والا فکر کنم این باید از سازنده ها پرسیده بشه !میگم علی اقا چرا تو کمیکاش گرین گابلین 2 اینطوریه ولی تو فیلمش طور دیگه ؟! !

شاید برای اینکه اون کاملا ضد spidey نیست و حالا به نوعی کمک هم میکنه بهش و کشته میشه خواستن طراحی این شخصیت کمتر منفی و نزدیک به کمیک باشه و ظاهر بهتری ازش به نمایش بگذارن.
مطمئن باش همچین کاری لا اقل به همچین دلیلی اتفاق نمیفته چون حتما ۲۰۰ ملیون رو خواهد فروخت.خوندم اگه فروش سوپرمن از 200 میلیون بیشتر نشه قسمت بعدی در کار نیست
دوست من این نتیجه گیری چندان هم درست نیست ... شما تعداد فیلم هایی هم که در طی این بازه ها ساخته شده رو باید در نظر بگیری ... بالاخره با همین پیشرفت تکنولوژی و افزایش علاقه مندان سینما و فراگیر شدن این صنعت تعداد فیلم های تولید شده هم افزایش پیدا میکنه و خوب نتیجتا تعداد فیلم های ضعیف هم افزایش پیدا میکنه.امروز داشتم لیست صد تایی بدترین فیلمهای تاریخ رو نگاه میکردم . یه اماری از فیلمها گرفتم که به نظرم خیلی جالب بود
1- 32 فیلم بین سالهای 2000 تا 2006 ساخته شدند یعنی فقط طی 5 سال و نیم
2- 32 فیلم بین سالهای 1900 تا 1999 ساخته شدند یعنی طی 10 سال
3- 21 فیلم " " 1980 تا 1989 " " " " 10 "
و فقط 15 فیلم از اغاز ساخت اولین فیلم تا سال 1979 ساخته شدند
با نگاه کردن به این امار متوجه میشیم که با پیشرفت فناوری در ساخت فیلمها بتدریج از محتویات فیلمها کاسته و تعداد فیلمهای بد زیادتری ساخته میشه
مثل این میمونه در بین ۱۰ فیلم ۱ فیلم بد باشه و در بین ۱۰۰ فیلم ۱۰ فیلم ! با گرفتن نسبت میبینیم که در واقع با هم برابرند ... برای قضاوت کردن در مورد این موضوع باید همینکار و انجام داد که خوب نیازمند اطلاعات دقیقتر و بیشتری هست.
آریا جان حرفت تقریبا درسته ... Cletus Kasady که یک زندانی محکوم بوده هم سلولی Eddie Brock میشه ... وقتی ماده برای خارج کردن eddie میاد قسمتی از خودش باقی میذاره که البته بچه ی اون تلقی میشه ( به کجا رسیدیم ! ) که بعدا با kasady ترکیب میشه و Carnage رو به وجود میاره...میبینم که اینجا اهل دل ( بخونین اهل کامیک ! ) خیلی داریم و همه هم حرفه ای هستن.یه سوال دارم. این Carnage هم مثل Venom با همون ماده هه درست شده ؟ آخه توی بازیش توی PS1 یادمه وقتی این ور و اون ور میرفت شبیه Venom یه رشته هایی ازش آویزون میشد
اگه فیلم رو با توجه به جزئیات و عمق موضوع نگاه میکنی حتما ببین و اگر نه اصلا پیشنهاد نمیکنم.آخرین سوال ! فیلم Stigmata ارزش دیدن داره یا نه ؟ چون یکی دو ساله که DVD ش رو دارم ولی حال و حوصله دیدنش رو ندارم !