Movie Center

راستی خودتونو بزارید جای جان تاکر !!! کدومو انتخاب می کنید ؟؟
عکسی از جان تاکر نداری؟؟؟؟

راستی پیش نماهات عالی بود.....مرسی

Miami vice :
بازیگران : جیمی فاکس - کالین فار
من تو دموهایی که ازش پخش می شد می دیدم که از فیلم کورراترال(تام کروز)نام می برد...نکنه به خاطر بازی همین سیاه پوسته توی اون فیلمه؟

پیش نمای ماه جولای هالیوود (4)

The Ant Bully
کارگردان : جان . آ. دیویس (کارگردان جیمی نوترون )
صدا پیشگان : مریل استریپ . نیکلاس کیج . پل جیاماتی . جولیا رابرتز !!!!!!

خلاصه داستان : داستان در مورد بچه ای کوچک هست که وارد شهری جدید شده و در اونجا دوستی نداره و در حالیکه از تپه مورچه های خودش در باغشون دور شده .......... ولی به ناگاه دوستان مورچه اش به او دوایی رو میدن که او رو کوچیک کرده و تبدیل به مورچه میکند تا با اونها زندگی کنه و در اونجا زندگی دسته جمعی رو یاد میگیره و یا د میگیره که چطور به خودبینی برسه و درسهایی سودمند در مورد زندگی و اجتماع و دوستی میگیره

(فکر کنم انیمیشن موفقی از نظر جوایز بشه !!)

باکس شاتها :

وال پیپرها :

--------------------------------
Monster House
کارگردان : جیل گنان
صداپیشگان : Steve Buscemi, Maggie Gyllenhaal, Jon Heder, Kevin James and Jason Lee.

خلاصه داستان
در هر محله ای یه خونه ی ترسناک هست که بچه های محل همدیگه رو در رفتن به اون خونه به مبارزه می طلبن ! در این انیمیشن هم همین طور هست ولی در این محله علاوه بر این . این خونه زنده هست .... بدلیل اینکه بزرگترها اونارو باور نمی کنن 3 بچه کوچولو تصمیم میگیرن تا این خونه رو در کارهای غول آسای خودش !! متوقف کنن و محله رو نجات بدن !

باکس شاتها :

وال پیپرها :

-------------------------
تقریبا فیلمهای مهم ماه جولای همین ها بودن .....
منتظر بقیه ماه ها هم باشید !!
با تشکر

کسی از جان تاکر نداری؟؟؟؟
اینم جان تاکر > جسی مت کالفی :
catchpre.jpg

--------------------------
خواهش میکنم . قابلی نداشت !
----------------------------
من تو دموهایی که ازش پخش می شد می دیدم که از فیلم کورراترال(تام کروز)نام می برد...نکنه به خاطر بازی همین سیاه پوسته توی اون فیلمه؟

نه بیشتر به این خاطر بوده که کارگردان این فیلم و جانبی یکی هستن !! مایکل مان .. کارگردان مخمصه و علی هم بوده ..... بسیار کارگردان خوش فکر و در عین حال فیلمهاش پیچیدگی خاصی داره با کلی تحلیل !

نه بیشتر به این خاطر بوده که کارگردان این فیلم و جانبی یکی هستن !! مایکل مان .. کارگردان مخمصه و علی هم بوده ..... بسیار کارگردان خوش فکر و در عین حال فیلمهاش پیچیدگی خاصی داره با کلی تحلیل !
منو باش فک میکردم شماره 2 این فیلمه....برای همین هم اصلا ازش خوشم نیومد...یعنی کلا از فیلمهایی که مثلا شماره 1 رو با یه بازیگر مطرح به فروش بالایی می رسونن و از همون نام سو استفاده می کنند برای شماره های بعدی(که البته این فیلم جز این دسته نبود)

شکستن رکورد فروش افتتاحیه

دزدان دریایی کارائیب :تابوت مرد مرده با فروش 55/5 میلیون دلاری روز جمعه رکورد فروش افتتاحیه را از فیلم جنگ ستارگان:انتقام سیت گرفت و از ان خود کرد فروش روز اول جنگ ستارگان 50 میلیون دلار بود دزدان دریایی امیدوارند با این فروش به جمع 10 فیلم پرفروش تاریخ بپیوندند باز گشت سوپر من نیز با فروش 7 میلیون دلاری رو جمعه فروش خود رابه 126 میلیون دلار رساند
piratesofthecaribbean2_spotlight8.jpg

من که احتمال زیادی میدم رکورد 120 میلیونییه اسپایدرمن رو هم بشکونه.کاش پوز این تایتانیکم به خاک بماله!برو کاپتان اسپارو!ما پشتتیم!
در ضمن فیلم All the king's men هم آماده شده و قراره توی فستیوال تورنتو به نمایش در بیاد.شان پن،جود لاو،کیت وینسلت و سر آنتونی هاپکینز تو این فیلم بازی کردن.داستانشم اقتباسیه و گویا سیاسی.

نوشته شده توسط mona2004:
بالاخره من با کمک دوستان موفق به اماده کردن این پیش نما شدم ... ..

اول در مورد ماه جولای که توش هستیم می نویسم بعد آگوست بعد هم می و ژون که گذشت !

-----------------------------

در ماه جولای معروفترین فیلمهایی که اکران میشن دو فیلم pirates of the carribean II و Miami vice هستن که به اختصار در موردشون توضیح میدم و در ادامه بقیه فیلمهای جالبی که در این ماه اکران میشن رو معرفی میکنم

--------------------
Pirates of the Carribean II

بازیگران : جانی دپ - اورلاندو بلوم - کایرا نایتلی
کاپیتان جک اسپارو به دیوی جونز و دار و دسته اش یه بدهی دارن که چیزی نیست جز روح خودش و او سعی داره تا بکمک دوستان قدیمیش از تبدیل شدن به یکی از افراد دار و دسته ی دیوی جونز و رنج کشیدن تا آخر عمر . نجات پیدا کنه .......

باکس شاتها :

وال پیپیرها :

-------------------------------
Miami vice :
بازیگران : جیمی فاکس - کالین فارل

خلاصه داستان : این فیلم که توسط مایکل مان کارگردان نامی سینما کارگردانی شده .... بازسازی یک سریال بسیار محبوب دهه ی 80 میلادی بهمین نام هست که در آن 2 پلیس بنامهای ریکارو توبس (جیمی فاکس ) و سونی کراکت (کالین فارل ) در لباس 2 پلیس مخفی در زمینه مواد مخدر دست به قاچاق محموله ای از مواد مخدر به فلوریدا می کنن تا بدین ترتیب گروهی را که مسئول قتل 3 نفر هستن رو شناسایی کنن که افراط در این کار سبب میشه تا توبس و کراکت به مرز میان هویت واقعی و هویت جعل برسن ......

باسک شاتها :

وال پیپر ها :

----------------------------
ادامه دارد ..........
^^^بخون اینو^^^

famke_janssen24.jpg

آقا بهزاد اول من جواب سوالی که نمی دونستم بگم ....
شما پرسیده بودین که چرا Gean Grey این همه قدرتش زیاد شد اگه یادتون باشه ( من یادم نیست :cheesygri ) تو فیلم یه قسمتش نشون میده از بچگی های جین گری هست و پرفسور X , مگنیتو میرن که بیارنش به مدرسشون .... همون جا هم اگه دقت کنین نشون میده که چقدر قدرتش زیاده داره .... که به مرور زمان پرفسور X بش یاد میده که چطور قدرتش رو کنترل کنه ...

منا خانم بازم ممنون از زحماتی که کشیدین ..... راستی یه چیزی آقا داوود گفتن که بتون بگم که دیگه نمی تونن وبلاگ رو آپ کنن .

این دقیقا چند جولای میاد؟؟

امین Pirates همین جمعه اکران شد بدون شک با این امتیازاتی که بش دادن پرفروشترین فیلم تابستونه . . . حتما بالای 300 میلیون ...

nicolas_cage1.jpg
نیکولاس کج ببخشید کیج :cheesygri یه فیلم برای August 9th داره به نام World Trade Center که طبق تریلری که ازش دیدم داستانش در مورد حوادث 11 ستامبر هست .... فیلم اسکاری خیلی قشنگی باید باشه به کاگردانی الیور استون ( کاگردان اسکندر ) که اگه اشتب نکنم برای کارگردانی فیلمهایPlatoon اسکار گرفت .

ghost_rider_key_art.jpg

در مورد داستان فیلم گوست رایدر : هم باید بگم در مورد شخصی به اسم جانی بلیز هست که با ( نیروی شیطانی ) شیطان پیمان میبنده و معامله باشون میکنه که در عوض فروختن روحش دوست دخترش رو نجات پیدا کنه از اونجایی که این پیمان انجام نمیشه و دوست دخترش نجات پیدا نمی کنه بلیز تبدیل به روح سوزانی میشه و تصمیم میگیره با نیروهای شیطانی مبارزه کنه .
توضیحات کامل خواستین می تونین به لینک این قهرمان در سایت مارول رجوع کنین .

یه سری از عکس های Ghost Rider .....
ghostrider1.jpg
ghostrider1.jpg

ghostrider3.jpg
ghostrider2.jpg

nicolas_cage3.jpg
ghostrider1.jpg

ghostrider_hellcycle.jpg
ghostrider1.jpg

سوالی بود من در خدمتم .

آخرین ویرایش:
سلام به همگي.
من يه درخواست عجيب دارم. اميدوارم يكي بتونه كمكم كنه.
من فيلم Ice Age 2: Meltdown رو گرفتم ولي صداش فارسيه. يعني دوبله شده هست. ميخواستم ببينم كسي ميتونه لينك صداي اصلي اين فيلم (يعني زبان اصلي) رو برام بزاره. هر كس بزاره ممنون ميشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or