Movie Center

1.مونا همه F.r.i.e.n.d.s رو 66 قیمت دارم!
----------------------------------------------------
2.اوف اوف،خبرو!Philip Seymour Hoffman برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد که خیلیم بازیش توپ بود،شدیدا داره انتخاب میشه برای نقش The Penguin تو فیلم بتمن!طرفدارای بتمن خوشحال باشن!البته یه بابایی تو وارنر گفته ما از اول این قشو واسه هافمن کنار گذاشتیم و اگه به توافق نرسیم،شاید اصلا هافمن رو بذاریم کنار!دو تا اسکاریه پارسال به نظر میاد رفتن تو بتمن.
---------------------------------------------------
3.استفن کینگ،رمان نویس معروف که فیلمیها هم میشناسنش،از روینگ رسما خوشته که هری پاترو نکشه!!
4.جکی چان و جت لی تو یه فیلم؟!چیز جالبی میشه احیاناطنز جکی چان با استیل جت لی!تنها مشکلی که فیلم هنوز داره اینه که این دو تا نتونستن با فیلمنامه کنار بیان چون کلا تیریپشون فرق میکنه!ولی خوب چون هردوشون تمایل دارن باهم بازی کنن،احتمالا خواهیم دیدی فیلمی رو که جفتشون توش باشن.
5.اوا گرین هم تو Green Compass که به نظر میاد یه چیزی تو مایه های نارنیا باشه بازی خواهد کرد.اوا گرین قبلا تو Kingdom of Heaven و Dreamers بازی کرده بود.(راستی دریمرز ترجمش چی میشه؟رویاگران؟!رویاپیشگان؟!)
6.یه فیلمی بوده به اسم Pet Sematary که متنش کار استفین کینگ هست گویا معروفم هست فیلمش که من ندیدم،در هر صورت،جرج کلونی تو بازسازی این فیلم بازی میکنه.
7.هیو جکمن قراره تو بازسازی Carousel که گوردون مک رای قدیما توش بازی کرده بود بازی کنه.
8.یه رمانی هست به اسم Sleeper Cell که گویا پرفروشه و معروفه،راجه به یه بابایی هستش که شدیدا به خواب آلودگی دچاره،ولی وقتی روانپزشکشو میشکن میفهمه که توظئه هستش!من که نفهیدم یعنی چی!در هر صورت وارنر برادرز اینو خریده و گفته که میخواد یه پروجه توپش کنه!

استفن کینگ،رمان نویس معروف که فیلمیها هم میشناسنش،از روینگ رسما خوشته که هری پاترو نکشه!!
بینم عماد مگه دست آخر هری پاتر کشته میشه؟
من کم کم داره از این داستانش خوشم می آد.......راستی چرا در مورد این فیلم حرفی نمی زنید؟
چون مال 07 هست هنوز تحویلش نمی گیرید؟
بت من که مال 08 هست دارید در مورد کلی طول و تفسیر می دید؟؟؟ عجب ها!!!

آخه بهزاد جون اینجا تاپیک فیلمه نه کتاب .. کتاب 2 کوچه بالاتره ! :cheesygri
هری پاتر که فیلماش مالی نیست اونم اواخر سال 2007 میاد ولی کتاب آخریش که اواسط 07 میاد خیلی مهمه و سر و صدا داره !
نمی خوام بحثشو ششروع کنم چون اصلا دوست ندارم در مورد اینکه اون 3 نفری که توی کتاب 7 کشته میشن حدس بزنم و صحبت کنم ولی آرزو دارم مالفوی آدم خوبی بشه و در حین همین خوب شدن کشته بشن !! جوری که هم ناراحت بشی هم خیلی ناراحت نشی !! ;)

---------------------
راستی عماد کجا قیمت داری ؟؟!! بازم گرونه
دایویکسشو اگه بتونی گیر بیاری کاملا پایم !
-------------------
خودش این هافمن هم داره چه میکنه ها >> الوا که توی عملیات غیر ممکن 3 در کنار تام کروز عزیزم بازی کرد حالام احتمالا پنگوئن ....... دومیش که خیلی بش میاد اولیشم بد نبوده مثل اینکه ..... ولی جالبه جفتش نقش منفیه !!!

خداییش این اسکارم چیز خوبیه ها !!!
--------------------------------

آخه بهزاد جون اینجا تاپیک فیلمه نه کتاب .. کتاب 2 کوچه بالاتره ! :cheesygri
بابا من فیلمشو گفتم...اصلا تا به حال حتی کتابشو از نزدیک هم ندیدم چه برسه بشینم بخونم
در ضمن من از آخرین نسخه این سری خیلی خوشم اومد
خیلی هم دوست دارم که شخصیت هری به این دختره که آواترت هست برسه:cheesygri(آخر فیلم عاشقی میشه اونوقت)
من منظورم آخرین نسخه این فیلم بود .......

این شایعه های Batman هم مثل اینکه تمومی نداره. راستی هنوز معلوم نیست نقش اول زن فیلم رو کی بازی میکنه ؟ چون فکر کنم یه جا خوندم کیتی هولمز دیگه توی فیلم نیست.

در ادامه اخبار کمیکی!جولی مک ماهون قراره نقش دکتر دووم رو تو فنتستیک فور2 بازی کنه.
------------------------------------------------------------------
عکس بلاتریکس لسترنج توی محفل ققنوس!فکر میکرد تا الان انتخاب شده:Helena Bonham Carter
helenabonhamcarter.jpg
helenabonhamcarter.jpg

در ضمن از گذاشتن هرگونه مطلی Spoiler در فضای آزاد!خودداری کنین!
----------------------------------------------------------------------------
یه پوستر که به نظر میاد فیلمش باحال باشه،مخصوصا که برودی هم هست توش:
hollywoodben.jpg

hollywoodadrien.jpg

hollywoodlane.jpg

-----------------------------------------------------
جی کی رولینگ همه رو رسما مچل کرده!در ضمن شیمالان هم چند وقت پیش گفته بود اگه قراره پاتر بمیره،فیلم هفت رو بدین من درست کنم!پس اگه یهو شیامالان شد کارگردان فیلم&بدونین که پاترر خواهد مرد!

آخرین ویرایش:
عماد من این پوسترارو یه 20 صفحه قبل گذاشته بودم اونجا هم گفتم که خیلی منتظر این فیلم هستم بخاطر حصور دایان لین !

در ضمن اون شایعه ی پیوستن رون ویزلی به لرد سیاه هم شایعه جالبیه بد نیست اگه درست از آب در بیاد
فقط هرماینی مشکلی براش پیش نیاد که من پس میفتم !

اینم چند تا پوستر داغ داغ ........برای اینکه تاپیک دوباره زنده بشه ....

راستی توی اون فیلم employee of the month جسیکا سیمپسون هم بازی میکنه !!

راستی یچیز دیگه ........ حتما بچه ها برید این تریلر World trade 3nter رو ببینین ..... فقط به موسیقی متنش گوش کنید
من که اصلا کسیم توی این ساختمانها نبوده گریم میگیره ......دیگه ببینید اون بدبختا چه میکشن .....
فکر کنن بتونه فروش وحشتناکی بکنه ....... یعنی امیدوارم .......
http://trailer.uip.de/worldtradecenter/trailer.html

احتمال داره فیلتر باشه .... !

آخرین ویرایش:
راستی یچیز دیگه ........ حتما بچه ها برید این تریلر World trade 3nter رو ببینین ..... فقط به موسیقی متنش گوش کنید
خداییش مجبورم کردی برم 80 مگ رو دانلود کنم ببینم چیه که باید گریه کنم:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or