Movie Center

نوشته شده توسط mona2004:
فکر کنم خوراک شماها فیلمای hustle و wold creek و high tension و خانه هزار جسد باشن !!!! اره که دیگه هیچی !!!
120.gif

هیچ کس همه این فیلمارو دیده ؟؟ هیچ حالی بهش دست نداده ؟؟
فیلم Hustle که بعضی جاهاش خیلی چندش ناک ! بود. مخصوصآ اون جا که چشم زنه رو کند.
grimace.gif

Saw هم چیز خاصی نداشت و من برای مامان و بابام هم که از این فیلمها نمیبینن گذاشتم !
big_smile.gif

و امین جان واست I-ROBOT رو پیدا کردم
برو IRAN-BUY.COM میفروشه

قربونه دستت که به فکرم هستی ولی من چند روزه پیش dvd ش رو پیدا کردم :love:

Hills Have Eyes : Unrated Version
من این فیلمو دیدم-نسخه آنریتد-واقعا قشنگ بود
و این رو هم مطمئنم که نسخه درجه بندی نشده Unrated بود ، چون اون صحنه تجاوز... رو داشت

دی وی دی این فیلم اومده؟؟ ;)
این که دیدی کیفیتش چه طور بود؟؟

راستی همون جور که محسنم گفت سایت در شرف افتتاح شدن هست
کسانی هم که تا حالا اعلام آمادگی کردن اینا هستن :
مونا - محسن - علی (eblisher ) - رضا ( بعدا معرفی میشه !) - پرهام - داود - میلاد (کلارک ) ...

Oh my god :cheesygri اقو داوود هم هستند .... خیلی خیلی خیلی عالی شد .و....

این گرین گابلین 2 که همون هری باشه چه شکلیه ؟؟ عکسی ازش هست ؟؟

میگم علی اقا چرا تو کمیکاش گرین گابلین 2 اینطوریه ولی تو فیلمش طور دیگه ؟! !
من عروسک گرین گابلین 2 رو دارم ( رو جعبش نوشته New goblin ) کنارش هم عروسک مادام وب هست که شایعه شده با کارنیج تو قسمت چهارم حضور داره ! ! عکس فیلم گرین گابلین 2 هم کنارش هست و....

arms-folded.jpg

سوپر من رو دیدم واقعا واقعا عالی عالی بود نکات ریزی تو فیلمش گفت دربارش که من اصلا نمی دونستم ! ! ازدواج لوئیس لین با ریچارد وایت خیلی عجیب بود ولی بچه سوپر من واقعا خوشم اومد ازش .... یه سری مشکلات هم در فیلمنامه داشت که با داستان اصلی بزرگ شدن سوپر من فرق داشت ........ متستفانه فیلم با یه مشت آدم که هیچی از فیلم و سوپر من ( خودم هم یکیشون ) نمی فهمیدند نگاه میکردم اونا حین فیلم داشند فقط مسخره میکردند :mad: ..... جلوههای ویژش عالی بود . دست برایان سینگر و گروه جلوههای ویژش واقعا درد نکنه ..... خوندم اگه فروش سوپرمن از 200 میلیون بیشتر نشه قسمت بعدی در کار نیست :mad: :mad: .
دیگه چیزی نمیگم تا بچه ها بیشتر فیلم رو ببینند انشالا بحث میکنیم ....

behindthescenes01.jpg

یه سری صحنه ها هم به علت بالا بودن دت زمان فیلم ازش ورداشتن ...

عکس هایی از Premiere فیلم 1 و 2

مهبد بابا آخر فیلم خشن نگاه کن .... من که گفتم The hills Have eys آخر خشن بود به خاطر اینه که با فیلم Saw مقایسه کردم و گفتم که خشن هست شما با فیلم beyond The limits مقایسش کردی .که من ندیدم گفتی که اصلا در حد Beyond ... نیست ! ! تفاوت فیلم دیدنا و مقایسه ها خیلی فرق میکنه

امین من دی وی دی the hills have eyes رو دارم خواستی در خدمتم ...

آریا آواتار جدید مبارک .... خیلی با کلاس شد ....

امین من دی وی دی the hills have eyes رو دارم خواستی در خدمتم ...

:blushing:
سلام.
ما خیلی چاکریم.:cheesygri
فقط بیا تبادل کنیم. این طوری نمیشه من یه چیزی از تو بگیرم بعدش تو هیچ ;)
تو چیزی مده نظرت نیست :cheesygri بهت پی ام میدم که چی دارم :blushing: ( عمرا یکیش رو نگاه نکرده باشی)

نوشته شده توسط mona2004:
اینم چند تا باکس شات خوشگل و جدید . بخصو دومیش که خوراک شماها هست .... :

واقعا چندش ناک! بود. این فیلم ها که خشن هستند اگر پشت خشونتشون چیزی داشته باشند قشنگ هستند اما اگر فیلمی مثه ولف کریک باشه میشه دیوانه بازی های کارگردان! البته نظر منه. خشونت برهنه باید هدفمند باشه.

نوشته شده توسط mohsen:
واقعا چندش ناک! بود. این فیلم ها که خشن هستند اگر پشت خشونتشون چیزی داشته باشند قشنگ هستند اما اگر فیلمی مثه ولف کریک باشه میشه دیوانه بازی های کارگردان! البته نظر منه. خشونت برهنه باید هدفمند باشه.

شما بگين اين ولف كريك كجاش خشن بود ؟ يارو با لطافت سيم كرده بود توي دست پسره و يه جاي ديگه هم بود كه سر انگوشتاي زنه پريد . همين 2 جا باحال بود بيشتر فيلمش رومانتيك بود . ! :eek: :love: :(

------------------------------

آقا كي STIGMATA رو ديده ؟ داستانش واقعي است ؟

نوشته شده توسط Darkfie1d:
منم با عماد موافقم، اسپایدرمن که بحث کردن نداره ;) آخه هرچی این اسپایدر من کارتونای قدیمیش قشنگ بود فیلمش اصلاً بنظر من خوب در نیومد... در عوض X-Men درست بخوبی کمیک ها و کارتونهاش دراومد... و این فیلم بازگشت سوپر من بنظر من توی آثار اقتباسی کاملاً یک شاهکار در اومد...
اسپایدر من هم تو کارتونای جدیدش هم تو کمیک بوک های جدیدش خیلی بهتر از قبل بوده اینو همه دنیا می گن تازه فیلمش از دیدگاه من خیلی قشنگ تر از سوپر من بود (حالا میاد روزگارم رو سیاه می کنه ) و شما نظر خودت رو داری البته اگه ارزش نداشت اینهمه گیر داستانش نبودیم بعد شما و عماد میاین می گین به چه درد می خوره
ولی بهنظر من درسته X-Men ها عالی بودن اما بهترین فیلم کمیک استریپی که تا حالا دیدم Batman Begins بود

آخرین ویرایش:
امروز داشتم لیست صد تایی بدترین فیلمهای تاریخ رو نگاه میکردم . یه اماری از فیلمها گرفتم که به نظرم خیلی جالب بود
1- 32 فیلم بین سالهای 2000 تا 2006 ساخته شدند یعنی فقط طی 5 سال و نیم

2- 32 فیلم بین سالهای 1900 تا 1999 ساخته شدند یعنی طی 10 سال

3- 21 فیلم " " 1980 تا 1989 " " " " 10 "

و فقط 15 فیلم از اغاز ساخت اولین فیلم تا سال 1979 ساخته شدند

با نگاه کردن به این امار متوجه میشیم که با پیشرفت فناوری در ساخت فیلمها بتدریج از محتویات فیلمها کاسته و تعداد فیلمهای بد زیادتری ساخته میشه

لیست صد تایی بدترین فیلمهای تاریخ

میبینم که اینجا اهل دل ( بخونین اهل کامیک ! ) خیلی داریم و همه هم حرفه ای هستن.یه سوال دارم. این Carnage هم مثل Venom با همون ماده هه درست شده ؟ آخه توی بازیش توی PS1 یادمه وقتی این ور و اون ور میرفت شبیه Venom یه رشته هایی ازش آویزون میشد !
----------------------
چند تا فیلم و کارتون هم دنبال DVD شون هستم.کسی نمیدونه اومده یا نه DVD هاشون:
Cars , Wild , V For Vendetta , Davinci Code , X-Men 3 , MI3 , Ice Age 2 , Silent Hill .
----------------------
آخرین سوال ! فیلم Stigmata ارزش دیدن داره یا نه ؟ چون یکی دو ساله که DVD ش رو دارم ولی حال و حوصله دیدنش رو ندارم !
----------------------
خوندم اگه فروش سوپرمن از 200 میلیون بیشتر نشه قسمت بعدی در کار نیست :mad: :mad: .
خب الآن که 165 میلیون تا فروخته دیگه 35 میلیون که چیزی نیست.;)
----------------------
آریا آواتار جدید مبارک .... خیلی با کلاس شد ....
خیلی ممنون میلاد جان قابلی نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or