Movie Center

دوستان عشق فاینال فانتزی من ........ میشه خواهش کنم برای این بحث فاینال فانتزی یه تاپیک جداگونه بزنید و ادامه بحث رو اونجا بکنید
چون الوا خیل از دوستانی که عشق فاینال هستن و حتما انیمشینش رو هم دیدن به این تاپیک سر نمیزنن و نمی تونن تو بحث شرکت کنن
بعدشم چون فاینال یک بازی هست و میشه بخطارش یه تاپیک زد خوب دیگه مدیران فکر نکنم ایرادی بگیرن
بعدشم این تاپیک خیلی منحرف شده و برای کسانی مثل من که اصلا هیچی از فاینال حالیشون نیست اصلا فایده نداره و فقط باعث افزایش صفحات میشه !!

---------------------------
راستی بهزاد پوسترهای انت بولی رو من گذاشته بودما !! تو همون پیش نمای فیلمهای ماه ژولای !
ولی خداییش اون پوستر کالکشن ایکس 3 خیلی تیمیز بود با اینکه اصلا از فیلمش خوشم نمیاد ولی از این وال هاش خیلی خوشم اومد !!

نوشته شده توسط rojin:
من از فیلم red eye پوستر میخوام.ممنون میشم...
poster_lg02.jpg

من همون چند سال پیش که فیلم Transporter1 رو دیدم به خودم گفتم این یارو چه شبیه هیتمنه! اینو باید میذاشتن جاش
به نکته ی خوبی اشاره کردی ! :tick:
از نظر من هم jason statham گزینه ی بهتری برای این نقش بود.
------------------------------
راستی در مورد spidey هم یه شفاف سازی بکنم ...
ببینید طبق کمیک ( البته comic fan ها باید بدونن ) یه جنگی پیش میاد در یک سیاره ی دیگه که تعداد زیادی از قهرمان های marvel در اون شرکت میکنن برای شکست و نابودی Beyonder
در این بین هالک ( که همه میشناسین ) یه وسیله ای برای ساخت لباس های قهرمان ها پیدا میکنه تو پایگاهی که در اون سیاره درش قرار گرفته بودن.
spidey هم به خاطر از بین رفتن و خراب شدن لباسش در نبرد به دنبال این وسیله میره اما وقتی به اون تالاری که هالک بهش اشاره کرده بود میرسه وسیله ی درست رو انتخاب نمیکنه و همین باعث به وجود اومدن یک مایه ی توپ مانند میشه که کم کم شروع به گرفتن کل بدن spidey میکنه! اما خوب spidey هم قدرتمند میشه و این لباس هم قابلیت های خاصی داشته مثلا به راحتی میتونسته به یه لباس معمولی تبدیل بشه !
اما رفتار های عجیب ماده و شک spidey باعث میشه تا پیشه Reed Richards بره که اون متوجه میشه این ماده یه زندگی انگل مانند داره و برای حیات احتیاج به عوامل دیگه و میزبان داره.
اینجاست که این ماده رو ( بماند به چه شکل ) از بدن خودش جدا میکنه و ماده در یک مکان که توسط گروه fantastic four ( بله ! درست شنیدید ) حفاظت میشه مورد نگهداری قرار داده میشه.
و اما این ماده موفق به فرار میشه و بدن چند نفر رو امتحان میکنه اما میبینه که شرایط میزبانی spidey برای اوون خیلی بهتره ( با توجه به قدرتی که داره ) برای همین به آپارتمان پیتر میره و شکل همون لباس همیشگی آبی-قرمز رو به خودش میگیره و روز از نو , روزی از نو اما خوب بعد یه جریاناتی به کلیسا میره و با به صدا در آوردن ناقوس اون ماده رو از خودش جدا میکنه.
ماده ی دوست داشتنی ما هم دلش میشکنه و به سراغ میزبان بعدی Eddir Brock میره که همون Venom هستش.
------------------------------
در ضمن آخرین فروش جهانی pirates که داره خوب پیش میره :‌ $324,277,457
راستی گفتم شاید بد نباشه فروش جهانی ۵ تا فیلم معروف رو بدونید :
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring : $860,700,000
The Lord of the Rings: The Two Towers : $921,600,000
The Lord of the Rings: The Return of the King : $1,129,219,252
Spider-Man : $806,700,000
Spider-Man 2 : $783,577,893

راستی در مورد spidey هم یه شفاف سازی بکنم ...
ببینید طبق کمیک ( البته comic fan ها باید بدونن ) یه جنگی پیش میاد در یک سیاره ی دیگه که تعداد زیادی از قهرمان های marvel در اون شرکت میکنن برای شکست و نابودی Beyonder
در این بین هالک ( که همه میشناسین ) یه وسیله ای برای ساخت لباس های قهرمان ها پیدا میکنه تو پایگاهی که در اون سیاره درش قرار گرفته بودن.
spidey هم به خاطر از بین رفتن و خراب شدن لباسش در نبرد به دنبال این وسیله میره اما وقتی به اون تالاری که هالک بهش اشاره کرده بود میرسه وسیله ی درست رو انتخاب نمیکنه و همین باعث به وجود اومدن یک مایه ی توپ مانند میشه که کم کم شروع به گرفتن کل بدن spidey میکنه! اما خوب spidey هم قدرتمند میشه و این لباس هم قابلیت های خاصی داشته مثلا به راحتی میتونسته به یه لباس معمولی تبدیل بشه !
اما رفتار های عجیب ماده و شک spidey باعث میشه تا پیشه Reed Richards بره که اون متوجه میشه این ماده یه زندگی انگل مانند داره و برای حیات احتیاج به عوامل دیگه و میزبان داره.
اینجاست که این ماده رو ( بماند به چه شکل ) از بدن خودش جدا میکنه و ماده در یک مکان که توسط گروه fantastic four ( بله ! درست شنیدید ) حفاظت میشه مورد نگهداری قرار داده میشه.
و اما این ماده موفق به فرار میشه و بدن چند نفر رو امتحان میکنه اما میبینه که شرایط میزبانی spidey برای اوون خیلی بهتره ( با توجه به قدرتی که داره ) برای همین به آپارتمان پیتر میره و شکل همون لباس همیشگی آبی-قرمز رو به خودش میگیره و روز از نو , روزی از نو اما خوب بعد یه جریاناتی به کلیسا میره و با به صدا در آوردن ناقوس اون ماده رو از خودش جدا میکنه.
ماده ی دوست داشتنی ما هم دلش میشکنه و به سراغ میزبان بعدی Eddir Brock میره که همون Venom هستش.
این ماده اسمش Venom Suit هست
کار محافظت در دنیای مارول همیشه مربوط به SHIELD بوده نه F4 . در سری قبل مارول این ماده از فضا میاد اما در Ultimate این ماده توسط پدر پیتر و پدر Eddie ساخته شده برای درمان سرطان اما نمی دونم این وسط چی می شه که این دو تا پدرا طرحشون رو می فروشن اما یه ماده باقی می مونه این وسط . سالها بعد پیتر و ادی دوباره هم دیگه رو می بینن و می رن سروقت اون ماده اما بهش دست نمی زنن شب پیتر می ره سراغش و قتی یه مقداری از اون بهش می چسبه کل لباسش سیاه می شه و روی سینه اش یه اسپایدر سفید میوفته اما پیتر قوی می شه ولی یه احساس بدی داره ولی خودش نمی دونه چیه . این وسط باز من نفمیدم که چه جوری این ماده از بدنش خارج شد ولی ادی میره سراغ اون ماده و می شه اون هیولا که به Venom معروف از طرفی داخل خون پیتر هم یه مدل انگل دیده می شه که گلبول های قرمزش رو بزرگ می کنه و .... که من نمی دونم دیگه چی می شه . اما می دونم که داستان فیلم بر اساس مارول قدیمی هست یعنی داستانی که میلاد گفت اگه داستان شما درست هم باشه قابل ساخت نیست چون سونی امتیاز استفاده از هالک و F4 رو نداره .

آقا یه تاپیک زدم برای FF7
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=64172

این ماده اسمش Venom Suit هست
کار محافظت در دنیای مارول همیشه مربوط به SHIELD بوده نه F4 . در سری قبل مارول این ماده از فضا میاد اما در Ultimate این ماده توسط پدر پیتر و پدر Eddie ساخته شده برای درمان سرطان اما نمی دونم این وسط چی می شه که این دو تا پدرا طرحشون رو می فروشن اما یه ماده باقی می مونه این وسط . سالها بعد پیتر و ادی دوباره هم دیگه رو می بینن و می رن سروقت اون ماده اما بهش دست نمی زنن شب پیتر می ره سراغش و قتی یه مقداری از اون بهش می چسبه کل لباسش سیاه می شه و روی سینه اش یه اسپایدر سفید میوفته اما پیتر قوی می شه ولی یه احساس بدی داره ولی خودش نمی دونه چیه . این وسط باز من نفمیدم که چه جوری این ماده از بدنش خارج شد ولی ادی میره سراغ اون ماده و می شه اون هیولا که به Venom معروف از طرفی داخل خون پیتر هم یه مدل انگل دیده می شه که گلبول های قرمزش رو بزرگ می کنه و .... که من نمی دونم دیگه چی می شه . اما می دونم که داستان فیلم بر اساس مارول قدیمی هست یعنی داستانی که میلاد گفت اگه داستان شما درست هم باشه قابل ساخت نیست چون سونی امتیاز استفاده از هالک و F4 رو نداره

دوست عزیز شما دیدی من گفته باشم اینا در مورد فیلمه ؟
لطفا اول با دقت پست رو بخونید !
اینجا هم اشاره کردم :
ببینید طبق کمیک...
من هم کمیک رو کاملا خودم خوندم و اگر خیلی علاقه داشتید میتونم شماره های کمیک رو به شما بدم تا پیدا کنید و بخونید.
در مورد جدا شدن ماده برای بار اول هم باید بگم که این ماده توسط sonic blaster که متعلق به mr.fantastic بود از spidey جدا شد.
از طرف دیگه Eddie Brock خودش خبرنگار بوده و به خاطر خودی نشون دادن خصوصا رضایت پدرش
دنبال فرصت بوده که براش پیش میاد و به فکر خودش با فردی که به Sin-Eater مشهور بوده مصاحبه میکنه و اعتراف میگیره و در روزنامه زیره چاپ میره اما در واقع اون فردی که تلقی میشده نبوده و sin eater اصلی در اون زمان توسط spidey دستگیر شده بوده.
برای همین هم پدر و هم همسرش اونو طرد میکنن و روزنامه هم اخراجش میکنه و از اینجاست که spidey رو مسئول همه ی این وقایعی که براش پیش اومده میدونه و تصمیم به خودکشی میگیره اما قبل از اینکار به کلیسا میره برای دعا ( آره همون کلیسا ) که ماده ...
خوب اینارو فقط برای روشن کردن بیشتر گفتم .. دیگم فکر میکنم کافی باشه چون از بحث تاپیک منحرف میشیم اما این ها همونطور که گفتم مربوط به کمیک هست و دلیل نمیشه فیلم هم به همین شکل باشه که قاعدتا هم نخواهد بود.

موفق باشید.

چه داستان باحالی داره پس این شماره .........
مسلما یچیزی مشابه این کمیک هاست دیگه ...........خوب پس باید منتظر یه دنباله خوب دیگه برای اسپایدی باشیم !!
راستی یچیز دیگه . این گرین گابلین 2 که همون هری باشه چه شکلیه ؟؟ عکسی ازش هست ؟؟
----------------------------
نوشته شده توسط Elvish Hero:
آقا کی پایس راجه به سه رنگ کریشتف کیشلوفسکی بحث کنیم؟خیلی ها میگن یکی از بهترین فیلم های معناگرای تاریخن این 3 تا.من از امروز شروع کردم به دیدن،و دوبار فیلم اول یعنی Bleu (البته به فرانسوی)رو دیدم.البت دوبار!چون بار اول خیلی چیزی دستگیرم شند،البت بار دومم باززم بسیار ثقیل بود!!
در کل هر کی فیلمارو دیده،بیاد برداشت و نظرشو راجه به فیلم آبی فعلا بده...دمتون گرم.

خداییش عماد باید آیدیتو عوض کنی و بزاریش پیام بازرگانی !!
آخه وسط بحث به این داغی (:cheesygri ) یهو صحبت از اینچنین فیلمی میکنی که خودش دهها صفحه بحث داره .........

من فقط می خواستم بگم که پستتو دیدم ..... این فیلمارم 3 تاییشو دیدم ولی هیچی ازش نفهمیدم ...... آخه مگه مرضه آدم فیلم پلنگ صورتی می بینه ....هم خیلی مخنده هم به آسونی میفهمه .....هم 2 ساعتش تلف میشه ...... خوب چکاریه آدم بره دیگه فیلمایی به این سنگینی ببینه ...... من که اصلا این سبکای معناگرا خوشم نمیاد ....... اصلاااااااااا !

راستی اینم چند تا پوستر قشنگ :
توضیحات در مورد هر 2 فیلم رو موکول میکنم به فردا ! فقط اینو بگم که خیلی منتظر فیلم اولیه هستم
بخاطر وجود دایان لین توش و خیلی هم میخوام
فیلم دومیه رو ببینم چون از مایکل داگلاس و کیفر ساترلند و اوا لانجوریا خیلی خوشم میاد !!
راستی هیچ کس این فیلم رو دیده ؟؟ چجوریاست ؟؟ مثل اینکه دی وی دی هم شده ....

اینم چندتا پوستر ازهمین فیلم سنتینل :

و این هم چندتا وال پیپر از فیلم جان تاکر باید بمیرد که تا 2 هفته دیگه اکران میشه .... من که خیلی
منتظر این فیلمم .....تبلیغشم رو دیدم خیلی باحال بود و کلی خندیدم ! :

آخرین ویرایش:
و این هم چندتا وال پیپر از فیلم جان تاکر باید بمیرد که تا 2 هفته دیگه اکران میشه .... من که خیلی
منتظر این فیلمم .....تبلیغشم رو دیدم خیلی باحال بود و کلی خندیدم ! :
می گم این بار نوبت تو شد مونا.....اینو من داشتم آماده می کردم بذارم... :cheesygri
ولی تو پیش دستی کردی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or