Movie Center

یه چیزایی از داستان HellBoy2 مشخص شده،ولی شرمنده م!واقعا اهمیت نمیدم!اگه کسی بخواد بگه بذارم!
نه به اون زمان که اسم کاربریت همین فیلم بود و نه به الان که ازش اصلا تعریف هم نمی کنی:confused:
اینم برای اینکه تاپیک از رخوت خارج بشه ...... فیلمی که خیلی جدیدا روش بحث شد ....:
من هر چی دقت کردم اسمشو نفهمیدم.....چیه؟

این عکس های تیزر اسپایدر من هست برای اونایی که ندیدن ......

فیلم برداری فیلم تمام شده فقط کار بر روی جلوه های ویژه اش مونده برای همین فعلا تیزر ندادن بیرون دوباره ...... ولی یه footage ( صحنه هایی که فیلم برداری شده ) تو اینترنت موجود هست ..... این فوتیج با مخالفت تهیه کننده اسپایدر من بیرون دادن .... که من کیفیت افتضاحش رو فقط گیر آوردم که توش صحنه های جنگ اسپایدر من و سند من و ونوم رو نشون میده ولی همشون به شکل عروسکن ( چون هنوز روشون کار نکردن و مخالفت تهیه کننده هم برای همین بوده ) .......​

امین عصر دارم میرم دفتر چه ککنکور کارشناسی بگیرم برات میفرستم ببخشید دیر شد .....

باید دید چه طور بازی میکنه ولی خب فکر نمیکنم هیچ وقت بتونه جاش رو خوب پر کنه
به نظر من كه ستاره اسكندري بازيگر خيلي قابليه واگه از اول هم بازي مي كرد ،هيچ ايرادي به كار گردان نبود،ولي(مرحومه)پوپك گلدره هم خيلي قشنگ تونسته اين نقش رو بازي كنه
روحش شاد
281.gif
281.gif

سلام
میلاد جان بسیار عالی بود و دستت درد نکنه
ببینم این عکس هایی که از دشمنان اسپایدر من گذاشتی کی هستند؟>
مثلا اونی که به صورت یه شخصیت شنی هست
یا اونی که توی یا آینه هست شبیه خود اسپایدر خودش هست یا کسی دیگه؟

نوشته شده توسط Behzadr:
سلام
میلاد جان بسیار عالی بود و دستت درد نکنه
ببینم این عکس هایی که از دشمنان اسپایدر من گذاشتی کی هستند؟>
مثلا اونی که به صورت یه شخصیت شنی هست
یا اونی که توی یا آینه هست شبیه خود اسپایدر خودش هست یا کسی دیگه؟

خواهش اقا بهزاد .... در مورد دشمنان اسپایدر من یکیش Sand man هست که خودتون گفتین و بینین دومیش هری هست که تو آخرین ردیف عکس ها وسط نشون میده که قبلا هم گفتم اسمش تو لیست دشمنان اسپایدر من و کمیک بوک هاش نیست راستی با این عکس میگن هری میمیره ..... و آخرین و پر طرفدارطرین دشمن اسپایدر من ونوم هست که عکسی ازش فعلا بیرون ندادن فقط صحنه تبدیل شدن رو نشون میده که اولین عکس هست .....

اون صحنه که اسپایدر من داره خودشون نگاه میکنه وقتیه که تو خواب ماده ونوم به بدنش میره و از خواب بیدار میشه خودشو بالای ساختمون میره ..... که این صحنه در کارتوناش و کمیکش تو خواب میبینه که پیتر بین اسپایدر من و ونوم ( با مقیاس چند برابر ) قرار داره و هر کدوم دارن اونو به سمت خودشون میکشن و در آخر ونوم میتونه پیتر رو به سمت خودش بکشه و از خواب بیدار میشه خودشو جلوی شیشه یه ساختمون میبینه ( عین عکس ) ..... ولی این صحنه ها جنگ بین اسپیدی و ونوم ( تو خواب ) سم ریمی گفته تو فیلم وجود نداره .! ! ! باید بگم که ماده ونوم مثل دست های DR. OCT میتونه به صورت خودکار عمل کنه و از کسی که ازش تغذیه میکنه دستور نگیره سریع عمل کنه .....

اینم عکس هایی از قسمت سوم Saw .... خدا کنه که مثل قسمت های قبلیش باشه ..

ویرایش ...........................................​

عکس فیلم بعدی بتمن به نام Dark Knight : من شوالیه تاریکی معنیش میکنم . اسم غول بلید 3 هم فکر کنم همین بود ؟​

دو والپیپر اسپایدر من​

راستی یه سوال از متخصصان مخصوصا منا که دوسش داره : اقا این تلفظ Keira knightly چی میشه ؟ من خودم ( ضایه میشم حالا ) از اول میگفتم کایرا ولی از چند نفر شنیدم کیرا نایتلی حالا کدومشه .....​

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط vahidrezi16:
به نظر من كه ستاره اسكندري بازيگر خيلي قابليه واگه از اول هم بازي مي كرد ،هيچ ايرادي به كار گردان نبود،ولي(مرحومه)پوپك گلدره هم خيلي قشنگ تونسته اين نقش رو بازي كنه
روحش شاد
281.gif
281.gif

سلام.
درسته ولی هیچ وقت نمیتونه اون حالت پوپک رو بگیره;)
اولاش یکم تو ذوقمون میخوره:)

اینم عکس هایی از قسمت سوم Saw .... خدا کنه که مثل قسمت های قبلیش باشه ..
و باز هم بسیار عالی میلاد جان
اول از توضیحاتت در مورد مرد عنکبوتی و همچنین عکس های فوق العاده ات از اره 3
مرسی

والا تا اونجایی که من اطلاع دارم به این صورت تلفظ میشه ==> کیئرا نای(ت+د)لی
یه وقت اون حمزه رو به حالت ساکن تلفظ نکنید ... منظورم کی اِ را هستش.

سلام به همگی
من یه چند تا فیلم دیدم تازگی
یکی دو تا شو جریانشو دقیق نفهمیدم(ماشالا آیکیو:cheesygri )
یکیش همین SAW 2 بود که دقیق نفهمیدم چی شد.
یکی میشه یه توضیح کوچولو بده.

با سلام

بعد از مدت ها یه چند تا فیلم دیدم ، گفتم اینجا معرفی کنم . البته فکر کنم همه دیدید.

Shinobi : heart under blade
یه اکشن رزمی تخیلی چینی . زیاد جالب نیود

score : 5.0
--------------------------------------------------------
lucky number slevin
یه فیلم کاملا خوش ساخت . از اون فیلمها که آخرش همچی معلوم میشه
score : 7.0

-------------------------------------------------------
crash
فیلم خوبی بود , ولی نه در اون حدی که انتظار داشتم
ولی جمله ای که پلیسه منفیه به پلیس جوونه میگه خیلی جالب بود و فیلم دقیقا نشون داد که این
حرف یعنی چی
You think you know who you are. You have no idea

score :7.0
---------------------------------------------------------
xxx : state of union

کاملا مزخرف ، صد رحمت به شرو ورهای جیمز باند

score : 3.0
-------------------------------------------------------
star wars episode 4
star wars episode 5
star wars episede 6
star wars episode 1
star wars episode 3

پنج تا از 6 تا جنگ ستارگان رو به ترتیب ساخت دیدم
یکیشو فقط نداشتم

سه تای اول که قدیمی ها هستن و در زمان خودشون واقعا شاهکارهایی بودن

دو تا جدیدا هم که دیدم قسمت اولش بد نیود ولی قسمت سوم یعنی star wars episode 3 : revenge of the sith واقعا قشنگ بود

بهترین در کل هم از نظر داستان هم جلوه های ویژه

همش یاد این star wars : knights of the old republic 2 : sith lords می افتادم

فقط برام جایه سواله چرا جرج لوکاس اول قسمتهای 4 و 5و6 رو ساخته و بعد از چند سال وقفه قسمتهای 1 و2 و3 رو ساخه ؟

------------------------------------------
راستی یادم میاد چند وقت قبل بحث فیلم های مربوط به جنگ بود خواستم بپرسم شما از کدومش بیشتر خوشتون میاد

فیلمهای مشهور از کارگردانهای مشهور

1.Full Metall Jacket : غلاف تمام فلزی - استلنی کوبریک
2.Apocalypse Now : اینک آخرزمان : فرانسیس فورد کاپولا
3.Saving Private Rian : نجات سرباز رایان : استیون اسپیلبرگ

فیلمهای مشهور دیگه

4.Platoon : جوخه - الیور استون
5.The Boat : قایق : ولفگنگ پترسون
6.No Man's Land سرزمین هیچکس : دانیس تانوویک
7.Come and See : بیا و ببین : Elem Klimov
8.Deer Hunter : شکارچی گوزن : Michael Cimino

البته فیلمهای مشهور دیگه ای هم هستن ولی به حاشیه جنگ میپردازن
مثل فهرست شیندلر
پیانیست
زندگی زیباست
هتل روواندا
و ...

نظر خودم :

با وجود علاقه زیادی که به کوبریک دارم ولی شخصا از اینک آخر زمان خیلی خوشم میاد
بهترین فیلم جنگی به نظر خودم

--------------------------------------------------------------------------------------------------
( پرهام کجاست ؟ هر شب پست میزد الان چند وقته نیستش)

پرهام یه 20 روز پیش گفتم من 20 روز میرم مسافرات ..... اونوقتی بود که الکامپ بود و اینا ......
حالا دیگه باید سر و کلش پیدا بشه ....

بعدشم سلام ........ !

من باز با فيلمه ايراني اومدم اينجا :cheesygri
جمع كنين بابا هاليوود رو !!

من امشب فيلم "رستگاري در هشت و بيست دقيقه" رو ديدم.خوشم اومد. ارزش ديدن داره.

SourehCinemaImageGallery.aspx.jpg

كارگردان: سيروس الوند
نويسنده فيلمنامه: محمدهادي كريمي
بازيگران اصلي: بهرام رادان، مهتاب كرامتي، شهاب حسيني
سال اكران : 1383

خلاصه ي داستان :

"رستگاري در هشت و بيست دقيقه، فيلمي تكان دهنده و متفاوت از ساير فيلم هاست. وجه تمايز اين فيلم ساختار مذهبي آن و پرداختنش به زندگي جواني مقيد است كه از نوجواني در جنگ بوده و الان قدرت تحمل فسادهاي اجتماعي و مذهبي را ندارد و حتي دانشگاه را به علت همين مسائل رها مي كند. دوستان اين جوان، تحت تأثير تئوري هاي فكري خاص، در جهت اجراي احكام الهي در زمين توسط گروهشان، او را هم با خود همراه مي كنند.
رستگاري در هشت و بيست دقيقه، با بيان فضاي اجتماعي ـ مذهبي و سياسي امروز كه ريشه در اقتصاد طبقاتي دارد، جزو واقعيت هاي جامعه معاصر است كه واقعيت آن به اقتضاي درام قضيه، در فيلم مشهود است."

خلاصه ي داستان 2 :

" زني ناشناس در محله اي سنتي در جنوبي ترين نقطه تهران سكني مي گزيند. جوان هاي مذهبي و پرشور محله حضور زن را كه رفت و آمدهاي مشكوكي هم دارد برنمي تابند و از او مي خواهند كه محله را ترك كند. زن اما نمي پذيرد و مي ماند. يكي از جوان ها مامور مقابله با زن مي شود ... "

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or