راستیش اون داستانی که من گفتم مربوط به سری جدید مارول یعنی Ultimate می شه و با سری کلاسیک فرق های زیادی دارهنوشته شده توسط EBLISER:دوست عزیز شما دیدی من گفته باشم اینا در مورد فیلمه ؟
لطفا اول با دقت پست رو بخونید !
اینجا هم اشاره کردم :
من هم کمیک رو کاملا خودم خوندم و اگر خیلی علاقه داشتید میتونم شماره های کمیک رو به شما بدم تا پیدا کنید و بخونید.
در مورد جدا شدن ماده برای بار اول هم باید بگم که این ماده توسط sonic blaster که متعلق به mr.fantastic بود از spidey جدا شد.
از طرف دیگه Eddie Brock خودش خبرنگار بوده و به خاطر خودی نشون دادن خصوصا رضایت پدرش
دنبال فرصت بوده که براش پیش میاد و به فکر خودش با فردی که به Sin-Eater مشهور بوده مصاحبه میکنه و اعتراف میگیره و در روزنامه زیره چاپ میره اما در واقع اون فردی که تلقی میشده نبوده و sin eater اصلی در اون زمان توسط spidey دستگیر شده بوده.
برای همین هم پدر و هم همسرش اونو طرد میکنن و روزنامه هم اخراجش میکنه و از اینجاست که spidey رو مسئول همه ی این وقایعی که براش پیش اومده میدونه و تصمیم به خودکشی میگیره اما قبل از اینکار به کلیسا میره برای دعا ( آره همون کلیسا ) که ماده ...
خوب اینارو فقط برای روشن کردن بیشتر گفتم .. دیگم فکر میکنم کافی باشه چون از بحث تاپیک منحرف میشیم اما این ها همونطور که گفتم مربوط به کمیک هست و دلیل نمیشه فیلم هم به همین شکل باشه که قاعدتا هم نخواهد بود.
موفق باشید.