Movie Center

من الان amazing spiderman 2 رو دیدم! خدا وکیلی فیلم کوول و سرگرم کننده بود! هر چند چند تیکه فیلمو خیلی به سمت طنز برد ولی بازم کوول بود!

راستی من داشتم با 2 نفر که تو کانادا رو سینما دیده بودنش فیلمو می دیدم بعد اونا گفتن اخر فیلم یک اندینگ بود تو سینما که بیشتر یک تیزر کوچیک بود. خودشون گفتن خیلی disappointed بود براشون چونکه میگن یک تیزر کوچیک از xmen جدید بوده! days of future past منظورمه. میگن کارگردان این تو اون ی کاره ای بوده که راستش اصن نفهمیدم چی میگن ولی خیلی جالبه!

من الان amazing spiderman 2 رو دیدم! خدا وکیلی فیلم کوول و سرگرم کننده بود! هر چند چند تیکه فیلمو خیلی به سمت طنز برد ولی بازم کوول بود!

راستی من داشتم با 2 نفر که تو کانادا رو سینما دیده بودنش فیلمو می دیدم بعد اونا گفتن اخر فیلم یک اندینگ بود تو سینما که بیشتر یک تیزر کوچیک بود. خودشون گفتن خیلی disappointed بود براشون چونکه میگن یک تیزر کوچیک از xmen جدید بوده! days of future past منظورمه. میگن کارگردان این تو اون ی کاره ای بوده که راستش اصن نفهمیدم چی میگن ولی خیلی جالبه!
آخره TASM2 یه تیزر مسخره از DOFP بودش. یه چیز کاملا بی ربط که حتی نمیشد به عنوان یه تیزر به حساب آوردش. این محبوبیت جنیفر لارنس چیکار داره میکنه که زوری یه تیکه ازش رو چسبوندن آخر یه فیلم دیگه، از یه استودیو و یونیورس دیگه...

آخره TASM2 یه تیزر مسخره از DOFP بودش. یه چیز کاملا بی ربط که حتی نمیشد به عنوان یه تیزر به حساب آوردش. این محبوبیت جنیفر لارنس چیکار داره میکنه که زوری یه تیکه ازش رو چسبوندن آخر یه فیلم دیگه، از یه استودیو و یونیورس دیگه...

تو نسخه ای که من دان کردم اصن این تیکه نبود!! اونا هم گفتن همین جنیفر عزیز (3>) چن تا رو کشت و همین

با سلام
دوستان اگر قسمت اول کاپیتان امریکا رو ندیده باشم قسمت دوم رو ببینم داستان برام مفهومه یا نه به هم ربط دارن؟

هیچی نمیفهمی. داستان بشدت مرتبط هست و کلا نداشتن بکگراند فیلم رو نچسب و نامفهوم میکنه.

با سلام
دوستان اگر قسمت اول کاپیتان امریکا رو ندیده باشم قسمت دوم رو ببینم داستان برام مفهومه یا نه به هم ربط دارن؟

از یه فیلم پاپ کرنی چه انتظاری داری ؟ داستان سنگین و پر محتوا ؟! یا صحنه های اکشن و انفجار های بزرگ ؟ به نظر من فرقی به حالت نمیکنه که قسمت اولو ببینی یا نه چون در هر صورت چیزی که جذبت میکنه نکته اولی نخواهد بود...

از یه فیلم پاپ کرنی چه انتظاری داری ؟ داستان سنگین و پر محتوا ؟! یا صحنه های اکشن و انفجار های بزرگ ؟ به نظر من فرقی به حالت نمیکنه که قسمت اولو ببینی یا نه چون در هر صورت چیزی که جذبت میکنه نکته اولی نخواهد بود...
مطمئني اين فيلمو ديدي؟؟؟
فيلم بشدت به نسخه ي قبلي مرتبطه

Captain America TWS قوی ترین، سنگین ترین، پر محتوا ترین و با فاصله زیاد بهترین Plot کل Marvel Cinematic Universe رو داره.

دوباره یه چیزی رو که ندید به این و اون نصیحت کردید !

TWS در واقع یه قسمت جزا نیست ! انقدر داستان مرتبطه که مثل Part II فیلم اول هست . حتما باید نگاه کنید قسمت اول رو .

اول اینکه اگه قبل از بالا زدن فشار خون، یه مقدار با آرامش پست من رو میخوندید میفهمیدید که حرف من اینه که داستان فیلم چیز خاصی برای گفتن نداره و مثل سایر فیلمای پاپ کرنی باید برای اکشنش نگاهش کرد نه چیزای دیگه...
دوم هم اینکه بله من نه تنها این دو قسمتو بلکه تمامی کارای مارول و سایر فیلمای سوپرهیرویی رو هم نگا میکنم.چون از اکشن و جلوه های ویژش لذت میبرم.نه از داستانای کلیشه ای ابرقهرمانانه و نجات بشریت از شر شیاطین و سلطه طلبان و ..... و فلسفه تکراری لبیرالیسم که هر بار با یه رنگ جدید به عنوان محتوای الیت به خورد مخاطب داده میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or