Movie Center

رساتی حالا که صحبت از جیمز کامرون شد بد نیست اینم رو اضافه کنم که بعد از 9 سال تاقچه بالا گذاشتن آقای کامرون (واقعیتش می ترسه که نتونه فیلمش فروش تایتانیک رو تکرار کنه ..ضایع شه !!) بالاخره کارهای اولیه فیلم جدیدش The avatar (که اسم قبلیش پروژه 880 بود !!) رو انجام داد و جالب اینه که اعلام کرده فیلم برداری این فیلم که 1.5 ماه طول میکشه آسون ترین فسمتشه !! چون قسمت اعظم فیلم رو جلوه های ویژه جدید و کارهای کامپیوتری تازه تشکیل میده و جالب اینه که گفته سینماهای کنونی توانایی نشون دادن فیلمشو ندارن !!!!!
خودش پیش بینی کرده که بتونه باز هم هالیوود رو از رخوت خارج کنه ...... چون ای نفیلم واقعا یه انقلابه ......
داستانش که واقعا مسخرس :
A love story set against interplanetary war.
در مورد بازیگراشم اعلام کرده که انبوهی از بازیگر داره این فیلم ولی هیش تاشون معروف نیستن و میخواد همشونو با این فیلم معروف کنه !!

صدا پيشه هم زيباس هم ما مد نكرديم و هم از جاييمون در نياوردي
:)حرفی برای گفتن ندارم
چون هيچ قابليت فرا بشري نداره آدم نميتونه مثه بقيه شخصيت هاي كميك قبولش كنه. يه جور احساس ضعف !
راستشو بخوای با اینکه از آخرین شماره بتمن خوشم اومد ولی هیچ وقت تمایل نشون ندادم که دی وی دی این فیلمو تو آرشیوم بذارم بنا به همین دلیلی که تو گفتی....
ولی همین که شخصیت اول رو عوض کردن من که خیلی حال کردم
;)
مظمئن باش اگه فیلمی بتونه رکورد فرشو جهانیشو بشکونه فیلم بعدی جیمز کامرونه
ببینم مونا این فیلم کی قراره اکران شه..این طوری که تو گفتی باید بریم تو نخ سال 07

رساتی حالا که صحبت از جیمز کامرون شد بد نیست اینم رو اضافه کنم که بعد از 9 سال تاقچه بالا گذاشتن آقای کامرون (واقعیتش می ترسه که نتونه فیلمش فروش تایتانیک رو تکرار کنه ..ضایع شه !!)
بله خوب فیلم پرباری براش بوده .. بردن ۳ اسکار اون هم فقط و فقط برای یک فیلم افتخار تقریبا تکرارنشدنی هستش ... طبیعیه که سعی کنه کارش رو در حد بالایی نگه داره و بی گدار به آب نزنه.
ببینم مونا این فیلم کی قراره اکران شه..این طوری که تو گفتی باید بریم تو نخ سال 07
2008 ;)

اسم فیلمی که رادکلیف قراره بازی کنه Equus هست.در ضمن بازیگر نقش عمو ورنون در هری پاتر هم تو این فیلم بازی می کنه.البته هنوز معلوم نیست دانیل در قسمت های نیود (NUDE) فیلم بازی کنه.

About a Boy هستش البته!در مورد ورنون چیزی نمیدونم،ولی رادکلیف قراره نقش یه پسر اصطبلی! رو باز کنه که به دلایلی نامعلوم با اسب رابطه جنسی خواهد داشت.
---------------------------------------------------------
همینجا ویرایش میکنم اشتباهمو!اسم فیلم Equus هستش.
The role will require the actor to simulate sexual pleasure while riding naked on his horse.
کارگردان پیتر شفر هست،نویسنده آمادنوس،و نویسنده فیلمی به نام Equus که قدیما اختنش.
عمو ورنون هم داره مذاکره میکنه که نقش روانپزشک رو بهش بدن!تو اون فیلم قبلی هم قرار بوده آنتونی هاپکینز جای رادکلیف بازی کنه که خوشبختانه نکرده!

آخرین ویرایش:
Dan to play leading role in 'Equus'
Many of you have flooded us with rumors (BBC, CNN, The Times) regarding Daniel Radcliffe's involvement in the West End play, Equus. We now have confirmation that Dan will indeed take a leading role in the mature play. This is what he had to say:
"I'm really excited to be part of this production and thrilled to be working with Richard Griffiths (Uncle Vernon) again. This is obviously a huge departure for me as an actor, but Equus is such an amazing play that this really was an opportunity not to be missed. Rehearsal starts in January and I am very much looking forward to working with Thea Sharock who is an incredibly talented director. I only hope I do the role justice."
According to DanRadcliffe.com, who received the news from Daniel, "Equus focuses on the relationship between seventeen-year-old Alan Strang (Radcliffe), who has blinded six horses with a spike, and Martin Dysart (Griffiths), a middle-aged psychiatrist who tries to figure out what drove Strang to commit the crime."

The role of Alan is usually performed nude in several parts of the play. However, there have been multiple versions of Equus in which no nudity was involved. Whether Dan will play the part nude or not, we don't know at this early stage. The play is expected to open in London sometime next spring.

منبع:www.mugglenet.com

این جا رو هم ببین:
http://us.penguingroup.com/static/rguides/us/equus.html

بابا عماد جون فیلم about a boy که وجود داره !! با بازی هیو گرانت بود اشتباه نکنم
نمیشه که دو تا فیلم با یک اسم باشن که !

بهر حال فیلم عجیبی باید باشه
دانیل رادکلیف که به اندازه کاف معروف بود چرا میخواد اینجوری خودشو معروف کنه ؟؟!
تریپی که بزرگترین مثالش هیث لجر و جیک گیلنهال بریا معروف شدنشون اجرا کردن و موفق هم شدن بخصوص هیث لجر که حالا شایعه شده نقش جوکر رو توی بتمن بازی میکنه !

بابا چلنج اوری تینگ من که گفتم که،چرا میزنی حالا!
در ضمن مونا با اون حساب قبلا هم یه Equus بوده که همین تیم شفر نویسنده ش بوده!
و در ضمن2 مونا!هیث لجر رسما قراره نقش جوکر رو بازی کنه،شایعه میاعه یخده!

تو اون فیلم قبلی هم قرار بوده آنتونی هاپکینز جای رادکلیف بازی کنه که خوشبختانه نکرده!
این کارگردان از جایی که فرار نکرده ؟؟
سر آنتونی هاپکینز !!!!! :eek: :D بابا ایول چه کسانی هم کاندید بودن .... آخه میخوام بدون دانیل رادکلیف 15-16 ساله کجا و هاپکینز 60-70 ساله کجا !!!!!!! واییییییی
فیلمش فکر کنم اصلا برای منتقدین نمایش داده نشه !
---------------------------------
هیث لجر رسما قراره نقش جوکر رو بازی کنه،شایعه میاعه یخده!
من که 3 ساعت پیش توی IMDb دیدم جلوش نوشته بود Rumoured ولی خوب احتمالش خیلی زیاد بود .حالام که میگی قظعی شد !

این رادکلیفم تاب ورداشته مثله اینکه
آقا من یه چیزی راجب حرف سامان و بقیه در مورد بتمن بگم :
بتمن باحالترین سوپر هیرو های تاریخه که Gay هم هست اما باحالیش به خاطره اینه که خیچی نداره و خودش را با استفاده از تکنولوژی قوی کرده که هیچ کدوم از قهرمانا اینکارو نکردن . بتمن همه چیزش بر پایه ی تکنولوژیه هیچ کدوم از قهرمانا نتوستن اینکار رو البته همین باعث شده که خالی بندی بتمن بیشتر و غیر قابل توجیه تر بشه اما مساله اینه که الان همه ی وسایل بتمن ساخته شده و این یعنی هر کسی می تونه بتمن باشه اما هر کسی نمی تونه سوپر من یا اسپایدر من باشه از همه مهمتر اینکه از روی بتمن تا حالا سه تا شخصیت توسط شرکتای دیگه کپی برداری شده یا بهتر بگم من تا حالا سه تا شخصیت دیدم که کپی برداری از روی بتمن بودن .

یه سوال داشتم تا حالا چند فصل از سریال Friends پخش شده ؟
یه سوال دیگه کسی سریال Jake 2.0 رو نگاه می کنه ؟

بتمن باحالترین سوپر هیرو های تاریخه که Gay هم هست
حالا چرا گی ؟ به خاطر Robin یا به خاطر نداشتن زن و بچه و دوست دختر ؟! :cheesygri
-------------------------------
به بازگشت بتمن که ربط داره؟؟
بازگشت بتمن چیه امین ؟ :eek: یدونه Batman Begins داریم که یعنی بتمن آغاز میکند. ( به قول دنیای تصویر : بتمن می آغازد. ) یدونه هم Batman Returns داریم که یعنی بتمن برمیگردد. این فیلمی که میخواد سال 2008 بیاد دنباله Batman Begins هست که یکی دو سال قبل اومد.

من که 3 ساعت پیش توی IMDb دیدم جلوش نوشته بود Rumoured ولی خوب احتمالش خیلی زیاد بود .حالام که میگی قطعی شد !
ولی اگه شایعه باشه خیلی خوب میشه. همون آدرین برودی که قبلآ شایعه شده بود خیلی مناسب تر بود برای نقش جوکر مخصوصآ با اون دماغ درازش !

راستي من با بت من مشكل دارم. چون هيچ قابليت فرا بشري نداره آدم نميتونه مثه بقيه شخصيت هاي كميك قبولش كنه. يه جور احساس ضعف !

اما مثلا اسپايدر من، از در و ديوار ميره بالا و كارهاش توجيه علمي نداره تقريبا. اما مثلا بت من با استفاده ار تكنولوژي پرواز ميكنه و ...
من دقیقآ به خاطر همین از Batman خوشم میاد ! یه آدم باهوش که خودش میشینه وسایل خودش رو درست میکنه نه مثل بقیه که یه دفعه یه تقی به توقی میخوره میشن ابرقهرمان ! یکی دیگه از خصوصیات Batman هم که خیلی خوشم میاد حس ترسناک بودن و سیاه بودن و حتی انتقام گرفتنش توی بعضی داستانهاش هست که توی این فیلم با نام The Dark Knight مشخص هست. به نظر من بهترین دشمنهای تاریخ کمیکها رو هم همین Batman داره : Joker , Two-Face , Penguin , Mr.Freeze , Poison Ivy , Riddler , Catwoman , Killer Croc , Scarecrow , .... که روی همشون به بهترین شکل کار شده. یکی دیگه از تفاوتهای Batman با بقیه قهرمانها اینه که مثل اونا نمیاد همه رو بزنه و خودش هیچیش نشه ! توی بعضی از قسمتهای کارتونهاش به طرز خیلی بدی زخمی میشه یا کابوسهایی میبینه و ... که این شخصیت رو خیلی قشنگ کرده.
فقط خدا کنه کریستوفر نولان به سرش نزنه که Robin رو بیاره توی ماجرا !

یه چیزه بیربط نمیدونم شنیدید یا نه اما خانم و آقای اسمیت :D چند تا از عسکای بچشون :love:رو به قیمت 4میلیون دلار فروختن به مجله people . من این رو تو مجله خانواده سبز اول مرداد دیدم. البته دیشب دیدم. عسک رو جلد مجله (people) رو هم انداخته بود که برد داشت بچشو نوازش میکرد. البته برد گفته هیچ کس حاظر نیست عسکه بچشو بفروشه ما این کار رو کردیم و پولشو دادیم به امور خیریه! در آخر هم از مردم نامیبیا به خاطر همه چیز تشکر کرده. در آخر اضافه کنم که بنا بر گفته منتقدان دهنه بچه به آنجلینا رفته چشاش به برد;)
angelina_jolie.jpg

یه سوال داشتم تا حالا چند فصل از سریال Friends پخش شده
تا حالا 10 تا سیزنش پخش شده دیگه هم قرار نیتس پخش بشه !
جالبه همه فیلمها DivXش هست ولی این فیلم هنوز DivXنشده و DVD کاملش هم حدودا 100 تومنه که خوب اصلا نمی صرفه !

حس ترسناک بودن و سیاه بودن و حتی انتقام گرفتنش توی بعضی داستانهاش هست که توی این فیلم با نام The Dark Knight مشخص هست
این وجهش توی این فیلم کاملا نمایان بود و برای همین می گم که اصلا مسخره و کودکانه نبود این شماره!!!
ر آخر اضافه کنم که بنا بر گفته منتقدان دهنه بچه به آنجلینا رفته چشاش به برد
منتقدان هم نمی گفتن از فاصله شونصد متری هم داد می زد لباش به مامانش رفته;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• M4JiD

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or