Courier 6
کاربر سایت
داداش اولبه داستان درمورد چیه؟
شنل قرمزی؟

- - -ویرایش - - -
اووف:d

شنل قرمزی؟![]()
فیلم موزیکال «در جنگل» با حضور جانی دپ، مریل استریپ و کریس پاین در روز کریسمس 2014 میلادی (دی ماه 1393) روی پرده سینماهای سراسر جهان میرود.
مسئولان استودیو «والت دیزنی» که مسئولیت ساخت و اکران فیلم موزیکال «در جنگل» (Into the Woods) را برعهده دارند به تازگی اعلام کردهاند که این فیلم سینمایی در روز کریسمس 2014 میلادی (دی ماه 1393 هجری شمسی) روی پرده سینماهای آمریکا شمالی و سایر کشورهای جهان میرود.
بنابر گزارش هالیوود ریپورتر، «در جنگل» که براساس نمایشی با همین نام ساخته میشود داستان زن و شوهری نانوا را به تصویر میکشد که به داخل جنگلی مرموز وارد میشوند و در آنجا با شخصیتهایی مانند «راپونزل»، «سیندرلا» و «شنل قرمزی» برخورد میکنند.
جانی دپ در این فیلم سینمایی در نقش گرگ داستان «شنل قرمزی» و مریل استریپ نیز در نقش جادوگر بازی میکنند. همچنین جک گیلنهال و کریس پاین نیز به ترتیب در نقش شاهزاده داستان «سیندرلا» و شاهزاده داستان «راپونزل» ایفای نقش میکنند.
امیلی بلانت نیز در این پروژه به عنوان همسر مرد نانوا ایفای نقش میکند و تریسی اولمان نیز در «در جنگل» در نقش مادر جک غول کش بازی میکند.
کلا از وقتی The Wolf Among Us رو بازی کردم علاقه عجیبی به Bigby Wolf پیدا کردمامیدوارم جانی دپ حق مطلب رو به جا بیاره!
![]()
دلت میاد به فیلمی که مک کانهی توشه اینجوری بگی؟بالای 75 شد من یه هفته اوتار نولان میذارم!
بقول یکی از بچه ها چه اعتماد به نفسی هم داشته تاریخ عرضه فیلمو اون موقع گذاشته![]()
بالای 75 شد من یه هفته اوتار نولان میذارم!
بقول یکی از بچه ها چه اعتماد به نفسی هم داشته تاریخ عرضه فیلمو اون موقع گذاشته![]()
اقا زیر نویس فیلم Apocalypse.Now.2001 رو میخوام . نسخ سه ساعتو ربعی بابا هرچی دان میکنم وقتی رو فیلم درگش میکنم ارور warning میده.
چه با زیرنویس چه بی زیرنویس کلا فیلم ثقیله:d من که اخرش هنگ کردم:confused:اقا زیر نویس فیلم Apocalypse.Now.2001 رو میخوام . نسخ سه ساعتو ربعی بابا هرچی دان میکنم وقتی رو فیلم درگش میکنم ارور warning میده.
بالای 75 شد من یه هفته اوتار نولان میذارم!