Movie Center

دوستان عزيز سلام
من خيلي وقته كه ديگه نميتونم زياد آنلاين بشم ، از دنياي فيلم هم يكمي دور افتادم ، ديگه خيلي وقته نتونستم بشينم يه فيلم ببينم.
بهرحال الان كه وقت كردم آنلاين بشم ، گفتم يه سلامي عرض كنم كه بدونيد ما هم هنوز زنده ايم .
ايشالا يكم وضع كاري بهتر بشه منم بتونم برگردم به روال قبلي و بازم بيام تو كار فيلم.
اميدوارم كه به همتون خوش بگذره.
به اميد ديدار.
موفق باشيد

من 32 بار نجات کودکان رو دیدم خواستید بگید
کل داتانشو رو هم میدونم
جنوا در اصل از یک سایره ی دیگه اومده تا بیاد و به قول خودش آدم های احمق روی زمین رو از بین ببره و خودش حکومت کل زیمن رو د دست بگیره

کاداج و کلود هردو از سلول جنوا بودند و تولید مثلی اون بودند اما کلود(قربونش برم) ساز محخالف زد و گفت من با بشریت هستم
در اصل این 2 اصلا یک بار هم همدیگه رو ندیده بودند اما به خاطر پیدا کردن سلول های اولیه ی مادر باید کاداج میرفت و با کلود مبارزه میکرد
از اونطورف هم کلود نباید میگذاشت دستشون برسه به سلول ها

کاداج دنبال سلول بود تا با عمل یگانه سازی رئیسشون رو بیره(17 دقیقس که اسمش رو یادم بیاد یادم نمیاد که بد مصب)
که موفق هم میشن
اما بالاخره کلود اونرو هم شکست میده

راستی اون زنگ آهنگ رز بود که وقتی توی کلیسا بودند صدا میزد کسی میدونه مال چه بازیه؟

نوشته شده توسط Behzadr:
سلام
پس همون ترلیر دزدان دریایی رو بده دان کنم....ممنون می شم
ببخشید یه کم دیر شد:
از یاهو میتونید نگاه کنید
اگه درست نبود از اینجا استفاده کنید
اما برای دانلود( windows media player,quick time,real one player) میتونید از این لینک استفاده کنید

بهزاد جون دستت درد نکنه با وال پیپیرهات ...... :thanks:
ابلته تقریبا من بعضی هاشو آماده کرده بودم که برای معرفی فیلمهای ماه ژوئن بزارم ولی خوب تو پیش دستی کردی دیگه :ranting: ;)
فقط یچیزی ...... اگه بتونی این عکسارو پشت سرهم بکنی که اینقدر صفحه طویل نشه بهتره ..... ! ;)

خوب pirates تا به اینجا $316,205,000 در دنیا فروش کرده با توجه به اینکه همچنان داره به خوبی فروش میکنه و هنوز در کشور های پایین به اکران عمومی در نیومده ( تاریخ اکران جلوی اسم کشور هست )
Hungary – 20 July 2006
Portugal – 20 July 2006
Brazil – 21 July 2006
Ecuador – 21 July 2006
Mexico – 21 July 2006
Paraguay – 21 July 2006
Poland – 21 July 2006
Venezuela – 21 July 2006
Japan – 22 July 2006
Austria – 27 July 2006
Germany – 27 July 2006
Switzerland – 27 July 2006 (German speaking region)
Iceland – 28 July 2006
Belgium – 2 August 2006
Egypt – 2 August 2006
France – 2 August 2006
Switzerland – 2 August 2006 (French speaking region)
Czech Republic – 3 August 2006
Hong Kong – 3 August 2006
South Africa – 4 August 2006
Spain – 11 August 2006
Greece – 24 August 2006
Italy – 15 September 2006

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or