xbox360 elite
کاربر سایت
شما دیگه زیادی از اونور دیوار افتادی. Rises نزدیک به TDK هم نمیشه اما انقدرها هم بد نیست. یعنی همون رایزز که شاید بین 3 تا فیلم، سوم باشه، بازم از 75 درصد فیلم های مارول و باقی سوپرهیروهایی که تا حالا اومده بهتره. مشکلی که رایزز داشت فقط و فقط این عدم کانکشن بین TDK و اون بودش. TDK خیلی استاندارد هارو برد بالا و رایزز بیشتر شبیه Begins بود تا TDK واسه همین کمتر به چشم میاد.
===
بحث تاثیر نولان و اینا هم من عمرا واردش بشمملت الکی الکی دارن گیر میدن نولان صرفا بخاطر یه سری اقلیت که اون رو بهترین میدونن و از این صحبتا. بالا برید پایین بیاد، نولان جزو 10 تا کارگردان برتر هالیوود 2000 به بعده. حالا شما میخواید صرفا بخاطر محبوبیتش بکوبینش زمین، خیلی فرقی تو اصل ماجرا نمیکنه. تاثیر TDK روی ژانر خودش و بلاکباسترهای دیگه کاملا مشخصه.
من از پشت بوم ساختمون استارک افتادم پایین قبول:d ولی شهاب خودت بیا یکی از اون موارد خوب بودن نسخه سوم نسبت به بقیه فیلم های سوپرهیرویی رو بگو تا راجع به بقیش بحث کنیم. نسخه سوم فیلم سر و ته اش رو هم آورده جناب نولان.
من خودم نمیگم که این مدل تاثیر گرفتن بده. اتفاقا خیلی هم خوبه و شوک خوبی رو سوپر هیروها آورده ولی وقتی من میام میبینم که نولانیزه کردن فیلمم یعنی فروش بیشتر پس میام این کارو میکنم و میشه یه چیزی مثل روبوکاپ و یا همین سوپرمن خودمون شاید گیشه ساز باشه ولی واقعا لازمه؟
در همین موقع هم فیلم خوبی مثل Judge Dredd اومد که نولانیزه هم نشده بود( شاید هم شده بود؟)
در مورد قسمت دوم حرفت هم منم قبولت دارم:d