البته این مطلب اثبات نشده و صرفا گمانه زنیه...اون هم بخاطر اینکه بعد از ساخت این فیلم کشته شد...اینم رو اضافه کنم که دقیقا بعد از اکران همین فیلم سالو ترور شد !!
که خیلی ها میگن ترورش بخاطر همین فیلم بوده ........
توی همون صفحه ای که فکسون فیلم رو معرفی کرده بود توی یکی از نظراتش خوندم !
لبته این مطلب اثبات نشده و صرفا گمانه زنیه...اون هم بخاطر اینکه بعد از ساخت این فیلم کشته شد...
اما باید بگم بسیار وحشیانه کشته شد و قاتل با اتومبیل خود Pasolini چندین بار از روش رد شده بود
آره راست میگی مهدیالبته ايرانم كم نيستن از اين ادما كه اينجور چيزا ببينن مگه از اين فيلم هاي شكنجه نديدين كه مثل نقل و نبات تو مدارس رد وبدل ميشه.
گفتیم شاید یه خورده از این $ هام شاید به ما برسه تبلیغشو بکنیم :cheesygriebliser جان شما با این پیراتس فکر کنم قرار داد داریا!
خوب شاید در بعضی مناظق زودتر اکران شده بوده !! مطمئنا اطلاعات imdb در مورد سال 1974 خیلی نمی تونه زیاد باشه !!تا اونجایی که من دیدم و شواهد نشون میده اولین جایی هم که فیلم اکران شده فرانسه بوده و با توجه به تاریخ اکران فیلم ۲۲ نوامبر و تاریخ مرگ این کارگردان ۲ نوامبر
هر تابستان یکبار شبکه 2 این فیلم را به اسم قصه های هزار و یک شب در دو قسمت و دو شب متوالی به خورد ملت می دهد.البته خیلی ازش سانسور کرده است.کسی arabian nights رو دیده؟
شايد نظر دادن درباره هيچ فيلمي اينقدر سخت نباشد. نميدانيد بايد آنرا دوستش بداريد يا از آن متنفر شويد. بار اول را فراموش کنيد. سعي کنيد اصلا روايت فيلم و صحنه هاي سادومازوخيستي آن شما را درگير نکند و دائم از بيرون به آن بنگريد. گوهر فيلم کم کم نمايان ميشود.
مي دونم بگم قشنگ بود يا نه.آخر ساديسم و نفرت و ديوانگي.با جسارت و شجاعت تمام ديد كاملا بازي از دنياي الانمون رو نشون مي ده كه خيلي ها مي خوان انكارش كنن.پازوليني به خاطر اينكه اونارو با سينماي پر مخاطب رسوا كرده، كشته شد كه از فاشيست هاي رواني بعيد نبود
خوب شاید در بعضی مناظق زودتر اکران شده بوده !! مطمئنا اطلاعات imdb در مورد سال 1974 خیلی نمی تونه زیاد باشه !!
در ضمن شایدم برای منتقدین زودتر اکران شده ...یکی از همونا کشتتش !
در مورد منتقدام باهات موافقم شاید یکی از همونا زودتر ترتیبشو داده :cheesygriالبته نه اینکه این دلیلی باشه بر موثر نبودن این فیلم در مرگ این بازیگر
نوشته شده توسط Elvish Hero:نمیدونم قبلا گذاشتین یا نه ولی اولین پوستر فیلم Iron Man گویا امروز توی Comic Con نمایش داده شده،چون عشق کمیک و مارول زیاد هست میذارمش اینجا.
![]()
تنها چیزی که ازش معلومه اینه که دوم می 2008 میاد با اسم کارگردانش jon favreau هستش که من نمیشناسم و مطمئنا هم نقش آیرون من رو تام کروز بازی نخواهد کرد!
خبر دیگه اینکه دیسنی حدود 320 نفر رو اخراج کرده!
و امروز تولد کوین اسپیسی،ساندرا بولاک،کیت بکینسیل و بالاتر از همه استنلی کوبریکه.
یه سری مطلبم راجه به اسکنر دارکلی هستش که میذارم بعدا.