم اصلی که در سال ۱۹۷۸ با بازی گریگوری پک و لارنس اولیویه ساخته شد درباره یک سرباز نازی بود که طرحی را کشف می کند که با بازسازی آدولف هیتلر در ارتباط است . در نسخه جدید قرار است ماجراها در زمان حال سپری شده و کاراکتر نازی فیلم تبدیل به یک نئونازی شود . فیلم قرار است سال ۲۰۰۹ اکران شود . رتنر هم اکنون سرگرم ساخت قسمت سوم ‘ساعت شلوغی’ می باشد که تابستان سال آینده اکران می شود .

+ دارن آرونوفسکی قصد دارد فیلمی درام با عنوان ‘پرونده های سياه’ Black Files را بر اساس کتاب پر فروشی از شانون بورک کارگردانی نمايد . قصه فيلم درباره مرد جوانی است که در نيويورک بشغل تکنسين امور دارویی در اورژانس مشغول شده و پس از مدتی وارد دانشگاه پزشکی می شود و در ادامه اتفاقات تلخ و ناگواری برايش رخ می دهد . از آرفونسکی پائيز امسال فيلم فانتزی ‘چشمه’ اکران خواهد شد .

+ اد هریس ، مورگان فریمن ، کیسی افلک و میشله موناهان در فیلمی درام به کارگردانی بن افلک با عنوان ‘رفته , عزیزم ، رفته’ Gone ,Baby ,Gone بازی می کنند . فیلم که بر اساس ناولی از دنیس لهان ساخته می شود درباره دو کاراگاه خصوصی اهل بوستون است که در مورد گمشدن یک دختربچه تحقیق می کنند .

+ نیک نولتی ، مینا سواری و جان فوستر قرار است در فیلم درامی با عنوان ‘رازهای پترزبورگ’ Mysteries of Pittsburgh که بر اساس کتاب پر فروشی از مایکل چاین ساخته می شود بازی کنند . داستان فیلم درباره درگیری های یک جوان فارغ التحصیل دانشگاه با پدر گانگسترش می باشد . پیش از این سینا میلر و پیتر سارسگارد نیز برای بازی در فیلم انتخاب شده بودند .

+ استدیوی یونیورسال قصد دارد فیلم رمانتیک کمدیی با عنوان ‘قطعاً ، شاید’ Definitely, Maybe را با بازی رایان رینولدز ، راشل ویتز ، درک لوک و الیزابت بنکز بسازد . فیلم که آدام بروکز آنرا نوشته و کارگردانی می کند درباره یک مشاور سیاسی است که بزودی قصد دارد از همسرش جدا شود .

+ کريستين بيل قرار است نقش مقابل راسل کرو را در بازسازی فیلم وسترن ‘سه و ده دقبقه به یوما’ 3:10 to Yuma را بازی کند . فیلم که توسط جیمز منگولد کارگردانی می شود درباره یک گله دار است که قصد دارد یک قانون شکن را با قطار به دادگاهی در شهر یوما ببرد . فیلمبرداری قرار است از اکتبر امسال آغاز شود . بیل بزودی بازی در قسمت دوم بتمن را نیز آغاز خواهد کرد .

+ فیلیپ سیمور هافمن و میشله ویلیامز در فیلمی با عنوان ‘خلاصه گویی‘ Synecdoche بازی خواهند کرد . فیلم که توسط کارگردان اسکار گرفته سینما یعنی چارلی کافمن ساخته می شود . گفته می شود فیلم بر زندگی یک فیلمنامه نویس مضطرب و چندین زن که در زندگی او هستند می پردازد .​
+ رادها میشل ، بازیگر فیلم ترسناک تپه سکوت ، قصد دارد در فیلم دراماتیک با عنوان ‘ضیافت عشق’ Feast of Love بهمراه مورگان فریمن و سلما بلیر بازی کند . فیلم که توسط کارگردان اسکار گرفته سینما ، رابرت بنتون ، و براساس ناولی از چارلز باکستور ساخته می شود درباره گروهی از چند دوست است که تصمیم می گیرند تجسمات دردناک عشق را تجربه کنند .

آقا ما الان سينما فرهنگ بوديم و يه فيلم خارجي ديديم ! فيلم كه تموم شد من پرسيدم اسمش چي بود ؟ كسي از بچه ها نميدونست !

خلاصه يادمه توش بروس ويليس بازي ميكرد. الان سرچ كردم پيداش كردم. اسمش هست :

Lucky Number Slevin

كه اينجا گذاشته بودن حادثه در نيويورك. از اين فيلماس كه همه چيزو ميپيچونه به طرز وحشتناكي اما آخرش به طرز دلچسبناكي ! همه رو برات باز ميكنه.

كلا خيلي حال داد. مخصوصا توي سينما. مخصوصا اگه نيم ساعت اولش اينقدر خورده باشين كه چشم هاتون نتونه فوكوس كنه و نتونين زير نويس هاشو بخونين !! :cheesygri

luckynumberslevin_l200603151437.jpg

www.slevin-movie.com

PHP:
Genres: 	Drama, Thriller and Crime/Gangster
Running Time: 	110 min.
Release Date: 	April 7th, 2006 (wide)
MPAA Rating: 	R for strong violence, sexuality and language.
Distributors: 	
MGM Distribution Company, The Weinstein Company
U.S. Box Office: 	$22,494,487

واقعا جای تعجب داره که زنده ای هنوز:)
1.کریستوفر نولان اعلام کرد که قبل از Heath Ledger،نقش Joker رو به Sean Penn پیشنهاد داده بود که آقای افاده قبول نکرده!(چفدر بدم میاد از پن!)کریستین بل هم یه شب گفته شاید Heath Ledger کنار رفت و Sean Penn این نقشو گرفت!البته فرداش گفته که مست بود
ه اون شب،ولی شاید >>مستی و راستی<< باشه:)
-------------------------------------------------
2.Bond22که قبلا روز اکرانشو(در صورتی که کارگردان هنوز معلوم نیست!)اعلام کرده بودن،روز اکرانش عوض شد،7 نوامبر 2008،البته کارگردانش هنوزم معلوم نیست،یا شایدم اعلام نشده!
3.جیم کری و کامرون دیاز قراره توی >>Little Game Wothout Consequences<< بازی کنن!لامصب عجب اسمی داره فیلمه!
4.شاید قبلا دیده بودین که عنوان Pirates of Caribbean3 هستش At World's End،ولی گویا تازگیا شده At Worlds End!یعنی اون آپاستروف برداشته شده و معنیش کلی عوض شده!البته شاید منظورش از Worlds دنیای زیر آب و روی آب باشه،شایدم نباشه،شایدم اصلا بعدا همون آپاستروف رو دوباره بذارن!
------------------------------------------------
5.در چند سال گذشته،بالاخر یک صعود تو آمار سینما رفتن مردم دیدم و اونم مربوط به کانادا میشه،که 7 ماه اول سال 2006 نسبت به سال 2005،رشد 16.6 درصدی داشته!چقدر مهم بود این!
6.کریس نولان به شایعاتی که میگفتن فیلیپ سیمر هافمن قراره توی Dark Knight بازی کنه گفت دروغه و هنوز هیچ صحبتی نکردیم!بعدشم گفته کریستین بل درگیر اکشن بیشتری میشه.
7.پارامونت میخواد برای Star Trek 11 از بازیگرای قدیمیش استفاده کنه،یکیش Leonard Nimoy هست که مدتهاست گویا فقط صدا پیشگی میکنه!اون یکیم William Shatner هستش که خیلی وقته کار نمیکنه گویا.در هر صورت نمیدونم اینجا طرفدار Star Trek داریم یا نه،ولی گویا واسه طرفداراش خیلی خوشایند بوده به نظر.
8.تام کروز به خاطر رفتار زشتش تو این یک ساله عذرخواهی کرد!راستی اینو گفتم یادم افتاد،اون مقاله ای که یکی از بچه از همشهری راجه به این که جدایی کروز از پارامونت نشانه ی اینه که قراره کمتر رو بازیگرا سرمایه گذاری بشه هم در نوع خودش بس جالبه!
--------------------------------------------------
9.یکی از این بلاگر های معروف سینمایی گویا رفته دفتر New Line،بعد اونجا رو میز دیده روی یه کاغذ یه همچین چیزی نوشته،Call Jackson For The Hobbit!!!!که البته به نظر من خیلی مسخره س،چون هیچوقت رئیس استودیوی مثل نیولاین نمیاد برای یه پروژه به این بزرگی(البته اگه ساخته شه)،روی یه کاغذ بنویسه که زنگ بزن جکسون بیاد هابیت بسازه،بعدشم اونو بده به منشی دم در:cheesygriالبته بعدش یه سری زنگ زدن به وارنر و نیولاین،پرسیدن قضیه چیه،اونا هم طفره رفتن،ولی تو شایعات هست که فیلم قراره برای اکران 2007 آماده شه!!!!
---------------------------------------------
10.کارگردان Knight Rider اعلام کرد که به اورلاندو بلوم پیشنهاد همکاری داده.
11.تام کروز و واگنر_که از پارامونت انداختنشون بیرون)با همون اسم Cruise/Wagner که قبلا استودیو سینمایی بود،رفتن الان زدن تو خط شرکتای سرمایه گذاری!در ضمن تام کروز گفته که پروژه بعدی که توش بازی میکنه کمدی خواهد بود.
12.Sarah Connor Chronicles اسم یه مجموعه تلویزیونی جدیده شاید!البته نه سارا کونور خواننده،بلکه سارا کونور آرتیست Terminator.داستانشم قراره داستان سارا و جان کونور رو تو حد فاصل Terminator2 و 3 نشون بده.
13.گویا قراره ادامه ی Back To Future رو بسازن،یه تیزری هم پخش شده که معلوم نیست Fake ه یا نه،ولی آخرش مینویسه Back to Back to Future!که اگه وقعی باشه خیلی مسخره س این اسم!
14.این عکسم در نوع خودش جالبه:
Spider-Man-Megatron.jpg

Spidey vs. Megatron!.
-----------------------------------------------
15.
dpcar.jpg

این مااشینیه که Kurt Russel تو فیلم جدیده ی تارانتینو،یعنی Death Proof سوار خوهاد شد.
-----------------------------------------
البته خبر زیاده،ولی اکثرش دیگه خیلی کم اهمیت میشه!ولی پر اهمیتاشو بعدا میذارم،الان حسش نیست!

دوستان دیروز یه فیلم رو ضبط کردم الان داشتم نگاه میکردمش
saving private ryan
به نظرم با اینکه چند سالی ازش میگزره اما همه چیزش نوعه
اولین بارم نبود که نگاهش میکردم اما خیلی وقت بود نگاهش نکرده بودم
داستان یه کم آدم رو میکشه یعنی برای اینکه ببینه واقعا چه بلایی سر رایان اومده تماشاچی رو نگه میداره
فقط یه مشکلی پیش اومد نتونستم تا آخرش رو نگاه کنم
اگه کسی میتونه و یادش میاد داستان رو از این تیکه به بعد بنویسه:
اون تیکه ای که پشت یه دیدبانی رگباردار آلمانیگیر میکنند هیچ کس هم طرف چپ رو قبول نمیکنه که بره
کل داستان از اینجا به بعد کامل ناقص با سانسور(این فیلم فکر کنم اصلا جایی نداره که سانسور بش)بی سانسور هر جوری که میخواید خریداریم!!!!!!!

خوب امسالم فکر کنم ایران کاندیدی تو اسکار نخواهد داشت،مگه اینکه سونی پیکچرز امتیاز آفساید رو بخره،این لیست افرادی هست که بنیاد سینمایی انتخاب کرده تا فیلم منتخب ایران رو به آکادمی معرفی کنن:
امير اسفندياري، سيروس الوند، رؤيا تيموريان، احمدرضا درويش، محمدرضا سكوت، مرتضي شايسته، مجيد مجيدي، رضا درستكار، منوچهر محمدي، سيد ضياء هاشمي و محمدرضا هنرمند.
حتمالا یک تکه نان!!!یا شاید به نام پدر یا چهارشنبه سوری رو معرفی کنن.
البت امسال دو تا فیلم به نظر توپ علی سنتوری و نیومانگ هم هستن،ولی با توجه به اینکه اینا هنوز اجازه اکران خصوصی هم نگرفتن،مشخصا کسی مثل هاشمی نمیذاره اینا برن واسه اسکار!

آخرین ویرایش:
خوب امسالم فکر کنم ایران کاندیدی تو اسکار نخواهد داشت،مگه اینکه سونی پیکچرز امتیاز آفساید رو بخره

مگه خبر نداري؟
سوني پيكچرز چند وقت پيش امتياز افسايد رو خريد. به احتمال زياد در اسكار شاهد افسايد خواهيم بود.

شايد مثله "بچه هاي اسمان" رفت جزو 5 فيلم برگزيده نهايي.

ایول!خوب اگه اینطوری باشه،آفساید هم وضیعتش مثل مثلا Life is Beautiful میشه نه؟!یعنی امکان داره تو رشته هایی جز Foreign Language هم کاندید شه؟
حالا اینارو که ول کنیم،طبق آماری که دیشب منتشر شد،فروش جهانی POC2:DMC به 995 میلیون رسید؟یعنی هری پاتر 976 میلیونی رو رد کرد و به مقام سوم رسید!فروش امریکا هم به 414 تا رسیده که هنوز 17 تا با استاروارز فاصله داره که غیر ممکنه برسه،ولی تو دنیا احتمالا بتونه به یک میلیارد برسه.
با این حساب هرجوری شده یه اسکاری بهش میچسبونن!من هنوز فیلمو ندیدم،ولی فکر کنم تنها چیزی که بتونن بهش بدن جلوه ویژه باشه،چون مشخصا با حضور شان پن و نیکلسون و هاپکینز راسل کرو احتمالا دیگه چیزی جانی دپ نمیرسه!
در ضمن اینم برنده نهمین مراسم مجله ی دنیای تصویر(که بعد از مجله فیلم معتبرترین مجله سینمایی ایرانه):
چهره‌های تلویزیونی

بهترین بازیگر مرد کمدی

1. سیامک انصاری(شبهای برره)

2.مهران مدیری(شبهای برره)

بهترین بازیگر زن کمدی

بهنوش بختیاری(شبهای برره)

بهترین بازیگر مرد درام

مهدی فخیم زاده(حس سوم)

بهترین بازیگر زن درام

نسرین مقانلو(حس سوم)

بهترین فیلمنامه تلويزيوني

پیمان قاسمخانی سرپرست گروه نویسندگان شبهای برره

بهترین کارگردانی تلويزيوني

رضا عطاران ( متهم گریخت)

بهترین سریال تلویزیونی

شبهای برره به تهیه کنندگی حسن شکوهی و محسن چگینی

--------------------------------------------------------------------------------

بهترین ترانه فیلم یا سریال

رضا یزدانی( فیلم « حکم » )

سینماگر عرصه کوتاه،مستند و انیمیشن

وحید نصیریان(انيميشن‌های حافظ و کنتراست)

بخش سینمایی

بهترین صداگذاری

بهمن اردلان(خیلی دور،خیلی نزدیک)

بهترین تدوین

بهرام دهقانی(خیلی دور،خیلی نزدیک)

بهترین طراحی صحنه و لباس

علی رفیعی(ماهی‌ها عاشق می‌شوند)

بهترین موسیقی متن

محمدرضا علیقلی(خیلی دور،خیلی نزدیک)

بهترین فیلمبرداری

علیرضا زرین دست(حکم)

بهترین بازیگران مرد

1.پرویز پرستویی(بید مجنون)

2.رضا کیانیان(یک بوس کوچولو)

بهترین بازیگران زن

1.فرشته صدرعرفایی(کافه ترانزیت)

2.رویا نونهالی(ماهی‌ها عاشق می‌شوند)

بهترین فیلمنامه

کامبوزیا پرتوی(کافه ترانزیت)

بهترین کارگردانی

اصغر فرهادی(چهارشنبه سوری)

بهترین فیلم

خیلی دور،خیلی نزدیک به تهیه کنندگی رضا میرکریمی

در این مراسم از داریوش مهرجویی برای یک عمر فعالیت هنري تجلیل به عمل آمد و جايزه‌ی ويژه‌ی کارگردانی هم به مجید مجیدی اهدا شد. جايزه فعاليت پر ثمر مطبوعاتي هم به سعيد خاموش براي ترجمه متون سينمايي تعلق گرفت.
به نقل از:سینمای ما.
بعدشم قراره امشب رای اعضای خانه سینما رو جمع کنن.مثل اینکه قراره دستیر آکیرو کوروساوا رو هم برای جشن دعوت کنن!
در ضمن کی دیوانه ای از قفس پرید رو دیده؟نیکلسون نه ها،انتظامی!!

سلام
چقدر این تاپیک خوابیده!!!
همش 2 صفحه جلو رفته از اخرین باز دید من
خب چند تا پوستر می ذارم تا تاپیک از این خاک گرفتی در بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or