Movie Center

مونا خانم
هنوز از دست ما دلخوری بابا ما که چیزی نگفتیم دعوا هم پیش نمیاد معمولا من تو این بحثا می کشم کنار که کار به اونجا نرسه .

نه بابا سینا جان چه دلخوری .... نظرات همه برای ما محترمه .دلیل قفل شدن اون تاپیکم بر میگرده به مسایل دیگری که اینجا جاش نیست بگم .....
در ضمن من نگفتم بحث نکنید ولی آخه اینجور بحثا هیچ وقت عاقبتی نداره .......فایده ای هم نداره ..... پس برای چی ادامه پیدا کنید ...مثل بحث 360 یها و پی اس 3یها و یا سولید اسنیک و اسپلینتر سل !

آقا کی پایس راجه به سه رنگ کریشتف کیشلوفسکی بحث کنیم؟خیلی ها میگن یکی از بهترین فیلم های معناگرای تاریخن این 3 تا.من از امروز شروع کردم به دیدن،و دوبار فیلم اول یعنی Bleu (البته به فرانسوی)رو دیدم.البت دوبار!چون بار اول خیلی چیزی دستگیرم شند،البت بار دومم باززم بسیار ثقیل بود!!
در کل هر کی فیلمارو دیده،بیاد برداشت و نظرشو راجه به فیلم آبی فعلا بده...دمتون گرم.

آقا ببخشید داستان داشتم می نوشتم به مدد همیاری اداره ی دوست داشتنی برق و همچنین تصمیمات ریاست جمهوری تمام نوشته های بنده بدلیل سیو نشدن پاک شد فردا می شینم یه چیز کامل رو براتون می نویسم از Before Crisis شروع می کنم تا اطلاعاتی که از آوای سربوس دارم ادامه می دم البته به نظر من اگه یه تاپیک برای FF7 بشه بهتره چون ارزشمندی این بازی فراتر از اینه که یه بحث کوچیک روش بشه .
یه جمله هم به نقل از نومورا برای اثبات ارزشمندی بالای بازی در مقابل دیگر FF ها می گم :
This is our biggest long runnig storyline ever
الان فقط یه چیزی راجب نوشته های دوست عزیزمون بگم :
جنوا در اصل از یک سایره ی دیگه اومده تا بیاد و به قول خودش آدم های احمق روی زمین رو از بین ببره و خودش حکومت کل زیمن رو د دست بگیره
جنوا یه فرشته ی منفور هست که از یه سیاره ی دیگه اومده ( به نقل از وینسنت) اما به جرات نمی شه بگی قصدش چی بوده شاید بدست گرفتن جریان زندگی یا شاید کنترل احمقترین موجودات کهکشان یعنی انسان ها چون انسان ها نادانسته زیر سلطه ی کمپانی بزرگی بنام شینرا بودن و گروه های تروریستی هم ضد اون تشکیل شده بودن مثل آوالانش ولی قدرت برتر دست نیروهای محافظ شینرا یعنی SOLDIER بود و همین نیروها بودن که تونستن جنوا رو متوقف کنن . سفیروث یکی از اعضای SOLDIER بود که بعد از دیدن لاشه ی جنوا تغییر کرد و بعد از اینکه فهمید زمانی که در رحم مادرش بوده (بر خلاف تصور همه سفیروث شبیه سازی نیست بلکه فرزند دو تا از دانشمندان شینرا هست ) سلول های اون با سلول های جنوا ترکیب شده دست به طغیان گذاشت و افسانه FF7 رو شکل داد .

کاداج و کلود هردو از سلول جنوا بودند و تولید مثلی اون بودند اما کلود(قربونش برم) ساز محخالف زد و گفت من با بشریت هستم
در اصل این 2 اصلا یک بار هم همدیگه رو ندیده بودند اما به خاطر پیدا کردن سلول های اولیه ی مادر باید کاداج میرفت و با کلود مبارزه میکرد
از اونطورف هم کلود نباید میگذاشت دستشون برسه به سلول ها
من نمی دونم که طبق چه اصلی داری می گی کلود و کاداج از یه سلول های جنوا بودن به این جمله ی وینسنت توجه کن : " تو بدن ما هم جنی هست که با نیروی اساسی شر مبارزه می کنه " و این نیرو ی اساسی شر حاصل سلول های جنوا هست پس کلود نمی تونه از سلول های جنوا باشه تنها کسی که از سلول های جنوا هست سفیروث هست . کاداج هم مثل همه ی آدم ها روی زمین پدر و مادر عادی داره اما تحت روح و اعمال سفیروث و از همه مهمتر تاثیر بیماری زخم کیهانی خودش و برادراش می خواستن جنوا رو برگردونن (نا گفته نمونه که بین سلول های این سه برادر مو نقره ای با سلول های سفیروث ارتباط وجود داشت به طوری که می شه بگیم قدرت اونا حاصل از ترکیب با سلول سفیروث و نتیجه ی آزمایش های وحشتناک شینرا هست ) البته کاداج به برادراش نگفته بود جنوا قابل بازیابی نیست و با استفاده از سلول هاش فقط می شه به قدرت اون نزدیک شد و نزدیک شدن به قدرت اون یعنی سفیروث چیزی که رافوس ازش خیلی می ترسید (اون صحنه رو بخاطر بیارید که موقع نگاه کردن به چشمای کاداج از فرط وحشت سفیروث رو در وجود اون دید ) دلیل حمله ی کاداج ، یازو و لوز به کلود بخاطر این بود که فکر می کردن سلول های جنوا پیش اونه نمی دونم این داستان عجیب رو از کجا خلق کردی .

کاداج دنبال سلول بود تا با عمل یگانه سازی رئیسشون رو بیره(17 دقیقس که اسمش رو یادم بیاد یادم نمیاد که بد مصب)
که موفق هم میشن
اما بالاخره کلود اونرو هم شکست میده
اگه منظورت سفیروث هست نه اونا قصد داشتن که با سلول های جنوا خود جنوا رو ببینن این دروغی بود که سفیروث به اونا از طریق صداهایی تو مغزشون ایجاد کرده بود گفته اما در میانه ی راه زمانی که سلول ها بدستش افتاد هنوز دقیق نمی دونست جریان چیه اما اینو فهمید که جنوا غیرقابل بازیابی هست چون بدنش تقریبا شکل فیزیکی خودش رو از دست داده بود اما در لحظات آخر مبارزه کاداج و کلود اون چاره ای نداشت مگر کامل سازی تمام سلول های جنوا یعنی بهم پیوستن کامل دو سلول از نژاد جنوا و تبدیل فرزند کامل اون یعنی سفیروث البته اینو بگم که کاداج به سلول های جنوا مربوط می شه اما بصورت درجه دو پس اونو بیشتر حاصل سفیروث می دونیم تا جنوا .
کلود یکبار قبلا سفیروث رو دو سال قبل در ماجرای بازی شکست داده بود اما به قول تیفا کلود انگیزه ای برای دامه ی زندگی نداشت برای همین شجاعتش رو از دست داده بود اما در زمانی که تقریبا کار کلود تمام شده بود با جمله سفیروث که گفت چی تو دنیا برات با ارزش تره می خوام ازت بگیرمش اون نا خدا گاه یاد ارزش زندگی و کسایی که باهاش هستن افتاد و سفیروث رو برای همیشه نایود کرد اما من به این کامه یی همیشه مطمئن نیستم ممکنه که سفیروث بازهم ظهور کنه همه چیز به Dirge of Cerebus بستگی داره و شاید پایان مجرا در دهمین سالگرد FF7 .

فقط یچیزی ...... اگه بتونی این عکسارو پشت سرهم بکنی که اینقدر صفحه طویل نشه بهتره ..... !
ميشه به من بگيد چه طوري ميشه عكس ها رو كنار هم مي گذارند;)
آخه من عكس هاي خيلي جديدي دارم .مي خوامup كنم.
در ضمن من چند تا سايت خوب براي آپلود مي خواستم ،سرعت آپلود كردنشون بالا باشه.

سلام
شرمنده مونا جون:cheesygri نمی دونستم می خوای بذاری...تازه می خواستم امشب باز هم بذارم گفتم پشت هم باشه یهو همش بی مزه میشه.....حالا بیا قبلش با هم ساخت و پاخت کنیم که معرفی ماه ژوئن رو باز نزنم داغون تر کنم:-"

راستی یه سوال
این پوستری هایی که من می ذارم کیفیت اصلیشون نیست و من پایین آوردم
اگه تمایل داشته باشید من می تونم به سایز اصلی (معمولا 1280*1024 هست)(گاهی هم 1600*1200 هست) بذارم...ولی خب به همون مقدار هم لودش براتون سنگیت تر هم یمشه
حالا اگه نظری بود بگید و الا به همین صورت می ذارم

عجب جنگی شد

می گم منظورت از کلارک همون کلارک کنت هست

لیست من فرق داره چون کمیک ها رونخوندم ولی با کاتونا بزرگ شدم شاید اگه کمیک ها رو خونده بودم نظرم خیلی فرق داشت .

لیست من : بتمن ، اسپایدر من ، ولورین ، سیبرتوث ، کاپیتان آمریکا هالک ،سوپر ، Cyclops و ... هزارتا می شه اگه بخوام بگم ولی نکته ی اصلی اینه که از F4 بنکل از عنفوان نوزادی بدم میاد .

سینا اگه من چیزی گفتم ببخشید ... I'm sorry - منclark kent هستم ....

می گم احینا شیراز نیستی من بیام در خونتون ازت بگیرمشون(چهپر رو ) .
یه سوال :

می گم خبری از نسخه ی جدیدی از هالک نیست مثلا یه فیلم بر اساسکمیک بوک WolverineVS. Hulk خیلی با حال می شه مخصوصا اونجا که Wolverine دو قاش میشه

شیرازم ولی خواستی بد با هم هماهنگ میکنیم با پرهام هم همین طور ( که میخواستولی تحویل نمیگیره ( تهرانی شده ) ..... بیزار خیلی قسمته نشمردم ولی بایذ تبدیل بشه به DIVX ......
کیمک بوکی دیدم که هالک با Xmen ها باشه ولی ضد ولووورین باشه نه ! ! !

اون قرمزه Carnage هست ديگه ؟ راستي منم يه عالمه از اين عروسكهايكاميك داشتم كه 90٪ شون بتمن بود ولي همشون گم شدن به جز اينا

اره کارنیج هست قرار تو Spiderman 3 بیاتش .... عروسکات رو ندیدم یعنی لینکشخرابه آریا .... من عروسکای بت من 3 تا دارم ولی همش یا سرش قطع شده یا دستشاینا چون گرون خریدم دلم نیومد خیلی بزنمشون به هم وپرتشون کنم.....

راستی میلاد این ونوم چیه ؟ قضیه این ماده ای که از فضا میاد چیه ؟؟ منکه هیچی سر در نیوردم !! خواهشا کامل داستانشو بگو بفهمیم چی به چیه ....... درمورد اینکه داستانش مثل کارتونش هست یا نه .....100 % چون رو هوا که نمی تونناینقدر سریع داستان بنویسن ......

ولی یک چیزو نمی فهمم که تا جاییکه من یادمهتو کارتونای اسپایدی 2-3 تا دوست هم داشت (یه مرده که یخی میشد و یه زن دیگه و .... ) اینا تو فیلماش کجا رفتن ؟؟!!

نگاه کنین منا خانم یه سری کارتوناش هست که زیر نظر کمپانی مارول و کمیک های اونساخته میشن اونه داستان فیلمش هم از اون برداشت میکنن ....
حالا من اون اتفاقاتی که یادم میاد تو کارتوناش افتاده و قسمت سومش م حتما ازروی همین هست رو میگم ......

اول باید بگم عموی پیتر توی کارتوناش به دست Sandman کشته میشه خوب توی قسمتسومش هم احتمال میدم که مشخص بشه که عموش به دست سند من کشته شده ....
هری هم که میاد برای خودش لباسی درست میکنه و راه پدرش رو ادامه میده که اگه توتیزر دیده باشن و تو فروم ها خونده باشین همه میگن که کشته میشه ( همون صحنش که بمبکنارش منفجر میشه ) .........
در قسمت دومش مری جین اگه یادتون باشه دوست پسر فضانوردی داره که تو وقتی از فضامیاد ( یادم نیست دقیقا از کجا ) یه ماده ای رو باخودش میاره ( همون ماده سیاه رنگه ) که وقتی به زمین میرسه سفینش منفجر میشه و پیتر به کمکش میاد ( فکر کنم پسره همکشته میشه ) مادهه که تمایل داره به بدن بچسبه به بدن اسپایدرمن میچسبه و به قولشایان میشه دارک اسپایدرمن .... خوب اینجاست که قدرت های اسپایدرمن چند برابر میشه .... ولی بدنش رو آذیت میکنه اونو در میاره ...... یه عکاسی ( ببخشید اسماشون اصلایادم نیست ) باید این سری کارتونا رو ببینم همش یادم بیاد . ...

میاد اون مادهه رو از جعبش ور میداره و تبدیل به ونوم میشه .... ونومی که اگه بهخاطر مادهه بخواد زنده بمونه باید ملت رو بخوره ! ! ! ! یا زیاد اذیت نشه .... اینماون چیزی که من فکر میکنم داستان اسپایدر من 3 باشه ....

در مورد اون مرد یخیه ؟ نمی دونم Iceman منظورتونه یا Silver furfer زنه که فکر کنم Spidergril باشه ..... اینا کارتونایی هستند که از کمیک های فرعی میان که تو این کمیک ها از درداویل گرفته تا هالک و پاانیشر و Xmen .... ولی کمیک های اصلی معمولا شخصیت های دیگه وارد نمیشن ......

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط vahidrezi16:
ميشه به من بگيد چه طوري ميشه عكس ها رو كنار هم مي گذارند;)
آخه من عكس هاي خيلي جديدي دارم .مي خوامup كنم.
در ضمن من چند تا سايت خوب براي آپلود مي خواستم ،سرعت آپلود كردنشون بالا باشه.

سلام.
اگه با فایرفوکس کار میکنی کاری نداره فقط تامبنیل ها رو کپی پیست کن و کنار هم بزارشون ;) اگه نه که وقتی لینک ها رو کپی میکنی بینشون فقط یه فاصله ی کوچیک بزن ( با space ) و دیگه نرو خط بعد مگه نه زیر هم میره...
برای اپلود هم اینا خوبن:
www.tinypic.com
www.supload.com
www.suprfile.com

سلام.
اگه با فایرفوکس کار میکنی کاری نداره فقط تامبنیل ها رو کپی پیست کن و کنار هم بزارشون اگه نه که وقتی لینک ها رو کپی میکنی بینشون فقط یه فاصله ی کوچیک بزن ( با space ) و دیگه نرو خط بعد مگه نه زیر هم میره...
برای اپلود هم اینا خوبن:
www.tinypic.com
www.supload.com
www.suprfile.com
امين
من كه ميخوام عكس ها رو آپ كنم.خيلي طول مي كشه .نمي دونم ايراد از عكس هاست يا سايت!!!مثلاwww.supload.comنزديك به 15دقيقه داره 5عكس رو آپلود مي كنه!!

نوشته شده توسط vahidrezi16:
امين
من كه ميخوام عكس ها رو آپ كنم.خيلي طول مي كشه .نمي دونم ايراد از عكس هاست يا سايت!!!مثلاwww.supload.comنزديك به 15دقيقه داره 5عكس رو آپلود مي كنه!!
سلام.
خب یا سرعتت خیلی پایینه یا عکس هات حجمش بالاست اون سایت supload هم سرتش خوبه ;)
حالا این کاری که میگم بکن برای پایین اوردن حجم با کمترین اسیب ممکن به عکس :cheesygri
برو به برنامه ی paint بعد عکست رو باز کن بعد بدون اینکه کاری بکنی عکست رو با فرمت jpeg سیو کن به همین راحتی :cheesygri کلی از حجم عکست پایین میاد :)
این روش از کشفیات خودمه :blushing:

ممنون...حالا اون دختره که وقتی کلود داشت به شهر فراموش شده میرفت دیدش کی بود...و اون صدایی که آخر فیلم با کاداج حرف میزد جنوا بود یا...و این که آخر سر کاداج آدم عادی شد دیگه،نه؟
من خودم این طور برداشت کردم که هیچ کس توی این فیلم واقعا بد من نیست....مثلا کاداج و برادرهاش داشتن کاری رو انجام میدادن که به نظرشون درست بود...البته این برداشت منه...

پس یعنی مادر کاداج کی بود...من بد قاطی کردم...یا بالاخره چرا کاداج گفت کلود برادر ماست....؟

آخرین ویرایش:
38m.jpg

Vin Diesel بازيگر كچل 39 ساله به جاي مامور 47 در فيلم Hitman بازي مي كند . :eek:
هنوز عكسي از اين فيلم منتشر نشده و كار گردان اين فيلم هم معلوم نيست !
نويسنده ي اين فيلم Skip Woods است كه فيلم ها ي Thursday و Swordfish را فقط در كارنامه دارد !
اين فيلم در 5 ژانويه 2006 به در آمريكا اكران مي شود ( طبق گفته ي سايت imdb ) ولي من فكر مي كنم تا سال 2007 بايد منتظر باشيم .

نوشته شده توسط PC:
38m.jpg

Vin Diesel بازيگر كچل 39 ساله به جاي مامور 47 در فيلم Hitman بازي مي كند . :eek:
نويسنده ي اين فيلم Skip Woods است كه فيلم ها ي Thursday و Swordfish را فقط در كارنامه دارد !
اين فيلم در 5 ژانويه 2006 به در آمريكا اكران مي شود ( طبق گفته ي سايت imdb ) ولي من فكر مي كنم تا سال 2007 بايد منتظر باشيم .
فقط کچلیش به هیتمن رفته ...!
کاش سازنده هاش یه بازی به قیاقه هیتمن نگاه میکردن!!!

اتفاقا بنظر من انتخاب خوبی هست ...... فکر نکنم کس دیگه ای بیشتر از وین دیزل به 47 بخوره
بازم از دنزل واشینگتن بهتره که قرار نقش مستر چیف هالو رو بازی کنه !
----------------

راستی میلاد در مورد این داستانه ممنون ولی تقریبا میتونم بگم هیچی نفهمیدم چی به کی شد !!!! :eek: ;) :confused: :confused: :confused:

راستی جالبه ....... منو تو بازی اسپایدی دقیقا تو همین مرحله ای که تو عکس کامیکشو گذاشتی گیر کرده بودم !! :p

آخرین ویرایش:
Vin Diesel بازيگر كچل 39 ساله به جاي مامور 47 در فيلم Hitman بازي مي كند .

۵ ژانویه ۲۰۰۶ فکر کنم حدود ۶ ماه پیش بود !
IN DEVELOPMENT
The status was last updated on 5 January 2006.
این گفته ی سایت imdb مربوط به آخرین آپدیت در این مورده که سایت انجام داده !
فیلم هم سال ۲۰۰۷ اکران میشه همونطور که فکر میکنی:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or