نوشته شده توسط sina_unl:
راجب فیلم 300 کسی خبر داره
این طور که من می دونم راجب جنگ یونان (یا روم) هست با ایران در دوره ی فکر کنم خشایار شاه اول
نوع تکنیک تصویریش هم یه چیزی مثل همون کمیک استریپ هاست من نفهمیدم چطور . بهر حال هر کی هر چی می دونه بگه و اطلاعات باشه والپیپر هم اگه بود بزارین من چیزی ندیدم هنوز .
در مورد چرند بودن هیلو کاملا با عماد موافقم (حالا طرفدارای 360 که نسخه ی دوم این بازی رو به عمرشون ندیدن میان می گن فلان و بیسار و البته هنوز به هیلو می گن هالو )
خوب من امروز (البته الان شبه) سر حال بودم گفتم يه توضيحي در مورد فيلم 300 و اتفاقات اون بدم چون ديدم بچه ها هم مشتاق هستن بدونن قضيه مال چه زماني هست و كدوم جنگ رو ميخواد نشون بده.
اين فيلم بر اساس داستان كميك فرانك ميلر نوشته شده كه نويسنده فيلم نامه هم Zack Snyder و Michael Gordon و Kurt Johnstad هستند.
خود فرانك ميلر هم اگه اشتباه نكنم executive producer اين فيلم هست.
زمان فيلم 480 سال قبل از ميلاد مسيح هست و در مورد نبرد سپاهيان يونان با سپاهيان ايران هست.
در مورد فرمانده دو سپاه هم يه توضيحي بدم:
فرمانده سپاه يونان ليونيداس بود كه پادشاه اسپارتا بود و فرزند الكساندريداس دوم بود.
فرمانده سپاه ايران هم در اين جنگ خشايار اول هست فرزند داريوش اول .
در مورد تعداد سپاهيان هم اين طور كه گفته ميشه در اون جنگ سپاه ايران فوق العاده برتري نفرات داشت نسبت به سپاه يونان و در واقع سپاه يونان هيچ حرفي از لحاظ تعداد در مقابل سپاه ايران نداشت.
اسم جنگ هم نبرد Thermopylae هست Thermopylae هم نام محلي هست كه جنگ اونجا اتفاق ميفته.
اين جور كه من ميدونم سپاه يونان كه متشكل از 300 اسپارتان و ... بود سه روز در مقابل سپاه ايران مقاومت ميكنه و سرانجام شكست ميخوره و ليونيداس فرمانده سپاه يونان هم در اين نبرد كشته ميشه.
اما سپاه يونان بعدا دوباره خودشو تجهيز ميكنه و در Salamis به نبرد سپاه ايران مياد و اونو شكست ميده.
اخرين نبرد هم در Plataea انجام ميشه كه پايان كار هست و متاسفانه سپاه ايران در اين جنگ شكست ميخوره.
البته اينا اتفاقات واقعي بود كه در اون زمان ها افتاده و من دقيقا نميدونم كميك فرانك ميلر به كجا اشاره داره و ايا واقعا نبرد رو به درستي نشون ميده يا نه.
البته بيشتر نگاه فرانك ميلر به اون 300 اسپارتان هست كه در جنگ نقش بسيار مهمي رو ايفا كردن.
اين هم يه عكس از فيلم هست كه جلوه اي ويژه ي اونو هم نشون ميده.
خوب اميدوارم يه چيزايي از اون واقعه دستگيرتون شده باشه.