Movie Center

یعنی ادامه داستان الیزابت شاو رو توی پرومتئــوس 2 قراره ببینیم؟ :-/
خودش و یه سر قطع شدۀ ربات، توی یه ناکجایی در مثلا میلیونها سال نوری از زمین، ...!
یه جورایی مثل The Last Of Us شد پلاتش!:دی

Under The Skin خیلی ایستر اگ های جالبی داره . بر خلاف بقیه من کوچکترین ایده ای نسبت به نیکد شدن اسکارلت نداشتم وقتی رفتم سراغش و مطمئنا بیشترین چیزی که باعث جلب توجه من شده بود تو فیلم اون صحبت ها و دیالوگ های عجیب و غریب اول فیلم بود که وقتی رفتم درباره اشون تحقیق کردم به چیز های خیلی جالبی برخورد کردم که تجربه فیلم رو برام چندین برابر لذت بخش تر کرد . هرچند من خودم خیلی از فیلم به دلایلی لذت بردم و کلا این فضا و جو رو دوست دارم .
اون دیالوگ های ابتدای فیلم و اون صدا ها در واقع همون صدا هایی بوده که تو کل جهان شنیده شده بود و کسایی که ادعا میکردن شنیده بودن از اون بعنوان صدای اخر الزمان یا همون نشانه های پایان دنیا یاد میکردن ! صدا هایی که مردم ضبط کرده بودن و میگفتن که یهو و کاملا ناگهانی از اسمون میشنیدن ! میگفتن در ارتباط با Alien ها هست و اپوکالیپس و این حرفها ! که خب به دلیل محوریت فیلم کاگردان هم با زیرکی کامل این صدا ها رو جمع اوری کرده و اول فیلم استفاده کرده . خیلی موارد دیگه هم هست که واقعا طولانی میشه ! میتونید این قضیه صدا ها رو از یو تیو*ب یا گوگل سرچ کنید و متوجه بشید .

فقط من تو اون صدا ها فارسی هم شنیدم؟:دی

اینم اولین شات از drone های آلترون ، خیلی خوب بنظر میاد . من این ویدیوی تستی که از deadpool اومده بود رو هم دیدم خیلی خوف بود نمیدونم چرا فاکس اینو ادامش نمیده ؟ همون رینولدز خراب شده رو بیارن سر تهشو هم بیارن دیگه :d
ug0zx2dtq01x83sa7rt9.jpg
چقد شبیهه robocop هست:|

میخواید پرهام بیاد همتون رو با هم بفرسته مرخصی؟ رعایت کنید خواهشن. اینجا یه کشوره اسلامیه با قوانین اسلامی. اگر میخواید این سایتی که توش داریم دو کلمه چیز یاد میگیرم سر پا بمونه مجبورید/ـیم از قوانین پیروی کنیم.

فقط من تو اون صدا ها فارسی هم شنیدم؟:دی

کلا همه جای دنیا این صدا ها رو ادعا کردن شنیدن ! حالا کلا قضیه اخر الزما و اینا که ماسید ولی خب استفاده خوبی ازشون شد :d

فارسی من متوجه نشدم به احتمال زیاد عربی چیزی بوده :d

کلا همه جای دنیا این صدا ها رو ادعا کردن شنیدن ! حالا کلا قضیه اخر الزما و اینا که ماسید ولی خب استفاده خوبی ازشون شد :d

نه قشنگ فارسی بود دقیقا یادمه ، حیف الان پاکش کردم وگرنه برات کات میکردم اون تیکش رو ...
الان که فکر میکنم یادم یاد ، کاراکتر اصلی داشت تو پیاده رو از جلو مغازه ها رد میشد.

پس چرا یکی از ایران این ادعا رو نکرده :دی من عاشق فیلم گنگ هستم :دی میخوام پرتغال کوکی و بزرگراه گمشده دیوید جان و بزنم به بدن :دی البته بعد از دیدن چند تا فیلم سوپر هیرویی :دی

بچه ها حق با فردین هستش بجای کلمات که نباید بکار برد سعی کنید جملات و اگه فیلمی بود طور دیگری بیان کنیم :|

پیمان تروبخدا یه لینک برای دانلود بزار ! اصلا نمیشه از این سایت دید ! :|

دستت طلا

ذکر شده تو قاره های مختلف نه تو همهی کشور های دنیا ! شاید تو ایران هم شنیده شده ولی کسی اهمیت نداده :d . کلا نمیگم چیز واقعی هست یا مثلا اداعاشون درست بوده :d دارم میگم بر اساس اون شایعات اون اتفاقات اولیه فیلم شکل گرفته .

آهان :دی

آخرین ویرایش:
3rd Stunning Trailer for Christopher Nolan’s Interstellar
Love is the one thing that transcends time and space

پیمان تروبخدا یه لینک برای دانلود بزار ! اصلا نمیشه از این سایت دید ! :|

دستت طلا

- - -ویرایش - - -

پس چرا یکی از ایران این ادعا رو نکرده :دی من عاشق فیلم گنگ هستم :دی میخوام پرتغال کوکی و بزرگراه گمشده دیوید جان و بزنم به بدن :دی البته بعد از دیدن چند تا فیلم سوپر هیرویی :دی

بچه ها حق با فردین هستش بجای کلمات که نباید بکار برد سعی کنید جملات و اگه فیلمی بود طور دیگری بیان کنیم :|

ذکر شده تو قاره های مختلف نه تو همهی کشور های دنیا ! شاید تو ایران هم شنیده شده ولی کسی اهمیت نداده :d . کلا نمیگم چیز واقعی هست یا مثلا اداعاشون درست بوده :d دارم میگم بر اساس اون شایعات اون اتفاقات اولیه فیلم شکل گرفته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or