Movie Center

سلام
به به آقا مهدی....مگه این طوری تو رو گیر انداخت:) به همین بهانه ها میشه تو رو دید

یه سوال...فیلم زیبای آمریکایی نقش اون مرد عاشق پیشه رو چه کسی باز میکرد/؟

سلام
به به آقا مهدی....مگه این طوری تو رو گیر انداخت به همین بهانه ها میشه تو رو دید

یه سوال...فیلم زیبای آمریکایی نقش اون مرد عاشق پیشه رو چه کسی باز میکرد/؟

سلام بهزاد جون
يه چند وقتي گرفتار بودم اين چند روزه هم مادربرد دستگاهم خراب شد بود كه اواژنگ يه هفته اي ما رو الاف كرده بود.

تو زيبايي امريكايي كوين اسپيسي (Kevin Spacy) بازي ميكرد.

مهدی جان فکر کنم منظورم از اون فرد علی بود نه ؟؟؟

خوب ما می تونیم با او همکاری کنیم خوب .......

اره علي رو ميگم. جمله دومت رو نفهميدم منظورت چيه.
در ضمن از ديدنت خيلي خوشحال شدم.

تو زيبايي امريكايي كوين اسپيسي (Kevin Spacy) بازي ميكرد.
وای چه توهمی!!!! من سر این موضوع شرط بسته بودم که راسل کرو هست....:-"
يه چند وقتي گرفتار بودم اين چند روزه هم مادربرد دستگاهم خراب شد بود كه اواژنگ يه هفته اي ما رو الاف كرده بود.
یعنی پس هنوز دوست داری با من تبادل کنی:cheesygri
بهانه ای هم دیگه برای غیبت نداری مث طاهر

سلام بچه ها ...
امیدوارم همتون خوب باشید ... مهدی / پرهام / مونا / میلاد / و شما محسن جان ...
مهدی جان خوب کردی این مطلب رو اینجا گذاشتی .. اگر دیدی که سایت راه اندازی نشد به دلیل این نبود که من ولش کرده باشم ... تنها دلیلش این بود که دیدم این cms هم اونطور که باید و شاید جواب کار مارو نمیده.
من یک پیشنهاد دارم ... خودم اصلا اینو ترجیح نمیدم که بیایم دو دسته یا چند تا بشیم برای اینکه
هم سطح کار میاد پایین هم اینکه اگر ما با یه تیم قوی کار رو شروع کنیم میتونیم همیشه به روز باشیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم.
نظرتون چیه که همه با هم یه تیم رو تشکیل بدیم ؟ ( البته اگه منو به عنوان عضو کوچیکی از این جمع قبول دارید )
از محسن جان خواهش میکنم به من یه pm بده تا در مورد host و domain صحبت کنیم گرچه اگر به آي دی jack_zax پی ام بدی خیلی بهتره.
اگر موفق باشید ما سعی میکنیم با کمک محسن جان سایت جدید رو راه اندازی کنیم و بعد با کمک هم دیگه به خود سایت برسیم ... پشتیبانی فنی هم اگه محسن جان موافق باشه ما انجام میدیم ... البته اگه کسی تواناییشو داره و دوست داره خوب بگه .. !
خوب اگر موفق بودید میمونه domain سایت ... که من پیشنهاد میدم برای اینکه تاپیک هم منحرف نشه تو یه کنفرانس اینو مشخص کنیم تو یاهو ...

خوب موفق باشید.

من که موافقم و حرفی هم ندارم در حال حاضر هاست آماده است و دومین هم یه CoolMovie.ir هست اما فکر نمی کنم چیزه جالبی باشه اما به هر حال من این کارا از دستم بر میاد اگر بیشتر هم بتونم حتما انجام میدم چیزی که برای من اهمیت بالایی داره اینه که یک سایت تخصصی سینما به شکل تیمی شروع به فعالیت کنه فعالیتی که محدود به چند روز و چند ماه نشه و تداوم داشته باشه بنا بر این خواهش می کنم دوستانی که اعلام آمادگی می کنند آینده نگری کنند و ببینند که آیا میتونند ادامه بدن یا نه.از تمام کسانی که اعلام آمادگی کردند و می کنند هم ممنونم.

eblisher جان شما قبلا با چه ِادی تو بازیدات عضو بودی ؟؟؟ اصلا بودی ؟؟ !!!

منم که وظیفم مشخصه !!!!

فقط یک نفر باید مسئولیت مدیریت بچه ها و سایت رو بطور کلی بعهده بگیره ... که وظایفش مثلا اینا باشه :
جمع کردن بچه ها
همیشه حاضر بودن !!!
آشنا بر طراحی سایت و این حرفها
!!
و ......

مطئنا در مورد 2 مورد آخر (!!) بنده اصلا نمی تونم !
فکر کنم بهترین اشخاص محسن و مهدی 18 باشن ......
بهر حال !

آخرین گناه " انتقام " هست . که وقتی " پیت " " اسپیسی " رو میکشه کامل میشن .
کارگردانش هم فکر کنم " دیوید فینچر " هست .
پرهام جان
من اين فيلم رو چند سال قبل ديدم،ولي فكركنم هفتمين گناه" حسادت" بود كه وقتي پيت ،اسپيسي رو كشت ،كوين به خاطر حسادتي كه به زندگي پيت داشت،مجازات شد!!!
ولي هرچي اساتيد بگن:p

راستی بچه ها من میگم تاپیکو منحرف نکنیم در مورد سایت ....

محسن جان زحمتی خودت یه تاپیک بزن بریم اونجا بحث کنیم !!!

الان بحث فروش دزدان کاملا تحت الشعاع قرار گرفت وگرنه بحث قشنگی میشد !!

eblisher جان شما قبلا با چه ِادی تو بازیدات عضو بودی ؟؟؟ اصلا بودی ؟؟ !!!
من علی هستم .. تو بازیدت هم بودم از اوایل اما خوب بیشتر خواننده بودم تا نویسنده ....
میگم من هم می ام تو سایتتون (اگه رام بدین)ببینم چیا می تونم به آرشیوم اضافه کنم.....مث شماها حرفه ای نیستم....
شرمنده میکنی .. پس منو چی میگی دیگه ؟ ;)

در مورد POTC:DMC ( زیاد بود خلاصه کردم :) ) هم بگم که فروش این فیلم تا دیروز $132,028,000 بوده که البته مونا جان اشاره کرد که این فیلم از بودجه ی $200M برخوردار بوده.
و در مورد Superman Returns هم فروش این فیلم تا به حال $162M بوده با بودجه ی $260M.
و اما یک نکته ! فروش ذکر شده در بالای دزدان دریایی ... U.S Box Office اون بوده نه World wide ( یعنی فقط در امریکا ) که این خودش یه موفقیت چشمگیره اما عددی که برای
Superman Returns گفتم فروش جهانی این فیلم بوده ... ( U.S Box Office این فیلم هم $141,677,000 بوده )

موفق باشید.

آقا فروش امرکیای تایتانیک 600 تاس؟امیدوارم هم تو امرکیا،هم تو worldwide رکوردش بشکنه،در ضمن pirates2 فعلا فقط تو امریکا اکران شده؟

UK – 3 July 2006 (London) (premiere)
Argentina – 6 July 2006
Australia – 6 July 2006
France – 6 July 2006 (Paris)
Malaysia – 6 July 2006
Philippines – 6 July 2006
South Korea – 6 July 2006
Thailand – 6 July 2006
UK – 6 July 2006
USA – 7 July 2006
Bulgaria – 12 July 2006
Denmark – 12 July 2006
Estonia – 12 July 2006
Finland – 12 July 2006
Sweden – 12 July 2006
Israel – 13 July 2006
Netherlands – 13 July 2006
Puerto Rico – 13 July 2006
Russia – 13 July 2006
Singapore – 13 July 2006
Colombia – 14 July 2006
Norway – 14 July 2006
Turkey – 14 July 2006
Hungary – 20 July 2006
Portugal – 20 July 2006
Brazil – 21 July 2006
Ecuador – 21 July 2006
Mexico – 21 July 2006
Paraguay – 21 July 2006
Poland – 21 July 2006
Venezuela – 21 July 2006
Japan – 22 July 2006
Austria – 27 July 2006
Germany – 27 July 2006
Switzerland – 27 July 2006 (German speaking region)
Iceland – 28 July 2006
Belgium – 2 August 2006
Egypt – 2 August 2006
France – 2 August 2006
Switzerland – 2 August 2006 (French speaking region)
Czech Republic – 3 August 2006
Hong Kong – 3 August 2006
South Africa – 4 August 2006
Spain – 11 August 2006
Greece – 24 August 2006
Italy – 15 September 2006

در مورد فروش تایتانیک هم بله ۶۰۰ ملیون فروش امریکای این فیلمه ... و فروش جهانی اون $1,835,300,000 هستش.

آقا فروش امرکیای تایتانیک 600 تاس؟

فروش تايتانيك $ 600,788,188 هست كه واقعا يه جورايي دست نيافتنيه. :eek:

Pirates تو 4,133 سينما اكران شده كه اين مقدار فروش كرده. كه ميشه گفت متوسط 31,944 $ در هر سينما فروش كرده.

بابا چرا یکی تاپیک نمی زنه ؟!!!
هی میریم تو این بحث اون بحث یادمون میره ........
میریم تو اون بحث این بحث یادمون میره !!!!

----------------------
البته واقعیتش پر فروش ترین فیلم تاریخ ارباب حلقه هاست که چون اول یک فیلم بوده و بعد 3 تیکش کردن میشه گفت باید فروش سه تاییش رو جمع کنیم !!! فکر کنم حدود 2 ملیارد و 800 ملیون بشه با بودجه روی هم حدود 600 ملیون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or