Movie Center

نوشته شده توسط Saman:
بچه ها من ميخوام بدونم ميشه يه طوري فيلمه "سكس و فلسفه" ي "محسن مخملباف" رو كه چند وقت پيش توي تاجيكستان اكران شد رو گير بيارم ؟

اينم فيلمنامه ش :

http://www.makhmalbaf.com/articles.php?a=450
فکر کنم داخل آرشیو سایت فکسون دیدمش.
WWW.Fexon.com

آقایون ،خانمها
ببینید من میگم چه جور فیلمی دوست دارم،اگر دیدید فیلمی توی این سبک دارید بنده رو هم خبر کنید.
ببینید فیلم ترسناک همه رقمه دوست دارم
فیلم اکشن دوست دارم ولی نه جکی چان و نه استیون سگال "امروز میمیری:) " مثلا ماتریکس رو خیلی خوشم اومد یا "توازن" رو هم واقعا خوشم اومد
ولی فیلمی که من دوست دارم نمیدونم سبکش چیه و جزو کدوم ژانر ها قرار میگیره و توضیحش خیلی سخته من فیلم های دادگاهی رو خیلی دوست دارم و عاشق فیلمهایی هستم که از اول تا آخرش توی دادگاه و تلاش های وکیل میگذره مثل فیلم "A few good men چند مرد خوب(چند نفر خوب)" که توش تام کروز بازی کرده بود
دارم از بی فیلمی میمیرم

با سلام.

به دوستان چه کردن... فقط خواهشا بیخیال این "دزدان دریایی" بشید که "به نظر من" اگه مزخرفترین فیلم تاریخ نباشه یکی از "مزخرفترین هاست" :cheesygri

خوب فقط اومدم یه سری زده باشم و خدمت دوستان سلامی عرض کنم و بگم که به علت نزدیک شدن امتحان کارشناسی ارشد، طی چند ماه آینده نمیرسم به اینجا سر بزنم پس دوستان عنایت بفرمایند و اینجا PM نزارند. اگه کاری بود با "ایمیل" بنده و یا "ای دی یاهو" من تماس بگیرند.

فعلا.
شاد و سربلند باشید.
Cheers
Peace on Earth

خوب امین جان این همون خانه هزار جسد 2 هست دیگه
اصلا به پای نسخه اولش نمیرسه

سلام.
فکر نمیکنم البته مطمئن هم نیستم ;)
این یه عکس از فیلمه:
devils_feature4.jpg

ببین همینه :)

آقایون ،خانمها
ببینید من میگم چه جور فیلمی دوست دارم،اگر دیدید فیلمی توی این سبک دارید بنده رو هم خبر کنید.
ببینید فیلم ترسناک همه رقمه دوست دارم
فیلم اکشن دوست دارم ولی نه جکی چان و نه استیون سگال "امروز میمیری:) " مثلا ماتریکس رو خیلی خوشم اومد یا "توازن" رو هم واقعا خوشم اومد

پیشنهاد میکنم فیلم stealth رو ببینی:

stealth_front_cover.jpg

http://www.sonypictures.com/homevideo/stealth/

نوشته شده توسط chalengeeverything:
من فیلم The Hills Have Eyes رو نشستم دانلود کردم.حالا فقط صدا داره و تصویر نداره.فرمتش هم Movie Clip یا همون MPG هست/چی کار کنم؟؟؟ یکی کمک کنه!
سلام.
منم بعضی وقت ها با فیلمهای دانلودی این مشکل رو دارم معمولا با media player باز میشن اگه نشد حتما با Nero ShowTime باز میشه ;)

نوشته شده توسط chalengeeverything:
میدونم جاش اینجا نیست.اما میشه لینک Nero Show Time بدی.من مدیا پلیر 10 دارم اما باز نمیکنه!
Nero Show Time همراه با نرو جدید نصب میشه ;)
نمیدونم برنامش گیر میاد یا نه ولی دارم میگردم.

اگر بروی Power DVD Deulux 7 را دانلود کنی فکر کنم کارت راه بیفتد.چون هری پاتر 2 و 3 مال من در مدیا پلیر بی صدا بودند ولی با Power DVD صدادار شدند.
مهبد جان
شما برو Island را ببین.قطعا خوشت میاد.

237.gif

----------------------------
ببخشید دوستان که چند روزی نبودم ........

ولی خوب حال که بگشتم خیلی حال کردم که دزدان تونستن رکورد سریعترین به 300 ملیون رو هم بشکونن ........ امیدوارم حداقل حداقل به 100 ملیونی تایتانیک برسن ......

راستی 2 فیلم برتر دیگه ی این هفته هم جالب بودن ......
خانه هیولا که تهیه کننده هاش اسپیلبرگ و رابرت زمیکس بودن 23 ملیون فروخت و دختری در آب فیلم جدید شیامکالان هم که امتیازات وحشتناکی گرفته سوم شد .........

جالب بود این هفته با اینکه 4 فیلم جدید اکران شدن ولی نتونستن لطمه ای به دزدی دزدان وارد کنن و اونها هم چنان دارند می تازند !!!!!!

------------------------------------

راستی سامان ایران بای یه سری کامل فیلمای مخملباف رو آورده . میخوای برو نگاه کن شاید توش باشه .........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or