اتفاقا خودمم دقیقا همین طورم ... از اولین فیلمهایی بود که سری کاملشو جمع کردم .....الانم همشو دارم ودارم می میرم برای اینکه .....ولی زیاد امیدی به این بازیگر جدیده ندارم !برای من سری فیلم های جیمز باند خاطره انگیزه چون بچه که بودم تمام لحظه هامو پر می کرد خلاصه برای همین عاشق باند هستم جیمز باند
همه میگن جیمز باند فقط کانری اما برای منم برازنان یه چیزه دیگه ست وقتی میگه باند، جیمز باند آدم ذوق می کنه .من 15 تا جیمز باندا رو دارم مونا یعنی چند تاشو ندارم ؟ فکر کنم 23 تاست نه؟اتفاقا خودمم دقیقا همین طورم ... از اولین فیلمهایی بود که سری کاملشو جمع کردم .....الانم همشو دارم ودارم می میرم برای اینکه .....ولی زیاد امیدی به این بازیگر جدیده ندارم !
عاشق پیرس برازنان بودم .......... حیف شد ! هنوزم همه ی فیلمهاش رو می بینم که یخورده یاد باند بیفتم .......جیمز باند ! :d__________________
فکر کنم منظورت The Grudge 2 (2006) هست که من گفتم شبیه رینگ هستنوشته شده توسط chalengeeverything:چند صفحه پیش بود در مورد یه فیلمی می گفتین که مثل رینگ هست.یه چیزی تو ذهنم مونده بود رفتم Saw رو دانلود کردم.اما اصلا شبیهش نبود.اون فیلم کدوم بود؟
نه بابا خواهش می کنم سو تفاهم چیه. درباره ینقد هایی که گفتم اگر هنوز باشه باید تو سایت موسسه فرهنگی هنری سوره پیدا کنی به زبان فارسی انگلیسی هم که کارش یه سرچ کوچیک هست اما نقد های راجر ایبرت درباره ی ارباب حلقه ها عالیه جاهای دیگه هم اگر سایتCN راه بیافته خودم آنجا میذارم.محسن جان میشه یه سری از این نقدا رو معرفی کنی ببینیم چیه؟
چون واقعا برام جالبه.من تنها نکت مثبتی که تو سری Lotr دیدم یکی موسیقیش بود،یکی لوکیشنها بود و اون یکی پرداخت دقیق به دساتان و شما وقعا حس میکردین که یه سرزمینی به اون صورت وجود داره.
پ.ن:البت سوتفاهم نشه،اینکه نقد میخوام برای این نیست که شما حرفتو اثبات کنی،میخوام بخونم ببینم منظور چی بوده.
حالا شما راهش بندازینراستی بهزاد جان واقعا Dhw رو ندیدی ؟؟ حتما برو ببین .....
انشالله وقتی Cn کامل بشه نقد کامل این سریال و سریال 24 رو می زارم ....