Movie Center

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

خودم هستمت .
از رو کنجکاوی پرسیدی یا کاری داری ؟
73.gif

=====
این فیلمل هم که سامان دیده یادمه تصویر خیلی ازش بد گفته بود .
حالا ارزش داره یا نه ؟
منم میبینم اخریش راه رفتن روی خط بود

4 تا فیلم دیدم . The Da Vinci Code که هیچی در موردش نمیگم. چون کتابش رو خیلی دوست دارم و فیلم در حد کتاب نیست. ولی اگر کسی میخواد از فیلمش لذت بیشتری ببره بهتره کتاب رو نخونه.
The Hills Have Eyes خیلی فیلم جالبی بود. من که به شدت لذت بردم. ولی به نظر من میتونست تاثیر گذارتر تموم بشه. ولی نکته ای که از بقیه فیلمها جذابترش کرده بود این بود که این بار زامبی و خون آشام و از این جور چرت و پرتها نبودند که آدم بگه همش خیاله. اگر فیلم دیگه ای تو این مایه ها سراغ دارید خواهشا معرفی کنید که خیلی علاقه مند شدم.
سوپر من و ایکس من 3 رو هم دیدم. از سوپر من هم خیلی خوشم اومد و اعتراف میکنم بهترین فیلم کامیک بوکی بود که تا حالا دیدم. ولی از ایکس نه. دلیلش رو هم نمیدونم. من کلا از فیمایی مثل سوپر من و اسپایدر من خیلی بیشتر از ایکس من یا فنتستک 4 خوشم اومده.

نوشته شده توسط Saman:
يه دختره هم بود از قيافه ش "توي اين فيلم" خوشم اومد !( به چشم خواهري البته :cheesygri )
اسمش Samaire Armstrong هست.

normal_stayalive_001.jpg

بقيه جاها قيافه ش اصلا يه جور ديگه س و زشت البته ! اما توي اين عكسه تقريبا شبيه همون توي فيلمه :

Samaire Armstrong.jpg

اوه ..... من هم از این بازیگر خیلی خیلی خوشم میاد اولین بار تو یکی از بهترین سریال های که میبینم . سریال The O.c ( تو امضام هست ) هست .. تو سیزن 1ش فقط بود :( ...

thumb_PDVD_037.jpg
thumb_PDVD_009.jpg

تو ویدیو کلیپ Daniel powter - bad day هم بازی کرده که من از آهنگش خیلی خوشم میاد . .....
lindsay_lohan1.jpg

آخرین فیلمی که ازش دیدم Just My Luck در نقش مگی و حضور لینزی لوهان بود فیلمی که فقط ساختنش برای دخترا ........ ;)

The Hills Have Eyes
خیلی فیلم جالبی بود. من که به شدت لذت بردم. ولی به نظر من میتونست تاثیر گذارتر تموم بشه. ولی نکته ای که از بقیه فیلمها جذابترش کرده بود این بود که این بار زامبی و خون آشام و از این جور چرت و پرتها نبودند که آدم بگه همش خیاله. اگر فیلم دیگه ای تو این مایه ها سراغ دارید خواهشا معرفی کنید که خیلی علاقه مند شدم.
سوپر من و ایکس من 3 رو هم دیدم. از سوپر من هم خیلی خوشم اومد و اعتراف میکنم بهترین فیلم کامیک بوکی بود که تا حالا دیدم. ولی از ایکس نه. دلیلش رو هم نمیدونم. من کلا از فیمایی مثل سوپر من و اسپایدر من خیلی بیشتر از ایکس من یا فنتستک 4 خوشم اومده.

بحثش تو صفحات خیلی قبل وبلاگ شده بود ...منم موافقم که فیلم یکی از بهترین فیلمهای ترسناکی بود که تو چند سال اخیر دیدم ... فقط دوستانی که علاقه به دیدن این فیلم دارن لطفا ورزن UNrated رو بگیرن چون واقعا تکان دهندست .......
در مورد سوپر من من هنوز ندیدم این یکی رو دارم کیفیت عالیش رو DL میکنم هر کی دیده گفته فیلمه خیلی قشنگیه ..... ولی در مورد مردان X باتون موافق نیستم ..... من خودم معتقدم Xmen : the Last Stand بهترین دنباله ای بود که می تونستن براش بسازن واگر چون برایان سینگر کلا داستانش رو خراب کرد .....

منا این پوستر Saw یک هست ؟ ؟ چون یه پوستر عین همین دیدم ولی کنارش یه 3 هم بود ؟

در مورد ماموریت غیر ممکن 3 نمی دونم چرا بچه ها اینطوری میگن ( نظرشون محترمه ) ولی تا حالا غیر از خودم هرکی دیده ( از ) اکشنش تعریف کرده ... تام کروز ( محبوب :cheesygri ) هم که واقعا عالی بازی کرده همین که تمام صحنه های اکشنش رو خودش بازی کرده این قضیه رو ثابت میکنه .... ولی در مورد داستانش یکم باتون موافقم .

علاقمندای فیلم های هیجانی-خشن-حال بهم زن! این The Hills Have Eyes رو از دست ندن!
ما که لذت بردیم :)

فیلم با صحنه هایی از انفجارها و آزمایش های هسته ای که امریکا 50-60 سال پیش توی بیابون های دورافتاده انجام میداده شروع میشه و عکس های واقعی از تأثیرات ژنتیکی که بمب ها روی نسل های بعدی مردم گذاشتن ...

بعضی از مردم این مناطق حاضر نشدن خونه زندگیشون رو ول کنن برن تا دولت آزمایشای هسته ایش رو انجام بده و در نتیجه الان بعده 50 سال مردمشون در اثر تغییرات ژنتیکی به اشکال مختلفی درومدن :) هر چی دم دستشون بیاد میخورن و این حرفا ( غذا گیر نمیاد اونورا ! ) یه خونواده 7-8 نفری هم بیخبر از همه جا از این منطقه رد میشده و گیر اینا میفته و الی آخر.

فیلم شامل صحنه های فجیعه قتل عام افراد خانوادست و به بروبچی که در گروه های الف و ب مشغول هستن توصیه نمیشه :)

*** ویرایش : صفحه قبل رو نخونده بودم مثه اینکه توضیحات کافی داده شده در مورد این فیلم!

این پوستر Saw یک هست ؟ ؟ چون یه پوستر عین همین دیدم ولی کنارش یه 3 هم بود ؟
اون 3 تا دندونی که بغلشه واضح نیست؟

راستی بچه ها شما فیلم رومانس و درام اصلا می بیید یا همش فیلمهای ترسناک و خفن ؟؟؟؟!!

به نظر من درام و رومانس به تنهايي در يك فيلم مزخرف است ولي اين فيلم بد نبود :

----------------------------------------

Notebook

سبك : Drama, Romance

زمان : 2 hrs. 1 min.

روز افتتاح: June 25th, 2004

درجه ي سني : PG-13 for some sexuality.

كمپاني : New Line Cinema

فروش در آمريكا : $81,001,787

کارگردان : Nick Cassavetes

هنرپیشه : James Garner, Gena Rowlands, Rachel McAdams, Ryan Gosling

امتياز از سايت IMDB : هشت از ده

داستان كامل فيلم : اين فيلم در دو زمان مختلف دنبال مي شود، در تابستان 1940، الي(ريچل مک آدامز) و نوح(ريان گاسلينگ) در دوران جواني با يکديگر آشنا مي شوند و اين آشنايي به سرعت به يک صميميت و رابطه عميق تبديل مي شود ولي اين رابطه به زودي توسط خانواده ثروتمند الي که عقيده دارند نوح براي زندگي با او مورد مناسبي نمي باشد، قطع مي شود. به دنبال آن خانواده الي تغيير مکان مي دهند و نوح هم به عنوان سرباز به جنگ مي رود و پس از گذشت چند سال الي در حاليکه آماده ازدواج با جوان ثروتمندي مي باشد، آن دو يکديگر را دوباره ملاقات مي کنند، ملاقاتي که تمامي احساسات گذشته را براي هر دو آنها به همراه دارد و البته به دنبال آن الي بايد بين او و نامزدش يکي را انتخاب کند... و اما در بخش ديگر داستان که در زمان حال مي گذرد، مرد مسني(جيمز گارنر) را مشاهده مي کنيم که در يک آسايشگاه براي يک خانم مسن(جينا رولندز) که دچار بيماري آلزايمر شده است، داستان عشق الي و نوح را مي خواند و پس از مدتي متوجه مي شويم که آن دو همان الي و نوح مي باشند و نوح براي اينکه الي را تنها نگذارد، به آسايشگاه او نقل مکان کرده و سعي مي کند با خواندن اين داستان، به حافظه الي کمک کند تا گذشته را حتي براي چند لحظه به ياد آورد. جالب آنکه وقتي نوح داستان را براي الي مي خواند، الي کنجکاو است که بداند، انتهاي داستان چه مي شود!؟

عكس ها :

راستی بچه ها شما فیلم رومانس و درام اصلا می بیید یا همش فیلمهای ترسناک و خفن ؟؟؟؟!!
Romance و Drama خیلی با هم فرق دارن!
مثلا شما فیلم Scent of a Woman رو ببینید.این فیلم یه درام هست و اصلا عشق بین یک زن و مرد که همون romance باشه توش وجود نداره.
در کل درام و رومانس شدیدا با هم متفاوتند و زیاد با هم قابل مقایسه نیستند.

راستی بهزاد جان اگه توضیحات تکمیلی اون فیلمی که سامان معرفی کرد رو میخوای برو مجله دنیای تصویره 2 شماره پیش رو بخون توش معرفیش کرده
اگرم نداری میخوای برات اسکن کنم 3 سوته !
چرا که نه;)
علاقمندای فیلم های هیجانی-خشن-حال بهم زن! این The Hills Have Eyes رو از دست ندن!
امتحانات تموم شد محمد جان:)
آقا من نمیدونم اون نسخه ای که من دیدم با اونی که تو میگی اورجینالتره چه فرقی داره...همینو روشن کن
یلی خوش کیفیت بود حیفم اومد نزارمش :
پیش دستی کردی مونا...می خواستم امروز بذارم دیدم تو گذاشتی

یهو چیشو شد این تاپیک جون گرفت ؟؟ چند نفری که خیلی تو این تاپیک پست می زدن پست زدن

منا این پوستر Saw یک هست ؟ ؟ چون یه پوستر عین همین دیدم ولی کنارش یه 3 هم بود ؟
فکر کنم جوابتو از محمد گرفتی !
---------------------------------
در مورد ماموریت غیر ممکن 3 نمی دونم چرا بچه ها اینطوری میگن ( نظرشون محترمه ) ولی تا حالا غیر از خودم هرکی دیده ( از ) اکشنش تعریف کرده ... تام کروز ( محبوب ) هم که واقعا عالی بازی کرده همین که تمام صحنه های اکشنش رو خودش بازی کرده این قضیه رو ثابت میکنه .... ولی در مورد داستانش یکم باتون موافقم .
آخرش من نفهمیدم ببینمش یا نبینمش ؟؟!!
یک نفر دیگه هم زحمتی بیاد توضیح بده منو از سرگردونی نجات وده !
-----------------------------------
به نظر من درام و رومانس به تنهايي در يك فيلم مزخرف است ولي اين فيلم بد نبود :

----------------------------------------

Notebook
مسلما سلایق هیچ 2 نفری عین هم نیست .......
ولی نوت بوک یکی از بهترین فیلمهای رومانس سالهای اخیر هست ..........
راستی ممنون از توضیحاتت ....... منم بعدا در موردش یچیزایی میگم !
----------------------------------
Romance و Drama خیلی با هم فرق دارن!
اشرام اینارو برای من گفتی ؟؟
واقعا فکر کردی نمی دونم فرق درام و رومانس چیه ؟؟ :confused:

منظورم این بود که 2 سبکی که نسبتا برای بعضی ها کسالت آور هستن ....!
--------------------------------------
چرا که نه
بازر یخورده سرم خلوت شه ..... حتما ///// میدونی که !
--------------------------------

آرشام اینارو برای من گفتی ؟؟
واقعا فکر کردی نمی دونم فرق درام و رومانس چیه ؟؟ :confused:

منظورم این بود که 2 سبکی که نسبتا برای بعضی ها کسالت آور هستن ....!

من اصلا ندیدم کی اون پست رو زده. اما چون دیدم این دو ژانر کنار هم اومده لازم دیدم که بگم هیچ ربطی به هم ندارن. در ضمن شاید romance کسالت آور باشه اما drama نه !

آخرش من نفهمیدم ببینمش یا نبینمش ؟؟!!
یک نفر دیگه هم زحمتی بیاد توضیح بده منو از سرگردونی نجات وده !
من که انصافا از دیدن همون نیم ساعت اولیه قیلم خسته شدم...یا هنوز به صحنه های اکشن نرسیدم(بعد از دو هفته!!!) یا اینکه واقعا خسته کننده هست
راستی کسی اینجا فیلم B13 رو دیده.....معرکه هست...فرانسوی ها و از این جور فیلم ها!!!!

نوشته شده توسط Behzadr:
امین تو چقدر آپدیتی پسر:)حداقل فیلم جدیدتر معرفی کن
:cheesygri
اخه از الان شروع کردم به فیلم نگاه کردن قبلا خب نمیشد درس داشتم مونا خانوم هم مثل من شاید هنوز ندیدش:blushing:

ممنون امین جان از پیشنهادت ولی اصلا از این آیس کیوب خوشم نمیاد
ولی توفیق احباری بهم دست داد و فیلمش روی پی اس پیم بود حالا شاید رفتم دیدم !

بهزاد جان راستی داستان این بی 13 چجوریاست ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or