Movie Center

راستی بچه ها از حالا بیاید بحث سر اسپایدی 3 رو شروع کنیم !! بنظر شما بهتر از فیلم 2 ش میشه یا نه ؟؟ میتونه فروش وحشتناکی بکنه یا نه ؟؟ بعدشم چی شده که مشکی پوش شده ؟؟ نامزدش می میره ؟؟!

پسر عجب داستان مسخره ایی کاشکی خبر صحت داشته باشه دیگه ته خنده اس:excited: کلا فیلم تایتانیک خیلی به نظر من مسخره میومد یادمه وقتی با رفیقام میدیدمش همش میخندیدیم
من موندم بازیگری مث دی کاپریو چطور دست به این ریسک زه؟

سلام صحبت از اسپایدر من 3 شد...

206o7s3.jpg

این هم یک عکس از Thomas Haden Church که در فیلم اسپایدر من 3 در نقش Flint Marko بازی میکنه...(عکس از فیلم اسپایدر من 3 )

206o8jk.jpg

این آقای Flint Marko در حقیقت همون Sand Man هست و دشمن اسپایدر من در قسمت سوم فیلم محسوب میشه ;)

این هم لیست بازیگران فیلم و نقش هایی که ایفا میکنند ;)

نقش...................................................هنرپیشه

Dylan Baker ................ Dr. Curt Connors
Bryce Dallas Howard ...................... Gwen Stacy
Kirsten Dunst ................ Mary Jane Watson
James Franco ................... Harry Osborn
Daniel Gillies ...................... John Jameson
Rosemary Harris .................. Aunt May
Tobey Maguire .............. Peter Parker/Spider-Man
Bill Nunn .................. Joseph "Robbie" Robertson
Ted Raimi ..................... Hoffman
J. K. Simmons ................. J. Jonah Jameson
James Cromwell ......... Captain George Stacy
Thomas Haden Church ........... Flint Marko/Sandman
Topher Grace ..............To be announced
Elizabeth Banks .................. Betty Brant
Cliff Robertson .......................... Uncle Ben​

آخرین ویرایش:
عدشم چی شده که مشکی پوش شده ؟؟ نامزدش می میره ؟؟!
darkness has began to take his soul !!!
دقیقا مثل بازی POP T2T ! دارک اسپایدر من هم اومده! :D
دشمناش یکی Green Goblin 2 هست که همون هری پسر Green Goblin هست و دارک عنکبوت!!!! که خودشه.

نوشته شده توسط Behzadr:
من موندم بازیگری مث دی کاپریو چطور دست به این ریسک زه؟

مطمئن باشید شایعست .....
چون تو آی ام دی بی که نیست ...تو لیست فیلمای دی کاپریو هم نیست ......تو لبیت فیلمای جیمز کامرون هم نیست ........ پس یا یه فیلم مسخرست یا شایعه ای از این سایت youtube هست و اون تیکه مونتاژه ........

تو این چند سال حتی چند دنباله ی کوچک هم برای این فیلم ساخته شده که البته هیچ کدوم اعتباری نداشن و البته این هم تا تایید نشه یک شایعه به حساب میاد.

اول یکم جواب بدم :cheesygri بعد بیرم سراغ بحث ....

بچه ها فیلم capote تلفظ درستش با T یا CH ...؟؟؟
چون من تو هیچ فرهنگ لغتی پیداش نکردم تا این که تو اکسفورد فرانسوی نگاه کردم دیدم با T ( به معنی پالتو)...
نظرتون در مورد این فیلم با بازی فیلیپ هافمن چیه؟

برای خوندنش باید بخونی کپوت ( kapote ) آخرش یه e رو خیلی کم باید بکشی :cheesygri در مورد فیلم من هنوز ندیدمش فکر کنم پرهام دیدتش ....
راستی پرهام من کمیک های اسپایدر من رو گرفتم کامل 2 تا DVD میشه کارتون های اصلیشه یعنی هرچی تقریبا تو فیلم اتفاق افتاده تو کارتونه هم هست فقط باید یکم بم وقت بدی دارم تبدیلشون میکنم به DIVX که راحت رو دی وی دی نگاشون کنی ..... :love:

بحث غرور و تعصب شده انگار من رمانش رو خوندم ولی خود فیلم رو هنوز ندیدم ... تو نظر سنجی ها هم بیشتر به رمانش رای دادن تا فیلمش کسی هست که هر دوشون رو دیده باشه ؟ ؟؟

حالا میلاد (اگه درست گفته باشم ) نمی خواد بزنی بابا من خوشم نیومد جلوه های ویژش هم ضعیفتر از اونایی بود که گفتم از نظر من
در ضمن من در تمام مدت فیلم داشتم به خودم می گفتم این زمینی نیست حق داره اینطوری باشه اما دیگه خیلی اینطوری بود در مجموع من کارتونای سوپرمن رو همیشه از فیلماش بیشتر دوست داشتم اما تو فیلما اسپایدرمن و بتمن رو بیشتر دوشت داشتم
پ.ن::-"

گفتم یه وقت حواست به خودت باشه ( :wallbash: :sniper: :gunner: میلاد ) VS. ( سینا :hurted1: ) :cheesygri کارتوناش اره به نظرم از فیلمش قشنگتره ..... من از کمیکا کولا خوشم میلاد ولی اگه بخوای به ترتیب بگم : سوپر من - کاپتین امریکا - بتمن - اسپیدرمن - هالک و ....

عکس عروسکایی که از مارولا دارم البته خیلی هاشون گم شدن ( یادش بخیر بچگی ها :p )​

منا خیلی خوب بحث راه میندازی از وقتی اومدی این تاپیک رونق گرفته خیلی ...

من که میگم اسپایدر من هر چی بشه از سوپرمن بهتر میشه

شک نکن . . .. ولی تو فیلم ! ! !

اسپایدر من 3 هم کلا داستان قشنگی داره .... هری که به قول علی میمیره ( احتمالش 80% هست ) ونوم که هنوز عکسی ازش ندادن بیرون ولی مادش که نشون دادن واقعا عالیه ....

اگه خواستین داستانی رو که در اسپایدر من 3 هست ( من با توجه به کارتوناش حدس میزنم ) میگم ....... که بحث بهتر بشه .....

منا مطمئن باش فروشش از 2 بیشتر میشه ولی از 1 نه ! مشکی پوش نمیشه بلکه ماده ونوم که از فضا میاد رو بدنشه .....

اینم جدیدترین پوستری که از اسپایدر من دادن ( مادهه دارن بدنش رو پوشش میدن )

دشمناش یکی Green Goblin 2 هست که همون هری پسر Green Goblin هست و دارک عنکبوت!!!! که خودشه.

شایان جو پرنس گرفتتا ! ! ! ! دارک عنکبوت کجا بود ؟ ؟ این یه ماده ایه که از فضا اومده که اسپایدر من میاد اون فضانورده رو نجات بده میاد رو بدنش ( اون پسر فضا نورده که تو قسمت دومش با مری جین ( کریستین دانس ) میخواست ازدواج کنه ) با سفینش میخواد سقوط کنه این ماده هه هم به سفینه چسبیده اسپایدر من میره که نجاتش بده که به بدنش میچسبه ( کارتونش که اینطوریه قاعدتا فیلمش هم باید اینطوری باشه )
یه چیزی هم باید بگم این ماده هه به بدن هر کی بچسبه قدرتش رو خیلی زیادتر میکنه ولی در عوض از جونش کم میکنه ( تو بازیاش اینطوری ) تو تیزرش هم که اگه دیده باشین پیتر پارکر دوست نداره مادهه روی بدنش باشه .... از جون خود ونوم هم کم میکنه

این سایت youtube بدترین سایت از نظر شایعست .... من 2 ماه پیش دیدم نوشته تیزر اسپایدرمن تعجب کردم چون تیزر رو قرار بود با سوپرمن بدن بیرون رفتم نگاش کردم کلی اکانت حدر دادم تا Online نگاش کنم ..... :(( دیدم سره کاریه .......

من این فیلمه دزدان 2 رو دانلود کردم ولی فایله rarاش مشکل داره.
کسی میتونه کمکم کنه درستش کنم؟
هر برنامه ای هم براش گیر میارم کرک نداره دیگه دارم دیوانه میش ترو خدا کمکم کنید

نوشته شده توسط mohammad_66:
من این فیلمه دزدان 2 رو دانلود کردم ولی فایله rarاش مشکل داره.
کسی میتونه کمکم کنه درستش کنم؟
هر برنامه ای هم براش گیر میارم کرک نداره دیگه دارم دیوانه میش ترو خدا کمکم کنید
محمد جان فکر کنم این به کارت بیاد:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=51768&postcount=492

من زیاد راجب اسپایدارمن 3 اطلاعات جمع نکردم چون ترسیدم که مثل اسپایدرمن 2 انتظارم از فیلم زیاد بشه بعد یه مسخره ای مثل اسپایدرمن 2 ببینم . من اگه کلی نگاه کنم زیاد از نسخه ی دم خوشم نیومد چون مثلا شخصیت هری آزبورن خیلی پخمه و منگال بود اصلا افتضاح بود یا مثلا دکتر اختاپوس خیلی بی خود شده بود رابطه ای که بین دکتر با شاخکاش هست اصلا توی فیلم جالب نبود اصلا مثل یه میمونی شده بود که با چنگک های درازش داشت می رقصید (البته یه مقداری رقصش خشن بود) .
به نظر من برای قسمت دوم باید عنوان گرفتاری های پیتر پارکر و بستگان رو انتخاب می کردن خیلی فیلم خشک و بی مزه ای بود . نمی دونم نویسنده ی این قسمت کیه ولی اگه نویسنده ی قسمت اول (گرونترین نویسنده ی هالیوود) باشه بهتر از اون دو تا بی شعوری (اشکان تو رو خدا به این کلمه گیر ندی باز ) هست که قسمت دوم رو نوشتن .
خیلی این قسمت با حال هست چون هم ونوم هست هم سندمن هم Hobgoblin (هری) یا بقول دوستان Greengoblin2 . ولی من با اینکه تقریبا هیچی ازش نمی دونم اما با همین حرف های بچه ها زدم تو کارش دوباره منو معتادم کردین .
راستی چه گیری هست 10 ماه دیگه به اکرانش مونده از حالا بهش پیله کنیم .

گفتم یه وقت حواست به خودت باشه ( میلاد ) VS. ( سینا ) کارتوناش اره به نظرم از فیلمش قشنگتره ..... من از کمیکا کولا خوشم میلاد ولی اگه بخوای به ترتیب بگم : سوپر من - کاپتین امریکا - بتمن - اسپیدرمن - هالک و ....
عجب جنگی شد :cheesygri
می گم منظورت از کلارک همون کلارک کنت هست
لیست من فرق داره چون کمیک ها رو نخوندم ولی با کاتونا بزرگ شدم شاید اگه کمیک ها رو خونده بودم نظرم خیلی فرق داشت .
لیست من : بتمن ، اسپایدر من ، ولورین ، سیبرتوث ، کاپیتان آمریکا هالک ، سوپر ، Cyclops و ... هزارتا می شه اگه بخوام بگم ولی نکته ی اصلی اینه که از F4 بنکل از عنفوان نوزادی بدم میاد .

بحث غرور و تعصب شده انگار من رمانش رو خوندم ولی خود فیلم رو هنوز ندیدم ... تو نظر سنجی ها هم بیشتر به رمانش رای دادن تا فیلمش کسی هست که هر دوشون رو دیده باشه ؟ ؟؟
من هم رمان رو خوندم هم فیلمو دیدم
یه چیزی که برام مشخصه اینه که فیلمش بد نبود فیلم کاملا لطیف و آرومی بود واقعا قشنگ بود در معنای واقعی به قول دوستان مخصوصا صحنه های رقصش (البته به پای قسمت های رقص Ice Age2 نمی رسه ) ولی مساله اینه که هیچ فیلم بپای رمان و کتابش نمی رسه مگر اینکه فیلم از یه کتاب الکی اقتباس شده باشه .
و از همه مهمتر من دلم برای جین آستن می سوزه وقتی می بینم که کتابش بعد مرگش معذوف شدن بیچاره تو زندگیش آنقدر سختی کشیده و کتاباش هم موقع زنده بودنش راه بجایی نبردن .

راستی پرهام من کمیک های اسپایدر من رو گرفتم کامل 2 تا DVD میشه کارتون های اصلیشه یعنی هرچی تقریبا تو فیلم اتفاق افتاده تو کارتونه هم هست فقط باید یکم بم وقت بدی دارم تبدیلشون میکنم به DIVX که راحت رو دی وی دی نگاشون کنی .....
می گم احینا شیراز نیستی من بیام در خونتون ازت بگیرمشون :blushing: (چه پر رو )

یه سوال :
می گم خبری از نسخه ی جدیدی از هالک نیست مثلا یه فیلم بر اساس کمیک بوک WolverineVS. Hulk خیلی با حال می شه مخصوصا اونجا که Wolverine دو قاش می شه :((

پ.ن:اون جریان تایتانیک هم بیشتر مثل یه شوخی می مونه و اگه ساخته بشه کرکر خندس :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) .

نوشته شده توسط kelark:
اون قرمزه Carnage هست ديگه ؟ راستي منم يه عالمه از اين عروسكهاي كاميك داشتم كه 90٪ شون بتمن بود ولي همشون گم شدن به جز اينا :((
1647DSC00031.JPG

2101DSC00033.JPG

ببخشيد كه تاپيك رو منحرف كردم !

میگم میلاد و سینا خواهشا این بحث اسپایدی و سوپرمن رو تموم کنید یهو شوخی شوخی جدی میشه بعدشم تاپیک قفل و والسلام ..... !
----------------------
منا خیلی خوب بحث راه میندازی از وقتی اومدی این تاپیک رونق گرفته خیلی ..

ممنون میلاد جان .لطف داری ......البته ببخشید که بنده فقط نظر میدم و تو بحثا نمی تونم شرکت کنم ..... چون اولا که خیلی خیلی سرم شلوغ شده (فقطم بخاطر سایت سی ان نیست خودم گرفتار شدم بنا به دلایلی که خودمم نیدونم !!) بعدشم بازم نیدونم چرا تازگیها خیلی سرم برای بحث درد نمی کنه بنا به دلایلی که نمی شه اینجا گفت !
------------------------------

راستی میلاد این ونوم چیه ؟ قضیه این ماده ای که از فضا میاد چیه ؟؟ من که هیچی سر در نیوردم !! خواهشا کامل داستانشو بگو بفهمیم چی به چیه ....... در مورد اینکه داستانش مثل کارتونش هست یا نه .....100 % چون رو هوا که نمی تونن اینقدر سریع داستان بنویسن ......
ولی یک چیزو نمی فهمم که تا جاییکه من یادمه تو کارتونای اسپایدی 2-3 تا دوست هم داشت (یه مرده که یخی میشد و یه زن دیگه و .... ) اینا تو فیلماش کجا رفتن ؟؟!!

--------------------------------
بعدشم سینا جان در مورد قسمت دوم اسپایدر من .......راستش من که از هیچ کدومش آنچنان خوشم نیومد ولی خوب تا جاییکه میدونم ....خوبم میدونم ...... تو تمام نقدها از داستان قسمت دوم و کلا شخصیت دکتر اختاپوس بسیار تعریف شده بود و کلا همه امتیاز بالای اسپایدی 2 رو بخاطر همین 2 قسمت میدونستن ...... البته نظرت کاملا برای من قابل احترامه ولی خوب دلیل نمیشه که نویسندگان شماره 2 رو بی شعور بنامی .....

-------------------
راستی میلاد من فکر کنم روش قسمت 3 وم اسپایدی بخاطر همین پستر هاشم که شده بیشتر از شماره یکش نشه کمتر هم نمیشه !!
چون اکثر مردم مثل من تو کف هستن که چرا اسپایدی سیاهپوش شده بعدشم میخوان بدونن سام ریمی میتونه باز هم به پیشرفت چشم گیری که توی شماره دوم بود رو تکرار کنه یا نه مثل تمام دنباله های دیگه فیلمشو خراب میکنه !!

-----------------------

در ضمن اینم جدیدترین پوسترهای مرد عنبکوتی 3 (فکر کنم به ترتیب باشه اینجوری که میلاد میگه !!) :

آخرین ویرایش:
چون تو آی ام دی بی که نیست ...تو لیست فیلمای دی کاپریو هم نیست ......تو لبیت فیلمای جیمز کامرون هم نیست ........ پس یا یه فیلم مسخرست یا شایعه ای از این سایت youtube هست و اون تیکه مونتاژه ........
سلام
شک نمیکنم......ولی خیلی جالبه...اون لینکی که گذاشتم رو دیدی...دمویی که نشون میده رو ببین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or