حالا که اینطوره هیتر نیستم:d فقط وقتی که میبینم یه عده در حضور فیلم هایی مثل اسپایدرمن های ریمی و یا سوپرمن ۲ و یا اونجرز میان بتمن نولان رو بهترین فیلم سوپرهیرویی میدونن یا حتی بهترین فیلم بتمن یه ذره پیچیده میشه relation م باهاش:d
خب اصلا این طوری نیست! اتفاقا این برتون بود که با ساخت Batman باعث شد نگاه به فیلمهای ابرقهرمانی کلا عوض شه و نه نولان. کاری که نولان کرد این بود که اومد به فیلمهای ابرقهرمانی نگاه جدی کرد، جدی تر از کاری که حتی برایان سینگر قبل تر انجام داده بود... یعنی در واقــع هم خودش و هم بتمن رو بیش از حد جدی گرفت. که از دید خیلی ها موفق هم بود.ولی این فیلم های نولان بودن که سطح نگاه و تفکر کلی رو درباره فیلم های سوپرهیرویی (که تا قبل اون فقط فیلم هایی صرفا پولساز برای سرگرمی و مناسب بچه ها و نرد ها بودن ) بالا بردن .
بعد مدت ها یه پوستر badass دیدیم!
یه نگاه به متای اسپایدی های ریمی هم بنداز. از نظر اقتباس دوتا اسپایدی اول ریمی فوق العاده هستند مشکل اصلیشون کست(برای خود اسپایدی و مری جین) و کمبود کیفیت تصویر کشیدن روابط بین کاراکترهای توی فیلمه![]()
در کل سری نولان یک سری طرفدار Mad داره که هر فکتی رو وارونه جلوه میدن.
X-men تاریک ترین کمیک های مارول رو داره، همیشه هم انیمیتد سریز و سری فیلم هاش نسبت به استانداردهای کارهای دیگه مارول تاریک تر بودن، مطمئناً فیلم های نولان به خاطر کیفیت بالاشون کیفیت رقابت رو بالاتر بردن ولی این که فاکتورهای اساسی سری کمیک های مختلف رو که توی فیلم باید پیاده شن رو ربطش بدیم به نولان خنده داره.
یکی از مشکلات مثلاً اسپایدی جدید همین نولانیزه شدنه! چون از اصل و اساسش خارج شده پس این نولانیزه شدن توی هر چیزی جواب نمیده!
خب اصلا این طوری نیست! اتفاقا این برتون بود که با ساخت Batman باعث شد نگاه به فیلمهای ابرقهرمانی کلا عوض شه و نه نولان. کاری که نولان کرد این بود که اومد به فیلمهای ابرقهرمانی نگاه جدی کرد، جدی تر از کاری که حتی برایان سینگر قبل تر انجام داده بود... یعنی در واقــع هم خودش و هم بتمن رو بیش از حد جدی گرفت. که از دید خیلی ها موفق هم بود.
اگر اشتباه نکنم با احتساب نرخ تورم بتمن اولی Tim Burton (بتمن - سال ساخت: 1989) پرفروش ترین فیلم اقتباسی از روی یک شخصیت کامیک بوکی در تاریخ هست.
فروش کُلّی حاج آقا، کلی...!من آمار ایالات متحده رو دارم فقط
The Dark Knight = 606,811,200
Batman = 513,080,100
آقایون میشه ی چنتا فیلم قدیمی معرفی کنید!!!
فاز سنگین ، فلسفی!!!
من دیگه هرچی دستم اومد دیدم ی چنتا شوما بگید!!
بعدش Novecento.1976.720p ارزش دیدن داره؟
ظاهرا 5 ساعته فیلم!!![]()
آقا بیش از حد که نمیشه گفت . بیش از حد یعنی وقتی فیلم تو ذوقت بخوره و تصور کنی فیلم واقعا در اون حد که خودش رو جدی گرفته نیست . این بیش از حد جدی گرفتن رو معنی اش رو دقیقا بیاد بگید . چون این چیزی که شما می گید یعنی که نولان کار بدی کرد که سطح تفکر رو بالا برد و باید سطح تفکر درباره این فیلم ها پایین میموند .
به نظرم این سطح نگاه و تفکر که میگی رو نولان نبود که عوض کرد. شاید Dark Knight و محبوبیتی که براش داشت باعث همچین فکری شده. کافیه یه نگاه به کارنامه ی برایان سینگر بندازی.ولی این فیلم های نولان بودن که سطح نگاه و تفکر کلی رو درباره فیلم های سوپرهیرویی (که تا قبل اون فقط فیلم هایی صرفا پولساز برای سرگرمی و مناسب بچه ها و نرد ها بودن ) بالا بردن .
شما اول یه نگاهی به پستی که نقل قولش کردم بنداز که میگه بتمن های نولان در سطح اونجرز و اسپایدرمن نیستند. دارک نایت اگه بهتر از اسپایدرمن 1و 2 نباشه بدتر از اون هم نیست. این تموم حرف من بود.یه نگاه به متای اسپایدی های ریمی هم بنداز. از نظر اقتباس دوتا اسپایدی اول ریمی فوق العاده هستند مشکل اصلیشون کست(برای خود اسپایدی و مری جین) و کمبود کیفیت تصویر کشیدن روابط بین کاراکترهای توی فیلمه![]()
در کل سری نولان یک سری طرفدار Mad داره که هر فکتی رو وارونه جلوه میدن.
X-men تاریک ترین کمیک های مارول رو داره، همیشه هم انیمیتد سریز و سری فیلم هاش نسبت به استانداردهای کارهای دیگه مارول تاریک تر بودن، مطمئناً فیلم های نولان به خاطر کیفیت بالاشون کیفیت رقابت رو بالاتر بردن ولی این که فاکتورهای اساسی سری کمیک های مختلف رو که توی فیلم باید پیاده شن رو ربطش بدیم به نولان خنده داره.
یکی از مشکلات مثلاً اسپایدی جدید همین نولانیزه شدنه! چون از اصل و اساسش خارج شده پس این نولانیزه شدن توی هر چیزی جواب نمیده!
دقیقا کدوم بخش از داستان مردی که لباس خفاش میپوشه جدیه؟
نظر من اینه نولان فیلمهای خیلی خیلی خوبی ساخت و خیلی خیلی بیشتر از چیزی که لایقشه داره کردیت میگیره
اگر معیار جدی شدن ژانر فیلمهای سوپرهیروئیـه، برایان سینگر با X2 این کار رو انجام داد
من آمار فروش کلی بر حسب نرخ تورم رو ندارم، ولی با همون نسبت فروش آمریکا، نرخ تورم رو به همه جا تعمیم بدیم، فروش کلی این میشهفروش کُلّی حاج آقا، کلی...!
البته من آمارم مال قبل اونجرزه. توی یه ویژه نامه ی یه مجله داخلی خوندم که با احتساب نرخ تورم بتمن اولی برتون از همه پرفروش تر بود...
خب دقیقا چرا باید این کار رو بکنیم؟!من آمار فروش کلی بر حسب نرخ تورم رو ندارم، ولی با همون نسبت فروش آمریکا، نرخ تورم رو به همه جا تعمیم بدیم، فروش کلی این میشه
The Dark Knight = 1.140.000
Batman = 980.000.000
متوجه نشدی چی گفتمخب دقیقا چرا باید این کار رو بکنیم؟!وقتی یه فیلم توی امریکا از فیلم دیگه بیشتر می فروشه دلیلی نداره توی Non-آمریکا هم بیشتر بفروشه ها!
![]()
دقیقا کدوم بخش از داستان مردی که لباس خفاش میپوشه جدیه؟
نظر من اینه نولان فیلمهای خیلی خیلی خوبی ساخت و خیلی خیلی بیشتر از چیزی که لایقشه داره کردیت میگیره
اگر معیار جدی شدن ژانر فیلمهای سوپرهیروئیـه، برایان سینگر با X2 این کار رو انجام داد