Movie Center

دوستان یه کم چرخش به خودمون بدیم از سینمای اون ور آب به سینما این ور آب
طبل بزرگ زیر پای چپ
در مورد جنبه سیاسی و اینکه براش یه سری مشکل ایجاد کردن کاری ندارم اما این که یه نگاه تازه داره برای من خیلی جالب بود دوستان اپه نظری دارن به ما هم بگن
این لینک این فیلم در سایت فارسی بی بی سی
این در سی نت
این هم مصاحبه با کاظم معصومی کارگردان با روزنامه جام جم

منم اکثر نقدایی که خونده بودم منفی بود برا همین چون از تام کروز بدم میاد کلا از فیلم کناره گرفته بودم اما واقعا داستان باحالی داشت
این صحنه هم ضایع بود پیچونده بود باید Dvd شو گیر بیارم درست ببینمش

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط sina_unl:
منم اکثر نقدایی که خونده بودم منفی بود برا همین چون از تام کروز بدم میاد کلا از فیلم کناه گرفته بودم اما واقعا داستان باحالی داشت
این صحنه هم ضایع بود پیچونده بود باید Dvd شو گیر بیارم درست ببینمش
مرسی از جوابتون به پست من

سلام
بچه ها من فیلم Domino رو دیدم.یعنی یکی از زاغارت ترین فیلم های عمرم رو دیدم :) این دختره نایتلی واقعا اخرشه اینقدر تو این فیلم فیگورهای مسخره میگیره ادم دق میکنه. به قدری بازیش به عنوان نقش اول و همه کاره فیلم مصنوعی و سطحیه که جونم بالا اومد تا فیلم رو دیدم. اصلا نقش یه همچین دختری به این نایتلی نمیخوره نوع سیگار کشیدنش که دیگه ته خنده س:) یکی نیست بگه بابا مثل ادم سیگار بکش خوب این که دیگه کاری نداره به خدا ادم وقتی اینها رو میبینه به این فکر میافته که بره سیگار رو ترک کنه .....
یه حرکت دیگه تو فیلم میکرد که یه سکه رو بین انگشتهاش میچرخوند ( همون کاری که کوپر هم تو بازی دسپرادو میکرد) که وقتی دیدم رسما بالا اوردم فیلم این قدر کلیشه ایی و دم دستی. فک کنم این نایتلی داشت خودش رو میکشت که مثلا نشون بده ادم بدیه:) که مثلا بیننده بگه وای وای تو چقدر دختر نترس و پر دل و جرئتی هستی:)

خداییش خودمم نمیدونم اینها رو دارم برا چی برا شما مینویسم ولی احساس میکنم اگه نگم میترکم الان که اینها رو نوشتم یکم راحت شدم:D

آخرین ویرایش:
افتتاح سایت CineNuts

banner.jpg

سُلام دوستان ........

واقعا مسرور هستم که باید بعد از مدتها انتظار این خبرو اعلام کنم .......

امروز رسما سایت دیوانگان سینما آغاز بکار کرد ....

حتما بهش سر بزنید و مارو از نظرات سازندتون باخبر کنید .... ابلته هنوز چند تا کار داره ولی مطمئن باشید تاخیر ما در افتتاح سایت بی دلیل نبوده و برای بهبودی سایت بوده ..... متاسفانه هنوز انجمنهامون راه اندازی نشده ولی تا آخر هفته تمام کاستی ها رو برطرف می کنیم و با قدرت تمام کارمونو شروع می کنیم !

در ضمن دوستانی که مایل به همکاری هستن در زمینه های زیر می تونن به آدرس info@cinenuts.com میل بزنن ..... خیلی خوشحال میشیم !
بخش ها :

فیلم های کلاسیک
فروش فیلم ها
مقالات
موسیقی متن
پیش نمایش
اخبار
تحلیل فیلم
زندگینامه
سینمای غیر هالیوودی >> این کار داووده دیگه !
عکس و وال پیپر >> بهزاد اینم کار خودته !

اگه هم بخش جدیدی در ذهن دارید حتما با ما در میون بزارید

با تشکر
مدیران سایت CN >> مونا - محسن - علی

Oh soooorrrrry :
اینم لینک سایت :
WWW.CineNuts.com

آخرین ویرایش:
شماره ی یک رو دیدی ؟ karen رو یادته ؟ تو این قسمت خواهرش Aubrey هم وارد ماجرا میشه.
داستان کلی فیلم هم در مورد یک خونه هستش در ژاپن که خلاصه هر کی وارد اونجا شده باشه زنده نمیمونه دلیلشم به خاطر روح یک مادر و فرزند هست که قبلا در اون خونه زندگی میکردن اما مادر به خاطر علاقه ای که به یک پروفسور امریکایی پیدا میکنه توسط شوهرش کشته میشه و ...
درسته دیگه از این به بعد این دو انتقام بلایی که به سرشون اومده رو میگیرن اما از کی ؟ از بیچاره هایی که وارد این خونه میشن !

نه متاسفانه این فیلم رو ندیدم.:cheesygri
ولی به هر حال ممنون.
ولی خداییش خیلی شبیه the ring هست ها ;)

مونا میشه یه لینکی چیزی بدی ...
ممنون .

لینک اینو میخوای:
http://www.cinenuts.com/

اولین عکس از دنیل دی لوئیس تو فیلم There Will Be Blood که فیلم جالبیه:
ddlblood.jpg

-----------------------------------------------------------------------
اولین پوستر ها از فیلم GrindHouse کار مشترک رودریگز و تارانتینو:
grindhouse1.jpg

grindhouse2.jpg

grindhouse3.jpg

----------------------------------------------------------طرفداران برادر تارنتینو گوش به زنگ باشن!
شوایع حاکین که جیمز کامرون واسه پروژه جدیدش قراره به یکی از قطب ها بره!
----------------------------------------------------------------------
اینم یه خبر چرت!دی کاپریو با دوست دختر قبلیش که به هم زده بودن دیده شدن!
-----------------------------------------------------------------------
The Exodus Decoded اسم یه مستند هستش که کامرون میخواد بسازه.شاید واسه این میخواد بره قطب،شاید هم واسه جفت فیلما میخواد بره قطب!
---------------------------------------------------------------------
کریستین بل قراره نقش متضاد راسل کرو رو تو 3:10 To Yuma بازی کنه،البت هنوز قطعی نیست.فیلم یه بازسازی از محصول سال 1957 هست.کارگردانشم جیمز منگولد هست،سازنده Walk The Line.سبکشم جناییه،حال ندارم داستانشو بذارم!
-------------------------------------------------------------------
جنیفر لوپز گه قرار بود تو Dallas بازی کنه،دیگه نمیکنه،به دلیل بی اهمیت بودن از دادن هرگونه اطلاعات اضافی معذوریم!
------------------------------------------------------------------
یونیورسال رسما اعلام کرد قراره Hellboy2 رو بسازه.سال بعد کلید میخوره و 2008 تابستون اکران میشه.بازیگرای اصلیش همونان.نویسنده و کارگردانم همچنین.
حوش بحال امریکایی ها،انیو موریکونه سال بعد قراره اولین کنسرتشو اونجا برگزار کنه،با بیش از 100نقر ارکستر و 100 نفر گروه کر!!!
راستی کسی جایی نمیشناسه که بشه کارای این استاد رو پیدا کرد؟
اولین عکسای برد پیت تو Ocean's 13:
brad-o13.jpg

brad-o131.jpg

brad-o132.jpg

brad-o133.jpg

تمام.

سلام دوستان ..... من برگشتم ..... ببخشید که یه دفعه ای شد مسافرت پیش اومد بعد هم که برگشتم شیراز مودمم سوخته بود ( خدا داناست کار کدوم عضو محترم خانوادست :mad: )
در کل تا 2 هفته در بی پولی بودیم که بلخره امروز یه مودم خریدم .....

از همه بچه های سایت آیندمون خیلی خیلی معذرت میخوام تو موقعی کمک خواستن ..... امین معذرت میخوام بلخره دسترسی پیدا کردم به سایت و آدرس ! تو 3 و 4 روز آینده حتما میفرسیتم ..... سینا حالت خوبه ؟ ؟؟

منا و محسن و علی سایت هم مبارک انشالا که موفق باشیم ...... من به محسن هم گفتم زیاد با بخش فروم موافق نیستم ! ولی در کل خیلی سایت عالی بود ....

میریم سراغ توضیح تعدادی فیلم هایی که تو این مدت دیدم .

bill_moseley1.jpg

اول Devil Reject راستش من چون زیاد از فیلم های خشن زیاد خوشم نیاد با فیلم حال نکردم .... ورژن مال من Unrated بود فرقش رو با ورژن اصلیش نمی دونم .....

devilsrejects1.jpg

راب زامبی کاگردان فیلم​

در کل صحنه های خشن و (S) خیلی داشت ..... کل فیلم یه طرف Soundtrack های فیلم هم یه طرف .... مخصوصا از آهنگ I Cant Quit You baby و Rocky mmountain Way
داستانش هم تقریبا چرند بود اگه کسی خواست یه ندایی بده براش با پیام خصوصی میفرستم تا مزش هم خراب نشه ....

دی وی دی اصلی کینگ کونگ 2 DVD رو هم دیدم خیلی خیلی گریه آور بود .....
deadmanschest1.jpg
Pirates of the Caribbean: DMCهم فیلمش اینقدر حقش نبود فروش کنه البته من با عرض ببخشید با نفرت نگاش کردم چون فروش Kal El رو خراب کرد :( ..... ولی در کل از نظر جلوه های ویژه خیلی عالی بود و فیلم هم بیخودی طولانی ....
ولی قسمت سومش از این خبرا نیست که فروش کنه چون با فاصله یک هفته ای بعد از شرک 3 اکران میشه ( فروش جفتشون هم خراب میشه ) اسپایدر من هم 2 هفته قبل از اینا اکران میشه که هرچی بخواد فروش کنه در 14 روز باید بکنه .....

یه سری خبر های هم دارم نمی دونم بچه ها گفتن یا نه ..... اول اینکه سم ریمی کاگردان اسپایدر من اگه اشتب نکنم تو San Diego Comic Con ( خبر خیلی وقت پیش خوندم ) گفته که هری... نه گرین گابلین 2 هست نه هاب ... فقط یه داره راه پدرش رو ادامه میده ..... ( زود تر میگفتی این همه نریم تحقیق کنیم ببینیم کدومشه )
کسی لینک کیفیت خوب Footage جدید اسپایدر من رو نداره ؟ من کیفیت افتضاحش رو دارم و هیچی معلوم نیست .... ولی تو بحث ها خوندم که توش ونوم و یه سری از صحنه های جنگ اسپیدی و Sandman رو نشون میده .....

یه خبر هم از برای طرفداران سوپر من برایان سینگر گفته که برای به احتمال زیاد 2009 هست
به غیر از لکس لوتر یه دشمن دیگه هم داره

ولی خداییش خیلی شبیه the ring هست ها
خوب برای اینکه هر دوی این فیلم ها تو ژانر وحشت ژاپنی قرار میگیرن و هر دو هم از نسخه ی ژاپنی بازسازی شدن ! و اینم بگم که مضمون ژانر وحشت ژاپنی فیلمی هستش که عامل های ترساننده ی اون یک زن یا بچه باشن !

منا و محسن و علی سایت هم مبارک انشالا که موفق باشیم ...... من به محسن هم گفتم زیاد با بخش فروم موافق نیستم ! ولی در کل خیلی سایت عالی بود ....
سلام میلاد جان ... خوش اومدی
در مورد سایت هم لطف داری ! خوب فعلا اونایی که نظرشونو بهم گفتن در مورد طراحی خوشایند بوده :) دیگه ظاهر و باطن خواستم یه چیز ساده و جمع و جور باشه !

یه سری خبر های هم دارم نمی دونم بچه ها گفتن یا نه ..... اول اینکه سم ریمی کاگردان اسپایدر من اگه اشتب نکنم تو San Diego Comic Con ( خبر خیلی وقت پیش خوندم ) گفته که هری... نه گرین گابلین 2 هست نه هاب ... فقط یه داره راه پدرش رو ادامه میده ..... ( زود تر میگفتی این همه نریم تحقیق کنیم ببینیم کدومشه )
پس تو فیلم نامه تغییرش دادن ... چون هری GB2 هستش طبق کمیک !

سلام.
ممنون میلاد جون :cheesygri

میگم Pirates of the Caribbean: DMC دی وی دیش اومده؟؟؟
یا حداقل xvid ش که کیفیت خوبی داشته باشه نه اینکه مثلا پرده ای رو تبدیل کرده باشن به xvid ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or