Movie Center

" امیلی بلانت" بازیگر انگلیسی كه اخیرا به خاطر بازی در فیلم شیطان پرادا می‌‏پوشد مورد توجه قرار گرفته در حال مذاكره برای پیوستن به كمدی جدید جان مالكوویچ است.

" مالكوویچ" در این فیلم كه هنوز عنوانش قطعی نشده نقش اول را بازی می كند او جادوگر بد شانسی است كه سعی دارد با كمك دستیارش كولین هنكس سر و سامانی به كارش بدهد.
بلانت در این فیلم نقش یك مدیر روابط عمومی را بازی می كند كه استخدام شده تا برای یكی از برنامه های مالكوویچ تبلیغ كند ؛ در ضمن كولین هنكس پسر تام هنكس است.
ساخت این فیلم از روز دوشنبه در لوس آنجلس آغاز شد شان مك گینلی این فیلم را براساس فیلم نامه خودش كارگردانی می كند.وی قبلا فیلم دو روز را ساخته است ؛ هنكس پدر تام هم نقش كوچكی در این فیلم دارد وی در ضمن تهیه كننده پروژه هم هست .
" امیلی بلانت" در فیلم تابستان عشق من كه درسال ۲۰۰۴ توسط بی بی سی فیلمز ساخته شده هم بازی كرده است.

به دنبال اظهارات ضدصهیونیستی مل گیبسن و اعتراض او به جنایات اسرائیلی ها در لبنان، یكی از بازاریاب های سرشناس هالیوودی از همكاران خود در صنعت سینما درخواست كرد كه كار با این بازیگر- كارگردان را تحریم كنند.
break.gif
به نوشته آسوشیتدپرس، در شرایطی كه اوضاع بحرانی لبنان، به تدریج هنرمندان سینما را وادار به موضع گیری در قبال حوادث خاورمیانه می كند، رسانه های گروهی این پرسش را مطرح می كنند كه آیا اظهارات اخیر گیبسن باعث ایجاد مشكلات كاری برایش خواهد شد یا خیر؟ گیبسن پس از دستگیری چند روز قبل خود در هنگام رانندگی گفت كه آیا اگر یهودی بود باز هم دستگیر می شد؟ وی اگر چه مستقیماً درباره حوادث لبنان صحبت نكرد، اما یهودیان را متهم به شروع تمام جنگ ها و آتش افروزی هایی كرد كه طی چند دهه اخیر رخ داده است.
گیبسن در شرایطی این اظهارات را به زبان می آورد كه پدر او قبل از این هولوكاست را انكار كرده و گفته بود چنین چیزی هیچ وقت واقعیت نداشته است. مصائب مسیح آخرین ساخته سینمایی گیبسن- كه سال قبل در ایران هم به نمایش عمومی درآمد- هم به دلیل آنچه یهودیان آن را ضدیت با خودشان تلقی می كردند، با اعتراض مواجه شد. این فیلم كه یهودیان افراطی را عامل مصلوب شدن حضرت مسیح معرفی می كند، در اكثر كشورها و ازجمله كشورهای اسلامی نمایش داده شد

میامی وایس ، دزدان دریایی را شكست داد
1afa7268099fffa090748d836462cc1d.jpg

سرانجام دزدان دریایی كارائیب رضایت داده و تازه ترین ساخته سینمایی مایكل من به نام «میامی وایس» با یك فروش ۲۵ میلیون دلاری صدر جدول هفتگی فروش فیلم ها در سینماهای آمریكا را به دست آورد.

به نوشته نشریه درایتی، این درام دلهره آور پلیسی كه دوباره سازی یك مجموعه موفق دهه هشتادی تلویزیونی است، درباره توزیع مواد مخدر در شهر میامی و تلاش های دو پلیس وظیفه شناس برای مقابله با سوداگران مرگ است. در عین حال فساد سیاسی و اجتماعی موجود در میامی هم در فیلم مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
مایكل من كه متخصص ساخت فیلم های ناب پلیسی است، با كارهایش نگاه تازه ای را در زمینه سینمای پلیس ارائه داده است. «میامی وایس» هم مثل ساخته قبلی فیلمساز «وثیقه» - با بازی تام كروز- با تحسین منتقدان سینمایی روبه رو شده است. در كار جدید من سه بازیگر مطرح سینما؛ كالین فارل، جمی فوكس و گونگ لی بازی دارند.
دو فیلم جدید دیگر جدول هفتگی فروش «جان تاكر باید بمیرد» و انیمیشن كامپیوتری «بولی مورچه» است كه با فروش هایی ۱۴ و ۸ میلیونی در ردیف های سوم و پنجم جدول قرار گرفتند. فیلم دوم جدول «دزدان دریایی كارائیب۲» است كه بعد از سه هفته صدرنشینی در جدول، این مقام را به «میامی وایس» داد. فروش خوب ۵/۲۰ میلیونی فیلم رقم كلی فروش آن طی چهار هفته را به ۳۵۸ میلیون دلار رساند.
مقام چهارم و ششم جدول را «خانه هیولایی» و «تورمن و دوپری» با فروش هایی ۵/۱۱ و ۷ میلیونی دارند. فروش كلی این فیلم ها بعد از ۱۸ روز نمایش عمومی به ۴۴ و ۵۹ میلیون دلار رسیده است

منبع : افتاب و همشهری.

نوشته شده توسط gameware:
:(
چرا ژاپنی؟(شایدم چینی!)
اه اه دختر به اون خوشکلی رو ببین چه شکلی اش کردن
دختر انقدر هم زشت نیست ها ولی توی عکسا یه طوری هست که مشخصه بر اساس نسخه ی 3 هست اما من حدس می زنم که ماجراهای بین 3 و 1 رو روایت کنه
البته این فیلم از طرفای 2001 زمزمه ی ساختش بود دقیقا همون موقعی که نسخه ی اول گل کرد امتیازش رو خریدن ولی بدلیل افتضاح نسخه ی دوم دست نگه داشتن تا اینکه نسخه ی 3 باز غوغا کرد و دوباره همه چی شروع شد البته از همون موقع هم قرار بود یه کارگردان ژاپنی بسازش
راستی فرزاد سایت نداره فیلمش هنوز ؟
---------------
بچه ها می خواستم ببینم کسی اینجا فیلم Malena رو نداره ؟
البته اینم بگم که من دنبال نسخه ی 109 دقیقه ایش هستم نه نسخه ی 90 دقیقه ای

آخرین ویرایش:
اینا واقعین؟
اولی که مربوط به فیلم تروی هست شاید واقعی باشه ولی دومی دلیلی نداره که مارکی به اون معروفی روی دستمال کهنه ای قرار بگیره که اصلا قرار نیست توی فیلم نشون داده بشه....
البته به قول مهدی سوتی هم زیاد داره....

ابلته بهزاد جان فکر نکنم اون کلاه کاپیتاک جک یه دستمال کهنه باشه .... چون من همین تیپ کلاه رو واقعیشو دیدم و دارم !!! ابلته مارک آدیداس نیست ....:cheesygri ;)

احتمالا این عکس به تبلیغ ادیداس مربوط میشه . که قبلا یا بعدا گرفته شده. امکان نداره این مارک تو فیلم بیاد. که فکر کنم برای همین سری جدید دردان دریایی باشه وقتی دی وی دیش رو گرفتم با دقت میبینم . که ایا این گاف رو اومدن یا نه؟؟؟

ابلته بهزاد جان فکر نکنم اون کلاه کاپیتاک جک یه دستمال کهنه باشه .... چون من همین تیپ کلاه رو واقعیشو دیدم و دارم !!! ابلته مارک آدیداس نیست ..
البته اون عکس کاپیتان بسیار قدیمی هست و من خیلی وقت پیش دیدم
و هم اینکه توی فیلم مونا جان این کلاهه از هر کلاه مارک داری قدیمی تر به نظر می آد....فک هم نمیکنم این کلاه تو بازار به این قیافه فروخته بشه

سلام به همه دوستان
خوب منم با اجازه دوستان اینجا در کناره اساتید در مورده فیلم صحبت کنیم

کسی میدونه قسمته دوم مجموعه داستان هایه باور نکردنیه لمونی اسنیکت که براساس داستان هایه معروف لمونی اسنیکت ساخته شده و کتاب هاشم ایران همه ترجمه شده کی ساخته میشه قسمته اولش که با شرکت جیم کری بسیار زیبا کار شده بود

او ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه !!!:eek: :praying: :excited: :clap:
این دیگه چیه خداااااااااااااااااااا -------->Devil May Cry: Sins Remembered

:groupwave:
من بازم از دنیا عقب موندم بچه ها تو رو خدا یکم در موردش بحث می کنید منم یه چیزی دستگیرم بشه !!!
من الان تقریبا" تو آسمونا هستم ... کمک !!!:balloon:
فرزاد جان یه چیز دیگه هم بگو ...
من منتظرما ...
یه سوال برای دانته ی عزیز چه کسی رو می خوان بردارن ؟؟؟ (من یکم شبیه شما !!! )
برای استاد ویرژیل جونم چی ؟؟؟

راستی کارگردانش که اون یارو کارگردان alone in the dark نیستش گند بزنه تو فیلم ؟؟؟
((( امیدوارم که این ابر بازی مثل بازیهای دیگه که فیلمشون رو ساختن نشه )))

البته این اخبار یه سریشون مال دیشبه ولی چون حسش نبود الان میذارم!
1.بعد از حضرات سیلوراستالونه و بروس ویلیس،آقای مل گیبسون هم که یه پاش لب گوره یه پاش لب زندون،میخواد دوباره در فیلم اکشن Lethal Weapon بازی کنه!البته قسمت پنجمش!
-------------------------------------------------------
2.کارگردان Iron Man گفته من تا حالا تام کروز رو از فاصله ی نه چندان دور ندیدم که بگم تو تو این فیلم بازی میکنه یا نه!تو مصاحبش یه تیکه ای به گیبسون انداخته!
3.یونیورسال با همکاریه تهیه کننده The Mummy و Van Helsing یه فیلمی قراره بسازه اقتباسی،که داستانش راجه به پسریه که میفهمه رویاها باعث وا شدن یه پورتالی میشن که از توش جک و جونور میاد بیرون!!!اسمشم The Nightmare Academy ه.
4.راچل وود قراره همراه با اوما ترمن تو فیلم In BLOOM بازی کنه.قراره نقش جوونیای کاراکتر اوم ترمن رو بازی کنه.داستانشم راجه به دختریه که راجه به یه تیراندازی تو مدرسه شهادت میده(یا فقط شاهدش بوده؟!)و این موضوع بعدا براش دردسر ساز میشه.این فیلمم اقتباسیه،کارگردان خانه ای از شن و مه هم این فیلمو میسازه.
5.آخر هفته ای که گذشت چهار تا فیلم اکران شدن که Talladega Nights با 47 میلیون فروش برنده شد.بعدیش انیمیشن جدید پارامنت هستش که Bernyard عستش با 16 میلیون!با وجود اکران چهار فیلم،Pirates2 همچنان رده سوم رو گرفته با فروش آخر هفته 11 میلیون.این هفته هم WTC اکران میشه،ولی احتمالا پایرتز 40 روزه به چهارصد میلیون برسه.
6.جرج رومرو،داره فیلم میسازه جاپونی!البته داستان جاپونی!مقتبس؟!از کتابی که نویسنده ش قبلا The Ring و Dark Water رو ساخته بوده.بر خلاف فیلمای قبلی رومرو که تقریبا Horror خالص بودن،این فیلم بیشتر سبکش Thrill/Mystery هستش.البتهروح و اینا هم داره توش ولی مثل اینکه دیگه زامبی نداره!
7.یه چیزایی از داستان HellBoy2 مشخص شده،ولی شرمنده م!واقعا اهمیت نمیدم!اگه کسی بخواد بگه بذارم!
8.یه بابایی تو بانجی گفته که هفته بعد یه سری خبر از فیلم بی در و پیکر Halo مشخص میشه.در ضمن گفته عمرا نمیذاریم Wata Digit بپره!ولی خوب کاره ای نیستن اینا!
9.آخرین خبرم راجه به برادران واچوفسکی هست که فعلا آفلاینم!
خوب آنلاین شدم!
خبر از این قراره که برادرای واچوفسکی منتظرن برادران وارنر چراغ سبزو نشون بده که یه فیلم مقتبس از Speed Racer بسازن،که یه کارتون سرعتی جاپونی هست!
------------------------------------------------------
10.قرار بود قبلی آخری باشه ولی دارن یه کارتون از رو کمدیه Nutty Professor میسازن که جری لوئیس قراره توش صداپیشه باشه،ایول لوئیس!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or