Movie Center

اتفاقا سینا جون خیلی هم به تاپیک ربط داشت !!
خیلی اطلعات جالبی بود ....راستی چرا رابطه اسپایدی و مری شکرآب میشه و بعدشم اون دختره همونه که تو فیلم نقششو دختر ران هاوارد بازی میکنه ؟؟

------------------------
راستی عماد خیلی پست جالبی دادی ...... راستش از تو بعید بود ! :cheesygri ول جدا خیلی خبرای باحالی بود
اسپیلبرگ گفته شاید ایندیانا جونز4 ساخته شه،ولی من خوشبین نیستم،پس یعنی احتمالا میخوان ایندیانا جونز4 رو بسازن ولی کارگردانش یکی دیگست.
در ضمن اینم رو اضاف کنم که احتمالا ناتالی پورتمن هم توی این فیلم نقش دختره جونز رو بازی میکنه !!
-----------------------------

راستی این 3 تا وال پیپرم ببینید ......جالبه ....ماله فیلم جدید مل گیبسونه ..... اگه یادتون باشه تو افتتاحیه اسکار یه تیکه از مل گیبسون پخش شد ...درباره ی این فیلم بود !
فردا بیشتر در موردش توضیح میدم

نوشته شده توسط gameware:
آقایون ،خانمها
ببینید من میگم چه جور فیلمی دوست دارم،اگر دیدید فیلمی توی این سبک دارید بنده رو هم خبر کنید.
ببینید فیلم ترسناک همه رقمه دوست دارم
فیلم اکشن دوست دارم ولی نه جکی چان و نه استیون سگال "امروز میمیری:) " مثلا ماتریکس رو خیلی خوشم اومد یا "توازن" رو هم واقعا خوشم اومد
ولی فیلمی که من دوست دارم نمیدونم سبکش چیه و جزو کدوم ژانر ها قرار میگیره و توضیحش خیلی سخته من فیلم های دادگاهی رو خیلی دوست دارم و عاشق فیلمهایی هستم که از اول تا آخرش توی دادگاه و تلاش های وکیل میگذره مثل فیلم "A few good men چند مرد خوب(چند نفر خوب)" که توش تام کروز بازی کرده بود
دارم از بی فیلمی میمیرم
پس devils advocate رو از دست نده

ولی فیلمی که من دوست دارم نمیدونم سبکش چیه و جزو کدوم ژانر ها قرار میگیره و توضیحش خیلی سخته من فیلم های دادگاهی رو خیلی دوست دارم و عاشق فیلمهایی هستم که از اول تا آخرش توی دادگاه و تلاش های وکیل میگذره مثل فیلم "A few good men چند مرد خوب(چند نفر خوب)" که توش تام کروز بازی کرده بود
دارم از بی فیلمی میمیرم

مناسب ترین فیلم برای شما : AND JUSTICE FOR ALL

خب یکم پوستر بذاریم و حالی به این تاپیک بدیم
بهزاد یه توضیح کوچولو راجع به این پوستر هایی که میذاری اگه بدی بد نمیشه. مثلا این فیلم ساخته شده؟داره ساخته میشه؟قراره بسازن؟منتفی شده و ......
این فیلم ربطی به آلبوم معروف متالیکا داره ؟؟؟
خب این فیلمه عدالت برای همه به سال 1979 ساخته شده و موضوعش هم راجع به فساد حاکم بر دستگاه قضایی امریکا هست (اگه دادگاه های مارو ببینن چی میگن) البوم متالیکا هم راجع به همین موضوعه دیگه احتمالا اعضای گروه برای اسم البومشون ار این فیلم الهام گرفتن

بهزاد یه توضیح کوچولو راجع به این پوستر هایی که میذاری اگه بدی بد نمیشه. مثلا این فیلم ساخته شده؟داره ساخته میشه؟قراره بسازن؟منتفی شده و ......
باشه از این به بعد اگه توضیحاتی داشت می ذارم

سلام.
بچه کی فیلم who s your daddy رو دیده؟؟ :)
هر کی ندیده بره ببینه تهه فیلمه البته من خیلی وقته دیدمش الان یادش افتادم :p

B0006A9FSM.01.LZZZZZZZ.jpg

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
بچه کی فیلم who s your daddy رو دیده؟؟ :)
هر کی ندیده بره ببینه تهه فیلمه البته من خیلی وقته دیدمش الان یادش افتادم :p
امين من اين فيلم رو مطمئنم ديدم اما الان هر چي فكر ميكنم يادم نمياد چي بود داستانش.
هموني بود كه بابا و مامانش كس ديگه اي بودن و يهو همه چي ميرسه به پسره؟

م. نایت شیامالان، کارگردان صاحب سبک سینمای هالیوود، برای ساخت آخرین قسمت از مجموعه آثار "هری پاتر" ابراز تمایل کرد.به گزارش خبرگزاری "مهر"، این کارگردان که این روزها فیلم "بانویی در آب" را بر پرده سینماها دارد، اعلام کرد نسخه ای که او از هری پاتر ارائه می دهد بی تردید سیاه و سرشار از پیچیدگی خواهد بود.
شیامالان که شهرتش را وام دار ساخت فیلم های تریلر ترسناک است، عنوان کرد در قسمت آخر از این مجموعه پتانسیل بسیاری برای پرداختن به داستان وجود دارد که از آن جمله می توان به خیانت رون ویسلی، دوست صمیمی هری و پیوستن او به نیروهای خبیث اشاره کرد.
خالق فیلم های "حس ششم"، "نشانه ها" و "دهکده" معتقد است می تواند در این فیلم به خوبی به مخاطبان نشان دهد قدرت یک شمشیر دولبه است. با اینکه هنوز نگارش آخرین کتاب هری پاتر به اتمام نرسیده، جی کی رولینگ نویسنده این مجموعه اعلام کرد دو تن از شخصیت های محوری داستان جان خود را از دست می دهند.
کارشناسان شانس شیامالان را برای کارگردانی فیلمی از هری پاتر بسیار بالا ارزیابی می کنند، چرا که استودیو برادران وارنر از فیلم قبلی این کارگردان کاملاً راضی است و اعتقاد دارد این اثر در گیشه به فروش خوبی دست یافته است
اگه خبرش تکراری یا قدیمی بود شرمنده...ولی به نظر خودم جالب بود مخصوصا قسمت خیانت دوست هری
منبع رو هم که بالا گفتم;)

اینم پوسترهایی از جدیدترین اثر این کارگردان(امیدوارم توضیحات کامل باشه...اگه هم نبود بذارید به پای ناشی بودنم;))

نوشته شده توسط Mehdi_18:
امين من اين فيلم رو مطمئنم ديدم اما الان هر چي فكر ميكنم يادم نمياد چي بود داستانش.
هموني بود كه بابا و مامانش كس ديگه اي بودن و يهو همه چي ميرسه به پسره؟

سلام مهدی جون.
اره دقیقا خودشه :)
خب حافظه ای داری ها :D

اگه دوستان خواستن یه توضیحی در موردش میدم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or