Movie Center

وای وای یه خبر باور نکردنی(شاید برای خودم):eek:
بخش دوم فیلم تایتانیک و بازگشت جک
تابستان 2006 اين فيلم به بازار خواهد آمد
http://www.youtube.com/watch?v=vD4On...search=Titanic
مثل اينكه دراين فيلم هم رز مرده است درفيلم اول جك ميمرد ودرفيلم دوم رز مرده ااست چه فرقي كرده است وقتي شنيديم فيلم دوم تايتانيك را ميسازند خيلي خوشحال شديم چون مي گفتتند جك برميگردد. گفتيم مي آيد ورز راپيدا ميكند نمي دانستسم بعد از يك قرن ديگر مي ايد پس هيچ تفاوتي نمي كند گارگردان مي توانست فيلمي بااين مضمون درست كند چون هيچ فرقي نكرده است جك بعد ازساليان يال پيداشود ببند رز مرده است اين هم شد فيلم

عجیبه که من تا حالا در مورد این فیلم چیزی نشنیدم
اونم فیلمی که می خواد 2 ماه دیگه اکران شه:confused:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Behzadr:
وای وای یه خبر باور نکردنی(شاید برای خودم):eek:
بخش دوم فیلم تایتانیک و بازگشت جک
تابستان 2006 اين فيلم به بازار خواهد آمد
http://www.youtube.com/watch?v=vD4On...search=Titanic
مثل اينكه دراين فيلم هم رز مرده است درفيلم اول جك ميمرد ودرفيلم دوم رز مرده ااست چه فرقي كرده است وقتي شنيديم فيلم دوم تايتانيك را ميسازند خيلي خوشحال شديم چون مي گفتتند جك برميگردد. گفتيم مي آيد ورز راپيدا ميكند نمي دانستسم بعد از يك قرن ديگر مي ايد پس هيچ تفاوتي نمي كند گارگردان مي توانست فيلمي بااين مضمون درست كند چون هيچ فرقي نكرده است جك بعد ازساليان يال پيداشود ببند رز مرده است اين هم شد فيلم

عجیبه که من تا حالا در مورد این فیلم چیزی نشنیدم
اونم فیلمی که می خواد 2 ماه دیگه اکران شه:confused:
:eek:
عمرا
میگم این خبر مطمئنی درسته؟؟
این سایت قابل اطمینانه؟؟؟
من که باورم نمیشه اگه بشه که خیلی مسخره میشه ;)

دوستان سایت cinenuts تا چند روز دیگر قابل دسترس می شود کسانی که دوست دارند تا در گرداندن آن با ما همکاری کنند لطف کنند و به ایمیل mohsen65@gmail.com نامه بفرستند و در آن ذکر کنند که در چه بخشی می توانند کمک کنند و دوست دارند با چه نامی در سایت بنویسند؟ ( اگر برای مدیریت بخش خاصی در فاروم هم علاقه مندید ذکر کنید)
امیدوارم ببخشید که میان صحبت ها حرف بی ربطی زدم.

میگم این خبر مطمئنی درسته؟؟
این سایت قابل اطمینانه؟؟؟
من که باورم نمیشه اگه بشه که خیلی مسخره میشه
خب سایت رو باز کن...یه دمو داره بین
وای وای وای ....تو دمو نشون می ده جک رو پیدا می کنند ...اون توی یه قالب یخ زده و با اشعه زندش می کنند
اون رو به شهر می برن و بعد اون می فهمه که رز دیگه زنده نیست
خیلی جالب هست.....

وای وای وای ....تو دمو نشون می ده جک رو پیدا می کنند ...اون توی یه قالب یخ زده و با اشعه زندش می کنند
خیلی جالب هست.....
پسر عجب داستان مسخره ایی کاشکی خبر صحت داشته باشه دیگه ته خنده اس:excited: کلا فیلم تایتانیک خیلی به نظر من مسخره میومد یادمه وقتی با رفیقام میدیدمش همش میخندیدیم:)

سلام
دوستان سایت cinenuts تا چند روز دیگر قابل دسترس می شود کسانی که دوست دارند تا در گرداندن آن با ما همکاری کنند لطف کنند و به ایمیل mohsen65@gmail.com نامه بفرستند و در آن ذکر کنند که در چه بخشی می توانند کمک کنند و دوست دارند با چه نامی در سایت بنویسند؟ ( اگر برای مدیریت بخش خاصی در فاروم هم علاقه مندید ذکر کنید)
امیدوارم ببخشید که میان صحبت ها حرف بی ربطی زدم.
محسن جان تبریک .
من که هستم .
اگر چیزی نوشتم به همین اسم ( parham_safa ) میذارمش .
مونا رو دیدی بهش بگو من کارش دارم .
=====
راستی سایه تو گفتی که کارگردان کوهستان سرد و " غرور و تعصب " 1 نفر هستن ؟
مگه کوهستان سرد رو " آنتونی مینگلا " کارگردانی نکرده بود ؟
فکر کنم اشتباه کردی
59.gif

ما هنوز تو كف 2 مونديم كه ..............

ایلنا , جمعه 16 تير 1385
كيت ريچاردز قطعا در قسمت بعدي دزدان دريايي كارائيب بازي مي‌‏كند و نقش او پدر يكي از دزدان است.
حضور " كيت ريچاردز" در فيلم سينمايي" دزدان دريايي كارائيب 3 " قطعي شد. جاني دپ "گفت :" كيت ريچاردز " قطعا در قسمت بعدي دزدان دريايي كارائيب بازي مي‌‏كند و نقش او پدر يكي از دزدان است.
" جري بروكهايمر"‌‏ تهيه كننده اين فيلم ، گفت :" ريچادرز" گيتاريست گروه" رولينگ استونز" در اين فيلم نقش پدر" جك اسپارو "را بازي مي‌‏كند ، نقش خود جك را هم جاني دپ ايفا مي‌‏كند ؛ فيلمبرداري اين فيلم نيزماه آينده در كاليفرنيا از سر گرفته مي‌‏شود.
دپ 43 ساله كه براي خلق شخصيت كاپيتان جك از ژست ها و رفتارهاي كيت ريچادرز الهام گرفته بود در كنفرانس مطبوعاتي لندن گفت: همه منتظريم كه ريچاردز دراين فيلم حضور يابد و ظاهرا همه چيز قطعي است اما با اين حال هيچ گاه نمي‌‏توان درباره قطعيت هاي او سخن گفت مگر اين كه پا پيش را به روي صحنه فيلم بگذارد، دوربين روشن شود و كارگردان كلمه اكشن را هم به زبان بياورد.
اين كنفرانس مطبوعاتي به مناسبت نمايش خصوصي اين فيلم برگزار شد و" اورلاندولوم" هم كه در آن حضور داشت گفت: به همين اندازه از حضور ريچاردز در فيلم هيجام زده است او نيز شرط سلامتي كامل ريچادرز را براي تخقق اميديهايشان مطرح كرد و گفت: اگر با پرت كردن از درخت نارگيل خودش را به كشتن ندهد حتما او را خواهيم ديد.
ريچاردز 62 سال دارد اواخر آوريل از درخت نارگيل در فيجي پرت شد و سرش آسيب ديد او كه در ميانه تور جهاني رولينگ استونز به چنين حادثه اي دچار شد تور آنها را هم به تاخير انداخته است.

خیلی جالب هست.....

باز کردم ولی خب DIAL UP هست دیگه :blushing:
خیلی باید جالب بشه
ولی میخواد داستانش چی بشه؟;)
رز که مرده...

آفتاب : موتور جستجو گر گوگل در نظر دارد با همکاری آرشیو ملی آمریکا فیلمهای تاریخی را از طریق اینترنی در سراسر جهان به نمایش بگذارد.
رئیس آرشیو ملی آمریکا در این باره اعلام کرد : فیلمهای موجود در آرشیو به صورت رایگان در سایت http://archives.gov/ و در وب سایت http://video.google.com/ قابل مشاهده خواهند بود .
این برای نخستین بار است که فیلهمای تاریخی آرشیو ملی آمریکا برای جهانیان از طریق اینترنت قابل دسترسی خواهد بود. بر این اساس دانشجویان و محققان می توانند برای مثال داستان آپولو ۱۱ و یا جنگ جهانی دوم را تماشا کنند.
آرشیو ملی آمریکا آژانس مستقل فدرال است که در سال ۱۹۳۴ راه اندازی شد.
مسئولان شرکت اینترنتی گوگل چندی پیش در اقدامی مشابه در قالب پروژه گوگل پرینت
کتابها و اسناد دیجیتالی را در دسترس کاربران اینترنتی قرار دادند که این اقدام با شکايت رسمی انجمن صنفی نويسندگان آمريکا روبرو شد.
به نظر می رسد گوگل به تدريج امپراتوری خود را که در ابتدا تنها به جستجو در اينترنت خلاصه می شد، گسترش می دهد ، و پس از ورود به دنیای کتاب و نشریات ، اینک سینما را هدف قرار داده است.
منبع: www.niksalehi.com
گفتم اين خبر بذارم واسه كسايي كه تو دانلود فيلم هستش .ميتونه عالي باشه!

اصلا جالب نبود گوگل میخواد کارو کاسبی منو بهم بریزه؟ عمرا مگه میتونه....
بی شوخی تاپیک دانلود فیلم فیلم هست نیمدونم چرا کسی سر نمیزنه
امين
يه آف بده بهشون ،تهديدشون كن!!!:cheesygri
ولي بي شوخي.برو ببين شايد در رابطه باسرچ كردن فيلم و... به عنوان مديري،چيزي استخدام شدي!!:love: :-"

دزدان در هفته دوم هم 62 ملیون دزدیدند و چندین رکورد دیگه رو هم جابجا کردند .......حوصله ندارم اسماشونو بگم ولی خوب مهمترینش سریعترین فیلمی بودن تا حالا که به فروش 200 ملیون رسیدند ........

ولی نتونست رکورد فروش در هفته دوم رو بکشنه و در رتبه 3 قرار گرفت ولی اینم بگم که خیلی بعیده به رکورد تایتانیک برسه (انده پارادوکسم من !!) چون تایتانیک رکورد فروش در هفته های چهرم تا هفتم رو در دست داره اگه دزدان هم بتونند یکیشو بکشنند یعنی خیلی نزدیکن به تایتانیک ولی خوب چون 2 هفته دیگه میامی وایس اکران میشه دیگه یخلی بعیده فروش آن چنانی بتونن بکنن !

ولی خوب چیزی که در مورد دزدان جالبه اینه که فروش فیلم یکش این قدرا عجیب غریب نبود . خودشم فیلم عجیب غریبی نیتس حالا چی شده که اینقدر داره می فروشه باید از دست اندرکاران هالیوود و جام جهانی پرسید !!! بعدشم فروش شرک 2 و اسپایدرمن 2 عجیب نبود چون پشتوانه فیلم یک رو داشتن ولی دزدان هرگز !!

ما که هنوز از کار هالیوود سر در نیاوردیم ......فیلمی مثل پوزیدون با این همه خرجح فقط 30 تا فروخت یا سوپرمن قهرمان افسانه ای هالیوود اینجوری شکست میخوره ....اونقوت این دزدان اینجوری می فروشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or