Movie Center

به نظر منم برین " ناچو لیبره " رو گیر بیارین وببینین . آخر خندست .
هفته پیش هم گفتم که فیلم توپیه ولی مثل این که کسی ندیده بودش که دربارش یه صحبتی بکنیم .
پرهام صفحه ی قبل رو بخونی بد نیستا

پرهام اسم انگلیسیش چیه؟
Nacho Libre

آخرین ویرایش:
اما سوپرمن واقعا افتضاح بود . زیادی بچه گونه بود یا بهتر بگم زیادی تماشاگر پسند . داستانش که خیلی الکی بود و البته بازی ها هم از نظر من مسخره بودن البته اصولا من از فیلمای کمیک استریپی خوشم نمیاد لبته منهای V4Vendeta و Batman Begins . سوپر من توی این فیلمه دیگه زیادی ضد ضربه بود اصلا انگار نقط ضعف تو وجودش نبود به قول یکی از بچه ها که داشت با هام فیلم رو نگاه می کرد "گفتن سوپر من اما نه دیگه انقدر" . این احساس بهم دست داد که جلوه های ویژه برای سازنده ها از همه چیز مهمتر بوده اما خوب حتی به 100 متری X-men 3 و Spiderman2 نمی رسه . بهرحال من که بدم اومد فیلم جالبی نبود اما برای دیدن با خانواده خوبه چون مشکل ممیزی نداره البته به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم که اصولا با خانواده فیلم ببینه البته به استثنای فیلم هندی .
در مورد داستانش موافقم که زیادی ساده بود اما خود فیلم اون انتظاری که همه از سوپرمن داشتند رو برآورده کرد. یعنی یه سوپرمن سوپرمن. طرفدارای قدیمی سوپر من همین توقع رو داشتند. شاید یکی از دلایلی که باعث میشه طرفدارای جدید خیلی تمایل پیدا نکنند اینه که فیلمای کمیک زیادی که میان هر روز پیچیده تر میشند و این فقط برای جلب طرفدارای سینما و فیلم هست. ولی فیلمایی که برای مخاطبین کتاب ساخته میشند باید اون سادگی رو حفظ کنند. البته نظر همه محترمه و من فقط نظر شخصی ام رو گفتم. من به عنوان طرفدار قدیمی سوپر من از سوپر من بودن و جلوه های ویژه و داستان ساده خیلی لذت بردم.

اون 3 تا دندونی که بغلشه واضح نیست؟

:eek: :blushing: :blushing: :blushing: ضایه شدم بد جور :cheesygri

کسی یه wall paper از charlie and choclate factory داره؟

19 والپیپر هست ... اینجا کلا جدیدترین والپیپر های اصلی هر فیلمی رو خود سایت سایت فیلم میزارن ...

اما سوپرمن واقعا افتضاح بود . زیادی بچه گونه بود یا بهتر بگم زیادی تماشاگر پسند . داستانش که خیلی الکی بود و البته بازی ها هم از نظر من مسخره بودن البته اصولا من از فیلمای کمیک استریپی خوشم نمیاد لبته منهای V4Vendeta و Batman Begins . سوپر من توی این فیلمه دیگه زیادی ضد ضربه بود اصلا انگار نقط ضعف تو وجودش نبود به قول یکی از بچه ها که داشت با هام فیلم رو نگاه می کرد "گفتن سوپر من اما نه دیگه انقدر" . این احساس بهم دست داد که جلوه های ویژه برای سازنده ها از همه چیز مهمتر بوده اما خوب حتی به 100 متری X-men 3 و Spiderman2 نمی رسه

:eek: :eek: :eek: :confused: جلوهای ویژه اش رو با X-men 3 و Spiderman2 مقایسه کردین ! ! !...... زیاد ضد ضربه بود ؟ نقطه ضعف نداره ؟ ! ! !
در مورد که گفتین باید بگم حساب سوپر من از همه سوپر قهرمانا جداست اصلا نمی شه با بقیشون مقایشون کرد حتی با بقیه شخصیا های هم کمیکش ( DC Comic ) !! سوپر من از سیاره دیگه اومده ( کریپتون ) پس نباید اصلا با بقیه Hero ها مقایش کرد . نقطه ضعف نداره ؟ پس فیلمش رو خوب ندیدی !!! سوپر در حال حاضر باید بگم پرطرفدارترین و محبوبترین Hero هست که تو سایت E! و MTV نظر سنجی کردن لینکش رو ندارم ولی تاپ تنش حفظم .... اونقدر محبوبه که وارنر نه تنها ساخت کارتون ها و کمیک بوک روهاشو ادامه داده و خواهد داد بلکه سریالی که براش ساختن و میسازن ( Smallville ) یکی از بهترین و پرطرفدارترین سریال های آمریکا شناخته شد .... ( آمار www.tv.com ) . در مورد داستانش باتون کمی موافقم :( ...... ولی بازم داستان جالبی داره ( هنوز فیلم رو ندیدم ). . . .
در مورد تعریف های ناچوووووووو هم خیلی ممنون با تعریف هایی که برو بچ کردند باید خیلی خنده دار باشه ؟ من از چند نفر شنیدم گفتن لوس بود . والیپیپر هاش ------- آقا ارشام شما دیدینش ؟ ؟ ؟

حالا میلاد (اگه درست گفته باشم ) نمی خواد بزنی بابا من خوشم نیومد جلوه های ویژش هم ضعیفتر از اونایی بود که گفتم از نظر من
در ضمن من در تمام مدت فیلم داشتم به خودم می گفتم این زمینی نیست حق داره اینطوری باشه اما دیگه خیلی اینطوری بود در مجموع من کارتونای سوپرمن رو همیشه از فیلماش بیشتر دوست داشتم اما تو فیلما اسپایدرمن و بتمن رو بیشتر دوشت داشتم
پ.ن::-"

سلام
پرهام صفحه ی قبل رو بخونی بد نیستا
منم پست شما رو مدنظر داشتم که گفتم " منم " .
من خیلی قبل از شما گفتم که فیلم باحالیه .ولی کسی توجه نکرد .
بچه ها یه سوال بی ربط اما خوب من کار دارام باهاش اخر مدیر سایت فیلم کی شد که من با هاش مکاتبه کنم
هنوز چیزی معلوم نیست .
ولی میتونی با محسن و مونا و علی ( ابلیسر ) مکاتبه کنی .

بهزاد توضیح داده که . زیرش انگیلیسی نوشته.
ولی به دلایل اخلاقی نمیشه ترجمش کرد
به من می گن کلید:cheesygri
خب همون مشکل اخلاقی که می گید ادمو بیشتر مجاب می کنه که ببینه چیه!!!!
بی خیال من که از خیر همون چند دقیقه گذاشتم.:)

بابا بزارید من به بهزاد بگم رو در بایستی که ما تو این تاپیک نداریم مگر اینکه مدیران مشکل داشته باشن >> اون صحنه ها در مورد چندین صحنه تجاوز بود که حدود 1 دقیقه بود و از فیلم حذف شده بود .........
توضیحات بیشتر رو نمی دونم چون فیلمو ندیدم !

من مشکلی با ترجمش نداشتم منتها واضح بود ترجمه نمیخواست! حالا حتماً باید بدونی کجای فیلمه؟ :)
اونجایی که بابای خونواده رو آتیش میزنن بعد همه میریزن بیرون میرن خاموشش کنن فقط دختره مونده تو ون، میان خفتش میکنن!
البته احتمالاً یه سری صحنه های ریزه دیگه که زیادی خشن بوده هم حذف شده تو نسخه معمولی ... در حد چند ثانیه فقط
نمیدونم مثلاً اونجا که صاحاب پمپ بنزین با شات گان میزنه تو مخه خودش هست تو نسخه معمولی؟ دو بار کله یارو رو نشون میده که پاشیده به در و دیوار! صحنه فجیعی بود :)

من فعلاً دارم 10 فرمان کیشلوفسکی رو میبینم! فرمونه پنجمم!

اونجایی که بابای خونواده رو آتیش میزنن بعد همه میریزن بیرون میرن خاموشش کنن فقط دختره مونده تو ون، میان خفتش میکنن!
البته احتمالاً یه سری صحنه های ریزه دیگه که زیادی خشن بوده هم حذف شده تو نسخه معمولی ... در حد چند ثانیه فقط
نمیدونم مثلاً اونجا که صاحاب پمپ بنزین با شات گان میزنه تو مخه خودش هست تو نسخه معمولی؟ دو بار کله یارو رو نشون میده که پاشیده به در و دیوار! صحنه فجیعی بود :)
البته من نمیدونم نسخه ای که من دارم معمولیه یا نه ولی اینا بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or