Movie Center

نوشته شده توسط Elvish Hero:
آریا سوال فلسفی پیش اومد!
اون یارو اگه مرده که مرده،پس چرا میخوان دوباره بیارنش؟
در ضمن اسم قسمت بعدی Batman:The Dark Knight نیستش،The Dark Knight خالی هستش!
عماد دستت درد نکنه ! خب این فیلمهای جدید Batman که ادامه 10 سال پیشش نیستن.
حدودای 10 , 15 سال پیش تیم برتون اومد یه فیلم Batman ساخت که توش دشمنش Joker بود و نقشش برای جک نیکلسون بود.بعدش فیلم Batman Returns رو ساخت که دشمنهاش Catwoman ( که دو سه سال پیش ازش فیلم اختصاصی ساختن و فیلم افتضاحی هم شد ! ) و Penguin بودن. بعدش تیم برتون کنار رفت و Batman Forever ساخته شد که دشمنهاش Two-Face ( تامی لی جونز ) و Riddler ( جیم کری ) بودن.آخرین فیلم سری قبل هم Batman & Robin بود که آرنولد نقش Mr.Freeze رو بازی کرد و گند زد به فیلم و اوما تورمن هم نقش Poison Ivy رو بازی کرد و کلآ فیلم چرتی بود.نقش خود Batman هم توی فیلم اول فکر کنم مایکل کیتون بود و دوم هم همین طور ولی سوم ول کیلمر و چهارم جرج کلونی بود.
بعد از چند سال دوباره Warner گفت چی کار کنیم سود کنیم و اومد سری جدید Batman رو ساخت که توی اولین Scarecrow و Ras Alghul بودن و حالا توی دومیش قراره Joker بیاد و شاید هم Penguin .

سلام.
لینک دانلود فیم miami vice رو در تاپیک دانلود فیلم گزاشتم!
لطفا تحویل بگیرید;)

miami_vice.jpg

توی فیلم دوم Batman به اسم Batman Returns هم صحنه مردنش خیلی سوزناک !! هست و نقشش رو هم Danny Devito بازی میکنه که فکر کنم بشناسیش.
من سری های قبلی بتمن رو بچه گانه می پنداشتم تا اینکه آغاز بتمن رو دیدم که واقعا نظرم نسبت به این فیلم تغییر کرد
فقط امیدوارم این بار این فیلم لوس و بی مزه مث سری های قبل نکنند که واقعا مسخره بود
باید اقرار کنم جرج کلونی اصلا برازنده این نقش نبود;)

سوال فلسفی پیش اومد!
اون یارو اگه مرده که مرده،پس چرا میخوان دوباره بیارنش؟
شاید میخوان بگن در لحظات آخر نجات پیدا کرده یا حوادث فیلم قبل از Batman Returns است.ببینم کارگردان این یکی هم اون یارو است که بیخوابی و Batman Begines رو کارگردانی کرد ( اسمش یادم نمیاد ) یا تیم برتون عزیز !
راستی نام فیلم هم مشکوک میزنه ! نکنه فقط در مورد وصف خصوصیات همین پنگوئن باشد.

نه این فیلمهای جدید بتمن اصلآ ربطی به 4 تا فیلم قبلی بتمن نداره.همون طور که جوکر توی بتمن قبلی مرد و توی این یکی دوباره هست. کلآ این سری در حال بازسازی و احیا هست نه ادامه دادن سری قبلی.

من سری های قبلی بتمن رو بچه گانه می پنداشتم تا اینکه آغاز بتمن رو دیدم که واقعا نظرم نسبت به این فیلم تغییر کرد
فقط امیدوارم این بار این فیلم لوس و بی مزه مث سری های قبل نکنند که واقعا مسخره بود
باید اقرار کنم جرج کلونی اصلا برازنده این نقش نبود

موافقم بات خفنگ . Batman Begins یکی از بهترینا می تونه باشه

نوشته شده توسط dinosaur:
نه این فیلمهای جدید بتمن اصلآ ربطی به 4 تا فیلم قبلی بتمن نداره.همون طور که جوکر توی بتمن قبلی مرد و توی این یکی دوباره هست. کلآ این سری در حال بازسازی و احیا هست نه ادامه دادن سری قبلی.
به بازگشت بتمن که ربط داره؟؟

آخرش چی میشه؟

تموم ميشه :cheesygri

این دیگه چه صیغه ای هست که شماها دارید مد می کنید

صدا پيشه هم زيباس هم ما مد نكرديم و هم از جاييمون در نياورديم :cheesygri

تولد 41 سالگی سام مندز عزیز مبارک

اوج خبرهاي جذاب و خواندني و مفيد از عمود ! :cheesygri

یا خنده دار

Wedding Crashers رو بد نيست ببيني. موضوعش باحاله. دو نفرن كه يواشكي و با هزار تا كلك وارد عروسي هاي بزرگ ميشن و دخترهاي تنها رو اغفال ميكنن تا باهاشون همبستر بشن. تا اينكه توي يك عروسي ...

راستي من با بت من مشكل دارم. چون هيچ قابليت فرا بشري نداره آدم نميتونه مثه بقيه شخصيت هاي كميك قبولش كنه. يه جور احساس ضعف !

اما مثلا اسپايدر من، از در و ديوار ميره بالا و كارهاش توجيه علمي نداره تقريبا. اما مثلا بت من با استفاده ار تكنولوژي پرواز ميكنه و ...

فیلم تخیلی می سازن ، میگن این چه فیلمیه همش تو رویاست . فیلم نخیلی نمی سازن میگن چیز فرا بشری نداره
البته منظور با سامان نیست ها ولی :cheesygri

ببینید بچه ها من توضیحات آریا رو تکمیل کنم
اول تیم برتون محبوب اومد و دوتا بتمن ساخت که نسبتا خوب بودن
اسماشون هم اینا بود >> Batman (1989) - Batman Returns (1992)
بازیگرای اولی مایکل کیتون و جک نیکلسون و کیم بسینر بودن .....
بازیگرای دومی مایکل کیتون و دنی دویتو و میشل فایفر و کرسیتوفر واکن بودن ...
http://www.imdb.com/title/tt0096895/
http://www.imdb.com/title/tt0103776/

بعد جوئل شوماخر اومد دو تا بتمن ساخت اونم گند زد به بتمن و رفت کنار
که اسماشون اینا بود >> Batman Forever (1995) - Batman & Robin (1997)
که بازیگرای اولی وال کیلمر و تامی لی جونز و جیم کری و نیکول کیدمن و کریس دی اونیل و درو بریمور بودن !!!! وایییییی !! حالا همشون معروف شدن دیگه !
بازیگرای دومی هم جرج کلونی و آرنولد و کریس دی اونیل و اوما تورمن و آیشیا سیلور استون بودن .......
http://www.imdb.com/title/tt0112462/
http://www.imdb.com/title/tt0118688/

حالا نوبت کریستوفر نولان شده که 2 تا بتمن بسازه
اولیش که عالی بود عالی ........ باید ببینیم دومیش چی میشه
با سابقه ای که نولان داره بعیده گند بزنه ....
ولی خوب تعیین نقش جوکرش مسخره بود یخورده ....شایدم جور در بیاد .... نمی دونم !
http://www.imdb.com/title/tt0372784/
http://www.imdb.com/title/tt0468569/
ولی اگه به یک چیزم دقت کنید جالبه که تو 4 قسمت قبلی بتمن تماما از بازیگرای معروف استفاده شد ....ولی کویستوفر نولان اومد از کریستین بله استفاده کرده که زیاد معروف نبود .....

یعنی اینکه سری های بتمن دو تا دوتا هیچ ربطی بهم ندارن !!! ممکنه همون داستانهارو تکرار کنن ممکنم هست مثل بتمن ما آغازد یه داستان جدید تر رو کنن !

-----------------------------

آریا جون منم بهمین خاطر میگم مسخرس دیگه !!!
----------------------------

Wedding Crashers رو بد نيست ببيني. موضوعش باحاله. دو نفرن كه يواشكي و با هزار تا كلك وارد عروسي هاي بزرگ ميشن و دخترهاي تنها رو اغفال ميكنن تا باهاشون همبستر بشن. تا اينكه توي يك عروسي ...

آره این فیلم خیلی جالب بود اون 40 year old virgin هم خیلی جالب بود
تقریبا 2 تا از بهترین فیلمهای کمدی پارسال اینا بودن ........
که واقعا کمدی بودن نه مسخره بازی و شکلک در آوردن مثل مارتین لاورنس !

والا خوبه اسم فیلم آغاز بتمن هست که همه میگن پس چرا joker و نمیدونم penguin زندن ؟!!!!
از آریا هم بابت توضیحات خوبی هم که داد تشکر میکنم.
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest Worldwide Latest gross: $663,985,761

بابا امین جون این دزدی دزدان در کل جهانه ... فروش امریکاییش 358 ملیون هست
فروش امریکایی تایتانیک 600 ملیون بود و فروش جهانیش اگه اشتباه نکنم 1 ملیارد و 800 ملیون !

مظمئن باش اگه فیلمی بتونه رکورد فرشو جهانیشو بشکونه فیلم بعدی جیمز کامرونه
رکورد فروش امریکاییشم شاید همین فیلم مرکز تجارت جهانی بشکونه که اونم یخلی بعیده ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or