Movie Center

راجب فیلم 300 کسی خبر داره
این طور که من می دونم راجب جنگ یونان (یا روم) هست با ایران در دوره ی فکر کنم خشایار شاه اول
نوع تکنیک تصویریش هم یه چیزی مثل همون کمیک استریپ هاست من نفهمیدم چطور . بهر حال هر کی هر چی می دونه بگه و اطلاعات باشه والپیپر هم اگه بود بزارین من چیزی ندیدم هنوز .
در مورد چرند بودن هیلو کاملا با عماد موافقم (حالا طرفدارای 360 که نسخه ی دوم این بازی رو به عمرشون ندیدن میان می گن فلان و بیسار و البته هنوز به هیلو می گن هالو )

نوشته شده توسط Elvish Hero:
گویا دوران خوش Pirates2 به سر رسید!البته خوب مشخصه که وقتی فیلمی به اون فروش خفن افتتاحیه میرسه،یهو افت خواهد کرد،چون همه رفتن دیدن این فیلمو!
تا الان فروش دامستیکش 334 میلیونه که مشخصه این فهته با اکران Miami Vice و Ant Bully و اینا فروشش کمترم میشه.
ادامه ی فیلم 28Days Later هم که یه بار یه صحبتایی کردین رجه بهش با اسم 28Weeks Later اعلام شد.
تریلر فیلم جدید De Palme به اسم Black Dahlia هم اومده،حتما میشناسینش دیگه،M:I و Scarface و آل کاپون و اینا.
این تریلر Simpson جدید:تریلر
اینم اولین عکس 300 که فیلم جدید فرانک میلره(البته نویسندش فرانک میلره):
300.jpg

داستانشم راجه به 300 تا اسپارتانه،اسم فیلمشم 300 هست البت.
اSuper Hero Hype
این بالایی هم یه سایتیه که عشق کامیک و سوپر قهرمانا میتونن برن توش یه Coverage اکملی از Comic-Con ببینن.
در ضمن این TMNT گویا کمدیه.
سینا ببین عکسه رو!تنها اطلاعات موجود همیناست!

درسته که فیلمش قراره ساخته بشه ولی کارگردانش اسپیلبرگ نیست ....... کارگردانش همون کارگردان alone in the dark , blood rayne هست !!! با عرض تسلیت خدمت طرفداران وار کرافت !
متخصص در خراب کردن فیلم های اقتباسی از بازی ها !
یه خبر خوب برای طرفدارای بازی Far Cry که ایشون قراره فیلم این بازی رو که در سال ۲۰۰۸ اکران میشه کارگردانی کنه :D و البته *Dungeon Siege و Postal هم در برنامه ی تخریبش داره :)
*In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

سلام.
میشه درباره ی فیلم The Grudge 2 توضیح بدین اتفاقی یه عکس ازش دیدم عکسش که خیلی شبیه سامارا در فیلم The Ring هست !!!
شماره ی یک رو دیدی ؟ karen رو یادته ؟ تو این قسمت خواهرش Aubrey هم وارد ماجرا میشه.
داستان کلی فیلم هم در مورد یک خونه هستش در ژاپن که خلاصه هر کی وارد اونجا شده باشه زنده نمیمونه دلیلشم به خاطر روح یک مادر و فرزند هست که قبلا در اون خونه زندگی میکردن اما مادر به خاطر علاقه ای که به یک پروفسور امریکایی پیدا میکنه توسط شوهرش کشته میشه و ...
درسته دیگه از این به بعد این دو انتقام بلایی که به سرشون اومده رو میگیرن اما از کی ؟ از بیچاره هایی که وارد این خونه میشن !

آقایون و خانمها
اینجانب مهبد بابایی فرد به کمک خفن احتیاج دارم!!!
چند وقت پیش (حدود دو سال) !!! یه فیلم دیدم به اسم "کتاب جادو" یا کتاب شیطانی؟" یه همچین چیزایی بود خلاصه فیلم رو گزاشتم دوبله بود فهمیدم فیلم The Blair Witch 2 هست
جادئوگر بلیر 2
آقا داستان فیلم از این قرار بود که:
کسانی که فیلم جادوگر بلیر 1 رو دیده بودن به شدت تحت تاثیرش قرار می گیرن تا حدی که فکر می کنن حقیقت داشته و مستند بوده
یه عده جوون هم پا میشن میرن محل فیلمبرداری فیلم که تحقیق کنن

این فیلم جادوگر بلیر 1 قشنگه؟
چجوریه؟
واقعا انقدر نزدیک به حقیقته؟
ممنون میشم توضیح بدید

راستی بچه ها امروز در راستای تور تریلری که شروع کردم نشستم تریلر هالیوود لند و دیپارتد (فیلم جدید اسکورسیزی و عشق عماد !) رو دیدم
بدون شک هیچ کدوم اسکاری نمیشن ولی فیلمهای خوبی بنظر میومدن باشن
هر دوشون بنظر هیجانی و پلیسی میومدن و هر 2 شون هم از تعداد زیادی بازیگر معروف استفاده کرده بودن ......

بهر حال برید تریلر هاشونو ببینید ضرر نمی کنید ........

ولی عماد مطمئن باش دیپارتد شانس اسکار بردنو نداره ! یعنی جوری نیست که اسکاری باشه ..... مگر اینکه تریلرش بد نشون بده که بعیده !

مهبد جان اتفاقا وقتی پستتو دیدم رفتم نیگاه کردم .......
بنظر میومد اینقدر طبیعی ساخته شده باشه که همه فکر کردن واقعیه و اون چند نفر رفتن دنبالش و جادوگر بلر 2 رو ساختن ........
ولی خودم ندیدم راستش ....... بنابراین اظهار نظری هم نکردم ......

شاید بچه های دیگه اطلاعات بهتری داشته باشن ......

بهر حال شرمنده !

متخصص در خراب کردن فیلم های اقتباسی از بازی ها !
یه خبر خوب برای طرفدارای بازی Far Cry که ایشون قراره فیلم این بازی رو که در سال ۲۰۰۸ اکران میشه کارگردانی کنه و البته *Dungeon Siege و Postal هم در برنامه ی تخریبش داره
*In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
منم دوباره تسلیت میگم !!
جالبه این بابا سه تا بازی رو فیلم کرده >. house of dead - bloodrayne - alone in the dark هر 3 تاشم جزو بدترین 100 فیلم تاریخه از نظر IMDb !!!!! تو 33 تای اول هم هستن !

خدا رحم اون بازیها کنه !

نوشته شده توسط mona2004:
مهبد جان اتفاقا وقتی پستتو دیدم رفتم نیگاه کردم .......
بنظر میومد اینقدر طبیعی ساخته شده باشه که همه فکر کردن واقعیه و اون چند نفر رفتن دنبالش و جادوگر بلر 2 رو ساختن ........
ولی خودم ندیدم راستش ....... بنابراین اظهار نظری هم نکردم ......

شاید بچه های دیگه اطلاعات بهتری داشته باشن ......

بهر حال شرمنده !

منم دوباره تسلیت میگم !!
جالبه این بابا سه تا بازی رو فیلم کرده >. house of dead - bloodrayne - alone in the dark هر 3 تاشم جزو بدترین 100 فیلم تاریخه از نظر IMDb !!!!! تو 33 تای اول هم هستن !

خدا رحم اون بازیها کنه !
اه اه این بابا استاد خراب کردنه البته یکم روند رو به رشد داشته اما نه اونقدر!

نوشته شده توسط sina_unl:
راجب فیلم 300 کسی خبر داره
این طور که من می دونم راجب جنگ یونان (یا روم) هست با ایران در دوره ی فکر کنم خشایار شاه اول
نوع تکنیک تصویریش هم یه چیزی مثل همون کمیک استریپ هاست من نفهمیدم چطور . بهر حال هر کی هر چی می دونه بگه و اطلاعات باشه والپیپر هم اگه بود بزارین من چیزی ندیدم هنوز .
در مورد چرند بودن هیلو کاملا با عماد موافقم (حالا طرفدارای 360 که نسخه ی دوم این بازی رو به عمرشون ندیدن میان می گن فلان و بیسار و البته هنوز به هیلو می گن هالو )

خوب من امروز (البته الان شبه) سر حال بودم گفتم يه توضيحي در مورد فيلم 300 و اتفاقات اون بدم چون ديدم بچه ها هم مشتاق هستن بدونن قضيه مال چه زماني هست و كدوم جنگ رو ميخواد نشون بده.

اين فيلم بر اساس داستان كميك فرانك ميلر نوشته شده كه نويسنده فيلم نامه هم Zack Snyder و Michael Gordon و Kurt Johnstad هستند.

خود فرانك ميلر هم اگه اشتباه نكنم executive producer اين فيلم هست.

زمان فيلم 480 سال قبل از ميلاد مسيح هست و در مورد نبرد سپاهيان يونان با سپاهيان ايران هست.

در مورد فرمانده دو سپاه هم يه توضيحي بدم:

فرمانده سپاه يونان ليونيداس بود كه پادشاه اسپارتا بود و فرزند الكساندريداس دوم بود.

فرمانده سپاه ايران هم در اين جنگ خشايار اول هست فرزند داريوش اول .

در مورد تعداد سپاهيان هم اين طور كه گفته ميشه در اون جنگ سپاه ايران فوق العاده برتري نفرات داشت نسبت به سپاه يونان و در واقع سپاه يونان هيچ حرفي از لحاظ تعداد در مقابل سپاه ايران نداشت.

اسم جنگ هم نبرد Thermopylae هست Thermopylae هم نام محلي هست كه جنگ اونجا اتفاق ميفته.

اين جور كه من ميدونم سپاه يونان كه متشكل از 300 اسپارتان و ... بود سه روز در مقابل سپاه ايران مقاومت ميكنه و سرانجام شكست ميخوره و ليونيداس فرمانده سپاه يونان هم در اين نبرد كشته ميشه.

اما سپاه يونان بعدا دوباره خودشو تجهيز ميكنه و در Salamis به نبرد سپاه ايران مياد و اونو شكست ميده.

اخرين نبرد هم در Plataea انجام ميشه كه پايان كار هست و متاسفانه سپاه ايران در اين جنگ شكست ميخوره.

البته اينا اتفاقات واقعي بود كه در اون زمان ها افتاده و من دقيقا نميدونم كميك فرانك ميلر به كجا اشاره داره و ايا واقعا نبرد رو به درستي نشون ميده يا نه.

البته بيشتر نگاه فرانك ميلر به اون 300 اسپارتان هست كه در جنگ نقش بسيار مهمي رو ايفا كردن.

اين هم يه عكس از فيلم هست كه جلوه اي ويژه ي اونو هم نشون ميده.

frvzwl.jpg

خوب اميدوارم يه چيزايي از اون واقعه دستگيرتون شده باشه.

من لیست 250 فیلم برتر تاریخ رو تو Imdb دیدم ( تو همین تاپیک ).
این لیست 100 فیلم بد تاریخ رو میشه لینکش رو یکی از دوستان زحمتش رو بکشه ...
ممنون !
اين ليست بدترين 100 فيلم تاريخ سينما از نظر سايت imdb :

IMDB 100 Bottom

یه ساعت قبل فیلم آسمان وانیلی رو از MBC2 یا به قول دوستان چنل 2 دیدم و انقدر به خودم فحش دادم که چرا موقعی که تازه اومده بود ندیدمش دقیقا از اون فیلمایی بود که من دوست داشتم باید تا ته فیلم می نشستی نگاهش می کردی واقعا داستان باحالی داشت و نیمه ی دوم فیلم هم که واقعا ریتم تندی داشت و آدمو گیج می کرد خیلی حال داد دقیقا از همون جایی که تام کروز دو تا دخترا رو عوضی می بینه و کامرون دیاز رو می بنده و می زنه خیلی فیلم خفن می شه . مشکل بزرگ فیلم به نظر من بازی پنه لوپ کروز بود که واقعا مسخره بازی می کرد البته زمانی که فیلم ساخته شد هیچ کس دیگه ای نباید این نقش رو بازی می کرد چون دوست دختر جدید و جز جیگر زدن به نیکول کیدمن باید بصورت عمومی توی یه فیلم نشون داده می شد دیگه در کل من خیلی خوشم اومد ازش در کل همه چیز فیلم خوب بود . البته یه مشکل در پخش فلم بود و اونم سانسور فحش ها بود .
------------------
امشب ساعت 11 به وقت عربستان صعودی MBC2 می خواد فیلم The Rock نشون بده من که می گم از دستش ندین حتی اگر دیدینش هم می شه یه بار دیگه دیدش

یه ساعت قبل فیلم آسمان وانیلی رو از MBC2 یا به قول دوستان چنل 2 دیدم و انقدر به خودم فحش دادم که چرا موقعی که تازه اومده بود ندیدمش دقیقا از اون فیلمایی بود که من دوست داشتم باید تا ته فیلم می نشستی نگاهش می کردی واقعا داستان باحالی داشت و نیمه ی دوم فیلم هم که واقعا ریتم تندی داشت و آدمو گیج می کرد خیلی حال داد دقیقا از همون جایی که تام کروز دو تا دخترا رو عوضی می بینه و کامرون دیاز رو می بنده و می زنه خیلی فیلم خفن می شه . مشکل بزرگ فیلم به نظر من بازی پنه لوپ کروز بود که واقعا مسخره بازی می کرد البته زمانی که فیلم ساخته شد هیچ کس دیگه ای نباید این نقش رو بازی می کرد چون دوست دختر جدید و جز جیگر زدن به نیکول کیدمن باید بصورت عمومی توی یه فیلم نشون داده می شد دیگه در کل من خیلی خوشم اومد ازش در کل همه چیز فیلم خوب بود .

من این فیلم را حدودا 4 سال پیش دیدم

علیرغم اینکه این فیلم سوژه و داستان جذابی داشت اما جالبه حدود 60 درصد نقد هایی که ازش شده منفی بوده....

آسمان وانیلی یک بازسازی کامل از فیلم اسپانیایی Abre Los Ojos محصول 1997 هست که معنیش میشه چشمات را باز کن و توسط دو شخصیت با نام های Alejandro Amenábar و Mateo Gil نوشته شده....

جالبه که Penélope Cruz در اون فیلم هم دقیقا همین نقشی را بازی میکنه که در فیلم آسمان وانیلی بازی کرد....

البته یه مشکل در پخش فلم بود و اونم سانسور فحش ها بود
غیر از اون چندین سانسور دیگه داشت از جمله یکی از مهترین صحنه های فیلم که دیوید جولی را میکشه....البته یک خلاصه ای نشون داد اما بهیجوجه واضح نبود

23r26ux.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or