Movie Center

هیچی هم که نشه مطمئن باشه حداقل مثل inception مردم دوستش خواهند داشت توی تریلر هم به نظرم فیلم برداریش ناب بود

پ.ن
اگر هم منتفدین براتون مهمه از روی همین تریلر میگم
نامزد بهترین موسیقی متن
نامزد بهترین فیلم برداری
نامزد بهترین جلوه های ویژه
نامزد بهترین فیلم نامه اورجینال هر چند این یکی رو باید فیلم رو ببینم ولی یه خیلی محتمل هست
آخه برادر من... فیلم نیومده شما نامزد بهترین فیلمبردازیش کردید؟؟؟؟؟! الله اکبر...

بالای 75 شد من یه هفته اوتار نولان میذارم!:دی
بقول یکی از بچه ها چه اعتماد به نفسی هم داشته تاریخ عرضه فیلمو اون موقع گذاشته :-j

چه جوری از استاد سنایدر حمایت میکنی اونوقت استاد نولان رو به باد انتقاد میگیری؟:-/:d

دوستان فیلم های هانیبال به ترتیب داستانی به چه شکلن ؟
هانیبال رایزینگ
شکارچیه انسان مایکل مان - اژدهای سرخ برت رتنر
سکوت بره ها
هانیبال

:d First Trailer for SpongeBob Movie : Sponge Out of Water
watch?v=IKxwPCKviLI

آخرین ویرایش:
بالای 75 شد من یه هفته اوتار نولان میذارم!:دی
بقول یکی از بچه ها چه اعتماد به نفسی هم داشته تاریخ عرضه فیلمو اون موقع گذاشته :-j

کیوان بخدا فهمیدیم دیگه نولان هیتر هستی .

تیم برتون هم خیلی خوبه و بتمن هاش هم بهترین فیلم های تاریخ سینما هستند . خوب شد ؟ :d

کیوان رو ولش هنوز از نولان که باعث شد بهترین اقتباس بتمن ( بتمنهای تیم برتون ) بره زیر سایه 3 گانش دلخوره :دی

تیم برتون هم خیلی خوبه و بتمن هاش هم بهترین فیلم های تاریخ سینما هستند . خوب شد ؟ :d

خب منم نولان هیتر هستم:d به نظر من هم بتمن های برتون خیلی بهتر هستن تا اون بتمنی که چهره انسانی و آدم معمولی! بودن ش رو نولان به تصویر کشید:d

خب الآن من چکار کنم که فهمیدی؟!:دی مگه من واسه فهمیدن کسی پست می دم اینجا؟!:دی
بهترین فیلم تاریخ سینما هم بتمن برتون نیست، سوئینی تاد برتون ـه!
خب منم نولان هیتر هستم:d
عه؟ :دی کجا بودی پس؟!

خب الآن من چکار کنم که فهمیدی؟!:دی مگه من واسه فهمیدن کسی پست می دم اینجا؟!:دیبهترین فیلم تاریخ سینما هم بتمن برتون نیست، سوئینی تاد برتون ـه! عه؟ :دی کجا بودی پس؟!
حالا که اینطوره هیتر نیستم:d فقط وقتی که میبینم یه عده در حضور فیلم هایی مثل اسپایدرمن های ریمی و یا سوپرمن ۲ و یا اونجرز میان بتمن نولان رو بهترین فیلم سوپرهیرویی میدونن یا حتی بهترین فیلم بتمن یه ذره پیچیده میشه relation م باهاش:d

آقایون میشه ی چنتا فیلم قدیمی معرفی کنید!!!
فاز سنگین ، فلسفی!!!
:| من دیگه هرچی دستم اومد دیدم ی چنتا شوما بگید!!
بعدش Novecento.1976.720p ارزش دیدن داره؟
00200280_medium.jpeg
ظاهرا 5 ساعته فیلم!!

حالا که اینطوره هیتر نیستم:d فقط وقتی که میبینم یه عده در حضور فیلم هایی مثل اسپایدرمن های ریمی و یا سوپرمن ۲ و یا اونجرز میان بتمن نولان رو بهترین فیلم سوپرهیرویی میدونن یا حتی بهترین فیلم بتمن یه ذره پیچیده میشه relation م باهاش:d
اونجرز؟!!! من دیگه حرفی ندارم
وقتی فیلمی که نامزد 8 جایزه اسکار شده، دو جایزه اسکار برده و متای 82 گرفته با یه فیلم صرفا خوب مقایسه میشه، حرفی برای گفتن نمیمونه!!
فقط اینکه جوری حرف نزنید که انگار اسپایدرمن های ریمی گاد فادر هستند و بتمن نولان معراجی ها!
نولان اگه فقط یک کار کرده باشه، این بوده که یه تکون اساسی به زیر ژانر ابرقهرمانی داده و از اون به بعد به خیلی از فیلمهای ابر قهرمانی که تاریک تر شدند (مثل سوپرمن و قسمت آخر ایکس من) گفتند که به اصطلاح دارک نایتیزه شدند.

latest poster for Tarantino's new western The Hateful Eight

بعد مدت ها یه پوستر badass دیدیم!:دی

فقط اینکه جوری حرف نزنید که انگار اسپایدرمن های ریمی گاد فادر هستند و بتمن نولان معراجی ها!
نولان اگه فقط یک کار کرده باشه، این بوده که یه تکون اساسی به زیر ژانر ابرقهرمانی داده و از اون به بعد به خیلی از فیلمهای ابر قهرمانی که تاریک تر شدند (مثل سوپرمن و قسمت آخر ایکس من) گفتند که به اصطلاح دارک نایتیزه شدند.
یه نگاه به متای اسپایدی های ریمی هم بنداز. از نظر اقتباس دوتا اسپایدی اول ریمی فوق العاده هستند مشکل اصلیشون کست(برای خود اسپایدی و مری جین) و کمبود کیفیت تصویر کشیدن روابط بین کاراکترهای توی فیلمه:|
در کل سری نولان یک سری طرفدار Mad داره که هر فکتی رو وارونه جلوه میدن.
X-men تاریک ترین کمیک های مارول رو داره، همیشه هم انیمیتد سریز و سری فیلم هاش نسبت به استانداردهای کارهای دیگه مارول تاریک تر بودن، مطمئناً فیلم های نولان به خاطر کیفیت بالاشون کیفیت رقابت رو بالاتر بردن ولی این که فاکتورهای اساسی سری کمیک های مختلف رو که توی فیلم باید پیاده شن رو ربطش بدیم به نولان خنده داره.
یکی از مشکلات مثلاً اسپایدی جدید همین نولانیزه شدنه! چون از اصل و اساسش خارج شده پس این نولانیزه شدن توی هر چیزی جواب نمیده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or