Movie Center

راستی حامد جان تلویزیون از یه فیلم NC-17 چیشو نشون داده ؟؟!!
ممنون مونا خانم ... فکر کنم من را فراموش کردید که یکبار داخل بازی دات کام در مورد ون هلسینگ مطلب نوشتم برای توپیک Movie & Media Center و شما گفتید نکنه عماد آی دی جدید برای خودش درست کرده باشد و کار به جاهای باریک تر ( پرهام اینا و ... ) کشیده شد.:)
در مورد سوالتون هم باید بگم چون بار اول این فیلم را از TV ایران دیدم بجز چند مورد تابلو که مشخص از سانسور شدن بود و چند کرش یا همون پرش عجیب غریب ؛ متوجه نشدم که فیلم سانسور شده...اگر مونتاژ کننده این فیلم را می بردند اسکار مطمئنم یه چیزی می برد.:)

ممنون مونا خانم ... فکر کنم من را فراموش کردید که یکبار داخل بازی دات کام در مورد ون هلسینگ مطلب نوشتم برای توپیک Movie & Media Center و شما گفتید نکنه عماد آی دی جدید برای خودش درست کرده باشد و کار به جاهای باریک تر ( پرهام اینا و ... ) کشیده شد
راستش حامد جان هنوزم قضیه رو یادم نمیاد
بهر حال گذشته ها گذشته .....امیدوارم هر چی بوده ازم دلگیر نباشی ! :blushing:
------------------------

در مورد توضیحاتت هم ممنون ! ولی خداییش عجب مخهایی تو این تی وی ما هستنا !

عماد کی آیدی جدید درست کرده؟!
به نظر یه مشکلی میاد،فکر کنم منظور مونا Salo هست و منظور حامد Arabian Nights.من شبهای عرب رو ندیدم ولی فکر نکنم NC-17 باشه!اگه اشتباه میکنم بگید.

راستش حامد جان هنوزم قضیه رو یادم نمیاد
بهر حال گذشته ها گذشته .....امیدوارم هر چی بوده ازم دلگیر نباشی !
خب انسان است دیگر...منم یادم نمیاد آی دی ام در بازیدات چی بود ! :)
اون موقع که چیزی پیش نیومد ! فقط پرهام گفت زود خودت را معرفی کن چون مشکوک میزنی !
شما هم از نوشته ام خوش تون اومده بود.همین...
حالا یکی بیاید این مورد را درست کند ! :p
اون دخته آخر فیلم هم نفهمید شوهرش دوست دختر داشت و بازم بهش وفادار موند.
ببخشید ولی این حرف تان من رو یاد یکی از آخرین سکانس های فیلم چهارشنبه سوری انداخت.با همان رویه ای که اشاره کردید.فرهادی اونقدر به جزئیات توجه کرده بود که یادش رفته بود فیلمش به کدامین سو می رود . آینده ی مبهم شخصیتهای داستان و مفهوم اصلی این فیلم چیزهایی هستند که همیشه آزارم می دهند ، چون اصلا" پرداخت نشده اند.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
به نظر یه مشکلی میاد،فکر کنم منظور مونا Salo هست و منظور حامد Arabian Nights.من شبهای عرب رو ندیدم ولی فکر نکنم NC-17 باشه!اگه اشتباه میکنم بگید.
,والا منم نفهمیدم عماد !
---------------------
در ضمن هم شبهای عربی nc-17 هست هم سالو !!!

منظورمم در هر پست فرق داشت !

http://www.imdb.com/title/tt0071502/

نوشته شده توسط SHvIRUS:
امین تورنتشو یه جا بذار دانلود کنیم... هرچی گشتم نبود. یا اینکه اسم دقیقشو بگو! شاید اشتباه سرچ میکنم.

سلام.
همه جا رو زیر و رو کردم یه تورنت حسابی که سیدر داشته باشه نیست ازش :)

تفاقا سینا جون خیلی هم به تاپیک ربط داشت !!
خیلی اطلعات جالبی بود ....راستی چرا رابطه اسپایدی و مری شکرآب میشه و بعدشم اون دختره همونه که تو فیلم نقششو دختر ران هاوارد بازی میکنه ؟؟

دوستان استاد تر از من هم هستن (علی و میلاد) ولی نمی دونم را تا حالا چیزی نگفتن .
دلیل شکر آب شدن رابطه شون اینه که مری تقریبا همیشه به خاطر پیتر به خطر می افته و این اونو عصبانی کرده برای همین از لحاظ عشق و این چیزا جدا می شن . این دختر جدیده (Gwen) هم من تازه فهمیدم نقشش رو دختره ران هاوارد بازی می کنه خوشکل هم هست اگه خدا بخواد میمیره . توی داستان کمیک ها پدرش (باباش) توسط یه یارو یی که از ماسک و لباس اسپایدر من استفاده کرده کشته می شه و این دختره می خواد همه جوره اسپایدر من رو بکشه وقتی می فهمه عصبانی می شه خون به مغزش نمی رسه اما به بالاخره قول می ده که راز پیتر رو مخفی نگه داره . وقتی که بعد از مرگ پدرش مادرش سر پرستیش رو قبول نمی کنه میاد پیش مری و پیتر اما در آخر توسط کارنیج کشته می شه .
البته توی سری کلاسیک اسپایدر من مثل اینکه دوست دختر اصلی پیتر همین دختره بود اینو دوستان دیگه (میلاد و علی) که واردترن در مورد کلاسیک ها باید توضیح بدن .

"در ضمن اینم رو اضاف کنم که احتمالا ناتالی پورتمن هم توی این فیلم نقش دختره جونز رو بازی میکنه !!"

خدا کنه من یکی از طرفدارای دو آتیشه ی ناتالی پورتمن هستم (اوی فکر بد نکنین) و البته برای ایندیانا جونز هم میمیرم (کسی دوی دی دیاشو نداره ) ولی به نظر من داستانش می شه عین این راکی جدیده پدر بازنشسته و مشکل با بچه و ....

Iron Man
یکی از اعضای Avengers سابق و Ultimates الان هست . اسم اصلیش هم تونی استارک هست یه نابغه ی الکی همراه با یه تومور مغزیه که ممکنه به زودی یا تا 5 سال دیگه بکشتش . اون یه زره ساخته که در ماموریتا می پوشتش . همین کافیه چون شخصیت زیر پوستی نداره .

آخرین ویرایش:
سینا این ادیتور که مشکلی نداره ..... مگه از چه مرورگری استفاده میکنی ؟؟

---------------------
تازه داشتیم به مری جین عادت میکردیما !! حیف شد !
----------------------
دی وی دی های ایندیانا جونز رو اگه میخوای به این تاپیک مراجعه کن :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1131&page=8

تو لیست جدیدش هست :
Indiana Jones - Raiders
Indiana Jones - Temple Of Doom
Indiana Jones - Last Crusade

-------------------------------
راستی میگم اعضای این avengers و ultimates چند نفرن ؟ کیا هستن ؟؟ همشون قراره فیلم بشن ؟؟!!!!!!
راستی میگم بد نیست اگه یکی از بچه ها یه تاپیک در مورد کامیک بوکها بزنه و کم کم همشونو معرفی کنه !! خدا عمرش بده :cheesygri

بچه ها هیچ کس میتونه در مورد این سریال lost توضیح بده ؟؟ خیلی ممنون میشم

راستی من یه عذرخواهی هم به شما بدهکارم بابت اینکه زیاد نقد و معرفی و پیش نما و اینا نمی نویسم فقط پوستر و وال پیپر می زارم
که دلیلش فکر کنم واضح باشه ...خیلی گرفتار سایت هستم (هستیم ) و بعلاوه چند گرفتاری شخصی هم دارم ..... انشالله توی هفته ی دیگه که
سایت افتتاح میشه با دست پر میام ........
--------------------------------------

راستی امروز دیدم 2 تا dvd جدید در رابطه به FF اومده ...... مخصوص عاشقان فاینال فانتزی .....میشه در مورد اینها هم کسی توضیح بده (منظوزم special feature اش هست !) مرسی
Final Fantasy Unlimited : The Complete Collection (2005) 4-Disc

Final Fantasy VII : Advent Children (4-Disc Special Edition) (2005)

-------------------------------------

اینم چند تا پوستر جدید و خوشگل :
یکیش که مخصوص شماها هست !
یک انیمیشن هم هست که کارگردانش لوک بسون هست ...... معروفترین صدا پیشه اش هم اسنوپ داگ خواننده معروف رپ هست ! باید چیز جالبی باشه !
اون فیلم شری بیبی هم نامزد جایزه ویژه هیات منصفه جشنواره فیلم ساندنس بوده و در ضمن مگی گیلنهال هم بخاطر جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره Karlovy Vary رو گرفته !!
و فیلم بعدی lucky u هست که کارگردانش کورتیس هنسون معروف هست و بازیگراشم که مشخصه ......اونم باید فیلم جالبی باشه !

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Behzadr:
عمرا من یکی منظورتو از این حرفت نفهمیدم:confused:
ولی اون تیکه فیلم فاینال فانتزی یعنی فیلم جدیدی رو ساختن؟

راستش منظورم این بود که فیلمش خشن هست ...فیلم خشن هم که عشق شماهاست :-"

در مورد فاینال هم مسلما جدید که نیست ...... ولی یه نسخه جدید هست با اضافات ......من میخوام ببینم اون اضافاتش چیه ! ;)

Thor | Iron Man | Henry Pym | Wasp | The Hulk | Rick Jones | Captain America | Hawkeye | Quicksilver | Scarlet Witch | Swordsman (Jacques DuQuesne) | Hercules | Black Panther | Vision | Black Knight | Black Widow (Natasha Romanoff) | Mantis | Beast | Moondragon | Hellcat | Wonder Man | Whizzer | Two-Gun Kid | Ms. Marvel (Carol Danvers) | Falcon | Vance Astro | Yondu | Charlie-27 | Martinex | Starhawk | Aleta Ogord | Jocasta | Tigra | She-Hulk | Captain Marvel (Mar-Vell) | Captain Marvel (Monica Rambeau) | Starfox | Namor the Sub-Mariner | Doctor Druid | Marrina | Ravonna Lexus Renslayer | Yellowjacket (Rita DeMara) | D-Man | Gilgamesh, the Forgotten One | Mister Fantastic | Invisible Woman | Quasar | Sersi | Spider-Man | Stingray | Rage | Sandman | Crystal | Thunderstrike | Swordsman (Philip Javert) | Magdalene | Deathcry | Masque | Justice | Firestar | Triathlon | Silverclaw | Jack of Hearts | Ant-Man (Scott Lang) | Captain Britain (Kelsey Leigh) | Luke Cage | Spider-Woman (Jessica Drew) | Wolverine | Sentry (Robert Reynolds) | Echo/Ronin
اینا هستن اعضای گروه بعضیا فیلم شدن بعضیا هم می شن احتمالا کلی با هم یه فیلم هم می شن

تازه داشتیم به مری جین عادت میکردیما !! حیف شد !
ناراحت نباش این دختر جدیده می میره بعد ماجرا عادی می شه البته اگه شدو کت وارد ماجرا نشه

راستی میگم بد نیست اگه یکی از بچه ها یه تاپیک در مورد کامیک بوکها بزنه و کم کم همشونو معرفی کنه !! خدا عمرش بده
موافقم ولی دوستان بزنن من کمک می کنم به شرطی که عماد نبدش :D
پ.ن:مشکل از من بود کاری با ادیتور نداره

سلام دوستان سینمایی

راستش منظورم این بود که فیلمش خشن هست ...فیلم خشن هم که عشق شماهاست
در مورد فاینال هم مسلما جدید که نیست ...... ولی یه نسخه جدید هست با اضافات ......من میخوام ببینم اون اضافاتش چیه !
من یکی انواع فیلمها را می بینم...فیلم حال بهم زننده مثل Wrong Turn ... فیلم رمانتیک و باحال مثل A Beatiful Mind ... فیلم معناگرا مثل Green Male یا همین خیلی دور ، خیلی نزدیک خودمون ... اگر بخواهم مثال بزنم باید تا پس فردا صبح بیدار بمونم.:)
راستش من تازه در ایران بای عضو شدم.در مورد FF7 : AC هم خوب شد که اومدی گفتی.این هفته قرارست یک سری فیلم ازشون بخرم.11900 هم می دهم بخاطر این فاینال .البته فکر کنم این نسخه انگلیسی اش باشه که اومده ، چون اولیه ژاپنی بود.در ضمن شاید چند تا کلیپ اضافه مانند اون کلیپ که در آخر نسخه ی ژاپنی و هنگام اومدن Credits پخش می شد درونش موجود باشد.البته مصاحبه با دست و اندرکاران ساخت انیمیشن و چگونگی ساخت انیمیشن به احتمال زیاد داخلش هست.به هر حال من این هفته که میاد می خرمش.میخوای صبر کن تا وقتی برایم رسید در همینجا خصوصیات و قسمتهای جدیدش را برای شما و دیگر دوستان بگویم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند تا خبر هم روی جام جم آنلاین دیدم ، گفتم بد نیست براتون بزارم.
با جناب استاد Iron Man که بواسطه ی سینا و عماد جان آشنا شدید.حالا بشنوید که شماره ی بعدی جیمز باند - بعد از کازینو رویال - همزمان با فیلم Iron Man اکران خواهد شد.

مجموعه ی سفرهای ستاره ای که در ایران با نام پیشتازان فضا پخش شد خیلی بین پدرها و مادران ما معروف است.این خبر را هم دارین که جیمز دوهان که داخل این مجموعه نقش کاپیتان اسکای را بازی می کرد سال پیش در 85 سالگی به دلیل بیماری آلزایمر از دنیا رفت.گویا ایشان که در مدت 30 سال با دست اندرکاران این مجموعه همکاری داشتند وصیت کرده اند بعد از مرگش ، خاکستر جسدش به کهکشان برده شود و در اونجا پاشیده شود.البته قرار بود این کار سال پیش انجام بشود که بخاطر مشکلاتی انجام نگرفت.حالا و در ماه اکتبر امسال خاکستر جسد ایشان و چندین نفر دیگه - از جمله چند فضانورد متوفی - قرار است به فضا متقل بشود.

ممنون دوست عزیز EBLISER برام توضیح دادن
از ایشون هم ممنونم (فک کنم اسمتون علی بود!)
خواهش میکنم ...
دوستان استاد تر از من هم هستن (علی و میلاد) ولی نمی دونم را تا حالا چیزی نگفتن
سینا جان لطف داری منم سعی میکنم به این تاپیک همیشه سر بزنم و تا حدی که معلوماتم اجازه میده پاسخگوی دوستان باشم .. اما کارهای سایت اجازه نمیده .. در هر حال ممنونم بابت اینکه جبران میکنی.
البته توی سری کلاسیک اسپایدر من مثل اینکه دوست دختر اصلی پیتر همین دختره بود اینو دوستان دیگه (میلاد و علی) که واردترن در مورد کلاسیک ها باید توضیح بدن
در واقع اولین دوست دختر spidey همین Gwen بوده که تو دبیرستان با هم آشنا میشن.
همونطور هم که گفته شد Gwen کشته میشه و البته بعد ها توسط پروفسور warren دوباره ساخته میشه البته یه نمونه ی مصنوعی به اسم Gwen Stacy Clone
کمیک ها انقدر ماجرا دارن که واقعا هر طرفش رو بگیرید طرف دیگه میلنگه ... اما خوب اصلا روی داستان فیلم مانور ندید چون ترتیب و شکل وقایع ( خصوصا ترتیب ) دچار دگرگونی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or