ممنون کیف فروم اینه که با هم دوستانه حرف بزنیم اگه هر کی بخواد کتابی حرف برنه که اینجا فروم نمیشه!نوشته شده توسط pandora tomorrow:پوسترهاش به عهده ی بهزاد :blushing:
ببخشید که درست و حسابی نمینویسم چون همیشه اشنام ضعیف بوده :cheesygri
داستانش در مورد یه پسر هست که به قول معروف کفی :blushing: هست و همش خواب س*** میبینه و دوست داره که کاری بکنه ولی خوب هیچ کی تحویلش نمیگره حتی برادرش تو مدرسه هم یه دوست دختر داره که اونم زیاد تحویلش نمیگرهیه روز یک نفر میاد دره خونشون و به پسره میگه که این کسانی که پیششونی پدر و مادر واقعی شما نیستن و پدر و مادر شما کسانی دیگه هستن که الان فوت کردن از قضا پدر و مادر واقعییش صاحب یه مجله ی س*** بزرگ هستن (فکر میکنم PLAYBOY )
و پسره به من خانه ی پدر و مادرش میره که در اونجا با دریایی از دخترهای س*** روبرو میشه و .....
دیگه بقیش رو تعریف نمیکنم تا خودتون ببیندیش اگه از الان بگم مزش از بین میره ولی خداییش فیلم قشنگی هست ولی نه به خاطر ***** :blushing:
http://www.imdb.com/title/tt0287138
راستی این فیلم یه فیلم خنده داره ها اشتباه نشه یک دف
راستی شرمنده به زبان کوچه بازاری تعریف کردم.
امین تورنتشو یه جا بذار دانلود کنیم... هرچی گشتم نبود. یا اینکه اسم دقیقشو بگو! شاید اشتباه سرچ میکنم.نوشته شده توسط pandora tomorrow:پوسترهاش به عهده ی بهزاد :blushing:
ببخشید که درست و حسابی نمینویسم چون همیشه اشنام ضعیف بوده :cheesygri
داستانش در مورد یه پسر هست که به قول معروف کفی :blushing: هست و همش خواب س*** میبینه و دوست داره که کاری بکنه ولی خوب هیچ کی تحویلش نمیگره حتی برادرش تو مدرسه هم یه دوست دختر داره که اونم زیاد تحویلش نمیگرهیه روز یک نفر میاد دره خونشون و به پسره میگه که این کسانی که پیششونی پدر و مادر واقعی شما نیستن و پدر و مادر شما کسانی دیگه هستن که الان فوت کردن از قضا پدر و مادر واقعییش صاحب یه مجله ی س*** بزرگ هستن (فکر میکنم PLAYBOY )
و پسره به من خانه ی پدر و مادرش میره که در اونجا با دریایی از دخترهای س*** روبرو میشه و .....
دیگه بقیش رو تعریف نمیکنم تا خودتون ببیندیش اگه از الان بگم مزش از بین میره ولی خداییش فیلم قشنگی هست ولی نه به خاطر ***** :blushing:
http://www.imdb.com/title/tt0287138
راستی این فیلم یه فیلم خنده داره ها اشتباه نشه یک دف
راستی شرمنده به زبان کوچه بازاری تعریف کردم.
استی بچه ها هیچ کدوم سادیستی ترین فیلم تاریخ سینما رو دیدید
منظورم فیلم سالو هست به کارگردانی پیر لویجی پازولینی
ی اگه تعریف از هنر این باشه که همونقدر که زیبایی هارو میتونه نشون بده،زشتی هارو هم نشون بده
پ.ن:این Ice Age2 که توش خوشگلا باید برقصن میخونه،همون دوبله گلوریه؟
]چیکار کنم . فوفتال زیاد می بینم !!!مونا پیر لوئیچی رو از کجا آوردی؟
اینم رو اضافه کنم که دقیقا بعد از اکران همین فیلم سالو ترور شد !!اسم صحیح کارگردان این فیلم Pier Paolo Pasolini هست که گویا تمایلات همجنس بازانه داشته و ترور هم شده. معلومه دیگه اون فیلم چه جوریه. توصیه میکنم نبینینش چون از توضیحاتش معلومه چه معجونیه