Movie Center

وای این چه فیلمی هست؟؟؟! داستانشو خوندم
ببینم این جور فیلمها مجوز پخش و اکران عمومی رو دارند؟
این فیلم رو خودت داری مونا؟من می خوام این فیلم رو بینم!

اینم رو اضافه کنم که دقیقا بعد از اکران همین فیلم سالو ترور شد !!
که خیلی ها میگن ترورش بخاطر همین فیلم بوده ........
توی همون صفحه ای که فکسون فیلم رو معرفی کرده بود توی یکی از نظراتش خوندم !
البته این مطلب اثبات نشده و صرفا گمانه زنیه...اون هم بخاطر اینکه بعد از ساخت این فیلم کشته شد...

اما باید بگم بسیار وحشیانه کشته شد و قاتل با اتومبیل خود Pasolini چندین بار از روش رد شده بود

در مورد فیلم هم باید بگم نبینید بهتره ;)

salo06.jpg

آخرین ویرایش:
در مورد فیلم هم باید بگم نبینید بهتره
ای بابا..خودشون به اتفاق آرا دیدن ها...تا به ما می رسه ببینیم چیه که اینقدر میگین اسمشو نبر می گید نبیند
خب اگه اینقدر ازش بد تعریف نمی کردید این نتیجه عکس رو نمی داد;)

بابا بهزاد برو ببین تا وجدانت راحت شه ........
ایران بای داره .........
خودمم ابلته میخوام بخرم ولی فکر کنم بیفته برای هفته ی دیگه !
------------------------------
لبته این مطلب اثبات نشده و صرفا گمانه زنیه...اون هم بخاطر اینکه بعد از ساخت این فیلم کشته شد...

اما باید بگم بسیار وحشیانه کشته شد و قاتل با اتومبیل خود Pasolini چندین بار از روش رد شده بود

منم که گفتم فقط توی فکسون خوندم
ولی طرز کشتنش هم کاملا نشون میده که طرف فیلم رو دیده بوده !!!
--------------------
البته ايرانم كم نيستن از اين ادما كه اينجور چيزا ببينن مگه از اين فيلم هاي شكنجه نديدين كه مثل نقل و نبات تو مدارس رد وبدل ميشه.
آره راست میگی مهدی
من یکی دوتاشو تو این کانال your tv دیدم .... واقعا چیش برای مردم جالبه که اینقدر سی دی هاش دست به دست میشه ؟؟!!
واقعا سنگسار کردن ما هم دست کمی از این کارای پازولینی نداره فقط ما کارهامون مشروع هست او نامشروع .......
بگذریم >>
237.gif

ebliser جان شما با این پیراتس فکر کنم قرار داد داریا!
گفتیم شاید یه خورده از این $ هام شاید به ما برسه تبلیغشو بکنیم :cheesygri
اما گفتم اخبار مربوط به فروش رو اینجا بذارم تا روندش مشخص باشه !
Worldwide: $544,521,411 :cheesygri

اما در مورد Pier Paolo Pasolini !
این شخصیت شاعر , نقاش , نویسنده هم بوده و حتی در جنگ هم شرکت داشته و هنوز خیلی فیلم ها و سریال ها بر اساس داستان های اون ساخته میشه.
اولین کتاب شعر خودشم با عنوان Poesie a Casarsa در سال ۱۹۴۲ ( ۲۰ سالگی ) منتشر کرد.
از جمله های معروفش هم به این ها میشه اشاره کرد :
The mark which has dominated all my work is the longing for life, this sense of exclusion, which doesn't lessen but augments this love of life

If you know that I am an unbeliever, then you know me better than I do myself. I may be an unbeliever, but I am an unbeliever who has a nostalgia for a belief
در مورد فیلم آخرش یعنی همین Salo هم محل فیلم برداری این فیلم ایتالیا بوده اما در فرانسه produce شده که تا اونجایی که من دیدم و شواهد نشون میده اولین جایی هم که فیلم اکران شده فرانسه بوده و با توجه به تاریخ اکران فیلم ۲۲ نوامبر و تاریخ مرگ این کارگردان ۲ نوامبر نتیجه میگیریم که قبل از اکران فیلم به قتل رسیده البته نه اینکه این دلیلی باشه بر موثر نبودن این فیلم در مرگ این بازیگر اما اگر کمی در موردش بخونید میبینید که شخصیت خاصی داشته و اینطور شخصیت های خاص که یه سری عقاید خاص دارن دشمن های زیادی هم خواهند داشت که خیلی ها ممکنه فقط به دلیل تحمل نکردن عقاید این فرد انگیزه ی کشتن اون رو هم داشته باشن ‍!
جالبه به تاریخ های اکران این فیلم هم یه نگاهی بندازین :
France – 22 November 1975
West Germany – 30 January 1976
Sweden – 29 March 1976
France – 19 May 1976
USA – 1 October 1977
Canada – 9 October 1981
Finland – 18 May 1984

با سلام

من 6 ماه پیش گفتم کسی پازولینی میشناسه هیشکی چیزی نگفت

این فیلمشم در اصل یک فیلم ضد فاشیستی هست که نگاهی به خصوصیات چند تا فاشیست که عقاید anarchy و سادیسم دارن پرداخته salo

در واقع از یه جهت فیلمی سیاسی بر ضد حکومت موسیلینی رهبر ایتالیا در زمان هیتلر

کسی arabian nights رو دیده؟
---------------------------------------------

حالا که بحث یه فیلم غیر معمول افتاد کسی ichi the killer رو دیده؟

کسی فیلمی تو مایه های nunspolation دیده؟

---------------------------------------------
amoress peross من دیدم ولی زیاد یادم نمیاد

من چندان خوشم نیومد ، فقط یادمه داستان 3 اپیزودی داشت و کلی سگ هم تو فیلم بود

به به ممد آقا ....... چه عجب از اینورا !!
یاد این آهنگ بلک کتز افتادم ..... !
--------------------
راستی ممد جان من 6 ماه پیش نبودم شرمنده
ولی همینم که این بحثو پیش کشیدم بخاطر خرید فیلم شبهای عربی بود - و دنبال کردن فیلمهای کارگردانش ! -که تو پرسیدی کسی دیده یا نه ! انشالله شنبه بدستم میرسه !
--------------------------------
ولی من یچیز رو اصلا نفهمیدم ..... عقاید ضد فاشیستی چه ربطی به ساخت یه فیلم اروتیک و سادیستی داره که 16 تا بچه رو اذیت کنن ؟؟!!

------------------------
تا اونجایی که من دیدم و شواهد نشون میده اولین جایی هم که فیلم اکران شده فرانسه بوده و با توجه به تاریخ اکران فیلم ۲۲ نوامبر و تاریخ مرگ این کارگردان ۲ نوامبر
خوب شاید در بعضی مناظق زودتر اکران شده بوده !! مطمئنا اطلاعات imdb در مورد سال 1974 خیلی نمی تونه زیاد باشه !!
در ضمن شایدم برای منتقدین زودتر اکران شده ...یکی از همونا کشتتش ! :cheesygri
----------------------------------------
راستی agent47 جان هر مشکلی درباره ی خرید از ایران بای داری به من پی .ام بده تا بگمت چی کار کنی ! ;)

کسی arabian nights رو دیده؟
هر تابستان یکبار شبکه 2 این فیلم را به اسم قصه های هزار و یک شب در دو قسمت و دو شب متوالی به خورد ملت می دهد.البته خیلی ازش سانسور کرده است.
فیلم اصلی هم دیدم.درون مایه اش که به مخاطب درس می دهد خوب است ولی نمی دونم چرا سازنده معضل Sex هم به میان کشیده است !
در نظرات این فیلم در فکسون یکی نوشته بود :
من نمی دونم عرب و Sex چه شباهتی با هم دارند که در این فیلم در کنار هم قرار گرفتند ؟
راستی سایت فکسون بخش فروش فیلمش را حذف کرده و ظاهرا" از این به بعد فقط یک بانک اطلاعاتی خواهد بود.دلایل این کارشون هم مشخص نشده !

نمیدونم قبلا گذاشتین یا نه ولی اولین پوستر فیلم Iron Man گویا امروز توی Comic Con نمایش داده شده،چون عشق کمیک و مارول زیاد هست میذارمش اینجا.
index.php

تنها چیزی که ازش معلومه اینه که دوم می 2008 میاد با اسم کارگردانش jon favreau هستش که من نمیشناسم و مطمئنا هم نقش آیرون من رو تام کروز بازی نخواهد کرد!
خبر دیگه اینکه دیسنی حدود 320 نفر رو اخراج کرده!
و امروز تولد کوین اسپیسی،ساندرا بولاک،کیت بکینسیل و بالاتر از همه استنلی کوبریکه.
یه سری مطلبم راجه به اسکنر دارکلی هستش که میذارم بعدا.

راستی من 3 تا از نظراتی رو هم که بچه های فکسون (که یکیشون اتفاقا مدیر سایت هست ) رو میازمر......به نظرم حرفای خیلی جالب و درستی زدن ....... چون نظر خودمم هستم نقل قول می کنم :

شايد نظر دادن درباره هيچ فيلمي اينقدر سخت نباشد. نميدانيد بايد آنرا دوستش بداريد يا از آن متنفر شويد. بار اول را فراموش کنيد. سعي کنيد اصلا روايت فيلم و صحنه هاي سادومازوخيستي آن شما را درگير نکند و دائم از بيرون به آن بنگريد. گوهر فيلم کم کم نمايان ميشود.
مي دونم بگم قشنگ بود يا نه.آخر ساديسم و نفرت و ديوانگي.با جسارت و شجاعت تمام ديد كاملا بازي از دنياي الانمون رو نشون مي ده كه خيلي ها مي خوان انكارش كنن.پازوليني به خاطر اينكه اونارو با سينماي پر مخاطب رسوا كرده، كشته شد كه از فاشيست هاي رواني بعيد نبود

راستی حامد جان تلویزیون از یه فیلم NC-17 چیشو نشون داده ؟؟!! :confused: :eek:

خوب شاید در بعضی مناظق زودتر اکران شده بوده !! مطمئنا اطلاعات imdb در مورد سال 1974 خیلی نمی تونه زیاد باشه !!
در ضمن شایدم برای منتقدین زودتر اکران شده ...یکی از همونا کشتتش !

مونا جان گفتم که :
البته نه اینکه این دلیلی باشه بر موثر نبودن این فیلم در مرگ این بازیگر
در مورد منتقدام باهات موافقم شاید یکی از همونا زودتر ترتیبشو داده :cheesygri

راستی agent47 جان هر مشکلی درباره ی خرید از ایران بای داری به من پی .ام بده تا بگمت چی کار کنی !

ممنون دوست عزیز EBLISER برام توضیح دادن
از ایشون هم ممنونم (فک کنم اسمتون علی بود!)

نوشته شده توسط Elvish Hero:
نمیدونم قبلا گذاشتین یا نه ولی اولین پوستر فیلم Iron Man گویا امروز توی Comic Con نمایش داده شده،چون عشق کمیک و مارول زیاد هست میذارمش اینجا.
index.php

تنها چیزی که ازش معلومه اینه که دوم می 2008 میاد با اسم کارگردانش jon favreau هستش که من نمیشناسم و مطمئنا هم نقش آیرون من رو تام کروز بازی نخواهد کرد!
خبر دیگه اینکه دیسنی حدود 320 نفر رو اخراج کرده!
و امروز تولد کوین اسپیسی،ساندرا بولاک،کیت بکینسیل و بالاتر از همه استنلی کوبریکه.
یه سری مطلبم راجه به اسکنر دارکلی هستش که میذارم بعدا.

خداییش پیام بازرگانی های خوبی می فرستی عماد .......
ولی جدای از شوخی منم قرار بود این پوسترو صبح بزارم .....ولی نمیدونم چرا یادم رفت !

حالا این آیرون من دیگه کیه ؟؟ که به احتمال زیاد وین دیزل نقششو بازی میکنه ! :-"

محمد Amores رو دست گفتی همون فیلم سگیه س!ولی خوب به نظر من یه چیزی تو مایه های ایده ی اولیه Crash بود.کلا یکی از فیلمایی بود که اصلا غیر طبیعی به نظر نمیومد،تقریبا همون چیزی رو نشون میداد که انتظارشو داشتی،ولی همینم جذاب بود،Love.Betrayal.Death بهترین توضیح واسه این فیلمه،یکی از چیهایی که من خوشم اومد،این بود که اون دخته آخر فیلم هم نفهمید شوهرش دوست دختر داشت و بازم بهش وفادار موند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or