Movie Center

سلام به همگي.
من يه درخواست عجيب دارم. اميدوارم يكي بتونه كمكم كنه.
من فيلم Ice Age 2: Meltdown رو گرفتم ولي صداش فارسيه. يعني دوبله شده هست. ميخواستم ببينم كسي ميتونه لينك صداي اصلي اين فيلم (يعني زبان اصلي) رو برام بزاره. هر كس بزاره ممنون ميشم.

علی اقا هر فیلمی که لینک دانلودش رو می خوان میتونین به تاپیک لینک های جدید تورنت برین ... اونجا بچه ها حتما کمکتون میکنن .

شما پرسیده بودین که چرا Gean Grey این همه قدرتش زیاد شد اگه یادتون باشه ( من یادم نیست :cheesygri ) تو فیلم یه قسمتش نشون میده از بچگی های جین گری هست و پرفسور X , مگنیتو میرن که بیارنش به مدرسشون .... همون جا هم اگه دقت کنین نشون میده که چقدر قدرتش زیاده داره .... که به مرور زمان پرفسور X بش یاد میده که چطور قدرتش رو کنترل کنه ...
دستت درد نکنه...اینها رو که خودمم فهمیدم:)
می خوام بدونم چه بلایی ته دریاچه سرش اومد که یهو با این گروه دشمن شد و تصمیم گرفت همه رو بکشه؟
ن فيلم Ice Age 2: Meltdown رو گرفتم ولي صداش فارسيه. يعني دوبله شده هست. ميخواستم ببينم كسي ميتونه لينك صداي اصلي اين فيلم (يعني زبان اصلي) رو برام بزاره. هر كس بزاره ممنون ميشم.
فک نمیکنم چنین چیزی گیرت بیاد.....

نوشته شده توسط pirates:
مونا جان ترکوندی تو که بزار یکیشو بخونیم بعد یکی دیگه بزار
چشم ...... گفتم همشو بزارم که تا می خونید بعدیشو آماده کنم !!!

-----------------------
دوستان ممنون از لطفتون ....... منو شرمنده کردید .......

بچه ها من دوباره اومدم. تو این مدت یه سری مشکلاتی برام افتاد که یکیش هاردم بود کهد یکی از درایو هامو که 12 گیگ بود به اشتباه فرمت کردم.{این اتفاق 2 سال پیش برام افتاده بود که اون موقع 250 تومنی ضرر خوردم. به هر حال بگذریم با یه سری از برنامه یه سری شو برگردوندم. ولی بقیش نه منم بی خیالش شدم.}

خوب من فیلم SEVEN و In To The Blue رو دیدم. خوب سون با اون یکی خیلی فرق داشت یعنی اینکه درسته هردوشون تو سبک های مخنلف بودن ولی سون یه چیزه دیگه بود.
خلاصه داستا این بود که داستان تو یه شهر اتفاق افتادکه من اسمه شهر رو توش نشنیدم؟

یه قاتل که به صورت زنجیره ای ادم میکشه که هر کسی که به عنوانه قربانی انتخاب میشخ بر اساسه یکی از گناه های کبیره که تو انجیل اومده میمیره. که دو تا پلیس ماموره پیدا کردنه اون میشن به نام های سامرست و میلز. که تا پیدا کردن خونه قاتل هم پیش میرن و حتی تا جایی میرسه امکانه گرفتنه قاتل هم پیش میاد اما تو یه تعقیب و قاتل فرار میکنه و تو یه صحنه هم امکانه کشتنه میلز رو پیدا میکنه. ام بی خیال میشه. بالاخره تو کش و قوس داستان خوده قاتل با دست های خونی به اداره پلیس میاد و خودشو تسلیم میکنه اما از طریقه وکیلش اعلام میکنه که دو تا قتله دیگه هم میخواد اتفاق بیوفته که باید مامور های پلیس {میلز و سامرست} با اون برا سر دراوردن از داستانه دو قتله دیگه به صحرا برن.{قاتل اسمش جان دو بود} که تو صحرا یه سری چرت پرت و همین طور داخله ماشین رد بدل میشه. تا اینکه یه ماشین باربری میرسه که سامرست میره جلوی ماشین رو میگیره طرف یه بسته میده بهش که اولش خیال میکنه بمبه اما وقتی در جعبه رو باز میکنه میبینه که سره زنه میلز تو جعبه هست. میلز هم که مشکوک شده هی داد میزنه اما سامرست میاد پیشش هی میگه خوتسرد باش تو یه طئعمه هستس میلز اونو نکش. جان دو هم میگه من به خاطره حسادتی که به زندگی شما دو تا داشتم این کار رو کردم. {این یکی از اون هفت گناه بوده} میلز هم جان رو میکشه. و 7 تا قتل هم کامل میشه.

اما یه سری نکات جالب در مورده این فیلم:

تمامه کتاب هایی که تو خونه جان دو{قاتل} بود دست نویس بود که نوشتنه اون ها دو ماه طول کشیده و 15000 دلار هم خرج داشته؟؟
قربانی تنبل که تو خونه جان پیدا میشه و شبیه جسد بوده در واقع یه هنر پیشه بسار لاغر بود که گریمور برای بیشتر لاغر نشون دادنش دندون های مصنوعی بزرگتری رو کار کرده بوده.

تو فیلم نامه اولیه بهد از کشته شدنه جان یه سکانسه دیگه هم بوده که سامرست رو نشون میده که یه خاطره گلوله ای که میلز بهش شلیک کرده و رییس پلیس یه نامه از طرف میلز بهش میده که توش نوشته حق با تو بود همه چیز حق با تو بود. اما تو فیلم نهایی همه چیز تو قالب یه سخن از همینگوی که فریمن میگه تموم میشه.

توفیلم همش داره بارون میاد . تو یکی از صحنه ها جان میتونه میلز رو بکشه میبینم وقتی که لوله تفنگ رو سره میلز هست داره تو یه چاله پر از ابه کثیف فرو میره و بارون نمیزاره که صورت قاتل رو ببینه{این صحنه به صورت تار نمایش داده میشه} ولی جان میزاره میرهاین بارون یه نماد هست که ما تو ادبیات خودمون هم داریم اما کارگردان اومده از تکنیکه اشنایی زدایی استفاده کرده و نماده بارون بر عکس نوشن داده بارونی که هیچ چیزی رو پاک نمیکنه . شهر تمیز نمیشه . هوا پاک نیستدر کارگردانه اومده جای بارون رو با جان دو عوض کرده بارونی که که پاک نمیکنه و قاتلی که پاک میکنه. و این نشون میده که کارگردان می خواد به قاتل حق بده به خاطره کار هایی که انجام داده.{به نظره من تا قبل از قتله زنه میلز}
و در اخر این که سامرست یه جمله میگه که از همینگوی هست:دنیا جای قشنگیه که ارزش جنگیدن داره } سامرست{من فقط با قسمته دومش موافقم}

خوب دوستان من به شما پیشنهاد میکنم که این فیلم رو بگیرید. شاید10 سال از زمانه ساختش بگذره اما قدیمی نشده. راستس یه نکته دیگه اینکه زمانی که سامرست با میلز و جان تو بیابون هستن . و بسته میرسه ساعت 7:07 هست؟

فروش وحشتناک دزدان دریایی کاراییب 2 پیش بیتی میشد ولی نه دیگه اینقدر !!!
واقعا که این جری بروکهمایر نابغست !!!!!

راستی کاملا مشخصه که دزدان بیشترین فروش هفته آغازی تمام تاریخ رو بدست آوردن !!!
مطمئنا اگه اتفاق خاصی نیفته جزو 10 فیلم پر فروش تاریخ میشن ........
راستی موفق ترین دنباله تارخ هم لقب گرفت !!
البته من فکر کنم بیشتر این فروش بخاطر کایرا نایتلی و ابلته اورلاندو بلوم و مطمئنا جانی دپ دوست داشتنی باشه !!!!!!!! :love:

فیلم دزدان دریایی کارائیب تقریبا تمامی رکوردهای فروش در امریکای شمالی را شکست
1- فروش روز اول 55/5 میلیون دلار
2-فروش روز دوم 44/6 میلیون دلار
3- فروش روز سوم31/8 میلیون دلار
4-فروش افتتاحیه(سه روز اول)132 میلیون دلار این رکورد قبلا در دست مرد عنکبوتی 1 با فروش
114 میلیون دلار بود
5-رسیدن به فروش 100میلیونی در عرض 2 روز این رکورد قبلا در دست جنگ ستارگان:انتقام سیت بود که در عرض 3 روز به فروش 100میلیونی رسیده بود

به نظر میرسه تنها رکوردی که برای شکستن مونده عنوان پرفروش ترین فیلم تاریخ که فعلا دست تایتانیک با فروش 600 میلیون دلاریه که امیدوارم دزدان دریایی بتونن اون رکورد رو هم بشکنن:cheesygri

ولی خداییش همه رو شوکه کرد !!!!
تازه خوبه که تو این 2-3 روز فینال و رده بندی و نیمه نهایی جام جهانی هم بوده !!!

ولی گناه سوپر من ......... دلم به حالش سوخت ... 250 ملیون دلار خرج ........ این هفتههمش 20 ملیون فروخت !!!!!!!!

سلام
ولی گناه سوپر من ......... دلم به حالش سوخت ... 250 ملیون دلار خرج ........ این هفتههمش 20 ملیون فروخت !!!!!!!!
بیچاره میلاد .
من که هنوز فیلمش رو ندیدم .
باید دید چجوریه .
=====
مونا حالش رو داری یه دستی به سر و رویه وبلاگ بکشیم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or