Movie Center

نوشته شده توسط PC:
SPIDER MAN 3

به نظر من دوست دختره اين پيتر رو اون غول سبز مي كشه بعد ميره انتقام ميگيره ! :cheesygri :p :mad:

داستانه قسمت سوم چيه ؟

حسین جان از 10 صفجه قبل شروع کن به خوندن ...... کل داستان میاد دستت ! ;)

از همتون ممنونم با همون برنامه ای که امین داد مشکل حل شد.الانم دارم فیلمو میبینم.اولش اینجوری وای به آخرش!!!:-"

سلام.
خوشحالم.....
میگم میشه بیشتر در مورد فیلم توضیح بدی؟؟ داستان رو نمیخوام بگی میخوام بگم چه طوریاست این قدر فروش کرده واقعا حقش بوده؟؟

سلام.
فکر نمیکنم البته مطمئن هم نیستم ;)
این یه عکس از فیلمه:
devils_feature4.jpg

ببین همینه :)

ببین توی خانه هزار جسد اولش یه سری دختر پسر توی همون جا ماشینشون خراب میشه این دلقکه میبرتش بهشون تاریخچه فیلمهای ترسناکو نشون میده بعدش هم که میرن تو خونه و دختره و با اون زنیکه مادرش ملت رو سلاخی میکنن

سلام.
خوشحالم.....
میگم میشه بیشتر در مورد فیلم توضیح بدی؟؟ داستان رو نمیخوام بگی میخوام بگم چه طوریاست این قدر فروش کرده واقعا حقش بوده؟؟

من نمیدونم چه امتیازاتی گرفته ولی هرچی گرفتنه حقش بوده
چقدر قشنگ بود این فیلم ولی خشونتش با وجود این که من نسخه ی unrated رو دیدم اصلا به پای خانه هزار جسد و اون یکی beyond the limits نمیرسه
من فقط با نیمه دوم فیلم عشق (زندگی) کردم انقدر به این ها فحش دادم که مادر از خواب بیدار شد!
هر چی از دهنم دراومد بهشون می گفتم

ببین توی خانه هزار جسد اولش یه سری دختر پسر توی همون جا ماشینشون خراب میشه این دلقکه میبرتش بهشون تاریخچه فیلمهای ترسناکو نشون میده بعدش هم که میرن تو خونه و دختره و با اون زنیکه مادرش ملت رو سلاخی میکنن

فکر نمیکنم این باشه این فیلم اولش پلیس ها میریزن تو یه خونه....

من نمیدونم چه امتیازاتی گرفته ولی هرچی گرفتنه حقش بوده
چقدر قشنگ بود این فیلم ولی خشونتش با وجود این که من نسخه ی unrated رو دیدم اصلا به پای خانه هزار جسد و اون یکی beyond the limits نمیرسه
من فقط با نیمه دوم فیلم عشق (زندگی) کردم انقدر به این ها فحش دادم که مادر از خواب بیدار شد!
هر چی از دهنم دراومد بهشون می گفتم

:) ممنون.

نوشته شده توسط Behzadr:
اسم اصلی این فیلم چیه؟
اگه از کاور فیلم هم عکسی داری بذار...ممنون

بهزاد اسم اصلي فيلم House of 1000 Corpses هست كه محصول سال 2003 هست كه نويسنده و كارگردانشم Rob Zombie هست ( متال بازا ميشناسنش)

قسمت دومش رو هم يال 2005 ساخته به اسم The Devil's Rejects .

house_of_1000_corpses_01.jpg

B0001EYTK2.02.LZZZZZZZ.jpg

مرسی مهدی جون
می گم احتمالا تو که نداریش:cheesygri
هی من می رم فیلم های وحشتناک رو که بچه ها معرفی می کنند گیر می آرم و هی یه فیلم جدید معرفی میشه...

ما هم كه همچنان مي ذاريم ولي

بر و بچ ما رو كه حساب نمي كنين.دفعه قبلي عكس كه گذاشتم گفتم درباره فيلما يه توضيح مختصر بدين ،ولي دريغ از يه توضيح كوچيك كه حداقل دل آدم نسوزه
اصلاهيشكي منو دوست نداره،هيشكي:( :((
ولي اشكال نداره يه سري ديگه عكس مي ذارم،دو تا عكس اولي واسه فيلمslither هستن
عكس هاش كه ترسناكه!!!چه برسه به فيلمش
عكس پنجم هم اگه اشتباه نكنم واسه آخرين انيميشن پيكسار هستش

اوه اره یارو میرده که همونه ;)
کارگردان The Devil's Rejects هم همین Rob Zombie هست :D
میگم چرا اسم 2 شمارش با هم فرق میکنه؟؟
حالا House of 1000 Corpses چه طور فیلمیه؟؟

خلیل درباره ی این فیلم تو همین تاپیک توضیح داده سرچ کنی پیداش میکنی :)

مرسی مهدی جون
می گم احتمالا تو که نداریش
هی من می رم فیلم های وحشتناک رو که بچه ها معرفی می کنند گیر می آرم و هی یه فیلم جدید معرفی میشه...

نه متاسفانه من ندارمش. ولي The Devil's Rejects رو فكر كنم بتونم جور كنم.
اگه DVD شو پيدا كردم pm ميدم بهت.

:offtopic::ontopic::thanks:
------------------------------------------------------
به گزارش خبرگزاری مهر، عصر روز گذشته محمود اربابی رئيس اداره کل نظارت و ارزشيابی، عليرضا رضاداد مدير عامل بنياد سينمايی فارابی، ناصر شفق، احمدرضا درويش و مجيد مجيدی به عنوان گروه رسيدگی کننده به مشکلات خانه سينما همراه دو نماينده از 29 صنف عضو در خانه سينما حاضر شدند و اعضاء جديد هيأت مديره را انتخاب کردند.
------->واقعا متاسفم،مجیدی و درویش رضاداد:sick:
میخوان ادامه ی سوپرمن رو بسازن،قبلا گفته بودن تا موقعی که فروش دامستیک(امریکا)ی این فیلم به 200 تا نرسه هیچ تصمیمی نمیگیرن ولی گویا رایشون برگشته.
فروش پایرتز2 رسیده به 321 میلیون.
گویا سونی اعلام کرده که نمیخواد اسپایدرمن رو بعد از شماره ی3 ادامه بده.
اسپیلبرگ گفته شاید ایندیانا جونز4 ساخته شه،ولی من خوشبین نیستم،پس یعنی احتمالا میخوان ایندیانا جونز4 رو بسازن ولی کارگردانش یکی دیگست.
American Pie5 اعلام شد.
خوب امروز تارانتینو بازیگرای فیلم جدیدشم معرفی که معروف ترینش Kurt Russel هست و بقیه شونو من اصلا نمیشناسم!اسم این فیلم جدید Death Proof هستش که به همراه فیلم Terror Planet رابرت ریدریگز،فیلم دو قسمتیه GrinHouse رو تشکیل میدن.قسمت رابرت رودریگز یه فیلم زامبی ای هست و قسمت تارانتینو یه چیزی تو مایه کیل بیل انگار.فیلم قرار آپریل سال بعد اکران شه.
اینم آخرین عکس اسپایدرمن3 هستش گو یا که نشون میده اون ونوم چطوری این یارو رو میگیره،البته صفحه قبل بهزاد گذاشته ولی چون قشنگه عیبی نداره!:
sm3_wp2_800x600.jpg

خوب دیگه این چرندیاتو نوشتم که بقیه اونایی هم که خواب رفتن بیدار شن!!!
در ضمن کی Amores Perros رو دیده؟هر کی ندیده پیشنهاد میکنم بره ببینه،البته یکم طولانیه ولی حتما می ارزه.

آخرین ویرایش:
در مورد اسپایدر من 3 هنوز بحث زیاده
توی این نسخه بدلایل زیادی رابطه پیتر و مری شکر آب می شه و دوست دختر جدید پیتر می شه Gwen Stacy که هم کلاسیشونه توی کمیک ها این دختر رو کارنیج می کشه
این احتمال وجود داره که ونوم توی فیلم نباشه یعنی در آخر فیلم ادی بروک به این ماده آلوده بشه
قسمت های بعدی هم احتمالا در کار هست دیگه انشاءالله چون مثلا X-men هم گفتن فعلا این سه گانه اش تموم شده تا بعد Spider-Man وضعیتش فرق می کنه چون طبق پیش بینی ها ممکنه یه طوری تموم بشه که انقدر هنوز تموم نشده یعنی داستان ته درست و حسابی نداره همین کار هم با X-Men کردن که پروفسور اگزیویر تو مغز طرف رفته .
پ.ن : حالا اینا چه ربطی داشت به تاپیک :-" :-" :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or