Movie Center

ببخشید درباره ی چه فیلمی بحث میکنید :blushing:

سلام.

میگم بچه ها من فیلم lord of war رو که نیکولاس کیج توش بازی میکنه رو دیروز دیدم من که خودم خیلی خوشم اومد میخوام نظر بقیه رو بدونم؟

lord_of_war_poster_0905.jpg

سلام
ببخشید درباره ی چه فیلمی بحث میکنید
در باره فیلم " the hills have eyes " بحث میکنن .
میگم بچه ها من فیلم lord of war رو که نیکولاس کیج توش بازی میکنه رو دیروز دیدم من که خودم خیلی خوشم اومد میخوام نظر بقیه رو بدونم؟
به نظر من فیلم قشنگی بود .
از نوع روایت داستان خوشم اومد .
بازیه کیج هم خوب بود .
البته یه سر مشکلاتی هم داشت .
و متاسفانه خوب فروش نکرد .

آقایون،خانمها
بنده بینهایت به فیلم Hills Have Eyes : Unrated احتیاج دارم
بفرمایید چه مبلغی باید بپردازم یا چه چیزی در عوض باید بدم؟
بنده تهران،تهرانپارس هستم:(

بچه ها من چندی پیش فیلم Pride&Prejudice رو دیدم.
محصول 2005

من که عاشق این فیلم شدم. هر چی از زیبایی های این فیلم بگم کم گفتم. یه فیلم خیلی لطیف و زیبا با موزیک فوق العاده و لوکیشن های محشر و عالی. و از اون بهتر بازیهای زیبایی بازیگران جوانی چون keria knightley . خیلی خیلی از فیلم خوشم اومد. فیلم برداری ضریف و ماهرانه و دکوپاژ بسیار عالی کارگردان که در سکانسهای پارتی خیلی زیبا خودنمایی میکنه. یه فیلم کاملا لطیف و عاشقانه و زیبا که منو به شدت مجذوب کرد. موزیک فیلم هم که اصلا با آدم حرف میزنه.

من هم خود فیلم رو با کیفیت بسیار عالی و هم موزیک متن فیلم رو از تورنت دانلود کردم.
پیشنهاد میکنم حتما ببینید.

چند تا تصویر از فیلم ببینید :

و این هم تصویر keria knightley بازیگر نقش اول به همراه Joe Wright کارگردان جوان فیلم( کارگردانی که فیلم زیبای کوهستان سرد با بازی نیکول کیدمن و جاد لو رو هم در کارنامه داره):

موفق باشید

محصول 2005
من اين فيلمو ديدم
با نظر سايه خانم هم موافقم .خيلي فيلم قشنگيه
قشنگ ترين صحنه هاش توي رقص هاي دسته جمعيشون بود.خيلي جالب اجرا شده بود.
ولي يه چيز جالب .من فيلم رو با يك اسم به قول معروف" من در آوردي"ديدم.
اسمش اينقدر مزخرف بود كه يادم نمياد.به نظرتون كسايي كه فيلما رو پخش مي كنن.يه بار فيلمو از اول تا آخر مي بينن؟؟؟؟

محصول 2005

من که عاشق این فیلم شدم. هر چی از زیبایی های این فیلم بگم کم گفتم. یه فیلم خیلی لطیف و زیبا با موزیک فوق العاده و لوکیشن های محشر و عالی. و از اون بهتر بازیهای زیبایی بازیگران جوانی چون keria knightley . خیلی خیلی از فیلم خوشم اومد. فیلم برداری ضریف و ماهرانه و دکوپاژ بسیار عالی کارگردان که در سکانسهای پارتی خیلی زیبا خودنمایی میکنه. یه فیلم کاملا لطیف و عاشقانه و زیبا که منو به شدت مجذوب کرد. موزیک فیلم هم که اصلا با آدم حرف میزنه.

من هم خود فیلم رو با کیفیت بسیار عالی و هم موزیک متن فیلم رو از تورنت دانلود کردم.
پیشنهاد میکنم حتما ببینید.
منم این فیلم را دیدم..باید بگم Keira Knightley در این فیلم خیلی عالی نقش الیزابت را بازی کرد...قبلا جند تا فیلم دیگه هم ازش دیده بودم اما بنظرم این بهترین بازیش بود..

200fe4l.jpg

در مورد فیلم هم باید بگم بنظر من کتابش خیلی بهتر از فیلمش بود...:-"

آخرین ویرایش:
بچه ها فیلم capote تلفظ درستش با T یا CH ...؟؟؟
چون من تو هیچ فرهنگ لغتی پیداش نکردم تا این که تو اکسفورد فرانسوی نگاه کردم دیدم با T ( به معنی پالتو)...
نظرتون در مورد این فیلم با بازی فیلیپ هافمن چیه؟
capote-poster01.jpg

آخرین ویرایش:
به نظر من فیلم قشنگی بود .
از نوع روایت داستان خوشم اومد .
بازیه کیج هم خوب بود .
البته یه سر مشکلاتی هم داشت .
و متاسفانه خوب فروش نکرد .

سلام.
پرهام میگم تو زیان اصلی رو دیدی؟؟
من رفتم دوبلش رو گرفتم با خودم گفتم اگه زبان اصلی بگیرم هیچی از فیلم رو نمیگیرم البته اونایی که زبانشون هم خوبه شاید در مقابلش لونگ بندازن چون داستان همش در حال روایت شدن هست ;)
پرهام اگه بخوای امتیاز بهش بدی چند میدی؟؟ :)

وای وای وای!آقا یه سری توفیق اجباری شد یه آماری در اومد واسه Pirates2!
فوق العاده فروخته این فیلم!تا الان که 8 روزه اکران شده،تو امرکیا 214 تا فروخته،تو دنیا 261.سریعترین فیلمیه که به 100 میلیون فروش رسیده،2 روز!!تایتانیک 14 روزه به این فروش رسیده(البته امریکا).سریعترین فیلمیه که به 200 میلیون رسیده،8 روز،تایتانیک 25 روز!اگه اینطوری پیش بره فکر کنم سریعترین فیلمی بشهکه به 400میلیون میرسه،که الان دست شرکه با 47 روز!
به نظرتون بت تایتانیک شکستنیه؟

سلام
پرهام میگم تو زیان اصلی رو دیدی؟؟
من با زیرنویس فارسی دیدمش .
پرهام اگه بخوای امتیاز بهش بدی چند میدی؟؟
8/10
بچه ها فیلم capote تلفظ درستش با T یا CH ...؟؟؟
چون من تو هیچ فرهنگ لغتی پیداش نکردم تا این که تو اکسفورد فرانسوی نگاه کردم دیدم با T ( به معنی پالتو)...
به معنیش چکار داری ؟
" کاپوتی " اسم شخصیت اصلیه فیلمه .
به نظرتون بت تایتانیک شکستنیه؟
سخته ولی میشه .

فعلا که دزدان دارند می تازند ....اگر که فیلم عجیب غریب دیگه ای اکران نشه و یهو دزدان سقوط نکنند بدون شک به تایتانیک میرسه ولی خوب احتاملا یهو سقوط می کنن
ولی بازم میگم تمام فروش به خاطر 3 بازیگرشه !!

راستی بچه ها جالب شده ها از وقتی ما قرار گذاشتیم سایت بزنیم این تاپیکم خفن رونق گرفته

سایه جان راستی فکر میکنی من چه فیلمی رو دیدم که این آواتارو انتخاب کردم ؟؟!!! ملومه دیگه

بعدشم دوتسان اگه میشه بزارید بحث یه فیلم تموم بشه بعد یه فیلم جدید رو کنین ! الان فکر نکنم کسی بدونه ما داریم رو چه فیلمی بحث می کنیم !!

سلام.

یه نکته در مورد این فیلم بگم اینکه برا این فیلم 3000 قبضه اسحله کلاشینکف واقعی خریدن چون ساختن کلاشینکف های تقلبی گرون تر در میومد. :eek:

فیلم نامه نویس ابن فیلم هم اندرو نیکل هست که "نمایش ترومن" و "ترمینال" رو نوشته.

فیلم خوبی بود و در اولین صحنه های فیلم مراحل ساخت فشنگ رو نشون میده و اخرش هم به یه بچه افریقایی میخوره که در واقع فیلم پیامشو از همون اول به واضحی میگه.

سلام
بچه ها من دیشب اومدم به حساب خودم فیلم پرده راز داونچی رو ببینم.....هیچی نفهمیدم:(
هنوز کسی از بچه ها دی وی دی زیر نویس این فیلمو گیر نیاورده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or