Movie Center

میگم علی اقا چرا تو کمیکاش گرین گابلین 2 اینطوریه ولی تو فیلمش طور دیگه ؟! !
والا فکر کنم این باید از سازنده ها پرسیده بشه !;)
شاید برای اینکه اون کاملا ضد spidey نیست و حالا به نوعی کمک هم میکنه بهش و کشته میشه خواستن طراحی این شخصیت کمتر منفی و نزدیک به کمیک باشه و ظاهر بهتری ازش به نمایش بگذارن.
خوندم اگه فروش سوپرمن از 200 میلیون بیشتر نشه قسمت بعدی در کار نیست
مطمئن باش همچین کاری لا اقل به همچین دلیلی اتفاق نمیفته چون حتما ۲۰۰ ملیون رو خواهد فروخت.

امروز داشتم لیست صد تایی بدترین فیلمهای تاریخ رو نگاه میکردم . یه اماری از فیلمها گرفتم که به نظرم خیلی جالب بود
1- 32 فیلم بین سالهای 2000 تا 2006 ساخته شدند یعنی فقط طی 5 سال و نیم

2- 32 فیلم بین سالهای 1900 تا 1999 ساخته شدند یعنی طی 10 سال

3- 21 فیلم " " 1980 تا 1989 " " " " 10 "

و فقط 15 فیلم از اغاز ساخت اولین فیلم تا سال 1979 ساخته شدند

با نگاه کردن به این امار متوجه میشیم که با پیشرفت فناوری در ساخت فیلمها بتدریج از محتویات فیلمها کاسته و تعداد فیلمهای بد زیادتری ساخته میشه
دوست من این نتیجه گیری چندان هم درست نیست ... شما تعداد فیلم هایی هم که در طی این بازه ها ساخته شده رو باید در نظر بگیری ... بالاخره با همین پیشرفت تکنولوژی و افزایش علاقه مندان سینما و فراگیر شدن این صنعت تعداد فیلم های تولید شده هم افزایش پیدا میکنه و خوب نتیجتا تعداد فیلم های ضعیف هم افزایش پیدا میکنه.
مثل این میمونه در بین ۱۰ فیلم ۱ فیلم بد باشه و در بین ۱۰۰ فیلم ۱۰ فیلم ! با گرفتن نسبت میبینیم که در واقع با هم برابرند ... برای قضاوت کردن در مورد این موضوع باید همینکار و انجام داد که خوب نیازمند اطلاعات دقیقتر و بیشتری هست.
میبینم که اینجا اهل دل ( بخونین اهل کامیک ! ) خیلی داریم و همه هم حرفه ای هستن.یه سوال دارم. این Carnage هم مثل Venom با همون ماده هه درست شده ؟ آخه توی بازیش توی PS1 یادمه وقتی این ور و اون ور میرفت شبیه Venom یه رشته هایی ازش آویزون میشد
آریا جان حرفت تقریبا درسته ... Cletus Kasady که یک زندانی محکوم بوده هم سلولی Eddie Brock میشه ... وقتی ماده برای خارج کردن eddie میاد قسمتی از خودش باقی میذاره که البته بچه ی اون تلقی میشه ( به کجا رسیدیم ! ) که بعدا با kasady ترکیب میشه و Carnage رو به وجود میاره...
آخرین سوال ! فیلم Stigmata ارزش دیدن داره یا نه ؟ چون یکی دو ساله که DVD ش رو دارم ولی حال و حوصله دیدنش رو ندارم !
اگه فیلم رو با توجه به جزئیات و عمق موضوع نگاه میکنی حتما ببین و اگر نه اصلا پیشنهاد نمیکنم.

نمیدونم کسی این بازیگرهای Harry Potter 5 رو نوشته بوده یا نه :
کینگزلی شکلبولت : جرج هریس
98m.jpg

دلورس آمبریج : ایملدا استانتون
12m.jpg

صدای گراوب (P ندارم ! ) : تونی مادسلی
10m.jpg

و معروف ترین بازیگر جدید این فیلم :
بلاتریکس لسترنج : هلنا بونهام کارتر
12m.jpg

سلام دوستان !
من واقعا" خوشحال شدم وقتی دیدم ارباب حلقه 3 (The Return of the King )چهارمین فیلم برتر تاریخ شده و شماره های 1 و 2 هم رتبه های بالایی آوردن ...

چند تا سوال و خواهش داشتم .ممنونم اگه جوابمو بدین ...
1_ زانری (Genre )به نام ترسناک وجود داره ؟؟؟
2_کسی می تونه یه لیستی از فیلم های ترسناک ( واقعا" ترسناک )رو به من معرفی کنه . خواهشا" معتبر باشه !!!
3_ آخرین ساخته ی فرانسیس فورد کاپولا چی بود ؟
4_ کارگردان کازابلانکا کی بود ؟

سلام دوستان
کسی از پرهام خبری ندارد ؟ انگار به قول خودش این چند رور حس و حال نت نبوده و برای همین فعلا در دسترس نیست.
می خواستم بگویم شماره ی جدید دنیای تصویر ایندفعه یک ویژه نامه است برای معرفی و شناخت ابعاد دیگر 75 بازیگر برتر دوران ... ظاهرا بیشتر کارهایش هم امیر قادری انجام داده و از قضا هم مجله خوب از آب درآمده است.

1_ زانری (Genre )به نام ترسناک وجود داره ؟؟؟
بله .. ژانر Horror البته چند ژانر مرتبط هم وجود داره ..
2_کسی می تونه یه لیستی از فیلم های ترسناک ( واقعا" ترسناک )رو به من معرفی کنه . خواهشا" معتبر باشه !!!
این رو به نظر من باید با اخلاقیات و روحیات خودتون بهش برسید ... چون هر کس نقطه ضعف خاصی داره که اگر فیلم دست روی اون گذاشته باشه اونوقت میتونه شمارو بترسونه ... البته یه ترس واقعی که به یاد موندنی باشه !
3_ آخرین ساخته ی فرانسیس فورد کاپولا چی بود ؟
آخرین ساخته ای که ازش به اکران در اومده Marie Antoinette هست.
4_ کارگردان کازابلانکا کی بود ؟
Michael Curtiz ;)
ممنون دوست من
میگم تو این لیست فیلم M برام جالب بود منظورم اسمش هست میشه دربارش یکی توضیح بده؟
چرا اسمش M هست
خواهش میکنم ... این فیلم در مورد یک قاتل زنجیره ای هستش که بچه هارو در یکی از شهر های آلمانی به قتل میرسونه و ..
اما در مورد اسم فیلم فکر میکنم از Murderer گرفته شده - من خودم این فیلم رو روی این نوار کوچیکا داشتیم و دیده بودم اما اصلا یادم نمیاد .. الان هم که انبوهی از این نوار ها دارم اما خوب بدون استفاده چون دیگه player سالم نیست.

بچه ها
she is the man
رو دیدم خیلی با حال بود اسم بازیگر زنش چی بود؟

shestheman_poster.jpg

دیروز دیدم دی وی دیش اصلیش اومده دوستان حتما بگیرند داستانش خیلی جالبه ... اسمش هم که خواستی Amanda Bynes آماندا بینز تو سریال What i like about u هم بازی میکنه که MBC 4 هم پخشش میکنه . که تو این فیلم واقعا عالی بازی کرده ...

ultraviolet19.jpg

یکی مسخره ترین فیلمهایی که من دیدم و پیشنهاد میکنم بچه ها نبینن Ultraviolet فرا بنفش اونقدر مزخرف بود که 20 دقیقه بیشتر ازش ندیدم حیف وقتی که برای دانلودش گذاشتم .... هر کی هم دیده بودش گفت همون بهتر که ندیدیش

چند تا فیلم و کارتون هم دنبال DVD شون هستم.کسی نمیدونه اومده یا نه DVD هاشون:
Cars , Wild , V For Vendetta , Davinci Code , X-Men 3 , MI3 , Ice Age 2 , Silent Hill .

آخرین سوال ! فیلم Stigmata ارزش دیدن داره یا نه ؟ چون یکی دو ساله که DVD ش رو دارم ولی حال و حوصله دیدنش رو ندارم !

من تو لیستت فقط DVD V 4 Vendetta و کیفیت عالی Cars رو دارم اگه هم صبر بدی بقیشون دی وی دیش که بیاد حتما برای خودم که دانلود کردم برای شما هم میفرستم .
من از استیگماتا خوشم نیومد البته اون موقع هم که دیدمش فکر کنم 4 یا 5 سال پیش زیاد از فیلم چیزی نمی فهمیدم ..... ( الان هم همینطوره :p )
ولبی عمرا هم واقعی باشه ! ! ! که بچه ها میگن .

دوستان این فیلم Scanner Darkly رو کسی دیده ؟ !​

keanu_reeves4.jpg
scanner4.jpg

تازه اکران شده یادمه اون موقع که داشتن می ساختنش تو وبلاگم راجب ساختش و داستانش و چطور و با چه برنامه ای رنگ امیزیش کردن نوشتم پیداش کنم حتما میزارم ولی خیلی خیلی بد فروخت ! ! ! !
عکس های بیشتر

اقا یه سوال علمی فرهنگی هنری تاریخی مترجمی :cheesygri این Dead Man's Chest یعنی چی من فکر کنم میشه میشه صندوقچه مرد مرده ! ! ولی تو 3 یا 4 تا سایت فارسی و روزنامه از جمله روزنامه شرق دیدم نوشته سینه مرد مرده ! ! !​

آخرین ویرایش:
اقا یه سوال علمی فرهنگی هنری تاریخی مترجمی این Dead Man's Chest یعنی چی من فکر کنم میشه میشه صندوقچه مرد مرده ! ! ولی تو 3 یا 4 تا سایت فارسی و روزنامه از جمله روزنامه شرق دیدم نوشته سینه مرد مرده ! ! !
Chest دو معنی داره : ۱- سینه ۲- صندوقچه
حالا باید فیلم رو دید تا متوجه شد منظور کدوم بوده اما خوب شایدم خواستن ایهام داشته باشه و تو فیلم هم به همین صورت باشه !
من از استیگماتا خوشم نیومد البته اون موقع هم که دیدمش فکر کنم 4 یا 5 سال پیش زیاد از فیلم چیزی نمی فهمیدم ..... ( الان هم همینطوره )
ولبی عمرا هم واقعی باشه ! ! ! که بچه ها میگن .
خوب این فیلم هم منتقد های زیادی بهش توپیدن / یکی از اصلی ترین ایراد هایی که بهش گرفتن
همون حالت stigmata هست ! این یه حالتی که طبق عقاید مسیحی ها تنها انسان هایی که به درجه ی بالایی از کمال و دین و حکمت خداوند رسیده باشن دچارش میشن اما در این فیلم میبینیم که یک دختر آرایشگر که معتقد هم نیست دچار این حالت میشه.
اما در مورد واقعیت این فیلم وقایعی مشابه در سال ۱۹۵۴ به واتیکان گزارش شده اما شباهت چندانی به موضوع فیلم نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or