من همون چند سال پیش که فیلم Transporter1 رو دیدم به خودم گفتم این یارو چه شبیه هیتمنه! اینو باید میذاشتن جاش
به نکته ی خوبی اشاره کردی ! :tick:
از نظر من هم jason statham گزینه ی بهتری برای این نقش بود.
------------------------------
راستی در مورد spidey هم یه شفاف سازی بکنم ...
ببینید طبق کمیک ( البته comic fan ها باید بدونن ) یه جنگی پیش میاد در یک سیاره ی دیگه که تعداد زیادی از قهرمان های marvel در اون شرکت میکنن برای شکست و نابودی Beyonder
در این بین هالک ( که همه میشناسین ) یه وسیله ای برای ساخت لباس های قهرمان ها پیدا میکنه تو پایگاهی که در اون سیاره درش قرار گرفته بودن.
spidey هم به خاطر از بین رفتن و خراب شدن لباسش در نبرد به دنبال این وسیله میره اما وقتی به اون تالاری که هالک بهش اشاره کرده بود میرسه وسیله ی درست رو انتخاب نمیکنه و همین باعث به وجود اومدن یک مایه ی توپ مانند میشه که کم کم شروع به گرفتن کل بدن spidey میکنه! اما خوب spidey هم قدرتمند میشه و این لباس هم قابلیت های خاصی داشته مثلا به راحتی میتونسته به یه لباس معمولی تبدیل بشه !
اما رفتار های عجیب ماده و شک spidey باعث میشه تا پیشه Reed Richards بره که اون متوجه میشه این ماده یه زندگی انگل مانند داره و برای حیات احتیاج به عوامل دیگه و میزبان داره.
اینجاست که این ماده رو ( بماند به چه شکل ) از بدن خودش جدا میکنه و ماده در یک مکان که توسط گروه fantastic four ( بله ! درست شنیدید ) حفاظت میشه مورد نگهداری قرار داده میشه.
و اما این ماده موفق به فرار میشه و بدن چند نفر رو امتحان میکنه اما میبینه که شرایط میزبانی spidey برای اوون خیلی بهتره ( با توجه به قدرتی که داره ) برای همین به آپارتمان پیتر میره و شکل همون لباس همیشگی آبی-قرمز رو به خودش میگیره و روز از نو , روزی از نو اما خوب بعد یه جریاناتی به کلیسا میره و با به صدا در آوردن ناقوس اون ماده رو از خودش جدا میکنه.
ماده ی دوست داشتنی ما هم دلش میشکنه و به سراغ میزبان بعدی Eddir Brock میره که همون Venom هستش.
------------------------------
در ضمن آخرین فروش جهانی pirates که داره خوب پیش میره : $324,277,457
راستی گفتم شاید بد نباشه فروش جهانی ۵ تا فیلم معروف رو بدونید :
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring : $860,700,000
The Lord of the Rings: The Two Towers : $921,600,000
The Lord of the Rings: The Return of the King : $1,129,219,252
Spider-Man : $806,700,000
Spider-Man 2 : $783,577,893