Movie Center

هبد جان چقدر برای جواب گرفتنت عجله داری ؟؟!
اسم اون فیلم the friday 13th هست ........ 5 شماره هم هست ..... این فیلم و سری فیلمای کاوبس خیابون الم a nightmare on elm street که اون هم 5 شمارست ترسناک ترین و خشن ترین فیلم های امریکا در قرن اخیر هستن ...... ولی واقعا هیجانی ان جفتشون .......

من DVD9 شو دارم .....اگه میخوای برات بفرستم !

من جمعه سیزده رو
1 -2 3 رودیدم
Jason X هم دیدم
یه 3 4 تایی دیگه هم دیدم

مطمئنید این جمعه 13 هست؟
داستانش همین بود؟

تخيل و دروغ بي ارزش.
تخیل هیچ گاه بی ارزش نیست. ارزش زندگی به تخیل هست. وقتی از تیم برتون پرسیدند که شما در نظر ندارید فیلمی حقیقی بسازید و دست از فانتزی بردارید جواب داد از تخیل واقعی تر وجود ندارد تخیل تمام دنیای ماست بدون تخیل واقعیت واقعی نیست.

اما كي گفته حق ندارم بهش بگم چرت ؟
چون اون فیلم دروغ نیست این حرف است که دروغه سلیقه ی شخصی و اعمال نظر های شخصی طرفی و نظر دادن درباره ی چنین اثری طرف دیگر است تالکین مخترع نبود بلکه کاشف بود و هیچ وقت ما نمیتوانید کشف یک کاشف را چرت بنامیم شاید اختراعی در ذهن ما مسخره و چرت باشد.
ابلته بازم بگم که رولینگ هم تقریبا همین کارو کرده ولی نه با آدم بزرگا ....بیشتر مخاطبینش هم سن و سالای ما ها هستن نه بزرگترا .....در حالیکه دنیای تالکین نه ....
همون طور که گفتم دنیای تالکین از زمان های دور بوده و فقط تالکین اون را برای ما روشن کرده تا بهتر ببینیم داستان های ارباب حلقه ها سراسر نماد و استعاره است دنیای سرزمین میانه با دنیا و شهر و کشور ما فرقی نداره تنها فرقش در نامش هست ما در همون دنیا زندگی می کنیم این داستان ها با استفاده از آموزه های الهی که در کتاب مقدس تورات هست ساخته شده. چهره اورک ها دقیقا همان شمایلی است که در تورات به عنوان دشمنان یهوه از آنها نام برده شده است. و کلیت داستان را می توانید در آیه آیه های تورات بخوانید.
در مورد ارزش معنایی یا به قولی رسوندن پیامی به مخاطب،مسلما این فیلم اصلا قرار نبوده در این زمینه چیزی داشته باشه.پس نباید ازش انتظاری هم داشته باشیم.
بر عکس این فیلم یکی از پر معنا ترین هابود که اگر شما در سایت ها و مجلات مختلف نگاه کنید میبینید که منتقدین بزرگ چند برابر ارزش سینمایی فیلم در باره ی ارزش معنوی فیلم و پیام های آن صحبت کرده اند.

من جمعه سیزده رو
1 -2 3 رودیدم
Jason X هم دیدم
یه 3 4 تایی دیگه هم دیدم

مطمئنید این جمعه 13 هست؟
داستانش همین بود؟
سری فیلم های Friday the 13th که در مورد جیسون هستند اگر اشتباه نکنم مثل نام فیلم ۱۳ شماره هستن که خوب نگین jason x که شماره ی ۱۰ هست یقینا آخرین قسمت فیلمه برای اینکه فیلم Freddy VS. Jason و دو فیلم دیگه که به حاشیه ی زندگی جیسون میپردازه هم جزو این سری به حساب میان.
من خودم تمام این ۱۳ فیلم رو موفق به دیدنش نشدم اما تو قسمت هایی که تماشا کردم داستانی که شما گفتید رو به خاطر نمیارم ...
----------------
بالاخره pirates هم مقام سوم جدول فروش رو از دست داد با فروشی معادل ۷۷۷ میلیون ‍!
نمیدونم این world trade center چه بلایی سرش اومده ؟!؟! حالا باید تا آخر هفته صبر کرد و انوقت نظر داد اما بعضی سایت ها اصلا از فروشش حرفی نزدن و در imdb هم که اون رقم اصلا بهش نمیخوره !! با اینکه باید فروششم تو این ۳ روز کرده باشه چون ۹ آگوست اکران شده و فیلمی هم نبود که Talladega Nights بخواد خیلی از فروشش کم کنه !
البته درسته فیلم به جز کشور های امریکا و کانادا با اختلاف تقریبا +۱ ماهه در دیگر کشور ها اکران میشه اما فروش اصلی اون خصوصا با توجه به داستانش در امریکاست.
باز هم این رقم جای تعجب داره چون منتقد ها از این فیلم تعریف کردن و مردم هم همینطور !
حالا یه مقدار اطلاعات به هم ریختس بعضی جاها هنوز تو لیست اکران های آخر هفته قرار داره !
-----------
راستی در مورد ارباب حلقه ها هم دیدم بحث شد خیلی حرفا دارم که بزنم اما بهتره که ننویسم.
امیدوارم بحث دوستان هم به میدون جنگ تبدیل نشه ;)

نوشته شده توسط ebliser:
...

راستی در مورد ارباب حلقه ها هم دیدم بحث شد خیلی حرفا دارم که بزنم اما بهتره که ننویسم.
امیدوارم بحث دوستان هم به میدون جنگ تبدیل نشه ;)

نه بابا ! میدون جنگ دیگه کجاس ...
اگه مطلبی در موردش داری بذار تورو خدا ما هم یه استفاده ای ببریم . من که هر چی در موردش بخونم بیشتر علاقمند می شم .

نوشته شده توسط Dante Is Alive:
نه بابا ! میدون جنگ دیگه کجاس ...
اگه مطلبی در موردش داری بذار تورو خدا ما هم یه استفاده ای ببریم . من که هر چی در موردش بخونم بیشتر علاقمند می شم .
یه بابایی می‌شناسم خوره ارباب حلقه هاس (سیر تا پیازشو می‌دونه) فعلا مسافرته بذارین برگرده.

نوشته شده توسط Saman:
1. هيچ گاه ؟

2. تخيل چيه ؟

3. ارزش چيه ؟

.
شما خودشو ناراحت نکن کارتو بکن!:cheesygri

قانون شماره 7) لطفاً در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد.

Ali_Mojarad

شما خودشو ناراحت نکن کارتو بکن!

اخطار به كاربر xdantex .

قانون شماره 7) لطفاً در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد.

.

اينم چند تا پوستر جديد ... بخصوص اوليش که مختص طرفداران جيمز بانده !! کسي اينجا هست اصلا ؟؟ ;) :-" اون پوستر دوميه هم فقط بخاطر حضور کيفر ساترلند پوسترشو مي زامر وگرنه فيلمش که مستند و چرته !
راستي يچيز ديگه ....... يبار بهزاد پرسيده بود که اين جان تاکر کيه ؟ اگه سريال desperate HW رو ديده باشين .اون پسره رفيق اوا لانگوريا همين جان تاکره !!

و این هم چند تا پوستر از سری فیلمهایی که از روی بازیهای معروف ساخته میشن !

نوشته شده توسط mona2004:
و این هم چند تا پوستر از سری فیلمهایی که از روی بازیهای معروف ساخته میشن !

:o:scare:آخه این چه شباهتی داره:eek:
شخصیتها شبیه نیستن حالا به درک. هیچ سنخیتی با کاراکتر ها هم ندارن :sick::no::wallbash:
مثلا کاراکتر ayane یه چینیه که اینجا شباهت این یارو با چینی ها بارزه:shocked:.
هلنا یه خواننده اپراس که لباسش توی بازی لباس اپرا هستش که یه لباس کاملا محجبه هستش موهای فوق العاده بلند داره که از پشت کاملا بسته هست.
در ضمن تا اونجا که من دیدم تمام مبارزات با دست انجام میشه و هیچ جاش شمشیری وجود نداره.
کارگردانش کیه؟
بگید من همین الان برم خرخرشو بجوم:evil:

ببخشید من اینقدر والپیپر توی تاپیک میذارم:cheesygri

ghost rider

you me and duprree

[URL="http://www.youmeanddupree.com/wallpapers/ymd_wall_4_2.jpg"]
Kate_Hudson_in_You,_Me_and_Dupree_Wallpaper_4.jpg
[/URL]

miami vice

the descent

يبار بهزاد پرسيده بود که اين جان تاکر کيه ؟ اگه سريال desperate HW رو ديده باشين .اون پسره رفيق اوا لانگوريا همين جان تاکره !!
حالا اگه اونم ندیده باشم تکلیف چیه؟؟

ببخشید من اینقدر والپیپر توی تاپیک میذار
از زحمتی که می کشی ممنون
ولی دقت کن پوستر هایی که گذاشتی بیشترشون تکراری هست
هم الکی خودتو اذیت می کنی و هم تاپیک رو سنگین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or