Movie Center

نوشته شده توسط Nameless:
راستی یادم میاد چند وقت قبل بحث فیلم های مربوط به جنگ بود خواستم بپرسم شما از کدومش بیشتر خوشتون میاد

فیلمهای مشهور از کارگردانهای مشهور

1.Full Metall Jacket : غلاف تمام فلزی - استلنی کوبریک
2.Apocalypse Now : اینک آخرزمان : فرانسیس فورد کاپولا
3.Saving Private Rian : نجات سرباز رایان : استیون اسپیلبرگ

فیلمهای مشهور دیگه

4.Platoon : جوخه - الیور استون
5.The Boat : قایق : ولفگنگ پترسون
6.No Man's Land سرزمین هیچکس : دانیس تانوویک
7.Come and See : بیا و ببین : Elem Klimov
8.Deer Hunter : شکارچی گوزن : Michael Cimino

البته فیلمهای مشهور دیگه ای هم هستن ولی به حاشیه جنگ میپردازن
مثل فهرست شیندلر
پیانیست
زندگی زیباست
هتل روواندا
و ...
به نظر من متولد چهارم جولای که در مورد ویتنام بود بهترین بود .
بازیگرشم تام کروز بود کارگردانشم الیور استون.
بعدشم نجات سرباز رایان

راستی بچه ها کسی اینجا جری مگوایر رو دیده که تام کروز بازی کرده اگه میشه یه توضیح در موردش بدین

star wars episode 4
star wars episode 5
star wars episede 6
star wars episode 1
star wars episode 3
سلام
من هنوز حتی یه نسخه کامل از این سری فیلم رو هم ندیدم...با توضیحاتت کم کم دارم ترغیب می شم برم ببینم!!!
من باز با فيلمه ايراني اومدم اينجا :cheesygri
جمع كنين بابا هاليوود رو !!
خوشم می آد که طرف دار شیش آتشه سینمای ایران تو سایت داره
یادم انداختی توی سینما ایران
چند شب قبل شبکه 2 فیلم مسخره و کاملا اقتباسی رو از گذشته به نمایش گذاشت
یعنی عروس فراری= همسفر گوگوش و بهروز وثوقی
تا اونجایی هم که من دیدم کلی سانسور داشت
سامان جون
وقتی این مسخره بازی ها رو می بینم ناخود آگاه از سینمای ایران متنفر میشم.....
خودت قضاوت کن;)

وقتی این مسخره بازی ها رو می بینم ناخود آگاه از سینمای ایران متنفر میشم.....

عيار جالبي براي محك داري !

خب اگه اينطوره منم وقتي كه فنتستيك فور يا ارباب حلقه ها رو ديدم بايد از هاليوود متنفر ميشدم :cheesygri

خب اگه اينطوره منم وقتي فنتستيك فور يا ارباب حلقه ها رو كه ديدم بايد از هاليوود متنفر ميشدم
سلام
خب ببین من اصلا طرفدار سینمای هالییود به هیچ وجه نیستم و همچنین اصلا منکر این هم نمیشم فیلم خوبی تو سینمای ایران یافت نمی شه
ولی خب حکایت اون گاوه و 9 من شیری که می ده میشه
تا یه فیلم خوب ظهور می کنه و کلی هم سر و صدا یهو همه می آن و از اون سبک تقلید می کنند و نمونه اش هم این سبک به اصطلاح طنز هست که این روزها بیشتر بازیرگر ها می خوان تو این زمره هم خودشون رو محک بزنند....و بیچاره چشم لطیف و حساس بیننده:d

the lord of the rings

نوشته شده توسط Saman:
عيار جالبي براي محك داري !

خب اگه اينطوره منم وقتي كه فنتستيك فور يا ارباب حلقه ها رو ديدم بايد از هاليوود متنفر ميشدم :cheesygri

وای سامان تو ارباب حلقه ها رو دیدی اون وقت می گی ...
میشه یکم بگی از چیش بدت اومد !!!:confused:
تا اونجایی که من می دونم ارباب حلقه ها یک اثر حماسی به حساب می یاد و وقتی که ما فیلمی با این مضمون رو می بینیم خوب قطعا" صحنه هایی می بینیم که تو اونها ممکن واقعیت نقض بشه ( منظورم خرق عادته )و این بخش جدایی نا پذیر حماسه است ...
راستی سامان جان شما 1-2-3 رو کامل دیدین ؟
از تلویزیون هم که ندیدین ؟
:confused: :confused: :confused: :confused:

دوستان من فکر می کنم مقایسه سینمای هالیود با سینمای ایران کاملا اشتباه من که هیچ وجه تشابهی بین این دو نمی بینم .در ضمن با فیلمهایی این چند سال اخیر اصلا نتونستم کنار بیام البته خوب استثناهایی هم هستن.

اوه ه ه .... از اون بحثای خوراک سامانه !!
ولی سینما فقط بالیووووووووودددددد !

بعدشم سعید جان منم با سامان در مورد ارباب حلقه ها موافقم ...... ابلته بماند که فکر کنم سامان فقط 4-5 تا فیلم هالیوودی دیده !! دوتاش همینا بودن که گفت ...... بقیشم که انیمیشن بوده ! :cheesygri

ولی جدای از شوخی منم که کم کم دارم آرشیو هر چی فیلمه بزرگه جمع می کنم از بس این ارباب حلقه هاها چرته اصلا دلم نیومد که اون کالکشن 12 تا دیسکیشو بخرم !!! ;)

نوشته شده توسط mona2004:
اوه ه ه .... از اون بحثای خوراک سامانه !!
ولی سینما فقط بالیووووووووودددددد !

بعدشم سعید جان منم با سامان در مورد ارباب حلقه ها موافقم ...... ابلته بماند که فکر کنم سامان فقط 4-5 تا فیلم هالیوودی دیده !! دوتاش همینا بودن که گفت ...... بقیشم که انیمیشن بوده ! :cheesygri

ولی جدای از شوخی منم که کم کم دارم آرشیو هر چی فیلمه بزرگه جمع می کنم از بس این ارباب حلقه هاها چرته اصلا دلم نیومد که اون کالکشن 12 تا دیسکیشو بخرم !!! ;)
خب کاملا پيداست شما هيچ علاقه اي به جوهره اصلي ارباب حلقه ها نداريد ! اين کاملا واضحه ...... اگه شما قبل از ساخته شدن فيلم ارباب حلقه ها کتاب Simlarion (اگه املاشو درست نوشتم ) رو از تالکين ميخونديد ميفهميديد که ارباب حلقه ها الکي ارباب حلقه ها نشد ! .. اصلا Midlle Earth کجاست ! ارک ها ، الف ها و ديگر نژادها چي هستند ؟ چطور بوجود آمدند قضيه چيه !؟؟ اگه اين چيزها رو ميدونستيد يا علاقه اي به اين موضوعات داشتيد اسم اين فيلم رو هيچ وقت ( چرت ) نميزاشتيد ! بازم ميگم ، ارباب حلقه ها الکي ارباب حلقه ها نشد .

نوشته شده توسط Behzadr:
سلام
من هنوز حتی یه نسخه کامل از این سری فیلم رو هم ندیدم...با توضیحاتت کم کم دارم ترغیب می شم برم ببینم!!!
سلام
بهزاد اصولا اگر سری فیلم های جنگ های ستاره ای (فکر کنم اینطوری بهتر باشه) رو از دست دادی نصف عمر فیلم دیدنت بر فناست .این فیلم ها کلا قاعدشون با فیلم های تخیلی دیگه خیلی فرق می کنه ، شاید در نگاه اول به نظر خیلی تخیلی بیاد اما یه ذره که توش دقیق بشی معلوم می بینی که هیچ چیز خارق العاده ای به نمایش نگذاشته بدلیل حالت اینکه توی فضا و کهکشان ها اتفاق می افته نوع خالی بندیش قابل قبوله از طرفی مثل خیلی از فیلم خالی بندی غیر قابل درک هم نداره .
بهترین نسخه اش رو همه ی طرفدارا Empire strikes Back می دونن که می شه Episode V دلیل اون هم شاید جملات معروفی هست که در رورایی آخر دارت ویدر و لوک به هم می گن ، هست . این سکانس تقریبا توی انواع و اقسام فیلم ها ، بازی ها و کارتون ها مسخره شده اما هیچ کدوم نتونستن حس اون سکانس توی کلود سیتی رو منتقل نکردن .
من با اینکه سری دوم نقد های ضعیفی ترین گرفتن اما ترجیحشون میدم چون هیچ کدومشون خوب تموم نشد حتی قسمت آخر .
یه نکته هم بگم که توی سری اول Episode V و Episode VI اسم کارگردان های فیلم ها یه چیز دیگس اما من ترجیح می دم بگم جورج لوکاس چون حضور جورج لوکاس توی جای صحنه های فیلم مشخصه و نمی شه ازش گذشت .
پ.ن:این پست رو برای دل خودم زدم زیاد جدی نگیرین

نوشته شده توسط mona2004:
تا اونجایی که من میدونم ارباب حلقه هاها ! مجموعا 17 تا اسکار گرفتن که 11 تا مربوط به فیلم 3 و 4 تا فیلم 1 و 2 تا هم فیلم 2 عبارت بودند از :
فیلم 3 برای Art Direction (فکر کنم طراحی صحنه میشد ترجمش ..... ) - طراحی لباس - کارگردان - تدوین - گریم - موسیقی متن - بهترین موسیقی (original song ) - بهترین فیلم - بهترین صدا - بهترین جلو های ویژه - بهترین فیلم نامه اسکار گرفت که تقریبا میشه تمام اسکارهای اصلی بجز بهترین بازیگران و بعلاوه برای تمامی رشته هایی که نامزد بوذ جایزه گرفت !

فیلم 1 برای فیلم برداری - جلوه های ویژه - گریم - موسیقی متن اسکار برد و برای 9 اسکار دیگه هم نامزد بود از جمله بهترین فیلم و فیلم نامه و کارگردان

فیلم 2 هم برای بهترین جلوه های ویژه و تدوین صدا جایزه برد و برای 4 رشته دیگه هم از جمله بهترین فیلم نامزد بود

این رو هم اضافه کنم که فیلم 3 98 جایزه دیگه رو هم برده و بریا 62 جایزه هم نامزد بوده !!!
فیلم 1 68 جایزه دیگه برده و برای 81 جایزه دیگه هم نامزد بوده
فیلم 2 هم 57 جایزه دیگه برده و برای 71 جایزه دیگه هم نامزد بوده

که خلاصه هر سه فیلم مجموعا 240 جایزه بردن و برای 214 جایزه هم نامزد بودن که یک امار نجومی هست و خیلی بعیده که حالا حالاها همچین آماری تکرار بشه .......
و این رو هم اضافه کنم که ارباب حلقه ها تنها تریلوژی تاریخ هست که هر 3 تا فیلمش در 20 فیلم برتر imdb قرار گرفته !

این پست مونا بود تو تاپیک " همه چیز در مورد ارباب حلقه ها " ...
فکر می کنم به گفته ی خود مونا این فقط یه گوشه از افتخارات این فیلمه (جدا از شهرت کتاب ها و نویسنده )

خب کاملا پيداست شما هيچ علاقه اي به جوهره اصلي ارباب حلقه ها نداريد ! اين کاملا واضحه ...... اگه شما قبل از ساخته شدن فيلم ارباب حلقه ها کتاب Simlarion (اگه املاشو درست نوشتم ) رو از تالکين ميخونديد ميفهميديد که ارباب حلقه ها الکي ارباب حلقه ها نشد ! .. اصلا Midlle Earth کجاست ! ارک ها ، الف ها و ديگر نژادها چي هستند ؟ چطور بوجود آمدند قضيه چيه !؟؟ اگه اين چيزها رو ميدونستيد يا علاقه اي به اين موضوعات داشتيد اسم اين فيلم رو هيچ وقت ( چرت ) نميزاشتيد ! بازم ميگم ، ارباب حلقه ها الکي ارباب حلقه ها نشد .

من به سعید جان هم توضیح دادم ....
فکر نکنید من شوتم در باره ی ارباب حلقه هاها و فقط فیلمشو دیدم و اینارو میگم ... نه اتفاقا هم کتاباشو یه 2 باری خوندم هم فیلماشو سری 2 بار دیدم ........
ولی واقعا تو کتم نمی ره ....... خوب چیکار کنم دیگه .......

بالاخهر هر کس سلایقی داره اگه شما دنیای تالکین رو دوست دارین منم بهمون نسبت دنیای رولینگ رو دوست دارم ......

-------------------------------

راستی سعید جان اون افتخاراتی که من درباره ی ارباب حلقه هاها گفتم فکر نکنم ربطی به داستانش داشت ....... از نظر فیلمی یه فیلم بزرگ و اسطوره ای بود ...... از اسکارهایی هم که گرفته معلومه این قضیه ..... فقط برای فیلم سومش که اون هم چون قرار بود همه ی اسکارهای اصلی رو بگیره , اسکار بهترین فیلم نامه رو بهش دادن .......

بهر حال بازم باید این نکته رو متذکر بشم که سلایق هر فرد متفاوته ..... نه من می تونم شمارو تغییر بدم نه شما می تونید منو تغییر بدین .....

راستی سامان تو که این بحثو شروع کردی که یچیزی بگو دیگه !

حرف مونا کاملا درسته. به نظر من کسی نمی تونه بگه ارباب حلقه ها فیلم و یا کتاب چرتیه تنها چیزی که میشه دربارش گفت اینه که این فیلم یا کتاب با سلیقه ی من جور نیست.
من خودم عاشق فیلم ها هستم اما از نظر کتاب دنیای رولینگ و هری پاتر را ترجیح می دهم.

جوهره اصلي ارباب حلقه ها

تخيل و دروغ بي ارزش.

اصلا Midlle Earth کجاست ! ارک ها ، الف ها و ديگر نژادها چي هستند ؟[/
QUOTE]

چه سوال هاي مهم و حياتي اي !

من بدون اينكه كتاب رو بخونم بهت ميگم Middle Earth هيچ جا نيست و ارك ها و ديگر نژاد ها وجود خارجي ندارن و اين تمام مشكل اين فيلمه و من با چيزي كه "نيست" كاري ندارم. من نميدونم شما سنه ت چقدره. ولي اگه با اين چيز ها سرگرم ميشي و علاقه بهشون داري من يكي ندارم. به هر حال سليقه ي تو قابل احترامه. اما من از هنر انتظار ديگه اي دارم.

اينجايي كه من زندگي ميكنم خود ِ زمينه و يه سري آدم توش هستن كه خيلي هاشون از حيوون ها و ارك ها و الف ها و نميدونم چي چي هاي ديگه پست تر و حيوون تر هستن.
من با Middle Earth كاري ندارم. با "تهران" كار دارم. با انسان كار دارم. با حقيقت و واقعيت كار دارم. غول هاي اينجا سوار رخش بالدار نميشن، سوار موتور ميشن. عصايي كه آتيش و نور ازش بيرون بياد ندارن، باتوم و شلاق دارن. ما اينجا حلقه دستمون نميكنيم تا قدرت جادويي بگيريم. وقتي قدرت جادويي ميگيرم كه به جاي حلقه دست توي دستمون باشه ! نه اينكه صاحبان دست ها توي خونشون بشينن و مثه سوپر من توي روياهاشون پرواز كنن ! :-"
اينجا واقعيته. قصه نيست. حقيقته و هيچ چيز از حقيقت مهم تر نيست.

----------------

من اونقدر احمق نيستم كه بيام مثلا جلوه هاي ويژه ي شاهكار ارباب حلقه ها رو مسخره كنم يا لوكيشن هاي زيباي فيلم رو به سخره بگيرم !

و اين هم كاملا صحيحه كه اون فيلم با سليقه ي من جور در نمياد. اما كي گفته حق ندارم بهش بگم چرت ؟ ميگم چرت و دلايل خودم رو دارم كه حتما براي خيلي ها مهم نيست. من هم در جايگاهي نيستم كه دنيا منتظر نظر من درباره ي ارباب حلقه ها باشه.

چيكار كنم ؟! از خودم خجالت ميكشم وقتي مي بينم نشسته م جلوي تي وي و يه موجود كج و كنجول داره با شمشير فلان جور و قدرت فلان جور ميره به جنگ يه غول ديگه :cheesygri
يا مثلا فيلم كينگ كونگ رو ببينم و دلم براي اون موجود نره غول بسوزه !
يا مثلا جت لي رو ببينم كه داره روي هوا پرواز ميكنه ده نفر رو با يه ضربه ناك آوت ميكنه.

بابا به خدا چيزهاي مهمتري هم وجود داره !

سليقه ي من طوريه كه اين جور مسخره بازي ها هيچ تاثيري رووم نميذاره. و فقط خودم در هيئت يه بچه كوچولوي بيكار ميبينم كه نشسته كارتون پاپاي نگاه ميكنه ! البته كارتون پاپاي نگاه كردن هيچ اشكالي نداره. براي سرگرمي هم خيلي خوبه.

من نه ادعاي آدم بزرگ بودن دارم و نه از سرگرمي فراري ام. من فقط احساس ميكنم توي اين شرايطي كه هستم و خصوصيات فردي اي كه دارم، به فيلم هاي ديگه اي احتياج دارم. اونها رو ارزشمند ميدونم و فقط به اون ها "اثر هنري" ميگم.

به طور كلي من با فيلم هاي تخيلي و خالي بندي و تاريخي بسيار مشكل دارم. و متاسفانه سينماي هاليوورد از اين فيلمها كم نداره...

بگذريم، اين حرف ها رو بذارين به حساب كسي كه خالي بندي هيچ جوره توي كتش نميره و تره اي هم براي تخيل نويسنده و سازنده ي اين فيلم ها خورد نميكنه !

.

نوشته شده توسط S@nic:
سلام به همه دوستان
خوب منم با اجازه دوستان اینجا در کناره اساتید در مورده فیلم صحبت کنیم

کسی میدونه قسمته دوم مجموعه داستان هایه باور نکردنیه لمونی اسنیکت که براساس داستان هایه معروف لمونی اسنیکت ساخته شده و کتاب هاشم ایران همه ترجمه شده کی ساخته میشه قسمته اولش که با شرکت جیم کری بسیار زیبا کار شده بود

اینه رسمه مهمون نوازی؟

ایول به همه تون یعنی هیچ کس نیست جواب بده یا شاید فقط دلتون میخواد با هم اختلاط کنین؟

بعید میدونم که کسی اینو ندیده باشه پس همون دومی هست

واقعا متاسف شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or