نوشته شده توسط Saman:يه دختره هم بود از قيافه ش "توي اين فيلم" خوشم اومد !( به چشم خواهري البته :cheesygri )
اسمش Samaire Armstrong هست.
![]()
بقيه جاها قيافه ش اصلا يه جور ديگه س و زشت البته ! اما توي اين عكسه تقريبا شبيه همون توي فيلمه :
![]()
خیلی فیلم جالبی بود. من که به شدت لذت بردم. ولی به نظر من میتونست تاثیر گذارتر تموم بشه. ولی نکته ای که از بقیه فیلمها جذابترش کرده بود این بود که این بار زامبی و خون آشام و از این جور چرت و پرتها نبودند که آدم بگه همش خیاله. اگر فیلم دیگه ای تو این مایه ها سراغ دارید خواهشا معرفی کنید که خیلی علاقه مند شدم.
سوپر من و ایکس من 3 رو هم دیدم. از سوپر من هم خیلی خوشم اومد و اعتراف میکنم بهترین فیلم کامیک بوکی بود که تا حالا دیدم. ولی از ایکس نه. دلیلش رو هم نمیدونم. من کلا از فیمایی مثل سوپر من و اسپایدر من خیلی بیشتر از ایکس من یا فنتستک 4 خوشم اومده.
اون 3 تا دندونی که بغلشه واضح نیست؟این پوستر Saw یک هست ؟ ؟ چون یه پوستر عین همین دیدم ولی کنارش یه 3 هم بود ؟
راستی بچه ها شما فیلم رومانس و درام اصلا می بیید یا همش فیلمهای ترسناک و خفن ؟؟؟؟!!
Romance و Drama خیلی با هم فرق دارن!راستی بچه ها شما فیلم رومانس و درام اصلا می بیید یا همش فیلمهای ترسناک و خفن ؟؟؟؟!!
چرا که نهراستی بهزاد جان اگه توضیحات تکمیلی اون فیلمی که سامان معرفی کرد رو میخوای برو مجله دنیای تصویره 2 شماره پیش رو بخون توش معرفیش کرده
اگرم نداری میخوای برات اسکن کنم 3 سوته !
امتحانات تموم شد محمد جانعلاقمندای فیلم های هیجانی-خشن-حال بهم زن! این The Hills Have Eyes رو از دست ندن!
پیش دستی کردی مونا...می خواستم امروز بذارم دیدم تو گذاشتییلی خوش کیفیت بود حیفم اومد نزارمش :
فکر کنم جوابتو از محمد گرفتی !منا این پوستر Saw یک هست ؟ ؟ چون یه پوستر عین همین دیدم ولی کنارش یه 3 هم بود ؟
آخرش من نفهمیدم ببینمش یا نبینمش ؟؟!!در مورد ماموریت غیر ممکن 3 نمی دونم چرا بچه ها اینطوری میگن ( نظرشون محترمه ) ولی تا حالا غیر از خودم هرکی دیده ( از ) اکشنش تعریف کرده ... تام کروز ( محبوب ) هم که واقعا عالی بازی کرده همین که تمام صحنه های اکشنش رو خودش بازی کرده این قضیه رو ثابت میکنه .... ولی در مورد داستانش یکم باتون موافقم .
مسلما سلایق هیچ 2 نفری عین هم نیست .......به نظر من درام و رومانس به تنهايي در يك فيلم مزخرف است ولي اين فيلم بد نبود :
----------------------------------------
Notebook
اشرام اینارو برای من گفتی ؟؟Romance و Drama خیلی با هم فرق دارن!
بازر یخورده سرم خلوت شه ..... حتما ///// میدونی که !چرا که نه
آرشام اینارو برای من گفتی ؟؟
واقعا فکر کردی نمی دونم فرق درام و رومانس چیه ؟؟ :confused:
منظورم این بود که 2 سبکی که نسبتا برای بعضی ها کسالت آور هستن ....!
من که انصافا از دیدن همون نیم ساعت اولیه قیلم خسته شدم...یا هنوز به صحنه های اکشن نرسیدم(بعد از دو هفته!!!) یا اینکه واقعا خسته کننده هستآخرش من نفهمیدم ببینمش یا نبینمش ؟؟!!
یک نفر دیگه هم زحمتی بیاد توضیح بده منو از سرگردونی نجات وده !