راستی همون جور که محسنم گفت سایت در شرف افتتاح شدن هست
کسانی هم که تا حالا اعلام آمادگی کردن اینا هستن :
مونا - محسن - علی (eblisher ) - رضا ( بعدا معرفی میشه !) - پرهام - داود - میلاد (کلارک ) ...
Oh my god :cheesygri اقو داوود هم هستند .... خیلی خیلی خیلی عالی شد .و....
این گرین گابلین 2 که همون هری باشه چه شکلیه ؟؟ عکسی ازش هست ؟؟

میگم علی اقا چرا تو کمیکاش گرین گابلین 2 اینطوریه ولی تو فیلمش طور دیگه ؟! !
من عروسک گرین گابلین 2 رو دارم ( رو جعبش نوشته New goblin ) کنارش هم عروسک مادام وب هست که شایعه شده با کارنیج تو قسمت چهارم حضور داره ! ! عکس فیلم گرین گابلین 2 هم کنارش هست و....
سوپر من رو دیدم واقعا واقعا عالی عالی بود نکات ریزی تو فیلمش گفت دربارش که من اصلا نمی دونستم ! ! ازدواج لوئیس لین با ریچارد وایت خیلی عجیب بود ولی بچه سوپر من واقعا خوشم اومد ازش .... یه سری مشکلات هم در فیلمنامه داشت که با داستان اصلی بزرگ شدن سوپر من فرق داشت ........ متستفانه فیلم با یه مشت آدم که هیچی از فیلم و سوپر من ( خودم هم یکیشون ) نمی فهمیدند نگاه میکردم اونا حین فیلم داشند فقط مسخره میکردند

..... جلوههای ویژش عالی بود . دست برایان سینگر و گروه جلوههای ویژش واقعا درد نکنه ..... خوندم اگه فروش سوپرمن از 200 میلیون بیشتر نشه قسمت بعدی در کار نیست

.
دیگه چیزی نمیگم تا بچه ها بیشتر فیلم رو ببینند انشالا بحث میکنیم ....
یه سری صحنه ها هم به علت بالا بودن دت زمان فیلم ازش ورداشتن ...
عکس هایی از Premiere فیلم
1 و
2
مهبد بابا آخر فیلم خشن نگاه کن .... من که گفتم The hills Have eys آخر خشن بود به خاطر اینه که با فیلم Saw مقایسه کردم و گفتم که خشن هست شما با فیلم beyond The limits مقایسش کردی .که من ندیدم گفتی که اصلا در حد Beyond ... نیست ! ! تفاوت فیلم دیدنا و مقایسه ها خیلی فرق میکنه
امین من دی وی دی the hills have eyes رو دارم خواستی در خدمتم ...
آریا آواتار جدید مبارک .... خیلی با کلاس شد ....