Movie Center

پوسترهاش به عهده ی بهزاد :blushing:

ببخشید که درست و حسابی نمینویسم چون همیشه اشنام ضعیف بوده :cheesygri

داستانش در مورد یه پسر هست که به قول معروف کفی :blushing: هست و همش خواب س*** میبینه و دوست داره که کاری بکنه ولی خوب هیچ کی تحویلش نمیگره حتی برادرش تو مدرسه هم یه دوست دختر داره که اونم زیاد تحویلش نمیگره ;) یه روز یک نفر میاد دره خونشون و به پسره میگه که این کسانی که پیششونی پدر و مادر واقعی شما نیستن و پدر و مادر شما کسانی دیگه هستن که الان فوت کردن از قضا پدر و مادر واقعییش صاحب یه مجله ی س*** بزرگ هستن (فکر میکنم PLAYBOY ) :D و پسره به من خانه ی پدر و مادرش میره که در اونجا با دریایی از دخترهای س*** روبرو میشه و .....

دیگه بقیش رو تعریف نمیکنم تا خودتون ببیندیش اگه از الان بگم مزش از بین میره ولی خداییش فیلم قشنگی هست ولی نه به خاطر ***** :blushing:
http://www.imdb.com/title/tt0287138
راستی این فیلم یه فیلم خنده داره ها اشتباه نشه یک دف ;)

راستی شرمنده به زبان کوچه بازاری تعریف کردم.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:

داستانش در مورد یه پسر هست که به قول معروف کفی :blushing: هست و همش خواب س*** میبینه و دوست داره که کاری بکنه ولی خوب هیچ کی تحویلش نمیگره حتی برادرش تو مدرسه هم یه دوست دختر داره که اونم زیاد تحویلش نمیگره ;) یه روز یک نفر میاد دره خونشون و به پسره میگه که این کسانی که پیششونی پدر و مادر واقعی شما نیستن و پدر و مادر شما کسانی دیگه هستن که الان فوت کردن از قضا پدر و مادر واقعییش صاحب یه مجله ی س*** بزرگ هستن (فکر میکنم PLAYBOY ) :D و پسره به من خانه ی پدر و مادرش میره که در اونجا با دریایی از دخترهای س*** روبرو میشه و .....

دیگه بقیش رو تعریف نمیکنم تا خودتون ببیندیش اگه از الان بگم مزش از بین میره ولی خداییش فیلم قشنگی هست ولی نه به خاطر ***** :blushing:

ممنون کیف فروم اینه که با هم دوستانه حرف بزنیم اگه هر کی بخواد کتابی حرف برنه که اینجا فروم نمیشه!

نوشته شده توسط pandora tomorrow:

امین تورنتشو یه جا بذار دانلود کنیم... هرچی گشتم نبود. یا اینکه اسم دقیقشو بگو! شاید اشتباه سرچ میکنم.

راستی بچه ها هیچ کدوم سادیستی ترین فیلم تاریخ سینما رو دیدید
منظورم فیلم سالو هست به کارگردانی پیر لویجی پازولینی

فکر کنم پوسترش و توصیحاتی که iMDB و Fexon دادن گویای همه چیز باشه !

http://www.imdb.com/title/tt0073650/
http://www.fexon.com/movieinfo.php?mid=362

-------------------------------------
اینم چند تا پوستر جدید :

آخرین ویرایش:
استی بچه ها هیچ کدوم سادیستی ترین فیلم تاریخ سینما رو دیدید
منظورم فیلم سالو هست به کارگردانی پیر لویجی پازولینی

اه اه اين چي بود حالم بهم خورد ! واسه چي اين فيلما رو ميسازن !

هنر خيلي وقتا كارش اينه كه رداي خوشرنگي رو تن زشتي ها كنه و اونا رو به صورت قابل تحمل ارائه كنه ...

من اسم اينا رو اثر هنري نميذارم.

حالا كسي اين فيلمو ديده ؟ يعني صحنه هاش رو چطوري نشون ميده ؟ كامل نشون ميده ؟

اسم صحیح کارگردان این فیلم Pier Paolo Pasolini هست که گویا تمایلات همجنس بازانه داشته و ترور هم شده. معلومه دیگه اون فیلم چه جوریه. توصیه میکنم نبینینش چون از توضیحاتش معلومه چه معجونیه

36_pasolini_l.jpg

آخرین ویرایش:
این Salo رو یه فرد بسیار حاجی ای:)به من پیشنهاد کردش که ببینم،دوبار رفتم دنبالش،دفعه اول گیر نیاوردم،دفعه دوم طاقت!
البته خیلی با سامان موافق نیستم،حرف سامان که میگه اسم اینو اثر هنری نمیذاره،طبق تعریف خودش از هنر درسته.
ولی اگه تعریف از هنر این باشه که همونقدر که زیبایی هارو میتونه نشون بده،زشتی هارو هم نشون بده،اون وقت این هم میشه یه اثر هنری.
مونا پیر لوئیچی رو از کجا آوردی؟:)
کسی ندیده بود آمورس پروس رو؟
پ.ن:این Ice Age2 که توش خوشگلا باید برقصن میخونه،همون دوبله گلوریه؟

ی اگه تعریف از هنر این باشه که همونقدر که زیبایی هارو میتونه نشون بده،زشتی هارو هم نشون بده

از ديد من و اكثريت، هنر بايد زشتي ها رو هم زيبا نشون بده.

پ.ن:این Ice Age2 که توش خوشگلا باید برقصن میخونه،همون دوبله گلوریه؟

منم همين نسخه رو دارم. كامران هومنم توش ميخونه ! آرم و تبليغ گلوري هم نه روي جلدش و روي سي دي هست نه وقت نمايش فيلم.
احمال زياد گلوري نيست.

مونا پیر لوئیچی رو از کجا آوردی؟
]چیکار کنم . فوفتال زیاد می بینم !!!

------------------------
راستی یهو فکر نکنید خدای نکرده من طرفدار این فیلم هستم ولی وقتی دیدم یکی از محبوب ترین فیلمهای این تاپیک اره هست گفتم احتمالا این فیلم هم براشون بد نیست
در ضمن سامان منم با نظر عماد موافقم .... هنر فقط زیبایی نیست .......برای بعضی ها همین کارها سادیستی و اروتیک جذابیت داره ..........که خوب مسلما تو ایران زیاد وجود ندارن ولی تو کشورهای دیگه بخصوص آلمان زیادن !
---------------------------
اسم صحیح کارگردان این فیلم Pier Paolo Pasolini هست که گویا تمایلات همجنس بازانه داشته و ترور هم شده. معلومه دیگه اون فیلم چه جوریه. توصیه میکنم نبینینش چون از توضیحاتش معلومه چه معجونیه
اینم رو اضافه کنم که دقیقا بعد از اکران همین فیلم سالو ترور شد !!
که خیلی ها میگن ترورش بخاطر همین فیلم بوده ........
توی همون صفحه ای که فکسون فیلم رو معرفی کرده بود توی یکی از نظراتش خوندم !
-------

که خیلی ها میگن ترورش بخاطر همین فیلم بوده ........
توی همون صفحه ای که فکسون فیلم رو معرفی کرده بود توی یکی از نظراتش خوندم !
اوه!!! مگه داستان فیلمش چی بوده که این طوری کارگردانشو فرستادن تعطیلات:confused:

اوه!!! مگه داستان فیلمش چی بوده که این طوری کارگردانشو فرستادن تعطیلات
تو همون لينكي كه مونا گذاشته داستان رو توضيح داده. (صفحه قبل)

البته ايرانم كم نيستن از اين ادما كه اينجور چيزا ببينن مگه از اين فيلم هاي شكنجه نديدين كه مثل نقل و نبات تو مدارس رد وبدل ميشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or