Movie Center

بچه ها اون تریلری که مونا از World Trade Center گذاشت رو ببینید ضرر نکردید .. به نظر من که این فیلم جزو اسکاری ها لقب میگیره. در ضمن از مونا هم ممنونم.

بحث در مورد فیلمهایی Bat Man شود باید بگم که موقعی که داشتم این فیلمو می دیدم اصلا لذت نبردم بیشتر منو یاد فیلمای جیمز باند می نداخت مخصوصا" با اون ماشینش مخفیگاهش و کسی که آخرین و مدرنترین تجهیزات و اختراع می کرد و در اختیارش می زاشت اما در مورد Spider-Man همون طور که در شماره اولش شاهد بودین توسط یه نوع عنکبوت دچار تغییرات ژنتیکی می شه همون طور که هنوز هم موجوادتی وجود دارن که برای ما ناشناختن و بشر هیچگونه اطلاعاتی در موردشون نداره.

سلام دوستان .
من چند وقت پیش خوندم که قراره فیلم سینمایی World of warcraft رو بسازن . از قرار معلوم هم پیشنهاد کارگردانیش رو به اسپیلبرگ دادن .
درسته ؟؟؟ کسی خبری از این قضیه داره ؟؟؟

درسته که فیلمش قراره ساخته بشه ولی کارگردانش اسپیلبرگ نیست ....... کارگردانش همون کارگردان alone in the dark , blood rayne هست !!! با عرض تسلیت خدمت طرفداران وار کرافت !

آقا یادمه سالیان سال پیش گفتن تو انگلیس(یا یه بابای انگلیسی)داره یه فیلم میسازه راجه به داریوش و اینا،خواستم ببینم کسی خبری داره ازش؟دروغ بود؟راست بود چی بود؟

قا یادمه سالیان سال پیش گفتن تو انگلیس(یا یه بابای انگلیسی)داره یه فیلم میسازه راجه به داریوش و اینا،خواستم ببینم کسی خبری داره ازش؟دروغ بود؟راست بود چی بود؟
من هم شنیده بودم. قرار بود انگلیسیها یه فیلم بسازن به اسم کوروش کبیر برای نقش کوروش جون هم "هیو جکمن" کاندید بود الان نمیدونم پروژه به کجا رسیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or