Movie Center

اينم چند تا پوستر جديد ... بخصوص اوليش که مختص طرفداران جيمز بانده !!
برای من سری فیلم های جیمز باند خاطره انگیزه چون بچه که بودم تمام لحظه هامو پر می کرد :-" خلاصه برای همین عاشق باند هستم جیمز باند!

و بیشتر دقت کن که اکثر عکسهایی که می زاری فیلتر هستن !!!

-------------------------
راستی بهزاد جان واقعا DHW رو ندیدی ؟؟ حتما برو ببین .....
انشالله وقتی CN کامل بشه نقد کامل این سریال و سریال 24 رو می زارم ....
---------------------------

ریو جان کارگردان این فیلم زنده یا مرده همون کارگردن فیلم transporter هست .. نباید کارش بد باشه ..... ولی حالا چرا اینقدر تغییر کرده من نمی دونم دیگه .. چون اصلا دنبال بازیش نبودم ! ;)

------------------------
برای من سری فیلم های جیمز باند خاطره انگیزه چون بچه که بودم تمام لحظه هامو پر می کرد خلاصه برای همین عاشق باند هستم جیمز باند
اتفاقا خودمم دقیقا همین طورم ... از اولین فیلمهایی بود که سری کاملشو جمع کردم .....الانم همشو دارم ودارم می میرم برای اینکه .....ولی زیاد امیدی به این بازیگر جدیده ندارم !
عاشق پیرس برازنان بودم .......... حیف شد ! هنوزم همه ی فیلمهاش رو می بینم که یخورده یاد باند بیفتم .......جیمز باند ! :D

اتفاقا خودمم دقیقا همین طورم ... از اولین فیلمهایی بود که سری کاملشو جمع کردم .....الانم همشو دارم ودارم می میرم برای اینکه .....ولی زیاد امیدی به این بازیگر جدیده ندارم !
عاشق پیرس برازنان بودم .......... حیف شد ! هنوزم همه ی فیلمهاش رو می بینم که یخورده یاد باند بیفتم .......جیمز باند ! :d__________________
همه میگن جیمز باند فقط کانری اما برای منم برازنان یه چیزه دیگه ست وقتی میگه باند، جیمز باند آدم ذوق می کنه .من 15 تا جیمز باندا رو دارم مونا یعنی چند تاشو ندارم ؟ فکر کنم 23 تاست نه؟

محسن جان میشه یه سری از این نقدا رو معرفی کنی ببینیم چیه؟
چون واقعا برام جالبه.من تنها نکت مثبتی که تو سری Lotr دیدم یکی موسیقیش بود،یکی لوکیشنها بود و اون یکی پرداخت دقیق به دساتان و شما وقعا حس میکردین که یه سرزمینی به اون صورت وجود داره.
پ.ن:البت سوتفاهم نشه،اینکه نقد میخوام برای این نیست که شما حرفتو اثبات کنی،میخوام بخونم ببینم منظور چی بوده.
پ.ن2:البته فکر کنم کازینو رویال 21 امین جیمز باند باشه،چون دیروز یه خبری خوندم که توش نوشته بود Bond22(اسم اولیه فیلم بعدی جیمز باند)قراره 2 می 2008 کران شه،و جالب اینه که هنوز کارگردان و سناریو و اینا هیچی مشخص نیست!

نوشته شده توسط chalengeeverything:
چند صفحه پیش بود در مورد یه فیلمی می گفتین که مثل رینگ هست.یه چیزی تو ذهنم مونده بود رفتم Saw رو دانلود کردم.اما اصلا شبیهش نبود.اون فیلم کدوم بود؟
فکر کنم منظورت The Grudge 2 (2006) هست که من گفتم شبیه رینگ هست :)

فیلمش که شبیه Saw نیست ولی فیلمی که شبیه Saw باشه این:

The Hills Have Eyes
Devil's Rejects

محسن جان میشه یه سری از این نقدا رو معرفی کنی ببینیم چیه؟
چون واقعا برام جالبه.من تنها نکت مثبتی که تو سری Lotr دیدم یکی موسیقیش بود،یکی لوکیشنها بود و اون یکی پرداخت دقیق به دساتان و شما وقعا حس میکردین که یه سرزمینی به اون صورت وجود داره.
پ.ن:البت سوتفاهم نشه،اینکه نقد میخوام برای این نیست که شما حرفتو اثبات کنی،میخوام بخونم ببینم منظور چی بوده.
نه بابا خواهش می کنم سو تفاهم چیه. درباره ینقد هایی که گفتم اگر هنوز باشه باید تو سایت موسسه فرهنگی هنری سوره پیدا کنی به زبان فارسی انگلیسی هم که کارش یه سرچ کوچیک هست اما نقد های راجر ایبرت درباره ی ارباب حلقه ها عالیه جاهای دیگه هم اگر سایتCN راه بیافته خودم آنجا میذارم.

من درست تعداد فیلمهای جیمز باندو نمی دونم ولی میدونم که همشو دارم !!

حتی یه فیلم خیلی چرت جیمز باند هست بنام on her majesty's secret service که نمی دونم اسم بازیگرش چیه ... ولی خیلی مسخرس .....
حتی یه فییلم 0014 رو هم دارم ...... ته خندس !! و البته nc17 !! :blushing:

اگر تکراری هستند ببخشید...تعدادشون بیشتر از اینها بود ولی چون اکانت ام تا 12 شب راه میده بقیه اش رو بعدا" میزارم.راستی نظرتون در مورد باز کردن یک تاپیک برای Wallpaper ها چیست ؟ البته از نوع سینمایی اش...

Van Helsing

Spider Man 2

فکر نکنم مدیران سایت اجازه بدن ..... چون این سایت مختص بازیست ...... ما فیلم بازا همین که این تاپیک داریم باید خدارو شکر کنیم ...... فکر کنم !

حتی یه فیلم خیلی چرت جیمز باند هست بنام on her majesty's secret service که نمی دونم اسم بازیگرش چیه ...
آره اونو منم دارم. راستی 0014 اسم کاملش چیه؟ من خیلی دنبال این فیلم گشتم.

راستی بهزاد جان واقعا Dhw رو ندیدی ؟؟ حتما برو ببین .....
انشالله وقتی Cn کامل بشه نقد کامل این سریال و سریال 24 رو می زارم ....
حالا شما راهش بندازین
تا بعد;)

راستی جیمزباند با برانسون برای من چیزی دیگه ای هست که به نظرم هیچکی قدرت نقش پذیری این شخصیت رو نداره...البته از بازی شان کنری هم زیاد تو این نقش خوشم نمی آد

بهزاد جون برانسون کیه دیگه ؟!! :blushing:

منظورت فکر کنم برازنان بود ...... خوشوقتم !
--------------------

اسم کاملش اینه :
Rod Steele 0014: You Only Live Until You Die

ماله سال 2001ه .... مستقیما هم رفته تو شبکه ویدئویی !

-----------------------------

بهزاد جون برانسون کیه دیگه ؟!! :blushing:

منظورت فکر کنم برازنان بود ...... خوشوقتم !
من یه عمره داشتم اول دنبال اسم این یارو می گشتم و بعد حالا که فهمیدم اسمشو اونم باز هم نمی تونم درست تلفظ کنم....حالا همونی که شما گفتی برازنان:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• NO ps3
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or