Movie Center

مادر نرگس که مردنیه.یکی دیگه هم که ممکنه بمیره همین خواستگاره نرگس.یادتونه اون یارو گفت انتقام می گیرم؟سومیش هم شاید مادر بهروز باشه که دق می کنه و میمیره.
یکیش که خیلی وقت قبل سریال مرد(خدایش بیامرزد)
حالا تا آخرش همه رو یکی یکی بکشیم...باشه:)

یه چیزی بگم؟؟خودمونیما این نسرین خیلی زشته ها من موندم این بهروز به چیه این دل بسته؟:eek::confused: نرگس هم که باب مردن بوده.انگار میدونسته قرار بمیره این نقش رو بازی کرده.:-"

ها ها ها!دانیل رادکلیف قراره توی فیلمی بازی کنه که توش باید روابط جنسی با اسبها رو نشون بده احیانا!البته نه به صورت شدید!تا اینجا معلوم شده که توی سکانسی باید لخت سوار اسب شه!:)
:shocked: :scare:

تا اینجا معلوم شده که کارگردان Die Hard4 لن وایزمن(Underworld) هست و بروس ویلیس و جاستین لانگ هم توش بازی میکنن.فیلم آخر سپتامبر کلید میخوره.
بروس ویلیس چه جوری میخواد این ور اون ور بپره با این سنش ؟! :cheesygri

در ادامه ی دای هارد چهار،سیلوستر استالونه هم گفته یه که اولین پیش نویس رامبو!4 نوشته شده.
چه خبر از راکی بالبوآ . مثل اینکه همه هنرپیشه ها احساس جوونی گرفتتشون ! :D

رومن پولانسکی تو Rush Hour3 بازی خواهد کرد!
Maaaaaaaaaaaaa . امکان نداره.
-----------------------------------------
راستی چرا هیچ خبری از فیلم بعدی BATMAN نیست. کی میتونیم JOKER رو ببینیم ؟ :((

آریا جوکر بعدی Heath Ledger هست،امروز اعلام شد!بتمن هم همون کریستین بل هستش،کارگردانم کریستوفر نولان.اسم فیلم هم The dark knight.لجر گفته خیلی هیجان زده هستش که قراره جای نیکلسون بازی کنه.شایعه شده که The Penguin هم خواهد بود.من که نمیدونم کیه!اوایل2008 اکران میشه،اوایل2007 هم کلید میخوره!(برعکس نوشتم!)
------------------------------------------------------------
رمبو چهار اول اکتبر تو تایلند کلید میخوره.
سونی انیمیشن کمدی هیولایی جدیدی داره درست یکنه به اسم هتل ترانسیلوانیا.قراراه2009 اکران شه!!به نظر خیلی پرخرج و با استفاده از تکنیک های جدید میاد.
بیگانه مقابل مهاجم!2 قراره 23 سپتامبر کلید بخوره و 14 دسامبر2007 اکران شه،گویا چیز دیگه ای هنوز معلوم نیست.
تام هنکس،جان مالکوویچ و امیلی بلانت برای فیلم The Great Buck Howard انتخاب شدن،شخصیت اصلی فیلم یه جادوگر بدشناسه!2007 قرراره اکران شه.
ناتالی پورتمن هم به صدا پیشگان سیمپسونز جدید پیوست.
آنجلینا جولی و جک بلک هم به عنوان صداپیشگان!یه انیمیشم حیوونیه! جدید انتخاب شدن.اینا قبلا تو Shalk Tale هم باهم بودن.در ضمن این اولین پروژه ی جولی بعد از قضیه برد پیت و عیبت طولانیشه.
اسپیلبرگ تقریبا قطعی شده که قراره یه فیلم بسازه که داستانش راجه به چنتا ماجراجو هستش که از طریق یه حفره ای میرن توی یه دنیای دیگه،احتمالا یکی از اون فیلمای تخیلیه باحال اسپیلبرگی.

آخرین ویرایش:
عماد از اون خبرا بودا !
بعد کوهستان بروکبک دیگه از این هیث لجر و جیک گیلنهال متنفر شدم !!
ابلته قبلشم از این هیث لجر بخاطر monster's ball بدم میومدا ولی حالا دیگه تکمیل شد !!

راستی چه اسم مسخره ای براش انتخاب کردنا !!!

نوشته شده توسط Elvish Hero:
آریا جوکر بعدی Heath Ledger هست،امروز اعلام شد!بتمن هم همون کریستین بل هستش،کارگردانم کریستوفر نولان.اسم فیلم هم The dark knight.
اسمش خیلی آشنا هست ولی یه فیلم هم ازش ندیدم ! وقتی کریستوفر نولان کارگردان فیلم بشه دیگه همه چیز رو به راهه. مشخص نشده دشمن دیگه ای مثل Two Face , Penguin و ... داره یا نه ؟

ها ها ها!دانیل رادکلیف قراره توی فیلمی بازی کنه که توش باید روابط جنسی با اسبها رو نشون بده احیانا!البته نه به صورت شدید!تا اینجا معلوم شده که توی سکانسی باید لخت سوار اسب شه!

اين هاليوود سوژه كم آورده ها ! اون كوهستان بروكبيك اين هم ....:confused:

یه چیزی بگم؟؟خودمونیما این نسرین خیلی زشته ها من موندم این بهروز به چیه این دل بسته؟

خدايي اونو خوب اومدي !:cheesygri

این خبرو فقط به افتخار حاجی میذارم!
دارن ارونوفسکی ر که میشناسین؟کارگردان Pi و Requeim for a dream.فیلم جدیدش به اسم The Fountain با بازیه هیو جکمن و ریچل وایز و داستانی مربوط به سفر تو زمان.به 22 نوامبر موکول شد اکرانش،چهارشنبه قبل روز شکرگذاری.فیلم دیگه ای که این روز اکران میشهDeja Vu ی تونی اسکات هستش که Buena خیلی بهش امیدواره.و دنزل هم توش بازی میکنه!
در هرصورت چون این سومین فیلم این کارگردان 37 ساله هستش و دوتای قبلیش فیلمای خیلی خوبی بودن،در ضمن بازیگرای فیلمشم خوبه،به نظر میاد فیلم توپی باشه!مخصوصا که 3 تا داستان موازی هستش گویا!
-----------------------------------------------------
در ضمن ساخت فیلم Aqua Man هم یحتمله.
یه فیلم قراره ساخته شه به اسم پاناسونیک که راجه به سناریست نستبا مشهور،Philip Dick هستش،نویسنده Blade Runner&Minorty Report که تازگیا هم داستان خیلی باحال Scanner Darkly رو نوشته.
ترنس هاوارد که پارسال کاندید اسکار بود،قراره تو Iron Man بازی کنه،معلوم نیست کدوم نقش.
تولد 41 سالگی سام مندز عزیز مبارک.

آخرین ویرایش:
بعد کوهستان بروکبک دیگه از این هیث لجر و جیک گیلنهال متنفر شدم !!
يه چيز باحال بگم اونم اينه كه هندي ها دارن كوهستان بروكبك رو ميسازن. :)
اين هندي ها هم خيلي بحالن. :)

نوشته شده توسط Elvish Hero:
آریا گفتم که پنگوئن هم هستش!
آخه عماد من اینو که پرسیدم فکر کنم همون موقع تو پستتو ویرایش کردی و من ندیدم ! :cheesygri

شایعه شده که The Penguin هم خواهد بود.من که نمیدونم کیه!
یکی از شخصیتهای اصلی کارتونها و کمیکهای Batman پنگوئن هست که توی یه خانواده پولدار به دنیا میاد ولی قیافه اش شبیه پنگوئن ها هست و پدر و مادر نامردش میزارنش توی یه سبد و میندازنش توی یه رودخونه که به فاضلابی میرسه و اونجا پنگوئن ها این بچه هه رو پیدا میکنن و بزرگش میکنن.وقتی هم بزرگ میشه و یکی از جنایتکارهای گاتم سیتی میشه هنوز شخصیت اشرافی خودش رو حفظ میکنه و مثلآ همیشه یک کت و کلاه میپوشه. توی فیلم دوم Batman به اسم Batman Returns هم صحنه مردنش خیلی سوزناک !! هست و نقشش رو هم Danny Devito بازی میکنه که فکر کنم بشناسیش.
pen.jpg

راستی چه اسم مسخره ای براش انتخاب کردنا !!!
دستت درد نکنه مونا. اسم از این قشنگ تر نمیشد انتخاب کرد.;) بهترین توصیف از شخصیت عشق من یعنی Batman همین شوالیه تاریکی هست نه مثل سری Spiderman که با اینکه خیلی دوستش دارم ولی اسم هر قسمت رو یه عدد میزارن میدن بیرون !

آریا مگه کوهستان بروکبک رو ندیدی ؟؟!!
نه ! من اصلآ با فیلمهای این طوری حال نمیکنم. فیلم یا باید تخیلی باشه یا ترسناک یا خنده دار ( اون هم نه هر خنده داری. خنده دار واقعی ! ) با ارفاق بعضی وقتا فیلمهای اکشن معمایی هم میبینم.

آریا سوال فلسفی پیش اومد!
اون یارو اگه مرده که مرده،پس چرا میخوان دوباره بیارنش؟
در ضمن اسم قسمت بعدی Batman:The Dark Knight نیستش،The Dark Knight خالی هستش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or