Movie Center

این Dead Man's Chest یعنی چی من فکر کنم میشه میشه صندوقچه مرد مرده
تابوت مرد مرده - گنجینه ی مرد مرده ... بالاخره یکی شون است.فکر کنم در بین دزدان دریایی این اصطلاح همین معنی ها را بدهد.
راستی امین یک خبر خوش...
سینما 4 این هفته قرارست همین فیلم M را جمعه بدهد.;)

البته Chest معنی قفسه سینه هم میده.
امروز فروش Pirates2:DMC رسید به 297 میلیون!آگه فردا بتونه 4 میلیون بفروشه که با توجه به تعطیل بودن فردا قطعیه،رکورد سریعترین 300میلیون رو هم با یه روز اختلاف نسبت به استاروارز میزنه!یعنی 16 روز 300 میلیون،میشه امید داشت تو 40 روز دیگه تایتانیکو هم یه حالی بده.
الان تو دنیا 74 امه و تو امریکا 22 ام!
سوپر من هم بعد از 24 روز هنور به خرجش نرسیده.مطمئنا این اتفاقا تو کابوسم نمیدیدن!طفلکیا!
آقا من امشب یکی از فیلمهایی بزرگی که ندیده بودم رو دیدم،اونم Pulp Fiction!!فوق بسیار توپی بود،ولی شاید چون من این رو بعد از Sin City دیدم،این احساسو دارم که کارای تارانتینو همش از یه روش خاص پیروی میکنه.یه پرولوگ،چند داستان نسبتا مرتبط با یک موضوع،و بعد یک اپیلوگ که تنها قسمتی هست که با پرولوگ رابطه داره.و البته حضور بروس ویلیس تو جفتش!
در واقع از نظر من پالپ فیکشن یه سین سیتی،با تکنیک بصری متفاوت و البته بازیهای بهتر و کلا بهتر از سین سیتی بود.هر چند سنگینی فضا توی Sin City بیشتر احساس میشد.بودن یه چیزی مثل راوی توی سین سیتی،و تصویر تاریک فیلم و البته فضا و داستان فانتزی بیشتر من رو وارد جو میکرد.
در مورد بازیها هم باید بگم بازیه ساموئل جکسون فوق العاده بود،و فکر کنم بهترین بازیه جکسون بود که دیده بودم.و بروس ویلیس عزیز مثل همیشه با اون قیافه ی عمزده و باحالش عالی بازی کرد.
ولی خوب به نظر من کل فیلم در حدی نبود که طبق نظر یوزر های IMDB تو رده ی 9 باشه،شاید رده 40-50 بهتر بود واسش!
و یک چیز دیگه اینکه توی SinCity برنده نداشتیم،جز جسیکا آلبا که در واقع نجات یافته بود تا برنده،ولی اینجا به نظر من ساموئل جکسون برنده شد.و ابلته! بروس ویلیس هم مثل آلبای سین سیتی نجات یافته.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
شبکه ی 4 اینجا خوب نمیگره ;)
میشه یکی در مورد این فیلم توضیح بده؟؟
فقط میخوام بدونم چرا اسمش M هست؟
سلام امین جان
واقعا حیف شد.فکر کنم فیلم « مردی که لیبرتی والانس را کشت » هم که چند وقت پیش داد ندیدی.
به هر حال ...
---------------------------------------------------------------------------
نام فیلم : M
سال ساخت : 1931
کارگردان : فریتز لانگ ( فیلمساز تبعیدی و ضد فاشیستی سینمای آلمان )
ژانر : درام جنایتکارانه و دلهره آور
کیفیت : سیاه و سفید
بازیگر اصلی : پیتر لوره در نقش هانس بکرت
داستان :
مکان قصه فیلم شهری کوچک در آلمان است.پلیس این شهر توانایی دستگیری یک قاتل بی رحم که بچه ها را به قتل می رساند ، ندارد.در چنین شرایطی خلافکاران این شهر ( که با وجود پلیس مانعی در برابر فعالیتهایشان می بینند ) درصدد دستگیری این شخص برمی آیند.مردم هم با تشکیل گروهی در تلاش برای دستگیری این قاتل روانی هستند.اما قاتل زیرک هیچ ردی از خود بجای نمی گذارد و در همه جای شهر هم براحتی سرک می کشد.در چنین شرایطی هیچیک از طرفین درگیر در خصوص یافتن قاتل ، حاضر به همکاری با یکدیگر نیستند و می خواهند امتیاز پیدا کردن قاتل را فقط به خودشان اختصاص دهند...
این فیلم براساس یک ماجرای واقعی و قاتلی به نام پیتر کورتن ساخته شده است.مطبوعات آلمانی به این قاتل لقب خون آشام دوسلدورف را داده بودند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
کوتاه شده از مقاله ی شهر وحشتزده در روزنامه جام جم

نه اون فیلم رو ندیدم ;)

ممنون حامد خیلی عالی بود توضیحاتت وای اخرش نفهمیدم چرا M ؟؟؟:blushing:

میگم به فیلمهای حال به زنتون The Devils Rejects رو هم اضافه کنید;)

کسی این فیلم رو دیده ؟؟
نظری دارین؟؟
the_devils_rejects_cover_gross.jpg

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
نه اون فیلم رو ندیدم ;)

ممنون حامد خیلی عالی بود توضیحاتت وای اخرش نفهمیدم چرا M ؟؟؟:blushing:

کسی این فیلم رو دیده ؟؟
نظری دارین؟؟
the_devils_rejects_cover_gross.jpg
دارمش ولي نديدم !!!
ار هوستل باحال تره ؟

دزدان دریایی یه رکورد دیگه رو جابجا کردن

رسیدن به فروش 300 میلیونی در عرض 16 روز

این رکورد قبلا دست جنگ ستارگان:انتقام سیت بود که در عرض 17 روز به این فروش رسیده بود

ضمنا فروش دزدان دریایی فعلا به مرز 445 میلیون دلار رسیده

321 میلیون فروش امریکای شمالی
124 میلیون فروش جهانی

piratesofthecaribbean2_poster.jpg

کسی این فیلم رو دیده ؟؟
نظری دارین؟؟

خوب امین جان این همون خانه هزار جسد 2 هست دیگه
اصلا به پای نسخه اولش نمیرسه

به قول مونا دزدان یه رکورد دیگه رو هم دزدیدن،البته یه چیزی که معلومه اینه که فروش غیر امریکاش خیلی بیشتر از 124 تاس،چون این عدد 124 چند روزیه که اصلا آپدیت نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or