Movie Center

دیدم بحث تاریکی و نولان و شوالیشه یاد لگو مووی افتادم:d
این Lyrics آهنگ آخر فیلمه با صدای خود بتمن که بعد از شنیدش مقدار زیادی جر خوردم:d
با صدای بتمن بخونینیش...
DARKNESS

NO PARENTS

CONTINUED DARKNESS

MORE DARKNESS

GET IT?

THE OPPOSITE OF LIGHT!!!

BLACK HOLE

CURTAINS DRAWN

IN THE BASEMENT

MIDDLE OF THE NIGHT

BLACKED OUT WINDOWS

BLACK SUIT

BLACK COFFEE

You get it that's just the first verse!

DARKNESS

NO PARENTS

SUPER RICH

KINDA MAKES IT BETTER!!!!!

شماره این ماه مجله Empire به THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES اختصاص داده

====

فیلمبرداری قسمت دوم فیلم Ted هم شروع شده
قراره Ted 2 در 26 ژوئن 2015 اکران بشه هرچند هنوز کارگردانش به طور رسمی معرفی نشده ولی احتمالا خود Seth MacFarlane هست
این قسمت خبری از Mila Kunis نیست و ظاهرا Amanda Seyfried جانشین شده (حضورش تایید شده اما نقشش اعلام نشده)
این هم تصویری که Seth MacFarlane در توئیترش به مناسبت آغاز فیلمبرداری Ted 2 گذاشته

آخرین ویرایش:
مسلما همه ی تاثیر رو فیلمای سوپرهیرویی مال نولان نبود، اما نولان تاثیر نسبتا بزرگی نه تنها روی فیلمای سوپریرویی بلکه حتی رو اتمسفر فیلمای دیگه ای مثل skyfall هم داشت. تاثیرش روی فیمای سوپرهیرویی هم روی چیزی مثل iron man خیلی معلوم تره، مخصوصا iron man 3 که حتی تریلر و پوستراش در حد زیادی کپی TDKR بودن.

تا قبلش مهم ترین فیلم سوپر هیرویی که بتمن بود، همه ی سری هاش و حتی کارتون هاش دور سه محور میچرخید. یه عالمه ویلن که فقط میخواستن یکی از این سه کارو انجام بدن
1_ گاتهام ( یا دنیا ) رو بگیرن. 2_ بتمن رو بگیرن 3_ پولدار بشن. فرمول تقریبا همه ی فیلمای سوپرهیرویی که دیگه کار نمیکرد.
تا قبلش فیلمای سوپر هیرویی اکثرن تو صحنه های اکشن و بزن بزن خلاصه میشدن. یه شخصیت Evil که فقط میخواد دنیا رو نابود کنه. شر مطلق. ولی تو ایکس من برا اولین بار

خب مسلما منظورت که انیمتد سریز نیس؟ وگرنه خودت هم دیدیش فکر کنم :دی و خیلی بهتر از من با بتمن آشنایی داری، و توی انیمیتد سریز کلی هم خیلی روی ویلن ها کار میشد، حضور ذهن ندارم سر صبحی ( :دی ) اما مثلا تا حدودی اپیزود clayface مثلا، یا اون اپیزود کیلر کراک و سیرک، و کلی اپیزود دیگه که مثال بهتری هستن.

اما خب تا حدودی هم کار اصلی و مسلما توی دنیای فیلم ها با ایکس من شروع شد.

اونجرز؟!!! من دیگه حرفی ندارم
وقتی فیلمی که نامزد 8 جایزه اسکار شده، دو جایزه اسکار برده و متای 82 گرفته با یه فیلم صرفا خوب مقایسه میشه، حرفی برای گفتن نمیمونه!!
فقط اینکه جوری حرف نزنید که انگار اسپایدرمن های ریمی گاد فادر هستند و بتمن نولان معراجی ها!
نولان اگه فقط یک کار کرده باشه، این بوده که یه تکون اساسی به زیر ژانر ابرقهرمانی داده و از اون به بعد به خیلی از فیلمهای ابر قهرمانی که تاریک تر شدند (مثل سوپرمن و قسمت آخر ایکس من) گفتند که به اصطلاح دارک نایتیزه شدند.

از همین قسمت بلد کرده معلوم شد که چه قدر قضاوتتون عالیه:d ژانر ابرقهرمانی کلا چی هست که استاد نولان بیاد بهش تکون اساسی بده. مگه داریم فیلم های قلسفی معناگرا در مورد ابرقهرمان ها میسازیم که بیایم تکون بدیمش. اثرات جناب نولان رو به قول خودتون تو فیلم هایی که بعدش اومدن دیدیم. اگه تاریک شدن اینیه که ایشون ساختن پس کلا بهتره همه فیلم ها برایت باشن:d الان هم ویرایشتون رو دیدم. من دارم میگم این که شما بتمن های نولان ( نمیدونم کدوم قسمت سه گانه رو البته) میاید در برابر تمام فیلم های ابرقهرمانی میزارید و میگید این بهتره این قضاوت درسته؟ اگه به این جور مسائل باشه که واچمن و ۳۰۰ باید فیلم های بهتر کمیکی باشن:d

والله من تو بحث نبواین که نخوایم بتمن های نولان رو (به خصوص قسمت دومش ) رو بهترین سوپرهیرویی یا لااقل بهترین فیلم های بتمن بدونیم یکم از ناجور بدتره .

بله شکی نیست اسپایدرمن های ریمی (اونم هم همش دو قسمت اولش) و سوپرمن 2 و آونجرز جزو فیلم های عالی سوپر هیرویی هستن ولی این فیلم های نولان بودن که سطح نگاه و تفکر کلی رو درباره فیلم های سوپرهیرویی (که تا قبل اون فقط فیلم هایی صرفا پولساز برای سرگرمی و مناسب بچه ها و نرد ها بودن ) بالا بردن .

خیلی ها میان میگن بتمن های نولان بهترین سوپرهیرویی و بتمن نیستن چون مهم ترین خصوصیت این نوع فیلم ها که فانتزی بودنه رو تقریبا ندارن . که این طوری بتمن های برتون هم بهترین بتمن نیستن و مال جوئل شوماکر بهترینن چون ته فانتزی ان .

نمی دونم چجوری یک فیلم سوپرهیرویی نمی تونه بهترین باشه وقتی ضد قهرمانی که توشه هنوز که هنوزه با وجود حجم زیادی از ضد قهرمان های مختلف که نه توی یک فیلم بلکه توی چند تا فیلم حضور دارن که بعدش روی پرده اومدن هیچ کدوم از نظر پیچیدگی و جذابیت به یک قدمی اون نمیرسه.

خب اصلا این طوری نیست! اتفاقا این برتون بود که با ساخت Batman باعث شد نگاه به فیلمهای ابرقهرمانی کلا عوض شه و نه نولان. کاری که نولان کرد این بود که اومد به فیلمهای ابرقهرمانی نگاه جدی کرد، جدی تر از کاری که حتی برایان سینگر قبل تر انجام داده بود... یعنی در واقــع هم خودش و هم بتمن رو بیش از حد جدی گرفت. که از دید خیلی ها موفق هم بود.
اگر اشتباه نکنم با احتساب نرخ تورم بتمن اولی Tim Burton (بتمن - سال ساخت: 1989) پرفروش ترین فیلم اقتباسی از روی یک شخصیت کامیک بوکی در تاریخ هست.

دقیقا من نمیدونم سه گانه نولان به غیر از بازیگر جوکر( که بازی خیلی خوبی هم داشت) و بعد مرگش باعث هایپ فوق العاده مرگ بار شد چه چیز دیگه ای داشت؟ (شاید هم داشت من دقت نکردم :d)شخصیت پردازی پیچیده بتمن لابد که یه دفعه تصمیم میگیره برگرده و کمرش رو که بین شکسته یه دفعه خوب میکنه برمیگرده شهر رو نجات بده:d

فیلم های منتشر شده با کیفیت:
Amazing Spider man 2 720p Blueray

Godzilla 2014 720p

Captain America: The Winter Soldier
720p Blueray

Transformers: Age of Extinction 720p

دوستان فیلم گودزیلا و ترانسفورمر هنوز با کیفیت بلوری نیمده همین 720 ممکنه کیفیت واقعی نباشه.

از همین قسمت بلد کرده معلوم شد که چه قدر قضاوتتون عالیه:d ژانر ابرقهرمانی کلا چی هست که استاد نولان بیاد بهش تکون اساسی بده. مگه داریم فیلم های قلسفی معناگرا در مورد ابرقهرمان ها میسازیم که بیایم تکون بدیمش. اثرات جناب نولان رو به قول خودتون تو فیلم هایی که بعدش اومدن دیدیم. اگه تاریک شدن اینیه که ایشون ساختن پس کلا بهتره همه فیلم ها برایت باشن:d الان هم ویرایشتون رو دیدم. من دارم میگم این که شما بتمن های نولان ( نمیدونم کدوم قسمت سه گانه رو البته) میاید در برابر تمام فیلم های ابرقهرمانی میزارید و میگید این بهتره این قضاوت درسته؟ اگه به این جور مسائل باشه که واچمن و ۳۰۰ باید فیلم های بهتر کمیکی باشن:d

دقیقا من نمیدونم سه گانه نولان به غیر از بازیگر جوکر( که بازی خیلی خوبی هم داشت) و بعد مرگش باعث هایپ فوق العاده مرگ بار شد چه چیز دیگه ای داشت؟ (شاید هم داشت من دقت نکردم :d)شخصیت پردازی پیچیده بتمن لابد که یه دفعه تصمیم میگیره برگرده و کمرش رو که بین شکسته یه دفعه خوب میکنه برمیگرده شهر رو نجات بده:d
من کی گفتم که بتمن نولان بهترین فیلم ابر قهرمانیه؟؟؟! چرا حرف من رو تحریف میکنید؟!
اگه شما ثابت کردید که من چنین حرفی زدم، من دیگه اصلا نه به این تاپیک و نه به این سایت میام!

آخرین ویرایش:
من کی گفتم که بتمن نولان بهترین فیلم ابر قهرمانیه؟؟؟! چرا حرف من رو تحریف میکنید؟!اگه شما ثابت کردید که من چنین حرفی زدم، من دیگه اصلا نه به این تاپیک و نه به این سایت میام!در ضمن اون قسمت اونجرز هم کاملا حقیقته. کسی که اونجرز رو در حد دارک نابت بدونه حرفی باهاش باقی نمیمونه. به متا، به اسکار، یا به هر چیز دیگه ای خواستی نگاه بنداز، کاملا فاصلشون معلومه.اون قسمت آخر حرف هاتون هم نشون میده که چقدر با فیلمهای ابرقهرمانی آشنایی دارید. پس بتمن باید میذاشت، شهر نابود بشه. اینجوری برا چی اسم ابر قهرمان روش میذاریم؟ اسپایدرمن و آیرون من مگه شهر رو نجات نمیدن؟ هیچکدوم آسیب نمیبینن؟اون منتقد هایی که این فیلم رو تحسین کردند هم حتما چیزی بارشون نبود. باید یه سری به این تاپیک میزدند.
بحث ما سر سه گانه بتمن هستش البته. که نسخه سوم به جرات میگم واقعا ابروی نولان و دو قسمت قبلیش رو هم برد:d و گرنه شماره دومش که خیلی خوب بود.اگه به نقد باشه که نقد خوب و بد داریم. یعنی نقد شیکاگو تریبون در مورد اخرین قسمت سه گانه رو بخونید میبینید که نوشته فیلم تبدیل شده به دورا جستجوگر.درسته شما نگفتید این فیلم بهترینه. اما گفتیم اونجرز گفتیم اسپایدرمن و بقیه برای هرکدوم یه دلیلی آورده شده که به بتمن نمیرسن پس بتمن باقی میمونه دیگه:dدر مورد جایزه هم واقعا خیلی نمیشه گفت که چون جایزه برده. اگه اینطوریه پس آرگو هم اسکار بود و شما هم اصلا نمیتونی بگی سیاسی بوده چوم خود بتمن هم جنبه های پاتریوتیسم و این چیزا داره پس قطعا اونم سیاسی میشه:d(جدی نگیرید این قسمت رو)الان از نظر من شماره سوم مثل همون فیلم های با حضور استالونه و آرنولد و اینا که فقط مشت و لگد و انفجار داخلش پر بود تبدیل شده بود.

فیلم های منتشر شده با کیفیت:
Amazing Spider man 2 720p Blueray

Godzilla 2014 720p

Captain America: The Winter Soldier
720p Blueray

Transformers: Age of Extinction 720p

دوستان فیلم گودزیلا و ترانسفورمر هنوز با کیفیت بلوری نیمده همین 720 ممکنه کیفیت واقعی نباشه.

به غیر از اسپایدرمن و کاپیتان بقیه واقعی نیستن.

این قضیه نولان هم واقعا جالبه. فن هاش از این ور بوم افتادن و هر چیزی الان تو ژانر ابرقهرمانی وجود داره رو متاثر از Batman Begins و The Dark Knight میدونن، هیترهاش هم از اون ور بوم افتادن و منکر کوچکترین تاثیر نولان روی این ژانر هستن!:دی

چیزی که مهمه اینه که The Dark Knight اگه نگیم بهترین یکی از بهترین فیلم های سوپرهیرویی تاریخ بوده و هست. تاثیر هم گذاشته روی بقیه فیلمای این ژانر. حالا کسی نمیتونه بیاد با دلیل ثابت کنه که Robocop مشکی شده در تاثیر از بتمن بوده:دی ولی خب بوده:دی حالا این تاثیرگذاری خوب بوده یا بد یه بحث دیگه است ولی داشته.

حالا اگه میخواین نولان هم مثل دیوید کیج تو بخش خبر کنین، مختارین:دی

بحث ما سر سه گانه بتمن هستش البته. که نسخه سوم به جرات میگم واقعا ابروی نولان و دو قسمت قبلیش رو هم برد:d و گرنه شماره دومش که خیلی خوب بود.اگه به نقد باشه که نقد خوب و بد داریم. یعنی نقد شیکاگو تریبون در مورد اخرین قسمت سه گانه رو بخونید میبینید که نوشته فیلم تبدیل شده به دورا جستجوگر.درسته شما نگفتید این فیلم بهترینه. اما گفتیم اونجرز گفتیم اسپایدرمن و بقیه برای هرکدوم یه دلیلی آورده شده که به بتمن نمیرسن پس بتمن باقی میمونه دیگه:dدر مورد جایزه هم واقعا خیلی نمیشه گفت که چون جایزه برده. اگه اینطوریه پس آرگو هم اسکار بود و شما هم اصلا نمیتونی بگی سیاسی بوده چوم خود بتمن هم جنبه های پاتریوتیسم و این چیزا داره پس قطعا اونم سیاسی میشه:d(جدی نگیرید این قسمت رو)الان از نظر من شماره سوم مثل همون فیلم های با حضور استالونه و آرنولد و اینا که فقط مشت و لگد و انفجار داخلش پر بود تبدیل شده بود.
من اتفاقا از طرفدار های سوپرمن هستم و اگه قرار باشه فیلمی رو بهترین فیلم ابرقهرمانی بدونم، قسمت اول یا دوم این فیلمه که من نظرم بیشتر با قسمت اوله.
در مورد اسپایدرمن هم که گفتم اگه بتمن ازش بهتر نباشه، بدتر هم نیست. شما اگه نگاه میکردید، میدیدید که پستی که من نقل قولش کردم به یه طوری میگفت که سوپرمن و اسپایدرمن و اونجرز از بتمن بالاترند و من فقط گفتم که بتمن رو معراجی ها در نظر نگیرید.
الان ترول متای 78 شوالیه تاریکی برمیخیزد نمیدونم برای چیه. حداقل اگه متای بالاش رو قبول ندارید، نقد منتقد معروفی چون جیمز براردینلی که از 4 به این فیلم 3.5 داد رو که باید قبول داشته باشید. هر فیلمی نقد خوب و بد داره، بخاطر همین چیزی به اسم میانگین نمرات بوجود اومده. اگر یه تعداد نقد منفی وجود داره، مطمئن باشید که تعداد نقدهای مثبت بسیار بیشتره. در ضمن من تا اونجایی که یادمه فقط به شوالیه تاریکی اشاره کردم، نه فیلم دیگه ای.

همونطور که مرحوم راجر ایبرت هم گفته بود، منتقدین مسائل سیاسی رو هم در فیلمشون درنظر میگیرن و با جایزه بردن یه فیلم دلیل نمیشه که اون فیلم سیاسی نباشه.

این قضیه نولان هم واقعا جالبه. فن هاش از این ور بوم افتادن و هر چیزی الان تو ژانر ابرقهرمانی وجود داره رو متاثر از Batman Begins و The Dark Knight میدونن، هیترهاش هم از اون ور بوم افتادن و منکر کوچکترین تاثیر نولان روی این ژانر هستن!
:دی

چیزی که مهمه اینه که The Dark Knight اگه نگیم بهترین یکی از بهترین فیلم های سوپرهیرویی تاریخ بوده و هست. تاثیر هم گذاشته روی بقیه فیلمای این ژانر. حالا کسی نمیتونه بیاد با دلیل ثابت کنه که Robocop مشکی شده در تاثیر از بتمن بوده:دی ولی خب بوده:دی حالا این تاثیرگذاری خوب بوده یا بد یه بحث دیگه است ولی داشته.

دقیقا با نظراتتون موافقم.
اگه بگیم چند نفر تو زیرژانر ابرقهرمانی تاثیر گذاشتند، مسلما یکیشون نولان بوده. فارغ از این بحث ها هم، حداقل شوالیه تاریکی خودش رو به همه اثبات کرده.
این همه جبهه گیری علیه بتمن های نولان رو نمیفهمم.

این قضیه نولان هم واقعا جالبه. فن هاش از این ور بوم افتادن و هر چیزی الان تو ژانر ابرقهرمانی وجود داره رو متاثر از Batman Begins و The Dark Knight میدونن، هیترهاش هم از اون ور بوم افتادن و منکر کوچکترین تاثیر نولان روی این ژانر هستن!:دی

دقیقا این بحث هیت از اونجایی که شروع میشه که باعث شده بقیه فیلم ها زیر سوال برن . و گرنه کسی بر خوب بودن فیلم نولان شکی نداره.

من الان حرفم اینه که وقتی فیلم های مثل سین سیتی و یا فیلمی مثل تاریخچه خشونت وجود دارن نمیشه همینجوری اومد گفت که بتمن بهترین و تمام:d

البته منظور من فقط بچه های اینجا نیست:d چون چند وقت پیش هم باز همین بحث بودش

آخرین ویرایش:
من خودم به عنوان یکی از فن های نولان فکر میکنم کاری که اون با سه گانه DK کرد تاثیر روی فیلمای این سبکی داشت ولی این dark شدن و تیره سازی همه چیز و تم فیلم ها ربطی به نولان نداره از قبل از اون بوده و توی این دوره سینما ادامه داره چون dark is cool و من خودمم نمیدونم چرا مثلا همین لباس WW رو ببینین چی گندی زدن بهش بگو بابا لباس دو تا رنگ آبی و قرمز داشن الان اصلا لباس قهوه ای تیره به نظر میاد
حالا بیخیال این حرفا اینم اولین نگاه به thanos توی Guardians of the Galaxy و chris pratt توی Jurassic World
7gck3b2uf31326vzbbr9.jpg

dclbf83qas8pnwywhrfz.jpg

آخرین ویرایش:
الان از نظر من شماره سوم مثل همون فیلم های با حضور استالونه و آرنولد و اینا که فقط مشت و لگد و انفجار داخلش پر بود تبدیل شده بود.
شما دیگه زیادی از اونور دیوار افتادی. Rises نزدیک به TDK هم نمیشه اما انقدرها هم بد نیست. یعنی همون رایزز که شاید بین 3 تا فیلم، سوم باشه، بازم از 75 درصد فیلم های مارول و باقی سوپرهیروهایی که تا حالا اومده بهتره. مشکلی که رایزز داشت فقط و فقط این عدم کانکشن بین TDK و اون بودش. TDK خیلی استاندارد هارو برد بالا و رایزز بیشتر شبیه Begins بود تا TDK واسه همین کمتر به چشم میاد.

===

بحث تاثیر نولان و اینا هم من عمرا واردش بشم :دی ملت الکی الکی دارن گیر میدن نولان صرفا بخاطر یه سری اقلیت که اون رو بهترین میدونن و از این صحبتا. بالا برید پایین بیاد، نولان جزو 10 تا کارگردان برتر هالیوود 2000 به بعده. حالا شما میخواید صرفا بخاطر محبوبیتش بکوبینش زمین، خیلی فرقی تو اصل ماجرا نمیکنه. تاثیر TDK روی ژانر خودش و بلاکباسترهای دیگه کاملا مشخصه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or