Movie Center

نوشته شده توسط EBLISER:
دوست عزیز شما دیدی من گفته باشم اینا در مورد فیلمه ؟
لطفا اول با دقت پست رو بخونید !
اینجا هم اشاره کردم :

من هم کمیک رو کاملا خودم خوندم و اگر خیلی علاقه داشتید میتونم شماره های کمیک رو به شما بدم تا پیدا کنید و بخونید.
در مورد جدا شدن ماده برای بار اول هم باید بگم که این ماده توسط sonic blaster که متعلق به mr.fantastic بود از spidey جدا شد.
از طرف دیگه Eddie Brock خودش خبرنگار بوده و به خاطر خودی نشون دادن خصوصا رضایت پدرش
دنبال فرصت بوده که براش پیش میاد و به فکر خودش با فردی که به Sin-Eater مشهور بوده مصاحبه میکنه و اعتراف میگیره و در روزنامه زیره چاپ میره اما در واقع اون فردی که تلقی میشده نبوده و sin eater اصلی در اون زمان توسط spidey دستگیر شده بوده.
برای همین هم پدر و هم همسرش اونو طرد میکنن و روزنامه هم اخراجش میکنه و از اینجاست که spidey رو مسئول همه ی این وقایعی که براش پیش اومده میدونه و تصمیم به خودکشی میگیره اما قبل از اینکار به کلیسا میره برای دعا ( آره همون کلیسا ) که ماده ...
خوب اینارو فقط برای روشن کردن بیشتر گفتم .. دیگم فکر میکنم کافی باشه چون از بحث تاپیک منحرف میشیم اما این ها همونطور که گفتم مربوط به کمیک هست و دلیل نمیشه فیلم هم به همین شکل باشه که قاعدتا هم نخواهد بود.

موفق باشید.
راستیش اون داستانی که من گفتم مربوط به سری جدید مارول یعنی Ultimate می شه و با سری کلاسیک فرق های زیادی داره

نوشته شده توسط Behzadr:
می گم این بار نوبت تو شد مونا.....اینو من داشتم آماده می کردم بذارم... :cheesygri
ولی تو پیش دستی کردی;)

:-" :-" :-" :-" :-"
109.gif

دوستان سوالاتی در رابطه با سایت کرده بودند که لازم دانستم توضیح کوتاهی بدم. سایت در حال گذراندن مراحل پایانی هست و اگر مشکل خاصی پیش نیاید در روز 24 جولای;) برابر با دوشنبه دوم مرداد شاهد تولد Cinenuts.com خواهیم بود.
از تمام دوستانی که در این مدت پیشنهاد کمک کردند و پیگیر مسایل بودند تشکر می کنم.
همین جا هم از مونا می خوام که لیست کسانی را که همکاریشون با سایت قطعی هست را اعلام کند.

آقا بابا آخه اسپایدرمنم بحث داره!؟واقعا آیا؟
من تنها چیزی که میدونم تو تریلرش دیدم که نوشت که یه نفر چه مدت میتونه با تاریکی مبارزه کنه قبل از اینکه خودشو هم بگیره یا همچین چیزی!بقیشم ایشالا تو فیلم میبینیم!کلا من به داستانهای اقتباسی خیلی خوشبین نیستم.
مونا:
خوب این سلیقه ایه!یکی مثل تو فیلم رو میبینه که لذت سمعی بصری ببره!یکی مثل من کلا دلیل خاصی واسه فیلم دیدن نداره!یکی مثل سامان کلا فیلمی که پیام اجتماعی نداشته باشه نمیبینه،بعد یهو میره Stay alive میبینه!یکی مثل پرهام فیلم میبینه همه چیشو حفظ میکنه!یکی مثل آقا مجرد فیلم میبینه که سلطانه:)ولی خوب همونطوری که گفتم سلیقه ایه.
البته من خودم هم خیلی باید تو مود اینجور فیلما باشم،مثل هر5 تا فیلم میتونم یه فیلم اینطوری خفن ببینم!کلا بعضیا ارزش سینمای صرف فیلمو میخوان،بعضیا ارزش معناییشو،منم ارزش وقت گذرونیشو!مسلما دلیل های هر دو سرفم توجیه کننده بوده که من از وسط به هر دو طرف!کشیده شدم!

منم با عماد موافقم، اسپایدرمن که بحث کردن نداره ;) آخه هرچی این اسپایدر من کارتونای قدیمیش قشنگ بود فیلمش اصلاً بنظر من خوب در نیومد... در عوض X-Men درست بخوبی کمیک ها و کارتونهاش دراومد... و این فیلم بازگشت سوپر من بنظر من توی آثار اقتباسی کاملاً یک شاهکار در اومد...

البته من خودم هم خیلی باید تو مود اینجور فیلما باشم،مثل هر5 تا فیلم میتونم یه فیلم اینطوری خفن ببینم!کلا بعضیا ارزش سینمای صرف فیلمو میخوان،بعضیا ارزش معناییشو،منم ارزش وقت گذرونیشو!مسلما دلیل های هر دو سرفم توجیه کننده بوده که من از وسط به هر دو طرف!کشیده شدم!
خوب منم همین طورم دیگه گفتم که
ولی دیگه اینقدر فیلمای معناگرا نمی بینم
خیلی هنر کردم ممنتو و جاده مالهالند رو دیدم . ..... البته stay رو هم دیدم !

-----------------------------
راستی همون جور که محسنم گفت سایت در شرف افتتاح شدن هست
کسانی هم که تا حالا اعلام آمادگی کردن اینا هستن :
مونا - محسن - علی (eblisher ) - رضا ( بعدا معرفی میشه !) - پرهام - داود - میلاد (کلارک ) ...

تمام دوستانی که مایل به همکاری در هر زمینه ای هستن یا همین جحا اعلام کنن یا به من پی . ام بدن ......... با تشکر !

آخرین ویرایش:
Hills Have Eyes : Unrated Version
من این فیلمو دیدم-نسخه آنریتد-واقعا قشنگ بود
و این رو هم مطمئنم که نسخه درجه بندی نشده Unrated بود ، چون اون صحنه تجاوز... رو داشت
اما یه چیزی این وسط برام نا مفهمومه
یا من بیش از حد خشونت دوست دارم
یا شماها خیلی کم توی فیلم ها خشونت دیدید
من چندین پست دیدم که نوشته بودید : "درجه خشونت فیلم بسیار بالاست" "فیلم خیلی خشنه" "چند تا از دوستام داشتن بالا میاوردن" "تا نصفه هاش دیدم حالم بهم خورد" و...
شما فیلم Beyond The Limits رو مثل این که ندیدید.
آنسوی حدود که من با اسم "بالاتر از خشونت" گرفتم
درصد خشونت این فیلم 999999999999999% هست!!!
فیلم با خشونت شروع میشه و با همون تموم میشه
در جایی از فیلم پای یک نفر ضخمی میشه(خیلی عمیق و خفن!) تمام رگ های پا که داره ازشون خون میپاشه کاملا واضحه
یا جایی از فیلم کودکی حدودا" 10 ساله داشت دعا میکرد یه نفر با یه گرز خوابوند تو صورته بچهه اول نشون میده چجوری با اون شدت کله بچهه کنده شد ، بعدش نشون میده چجوری خون فواره میزنه و بعد از اون کله ی پسر رو نشون میده که یک طرفش با ضربه گرز له شده بود !!
یک جای فیلم یارو یه زن رو خوابونده روی یک تخته،یک تبر بر میداره(از این تبر های قدیمی که لبه داره) میکوبه وسط یه خورده پایین تراز گلوش،تبر رو میکشه پایین تا نزدیکای شکم بعدش میکشه بیرون ، روده ی زنه در میاد!!!
هر چقدر بگم کم گفتم
در ضمن بگم هرکس این فیلم رو داره بد جور دنبالش میگردم.

و امین جان واست I-ROBOT رو پیدا کردم
برو IRAN-BUY.COM میفروشه

مهبد جان نمی شد دیگه اینقدر با جزییات این فیلمو توضیح ندی .... ؟؟!!!!
راستی همین الان نیگاه کردم
این فیلم مال سال 2004 هست ...... آلمانی هم هست ...... جالبه تو بعضی قسمتای آلمان که بکلی بن شده در بعضی جاها هم بریا زیر 18 سال ممنوعه تازه کات شدش ......در اطریش هم همینطور !
-------------------------------------------------------
فکر کنم خوراک شماها فیلمای hustle و wold creek و high tension و خانه هزار جسد باشن !!!! اره که دیگه هیچی !!!
120.gif

هیچ کس همه این فیلمارو دیده ؟؟ هیچ حالی بهش دست نداده ؟؟

آخرین ویرایش:
ا مونا خانوم
خودتون میگید خانه هزار جسد، بعدش میگید High Tension ؟
هی تنشن اوایلش دوتا کله کندن و دو سه تا فوران خون از شاهرگ داشت!!!! ولی بعدش همه ی فیلم مرتبط بود به دوشخصیتی بودن دختره
این hustle و اون یکی رو ندیدم
خشونتش به اینها میرسه؟
شما داریدش؟
من خریدارم
بدجوری دنبال این مدل فیلمام

نوشته شده توسط mona2004:
مهبد جان نمی شد دیگه اینقدر با جزییات این فیلمو توضیح ندی .... ؟؟!!!!
راستی همین الان نیگاه کردم
این فیلم مال سال 2004 هست ...... آلمانی هم هست ...... جالبه تو بعضی قسمتای آلمان که بکلی بن شده در بعضی جاها هم بریا زیر 18 سال ممنوعه تازه کات شدش ......در اطریش هم همینطور !
-------------------------------------------------------
فکر کنم خوراک شماها فیلمای hustle و wold creek و high tension و خانه هزار جسد باشن !!!! اره که دیگه هیچی !!!
120.gif

هیچ کس همه این فیلمارو دیده ؟؟ هیچ حالی بهش دست نداده ؟؟

من wold creek رو ديدم خوابم برد . چرا اينقدر خشونتش كم بود ؟ نه يه شكنجه اي نه يه كله كندن نه يه ..... هيچي كه هيچي !

ین hustle و اون یکی رو ندیدم
خشونتش به اینها میرسه؟
شما داریدش؟
من خریدارم
بدجوری دنبال این مدل فیلمام
سلام
این جا چقدر همه خشنن!:eek:
این فیلم hustle رو من ندیدم ولی فک کنم راست کار شماس. دوستی دارم که اونم دقیقا مث شما تو این فازهاست و به قول خودش فیلمای دوز بالا میبینه;) همیشه هم میره تو سایت rotten.com و کلی سر بریده و مغز ترکیده میبینه این فیلم رو میگفت ناجوره...
------------------------------------------
راستی قرار بود راجع به ابی/قرمز/سفید بحث کنید چی شد من تا فردا این سه تا میرسه دستم

خودتون میگید خانه هزار جسد، بعدش میگید High Tension ؟
منظورتو نفهمیدم مهبد جان ...... !

راستش من هیچ کدوم از این فیمایی رو که گفتم ندیدم بجز اره 1 !! ابلته خانه مومی رو هم دیدم که خوب بخاطر وجود پاریس هیلتون و الیشا کوتبرت توش بود ! و بخطار خشانت فیلمش ندیدمش ........
ولی خوب نقداشونو خوندم ....... من نمیدونم چطور شماها میگید خشن نیست که همه نقدهایی که بریا فیلمهایی که نام بردم اومده اینهارو خشن ترین فیلمای تاریخ نام برده !!!

شهرام رو می دونستم عشق این فیلمهاست ........از آواتارشم معلومه ......ولی نیم دونستم بقیه بچه های این تاپیکم عشق این فیلمان !!
اینجور فیلمها خیلی تو امریکا هم طرفدار دارن بخصوص نزدیکای هالووین که میشه دیگه هر چی این جور فیلماست اکران میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• jdepp

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or