Movie Center

بهزاد جان راستی داستان این بی 13 چجوریاست ؟؟
داستان در مورد منطقه ای از شهری در فرانسه در سالهای آینده هست
که به خاطر شرورت یه سری از مردمان اون منطقه دیواری حائل کشیدن بین خوبی و بدی
اون تو هم هر کی هر کاری دلش می خواد می کنه
یه اکشن باحال بدون خالی بندی.....خدایی طرف دست جکی جان رو از پشت بسته
داستان هم نشون میده که پلیس فرانسه به خاطر ناتوان موندن در کنترل شهر قصد داره بمبی رو توی این منطقه جاسازی کنه و.............

نوشته شده توسط mona2004:
ممنون امین جان از پیشنهادت ولی اصلا از این آیس کیوب خوشم نمیاد
ولی توفیق احباری بهم دست داد و فیلمش روی پی اس پیم بود حالا شاید رفتم دیدم !

بهزاد جان راستی داستان این بی 13 چجوریاست ؟؟
:eek:
دیدی گفتم ندیدش.
مونا خانوم اصلا اون چیزی که در شماره ی 1 دیدی بلکل فراموش کن این شمارش خیلی خیلی بهتر شده حتما حتما بگیرش :p

نوشته شده توسط Behzadr:
داستان در مورد منطقه ای از شهری در فرانسه در سالهای آینده هست
که به خاطر شرورت یه سری از مردمان اون منطقه دیواری حائل کشیدن بین خوبی و بدی
اون تو هم هر کی هر کاری دلش می خواد می کنه
یه اکشن باحال بدون خالی بندی.....خدایی طرف دست جکی جان رو از پشت بسته
داستان هم نشون میده که پلیس فرانسه به خاطر ناتوان موندن در کنترل شهر قصد داره بمبی رو توی این منطقه جاسازی کنه و.............

سلام.
بهزاد منظورت همون شهرک مستقل 13 هست؟؟;)
همونی که اولش یه گروه هستن که تو یه خونه دنبال یکی میکنن و یارو مثل فرفره از دستشون در میره؟؟

نوشته شده توسط Behzadr:
امتحانات تموم شد محمد جان:)
آقا من نمیدونم اون نسخه ای که من دیدم با اونی که تو میگی اورجینالتره چه فرقی داره...همینو روشن کن
آره الان دیگه شاد و شنگولم :)
فرق چندانی ندارن گویا در حد یکی دو دقیقه ...

anyone know the differences between the theatrical cut and this unrated cut?

1 extra minute, actually. I compared them this afternoon at work.
Given the extra minute was devoted to the rape scenes, I'd say it made it a lot worse. So much so I turned it off because I was so disgusted. Guess the film did what it intended to do. Suck and offend.
:-"

من یه چند رروز پیش این ایکس من رو تو سینما دیدم همه جاش صحنه اکشن و جلوه ویژه بود مخصوصا وقتی این پله رو این ور اون ور میکردن!
کسی یه wall paper از charlie and choclate factory داره؟

من تو این تاپیک زیاد زرت و پرت نکردم اما توی این دو روز گذشته دو تا فیلم دیدم یکی ناچو لیبر بود یکی دیگه Superman Returns

ناچو لیبر واقعا خدا بود یه کمدی واقعی . نه سکانس خسته کننده داشت نه یه صحنه ای که حاوی مطالب آموزشی و درس دهنده باشه . دقیقا قصد فیلم خندوندن مخاطبش بود اما نه به هر طریقی برای همین بود که فیلم حالت جلف پیدا نکرده بود . غیر از جک بلک بازیگر معروف دیگه من توش ندیدم مثل اینکه همشون مکزیکی بود . جک بلک واقعا خدا بود نوع حرف زدن و حرکات صورتش و اصلا استیل بازیش عالی بود هنوز دارم به بعضی از کاراش تو رینگ می خندم . فیلم خیلی باحال بود سکانس خفن هم زیاد توش هست . از شوخی های بی خود هم توش خبری نیست وکلا فیلم مناسبی هست.من می گم این فیلم رو از دست ندیدین خیلی باحال واقعا ارزش وقتی که برای دیدنش می زاری رو داره .

اما سوپرمن واقعا افتضاح بود . زیادی بچه گونه بود یا بهتر بگم زیادی تماشاگر پسند . داستانش که خیلی الکی بود و البته بازی ها هم از نظر من مسخره بودن البته اصولا من از فیلمای کمیک استریپی خوشم نمیاد لبته منهای V4Vendeta و Batman Begins . سوپر من توی این فیلمه دیگه زیادی ضد ضربه بود اصلا انگار نقط ضعف تو وجودش نبود به قول یکی از بچه ها که داشت با هام فیلم رو نگاه می کرد "گفتن سوپر من اما نه دیگه انقدر" . این احساس بهم دست داد که جلوه های ویژه برای سازنده ها از همه چیز مهمتر بوده اما خوب حتی به 100 متری X-men 3 و Spiderman2 نمی رسه . بهرحال من که بدم اومد فیلم جالبی نبود اما برای دیدن با خانواده خوبه چون مشکل ممیزی نداره البته به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم که اصولا با خانواده فیلم ببینه البته به استثنای فیلم هندی .

پ.ن: فیلم کلیک رو هم فردا پس فردا می بینم .

نوشته شده توسط Esikhafan:
من یه چند رروز پیش این ایکس من رو تو سینما دیدم همه جاش صحنه اکشن و جلوه ویژه بود مخصوصا وقتی این پله رو این ور اون ور میکردن!
کسی یه wall paper از charlie and choclate factory داره؟

poster_lg02.jpg

poster_lg01.jpg

ایول...من اول که پستتو دیدم فکر کردم تو ایرانی....دقت نکردم که ساکن خارج از کشور هستی...

خب حالا فیلم رو که نمی خوام ازت بگیرم
حداقل بگو همون چند دقیقه چیه اضافه داره؟

بهزاد توضیح داده که . زیرش انگیلیسی نوشته.
ولی به دلایل اخلاقی نمیشه ترجمش کرد. :cheesygri

سلام
به نظر منم برین " ناچو لیبره " رو گیر بیارین وببینین . آخر خندست .
هفته پیش هم گفتم که فیلم توپیه ولی مثل این که کسی ندیده بودش که دربارش یه صحبتی بکنیم .
=====
من این " تپه ها چشم دلرن " رو دارم ولی نمیدونم چرا حسش نیست نگاش کنم .
یعنی اینقدر کارش درسته ؟
=====
امین b13 همون فیلمیه که گفتی . ( راستی i robot رو گرفتی ؟ )

امروز فيلم برادران بلوز (The Blues Brothers) رو ديدم! بدون شك يكي از بهترين فيلم موزيكال هست كه تا الان ساخته شده! موزيك متن فيلم هم طي يك نظر سنجي تاثير گزارترين موزيك متن تاريخ سنينما شناخته شده كه روايت دوبرادر رو ميكنه كه موزيك بلوز اون زمان تاثراتي رو توي زندگيشون ميزاره..

Blues%20Brothers%20(225w).jpg

اگه ميتونيد دانلود كنيد كه حتما بريد دنبالش..اگر نميتونيد حتما تهيه كنيد..
فعلا

به نظر منم برین " ناچو لیبره " رو گیر بیارین وببینین . آخر خندست .
هفته پیش هم گفتم که فیلم توپیه ولی مثل این که کسی ندیده بودش که دربارش یه صحبتی بکنیم .
پرهام اسم انگلیسیش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or