در مورد داستانش موافقم که زیادی ساده بود اما خود فیلم اون انتظاری که همه از سوپرمن داشتند رو برآورده کرد. یعنی یه سوپرمن سوپرمن. طرفدارای قدیمی سوپر من همین توقع رو داشتند. شاید یکی از دلایلی که باعث میشه طرفدارای جدید خیلی تمایل پیدا نکنند اینه که فیلمای کمیک زیادی که میان هر روز پیچیده تر میشند و این فقط برای جلب طرفدارای سینما و فیلم هست. ولی فیلمایی که برای مخاطبین کتاب ساخته میشند باید اون سادگی رو حفظ کنند. البته نظر همه محترمه و من فقط نظر شخصی ام رو گفتم. من به عنوان طرفدار قدیمی سوپر من از سوپر من بودن و جلوه های ویژه و داستان ساده خیلی لذت بردم.اما سوپرمن واقعا افتضاح بود . زیادی بچه گونه بود یا بهتر بگم زیادی تماشاگر پسند . داستانش که خیلی الکی بود و البته بازی ها هم از نظر من مسخره بودن البته اصولا من از فیلمای کمیک استریپی خوشم نمیاد لبته منهای V4Vendeta و Batman Begins . سوپر من توی این فیلمه دیگه زیادی ضد ضربه بود اصلا انگار نقط ضعف تو وجودش نبود به قول یکی از بچه ها که داشت با هام فیلم رو نگاه می کرد "گفتن سوپر من اما نه دیگه انقدر" . این احساس بهم دست داد که جلوه های ویژه برای سازنده ها از همه چیز مهمتر بوده اما خوب حتی به 100 متری X-men 3 و Spiderman2 نمی رسه . بهرحال من که بدم اومد فیلم جالبی نبود اما برای دیدن با خانواده خوبه چون مشکل ممیزی نداره البته به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم که اصولا با خانواده فیلم ببینه البته به استثنای فیلم هندی .
اون 3 تا دندونی که بغلشه واضح نیست؟
کسی یه wall paper از charlie and choclate factory داره؟
اما سوپرمن واقعا افتضاح بود . زیادی بچه گونه بود یا بهتر بگم زیادی تماشاگر پسند . داستانش که خیلی الکی بود و البته بازی ها هم از نظر من مسخره بودن البته اصولا من از فیلمای کمیک استریپی خوشم نمیاد لبته منهای V4Vendeta و Batman Begins . سوپر من توی این فیلمه دیگه زیادی ضد ضربه بود اصلا انگار نقط ضعف تو وجودش نبود به قول یکی از بچه ها که داشت با هام فیلم رو نگاه می کرد "گفتن سوپر من اما نه دیگه انقدر" . این احساس بهم دست داد که جلوه های ویژه برای سازنده ها از همه چیز مهمتر بوده اما خوب حتی به 100 متری X-men 3 و Spiderman2 نمی رسه
در مورد تعریف های ناچوووووووو هم خیلی ممنون با تعریف هایی که برو بچ کردند باید خیلی خنده دار باشه ؟ من از چند نفر شنیدم گفتن لوس بود . والیپیپر هاش ------- آقا ارشام شما دیدینش ؟ ؟ ؟
منم پست شما رو مدنظر داشتم که گفتم " منم " .پرهام صفحه ی قبل رو بخونی بد نیستا
هنوز چیزی معلوم نیست .بچه ها یه سوال بی ربط اما خوب من کار دارام باهاش اخر مدیر سایت فیلم کی شد که من با هاش مکاتبه کنم
البته من نمیدونم نسخه ای که من دارم معمولیه یا نه ولی اینا بود.اونجایی که بابای خونواده رو آتیش میزنن بعد همه میریزن بیرون میرن خاموشش کنن فقط دختره مونده تو ون، میان خفتش میکنن!
البته احتمالاً یه سری صحنه های ریزه دیگه که زیادی خشن بوده هم حذف شده تو نسخه معمولی ... در حد چند ثانیه فقط
نمیدونم مثلاً اونجا که صاحاب پمپ بنزین با شات گان میزنه تو مخه خودش هست تو نسخه معمولی؟ دو بار کله یارو رو نشون میده که پاشیده به در و دیوار! صحنه فجیعی بود![]()