Movie Center

البته که حالشو دارم

من که پستم آمادست .. همین پیش نمای ماه جولای هالیوود رو میزارم !!

بزار ببینیم دیگه کیا حالشو دارن بعد دوباره استارت میزنیم !!

پرهام جو اینا دیگه زیر خاکین ماله 1940 تا 60هستند
african_poster.jpg

african_bogiekate_stern.jpg

hitch_shadowdoubt_poster_tall.jpg

casabl_poster1.jpg

casablanca_poster_50th.jpg

bogie_bacall_bigsleep_poster.jpg

ohara_wayne_quietman_poster.jpg

امید وارم به درد بقیه هم بخوره

البته که حالشو دارم
من که پستم آمادست .. همین پیش نمای ماه جولای هالیوود رو میزارم !!
بزار ببینیم دیگه کیا حالشو دارن بعد دوباره استارت میزنیم !!

بچه ها در باره ی وبلاگ من چند ماه پیش یه پیشنهاد دادم ولی استقبال نشد اما حالا دوباره مطرح می کنم شاید حالا که مونا برگشته طرفدار داشته باشه. من میگم وبلاگ را از سرویس دهنده ی رایگان بر داریم و روی هاست و دومین شخصی بذاریم.هاستش را هم من دارم و دومین هم دارم اما شاید مورد قبول همه نباشه که در اون صورت با 7 ،8 هزار تومن میشه ثبت کرد این طوری وبلاگ تبدیل به یک وب سایت و یک بانک اطلاعاتی قوی در زمینه سینما به زبان فارسی میشه که البته این روز ها هم کمه. در ضمن من قول پشتیبانی هم میدم که به سرنوشت وبلاگمون دچارنشه.

ک مثل کین خواهی، الف مثل انتقام V for Vendetta یکی از فیلمهایی است که سال 2006 را یکی از سال های پر بار سینما می کند. داستان درباره ی انقلابی فرهیخته ای با نام مستعار "وی" است که به انقلابی سال 1600 میلادی اقتدا می کند او نیز می خواهد مانند رهبرش پارلمان را در روزی خاص منفجر کند و مردم بریتانیا را از دست رژیم فاشیستی وقت نجات دهد. در میان دختری با نام "اوری" هم نماد مردم رنج کشیده ای است که در آن مملکت زندگی می کنند فیلم سراسر نماد است که دنیای کنونی ما را به تصویر می کشد در زمانه ای که بحث حق حقوق همجنسگرایان در دنیا داغ است کارگردان فیلم در حرکتی جسورانه ار آنها با عنوان قربانیان جامعه ای غیر دموکرات نام می برد. حکومت نظامی، مامورین نالایق و فاسد همه نماد جامعه ای مسکوت و پر خفقان است جایی که نفس کشیدن هم مشکل می شود. در این گیر و دار V این منجی جامعه های به اصطلاح نظام مند سر می رسد دختر جوان را نجات می دهد و خود را به عنوان گای فاکسی دیگر به بریتانیا معرفی می کند. او به ساختمان مرکزی تلویزیون دولتی می رود و با رفتن روی آنتن به مردم زجر کشیده قول 15 نوامبر را می دهد و از آنها می خواهد که در آن روز در میدان پارلمان به او بپیوندند. او خشونت را راهی برای به آزادی رسیدن می داند و آزادی را مقدس نمی شمارد بلکه آن را حق مسلم مردم می داند. او نیروی مردم را به عنوان اسلحه ای تمام نشدنی می داند و از آنها دعوت به همکاری می کند تا به هدف والایش برسد حتی اگر خودش نباشد و نتیجه کارش را نبیند.
فیلم V for Vendetta یکی از بهترین فیلمهایی است که در چند سال اخیر دیده ام...

میگم محسن جان تو همون teboy65 هستی ؟؟؟ یا نه ؟ اگر نه قبلا با چه آیدی عضو بودی ؟!×!:blushing:

من خیلی موافقم
ولی چند مشکل گنده داره
طراحی سایت رو کی بکنه؟؟
چه هاست و دومینی خوبه ؟
کیا حاضر به همکاری هستن ؟؟
و .........
حالا صبر می کنیم تا بچه های دیگه هم نظر بدن ..بعد جمع بندی و آخر سر هم تصمیم گیری

به ضخصه اگه سایت باشه خیلی بیشتر زغبت میکنم که آپدیت کم تا وبلاگی که 1000 تا بازدید کننده ثابت هم نداره !!!!

آخرین ویرایش:
مونا جان درسته من teboy65 هستم . درباره ی سایت هم باید بگم که سیستم سایت ام تی (موویبل تایپ) هست. هاست هم من دارم در باره ی دومین هم صحبت می کنیم و به نتیجه می رسیم ولی حتما دات کام باشه همکاری هم فکر کنم اکثر بچه های فعال اینجا آماده همکاری باشند.

این جام جهانی تموم شد و من دوباره شروع به فیلم دیدن میکنم. کلی هم فیلم جدید دیدم که بعدا نظر میدم. اما دزدان دریایی فیلمی که خیلی منتظرش بودم با جمع بازیگران مورد علاقه من چه فروشی میکنه.:love: :p
هر کس که گیر آورد ( با کیفیت متوسط به بالا) آماده خریداری هستم

سلام
بچه ها در باره ی وبلاگ من چند ماه پیش یه پیشنهاد دادم ولی استقبال نشد
فکر کنم همون موقع تنها کسی که اعلام آمادگی کرد خودم بودم . هنوزم آمادم .
مونا تو همین نوشتت رو بذار تو وبلاگ . منم یه معرفی آماده میکنم و میذارم اونجا .

فکر کنم همون موقع تنها کسی که اعلام آمادگی کرد خودم بودم . هنوزم آمادم
دقیقا. اما همون موقع هم دیگه پیگیری نکردید! اما امیدوارم این دفعه دیگه پیگیر باشید تا به نتیجه برسیم.

منم اعلام آمادگی کنه
میلاد هم اعلام آمادگی کنه ........بعد شروع می کنیم به صحبتها .......
بقیه هم اگه دوست دارن یه پست بزنن .... خیلی خوشحال میشیم !

سلام
دقیقا. اما همون موقع هم دیگه پیگیری نکردید! اما امیدوارم این دفعه دیگه پیگیر باشید تا به نتیجه برسیم.
همون موقع بهت گفتم که شرایطش آماده نیست .
مونا و سپهر نبودن ( سپهر هنوزم نیستش ) . خودم سرد شده بودم . میلاد هم فکر کنم به مشکل من دچار شده . فقط داوود بود که همچنان به کارش ادامه میداد ( خیلی خیلی هم ازش ممنونم )
ولی الان شرایط بهتر شده .

سلام

اين مطلبو من خيلي وقت پيش برا يكي از سايت هاي سينمايي اماده كرده بودم كه مديرش از بچه هاي همين سايت هم هست و بنا به دلايلي اون سايت راه اندازي نشده تا الان. يادمه خيلي وقت برا نوشتنش گذاشته بودم واسه همين گفتم بزارم اينجا لا اقل يه استفاده اي شده باشه.

cinderellamanposterbig2.jpg

Cinderella Man

كارگردان: Ron Howard

نويسنده: Cliff Hollingsworth

بازيگران: Russell Crowe - Renée Zellweger - Paul Giamatti

ژانر: Biography / Drama / Sport

محصول: 2005 - امريكا

Tagline: مردي كه ميجنگد براي حفظ خانواده اي كه دوست دارد.

فيلم در مورد بوكسوري به اسم جيمز براداك (با بازي راسل كرو) است كه يك بوكسور كاملا حرفه اي بوده ولي ظاهرا ديگر جايي براي جيمز براداك در رينگ باقي نمانده است و او ديگر نميتواند به عنوان يه بوكسور به كار خودش ادامه دهد. در يك مسابقه دستش از سه جا ميشكند و مسابقه مختومه اعلام ميشود.بعد از ناكامي هاي او در رينگ جواز او لغو ميشود. اين ناكامي ها به زندگي او نيز سرايت ميكنند او ديگر قادر به پرداخت صورت حساب ها نيست. او مانند بسياري از مردم ديگر هر روز به كنار لنگركاه ميرود به اميد اينكه از بين بسياري به عنوان كارگر انتخاب شود تا درامدي داشته باشد و بتواند خانواده اش كه تمام زندگي اوست را حفظ كند. سرانجام جيمز براداك ميتواند كاري در لنگرگاه بگيرد. بعد از مدتي مدير سابق او جو گلد (با بازي Paul Giamatti) مسابقه اي را براي جيمز براداك مهيا ميكند كه براداك مي تواند 250 دلار از ان مسابقه به دست اورد و دوباره به دوران اوج خود باز گردد.

russell_crowe24.jpg
russell_crowe14.jpg

داستان به زيبايي ببينده را در فقر و تنگدستي حاكم بر آن زمان فرو ميبرد به مقطعي از دوران امريكا كه اقتصاد امريكا ركود شديدي پيدا كرده بود و مردم به زحمت ميتوانستند درامدي داشته باشند اما مردم اميد خود را از دست نداده بودند و در اينجا هم ميبينيم كه مردم به جيمز براداك لقب Cinderella Man داده بودند و معتقد بودند كه جيمز براداك براي مردم مبارزه ميكند.

اين فيلم به نوعي همانند اثر هاي ساخته شده ي گذشته در اين سبك مانند Rocky و Seabiscuit و Raging Bull و Million Dollar Baby است.

راسل كرو براي بازي در اين فيلم بارها اسيب ديد همچنين دندان هايش شكست.

اين فيلم در اسكار امسال در سه رشته نامزد دريافت اسكار بود : 1-بهترين تدوين - 2-بهترين گريم - 3-بهترين بازيگر نقش اول مرد (راسل كرو)

renee_zellweger16.jpg
renee_zellweger1.jpg

كارگردان اين فيلم Ron Howard است كه قبلا سابقه كار كردن با راسل كرو رو در فيلم A Beautiful Mind داشته است.از فيلم هاي جديد او ميتوان به The Da Vinci Code اشاره كرد كه تا چندي ديگر اكران خواهد شد.

بازي راسل كرو در فيلم واقعا تماشايي است و براي اين فيلم "محمد علي كلي" به راسل كرو به صورت خصوصي اموزش داده است و صحنه هايي كه در رينگ هست كاملا اصولي و ديدني است.

اين فيلم توانست نظر منتقدان رو به سمت خودش جلب كند بسياري از منتقدين اين فيلم را با "گاو خشمگين" مارتين اسكورسيزي مقايسه ميكنند كه در سال 1980 با بازي تماشايي رابرت دنيرو ساخته شد كه در آن سال توانست 2 اسكار دريافت كند و يكي از شاهكار هاي سينما تا به امروز به حساب مي ايد كه در مورد بوكسور ميان وزني به نام Jake LaMotta است.

renee_zellweger3.jpg
renee_zellweger13.jpg

فيلم Cinderella Man از سايت معتبر imdb امتياز بالاي 8.1 را با حدود 17هزار راي دريافت كرد و توانست جزو 250 فيلم برتر تاريخ قرار بگيرد كه اين خودش گواه بر زيبايي و ماندگاري فيلم است.

همچنين اين اثر توانست 7 جايزه از جشنواره هاي مختلف دريافت كند و همچنين 15 بار نامزد دريافت جوايز از جمله 4 نامزدي دريافت اسكار شد.

در كل يه اثر خوش ساخت است با تدويني كه فيلم را هر چه زيباتر جلوه ميدهد و ميتوان از نقاط قوت فيلم به حساب اورد كه با بازي هاي تماشايي بازيگران فيلم از جمله راسل كرو و رنه زلوگر به يك اثر ماندگار تبديل شده است.

بچه ها در باره ی وبلاگ من چند ماه پیش یه پیشنهاد دادم ولی استقبال نشد اما حالا دوباره مطرح می کنم شاید حالا که مونا برگشته طرفدار داشته باشه. من میگم وبلاگ را از سرویس دهنده ی رایگان بر داریم و روی هاست و دومین شخصی بذاریم.هاستش را هم من دارم و دومین هم دارم اما شاید مورد قبول همه نباشه که در اون صورت با 7 ،8 هزار تومن میشه ثبت کرد این طوری وبلاگ تبدیل به یک وب سایت و یک بانک اطلاعاتی قوی در زمینه سینما به زبان فارسی میشه که البته این روز ها هم کمه. در ضمن من قول پشتیبانی هم میدم که به سرنوشت وبلاگمون دچارنشه.

محسن تو هنوز سايت رو راه اندازي نكردي؟ يادمه خيلي وقت پيش ميخواستي اين كارو بكني.
خواستم بگم من رو قولم هستم اگه كمكي باشه در خدمت هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or