Movie Center

شما دیگه زیادی از اونور دیوار افتادی. Rises نزدیک به TDK هم نمیشه اما انقدرها هم بد نیست. یعنی همون رایزز که شاید بین 3 تا فیلم، سوم باشه، بازم از 75 درصد فیلم های مارول و باقی سوپرهیروهایی که تا حالا اومده بهتره. مشکلی که رایزز داشت فقط و فقط این عدم کانکشن بین TDK و اون بودش. TDK خیلی استاندارد هارو برد بالا و رایزز بیشتر شبیه Begins بود تا TDK واسه همین کمتر به چشم میاد.

===

بحث تاثیر نولان و اینا هم من عمرا واردش بشم :دی ملت الکی الکی دارن گیر میدن نولان صرفا بخاطر یه سری اقلیت که اون رو بهترین میدونن و از این صحبتا. بالا برید پایین بیاد، نولان جزو 10 تا کارگردان برتر هالیوود 2000 به بعده. حالا شما میخواید صرفا بخاطر محبوبیتش بکوبینش زمین، خیلی فرقی تو اصل ماجرا نمیکنه. تاثیر TDK روی ژانر خودش و بلاکباسترهای دیگه کاملا مشخصه.

من از پشت بوم ساختمون استارک افتادم پایین قبول:d ولی شهاب خودت بیا یکی از اون موارد خوب بودن نسخه سوم نسبت به بقیه فیلم های سوپرهیرویی رو بگو تا راجع به بقیش بحث کنیم. نسخه سوم فیلم سر و ته اش رو هم آورده جناب نولان.

من خودم نمیگم که این مدل تاثیر گرفتن بده. اتفاقا خیلی هم خوبه و شوک خوبی رو سوپر هیروها آورده ولی وقتی من میام میبینم که نولانیزه کردن فیلمم یعنی فروش بیشتر پس میام این کارو میکنم و میشه یه چیزی مثل روبوکاپ و یا همین سوپرمن خودمون شاید گیشه ساز باشه ولی واقعا لازمه؟

در همین موقع هم فیلم خوبی مثل Judge Dredd اومد که نولانیزه هم نشده بود( شاید هم شده بود؟)

در مورد قسمت دوم حرفت هم منم قبولت دارم:d

بحث ما سر سه گانه بتمن هستش البته. که نسخه سوم به جرات میگم واقعا ابروی نولان و دو قسمت قبلیش رو هم برد:d و گرنه شماره دومش که خیلی خوب بود.اگه به نقد باشه که نقد خوب و بد داریم. یعنی نقد شیکاگو تریبون در مورد اخرین قسمت سه گانه رو بخونید میبینید که نوشته فیلم تبدیل شده به دورا جستجوگر.درسته شما نگفتید این فیلم بهترینه. اما گفتیم اونجرز گفتیم اسپایدرمن و بقیه برای هرکدوم یه دلیلی آورده شده که به بتمن نمیرسن پس بتمن باقی میمونه دیگه:dدر مورد جایزه هم واقعا خیلی نمیشه گفت که چون جایزه برده. اگه اینطوریه پس آرگو هم اسکار بود و شما هم اصلا نمیتونی بگی سیاسی بوده چوم خود بتمن هم جنبه های پاتریوتیسم و این چیزا داره پس قطعا اونم سیاسی میشه:d(جدی نگیرید این قسمت رو)الان از نظر من شماره سوم مثل همون فیلم های با حضور استالونه و آرنولد و اینا که فقط مشت و لگد و انفجار داخلش پر بود تبدیل شده بود.

سلام
اینکه جملتون رو با نظرتون شروع کردین جلوی خیلی از حرف ها رو میگیره ولی باز هم نظزتون دیگه خیلی سطح فیلم رو میاره پایین. یعنی الآن شما TDKR رو با فیلم هایی مثل Bullet To The Head و Sabotage همسطح میدونی!؟ این دیگه خیلی بی انصافیه! به شدت هم از توش بوی هیت میاد!
این توی یک مقاله خوندم درباره سه گانه نولان:
فیلم اول از طریق گاز مخصوص مترسک و سایر حملات فکری, با ترس سر و کار داشت. این مهم در قسمت دوم جایش را به تروریسم و آشوب داد. جوکر و Tow face تهدیدی جدی برای سلامت روانی گاتم بودند. در فیلم سوم نوبت به سلامت جسمی یا درد فیزیکی رسیده است.

سلام
اینکه جملتون رو با نظرتون شروع کردین جلوی خیلی از حرف ها رو میگیره ولی باز هم نظزتون دیگه خیلی سطح فیلم رو میاره پایین. یعنی الآن شما TDKR رو با فیلم هایی مثل Bullet To The Head و Sabotage همسطح میدونی!؟ این دیگه خیلی بی انصافیه! به شدت هم از توش بوی هیت میاد!

اون رو همون جوری گفتم:d ضمن این که من کلا نسبت به هیچ کدوم یک از شخصیت های کمیک و همچنین سه گانه نولان هیت نمیورزم:d فقط حرفم اینه که بتمن های نولان چیزی نیستن که یه عده( اینجا نیستن البته ولی کلی داریم بحث میکنیم) دارن تمام فیلم ها رو میبرن زیر سایه این فیلم.
بحث در مورد فیلم رو هم دیگه به نظرم تموم شده چون من متوجه شدم:d

یه عکس آدمی بالاخره از این Thanos خراب شده اومد بعدشم قرار شده Reboot مومیایی رو هم Alex Kurzman نویسنده و تهیه کننده amazing spider-man 2 کارگردانی کنه و 22 آپریل 2016 قراره بیاد
یکسری early screening از فیلم TMNT کرده بودن و چند تا از فن ها که فیلمو دیدن خیلی از فیلم تعریف کردن (i don't think so)
Just saw an advanced screening of #TMNTMovie and was shocked at how good it was. Died laughing the entire time
Really awesome. I thought it was going to suck being a Michael Bay film but ended up incredible. LOTS of heart. The family dynamic was great between the brothers and splinter. As a huge fan I was really pleased

ft3mzeyqydqfc7pckibn.jpg

اون رو همون جوری گفتم:d ضمن این که من کلا نسبت به هیچ کدوم یک از شخصیت های کمیک و همچنین سه گانه نولان هیت نمیورزم:d فقط حرفم اینه که بتمن های نولان چیزی نیستن که یه عده( اینجا نیستن البته ولی کلی داریم بحث میکنیم) دارن تمام فیلم ها رو میبرن زیر سایه این فیلم.
بحث در مورد فیلم رو هم دیگه به نظرم تموم شده چون من متوجه شدم:d
پس دیگه بحثی نمیمونه. کاشکی همه ی بحث ها مثل این Happy Ending داشته باشن :d

سلام
حق با شماست. اتفاقا منم این مقاله رو که آقای یاشار ذوالفغاریان نوشتند رو خوندم. هم سر این بحث و هم سر بحث فیلم هابیت، خواستم نقل قولی هم بکنم، ولی گفتم به خاطر ایرانی بودن منبع دوستان از خجالت بنده در بیان. ترجیح دادم از همون منابع فرنگی استفاده کنم :d البته من ایشون رو خیلی قبول دارم، چه در حوزه بازی، و چه در حوزه سینما :x

دوستان کسی فیلم Easy A رو دیده؟ چه جوریاست؟:-/

من دیدمش ولی معمولیه بیشتر بدرد نوجوان ها اینا میخوره معمولا سراغ چنین فیلم هایی نمیرم مگر این که از بازیگرش خوشم بیاد :دی دیالوگ هاش + چند صحنه چیز میزم داره + صحنه های کمدی جالب

من دیدمش ولی معمولیه بیشتر بدرد نوجوان ها اینا میخوره معمولا سراغ چنین فیلم هایی نمیرم مگر این که از بازیگرش خوشم بیاد :دی دیالوگ هاش + چند صحنه چیز میزم داره + صحنه های کمدی جالب
بازیگرش که "لیدی استون" هستند:))
یکم دیدم... بد نبود به نظرم...

یه سوال درباره Interstellar

وقتی کوپر تشریف میبره فضا دخترش "مورف" بچه اس. بعد دختره تبدیل میشه به جسیکا چستین :d الانم دیدم نقش دوران پیری اش رو Ellen Burstyn بازی میکنه :|
قضیه چیه ؟ کوپر قراره 20 سال اون بالا بمونه یا بحث Twin paradox پیش میاد.
حدس خودم اینه که این میره اون بالا بعد دختر منتظرش میمونه ولی این نمیاد. 20 سال صبر میکنه نمیاد (چستین) :d خلاصه میگذره تا این دختر پیر میشه (الن برستین). بعد تازه سر و کله کوپر پیدا میشه به این خیال که دخترش نهایتا 20 سالشه. به خاطر تئوری هایی مثل خم شدن زمان نزدیک سیاه چاله ها یا ویژگی هایی که کرمچاله ها دارن و باعث میشن مسافت کوتاه تری رو در فضا طی کنید یا Twin paradox و ... احتمالا کوپر زمان رو کند تر از دخترش که رو زمینه تجربه میکنه بدون اینکه خودش متوجه بشه. cliffhanger فیلم هم احتمالا همین سورپرایز شدن کوپر بعد از دیدن دخترشه :d
فکر میکنم فیلمنامه نولان رو اسپویل کردم:))

یه سوال درباره Interstellar

وقتی کوپر تشریف میبره فضا دخترش "مورف" بچه اس. بعد دختره تبدیل میشه به جسیکا چستین :d الانم دیدم نقش دوران پیری اش رو Ellen Burstyn بازی میکنه :|
قضیه چیه ؟ کوپر قراره 20 سال اون بالا بمونه یا بحث Twin paradox پیش میاد.
حدس خودم اینه که این میره اون بالا بعد دختر منتظرش میمونه ولی این نمیاد. 20 سال صبر میکنه نمیاد (چستین) :d خلاصه میگذره تا این دختر پیر میشه (الن برستین). بعد تازه سر و کله کوپر پیدا میشه به این خیال که دخترش نهایتا 20 سالشه. به خاطر تئوری هایی مثل خم شدن زمان نزدیک سیاه چاله ها یا ویژگی هایی که کرمچاله ها دارن و باعث میشن مسافت کوتاه تری رو در فضا طی کنید یا Twin paradox و ... احتمالا کوپر زمان رو کند تر از دخترش که رو زمینه تجربه میکنه بدون اینکه خودش متوجه بشه. cliffhanger فیلم هم احتمالا همین سورپرایز شدن کوپر بعد از دیدن دخترشه :d
فکر میکنم فیلمنامه نولان رو اسپویل کردم:))

کل داستانی که ازش مشخص شده فعلا 1 خطه اینا رو از کجا اوردی :|

دوستان این بانو اسکارلت :دی فیلم جدیدی به نامه LUCY بازی کرده :دی تریلرشو دیدیم جالب بود :دی
یه جوری مثله Limitless باید باشه که با استفاده از یه موادی به 100 درصده کاراییه مغز میرسن

تو اولین شماره بازی FEAR یک ویدئو سادیسمی بود روانشناس با دختر بچه تو یک اتاقک صحبت میکنه دختره خطخطی میکنه و خانم روانشناس از جای دیگه سر در میاره کسی میدونه سم فیلم چی بود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or