Movie Center

بابا بهزاد خوب مگه مجبوری /........
اون 30 مگیشو دی ال کن !!!
الان تموم میشه کاری نداشت:cool:
ولی جدا از اون هم QuickTime از اون هم حالش نبود بریزم تو سیستم(چرا دو خطه شد:confused:)

ابلته بهزاد جان ایننم فرمت کاملا معمولیش نیست !!! فرمت HDیش هست ......

خوب مرتضی جان 5 مگ Quicktime رو دی ال کن بیشتر بدردت میخوره ...... اکثر فیلمهای هالیوودی چون امریکایی هستن تریلرهاشون هم به فرمت mov هست !

ابلته بهزاد جان ایننم فرمت کاملا معمولیش نیست !!! فرمت Hdیش هست ......
آها دیدم یه Hd زده .....ولی هر 5 تا تریلر رو به چند نوع کوئیک تایم گذاشته...برای همین هم من سراغ هیچ کدوم نرفتم

راستی اینم رو اضافه کنم که زبان این تریلر آلمانی هست ولی خوب هیچ تاثیری در اثرش روی آدم نداره ..... اگه دوست ندارید زبان آلمانی رو دی ال نکنید و فحش من بدین !!

امروز به مدد گروه کودک و نوجوان شبکه ی تهران تونستم Chicken Little رو ببینم (البته اشتباه نشه من تهران نیستم به وسیله panamsat 4 کانال تهران رو گرفتم ) چیز تاپی نبود اما نکات خوب زیاد داشت :
1- بیشتر فیلم در حرکت بود و کمتر دیالوگ چپونده بود توش این چیزیه که باعث می شه کارتون خسته کننده نباشه (بر خلاف Finding Nemo که از بس حرف می زدن آدم حوصله اش سر می رفت)
2- بازم جک و جونور بودن و مثل Incredible از آدم استفاده نشده بود .
3- دو تا شخصیت باحال توش بود یکی ماهی یکی دیگه هم اون بچه فضاییه البته حیف که حضور دو تاشون مخصوصا ماهی کم بود .
4- سعی کرده بود کلیشه ها رو مسخره کنه مثلا اون آخرش که غول گنده ها مثل بقیه ی کارتونا گنده نبودن بلکه فقط ادای گنده بودن رو در میاوردن .
5- اون تیکه ای که ماهی مسخره ی کینگ کونگ کرد هم با حال بود .
6- دوبله ی گلوری بود اما این تلویزیون اسمی چیزی ازش نبرد .

--------------------------
حالا که تو جو فیلمای کمیک بوکی هستیم یه خبر هم بدم از یه شخصیب با حال فیلمی با نقش اولی Wolverine می خواد ساخته بشه که اسمشم هست Wolverine مورد مهمش اینه که داستانش احتمالا در دوره ای اتفاق می افته که هنوز Wolverine نرفته تو X-Men و ممکنه بیشتر راجب پروژه ی Weapon X و اینطوری شدن Wolverine و از هم مهمتر تولد Sabretooth باشه البته یه احتمال دیگه هم وجود داره که داستانش بعد از The Last Stand باشه .
تا الان چیزی که مشخصه اینه که نویسندش David Benioff هست ( تنها فیلمی که ازش یادم میاد تروی هست ) و Hugh Jackman توشه در نقش Wolverine (چشم بسته غیب گفتم ) و کارگردانشم به احتمال فراوان همون Bret Ratner ه .

سلام
دمو رو دیدم...از بس کیفیتش بالا بود سیستم کم آرود;)
ببینم این فیلم کی اکران میشه؟ این جوری که بوش می آد و مونا هم گفت باید یه فیلم پر فروش بشه
تازه اون هم بازیگر مورد علاقه من هم در این فیلم هست....

بهزاد تاریخ اکران این فیلمه 8 آگئست یا بعبارتی 17 مرداد هست ........ روزی که برگه های انتخاب رشته من میاد !
می گم این تب کنکور بدجوری به همه داره سرایت می کنه....از جام جهانی هم بیشتر:)

آقا این شروین بیاد خودشو معرفی کنه!به ندرت پستی پیدا میشه که تشکر نکرده باشه!
1.Die Hard4 اسمش معلوم شد:Live Free or Die Hard.اکران،29 ژوئن 2007.
-----------------------------------------------------
2.National Treasure2 اول 2007 کلید میخوره،همه ی تیم قبلی هم توش هستن،مثلا کیج!
3.جیمز کامرون برای جلوه ویژه های Avatar خفن مایه گذاشته!Joe Letteri همونی که واسه کینگ کونگ،آی روبات،ون هلسینگ،ارباب حلقه ها،ماموریت غیر ممکن،پارک ژوراسیک و جنگ ستاره های اول کار کرده واسه این کار خواهد کرد.3 اسکار برده این شخص.یکی هم فقط کاندید شده.
4.تیم نویسندگی پلنگ صورتی عوض شد.مایکل وبر با یکی دیگه که گویا اولین کارشه قراره داستان پلنگ صورتی بعد رو بنویسن،استیو مارتین همچنان هست.اواخر سال دیگه میاد.
5.فاکس یه فیلم دیگه گرفته به اسم Army After Dark که راجه به ومپایر هاست.
6.اد هریس قراره توی One Missed Call بازی کنه. داستانشم راجه به کسیه که تو زمان جلو میره و مرگ خودشو میبینه!
7.Live Free or Die Hard قراره دو روز قبل از Transformers اکران شه،پروژه ی عضیمی که کارگدانش کارگردان آرماگدون هست و اسپیلبرگ هم توش نقش داره.البته کارگردانش فیلم The Rock رو هم ساخته که من خیلی خوشم میاد.این فیلم الان تو نظر سنجیا بعد از اسپایرمن3 دومین فیلم کامیکی هست که همه منتظرشن،حتی بیشتر از بتمن!احتمالا فروش عجیبی بکنه.
----------------------------------------------------
8.در ادمه خبر قبلی،اینم نتیجه نظر سنجی:
10) Ghost Rider
9) Wonder Woman
8) Fantastic Four and the Silver Surfer
7) Wolverine
6) TMNT
5) Iron Man
4) 300
3) The Dark Knight (Next Batman Movie)
2) Transformers
1) Spider-Man 3
------------------------------------------------
9.خوب هیلو مالید!آخ جون!البته نه اینکه کنسل شه،ولی Weta team چون قراره روی جلوه ویژه ی فیلم کامرون کار کنه،هیلو احتمالا باید بره دنبال یکی دیگه!
Master-Chief.jpg

اینم یه عکس واسه عاشقان این بازیه چرند:D!!
-------------------------------------------------------------
10.اسم راکی بعدی مشخص شد،Rocky BALBOA!
Master_SiteArticle298232.jpg

----------------------------------------------
11.مل گیبسون قضیه ش خیلی جدیه،احتمال خیلی زیاد به خاطر فشار یهودی ها خواهد رفت زندون!اگه اینطوری بشه،اپوکالیپتو که مونا بهش امیدوار بود مالیده میشه!
-------------------------------------------------
12.گویا جان ویلیامز واسه هری پاتر و محفل ققنوس کار نخواهد کرد!یه نقطه قوتشو از دست داد!یه بابایی به اسم نیکولاس هوپر.فقط با یک عدد بافتا،جای ویلیامز پر افتخارو گرفت!البته احتمالا ویلیامز خودش نمیخواسته بسازه.

عماد تو می میری اگه به فیلمای محبوب من گیر ندی ؟؟!

راستی در مورد شروین منم دیدم .......تا حلا نزدیک به 2500 تا تشکر داره !! دمت گرم شروین جون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or