Movie Center

دوستداران فیلمهای رزمی و اکشن بشتابند " انتقام جنگجو" یکی از بهترین فیلمهای رزمی که تو عمرم دیدم
poster12.jpg
poster11.jpg
poster13.jpg
poster04.jpg
poster05.jpg
تریلر فیلم
revenge-of-the-warrior-tom-yum-goong-wallpaper-2-800.jpg

به به منا خانم ؛ خوش اومدی
انشا ... رتبه دلخواه ات رو بدست بیاری.;)
-----------------------------------------------------------------------------
این نایتلی عجب لهجه ای داره . وقتی صحبت میکنه آدم کیف میکنه.

راستی اون فیلمهایی هم که گفتید همشون قشنگن
کازابلانکا ، بربادرفته ، ارباب حلقه ها ، رستگاری در شوشانک ، پدر خوانده یک

یعنی همشون عالین

اینکه کدوم بهترینه کاملا شخصیه . خیلی ها همشهری کین رو بهترین قبول دارن .

این فیلم The Island رو دیدم . wow عجب فیلمی بود .
هر چند داستانش یه نمه تکراری بود ولی خیلی حال داد .

این اسکارلت جانسون هم که خوب داره پیش میره ؛ شاید خیلی خوب بازی نکنه ولی فیلماشو عالی انتخاب میکنه .(تا حالا که اینطوری بوده ) تازه یه فیلم دیگم با وودی آلن داره که سال بعد میاد.

راستی همه فیلم یه طرف اون موتورهای پرنده هم یه طرف !
وای عجب چیزی بود . یعنی تا 40 سال دیگه از اینا ساخته میشه !؟

۞۩ محمد ۩۞

سلام
یه سوال دیگه آیا شماره 2 این فیلم ساخته شده ؟
فکر کنم the ring 1 آمریکایی رو دیدی . درسته ؟
شماره 2 هم داره .
هر 2 تا شون هم از روی نسخه های ژاپنی بازسازی شدن .
راستی ممنون پرهام جون ولی این فقط 2تارو میشه آپ کرد نه بیشتر من میخوام بشه 10تارو باهم اپ کرد !!
بالای 2 تا brows اگر نگاه کنی یه add میبینی یه remow .
add رو که بزنی تا هرچنتا که بخوای میتونی اضافه کنی و همزمان آپلودشون کنی . ( مثل یاهو )

جدید ترین پوستر و تیزر فیلم روح سوار
ghostriderteaser.jpg
تیزر فیلم این فیلم که از روی یک کمیک بوک ساخته میشه در سال 2007 با بازی نیکلاس کیج به نمایش در میاد توصیه میکنم تیزر فیلمو حتما ببینید
WoWنیکلاس کیج!!! من عاشق این هنرپیشه هستم.....بیبنم داستان این فیلم وحشتناک هست یعنی؟؟!!!!

بالاخره من با کمک دوستان موفق به اماده کردن این پیش نما شدم ... ..

اول در مورد ماه جولای که توش هستیم می نویسم بعد آگوست بعد هم می و ژون که گذشت !

-----------------------------

در ماه جولای معروفترین فیلمهایی که اکران میشن دو فیلم pirates of the carribean II و Miami vice هستن که به اختصار در موردشون توضیح میدم و در ادامه بقیه فیلمهای جالبی که در این ماه اکران میشن رو معرفی میکنم

--------------------
Pirates of the Carribean II

بازیگران : جانی دپ - اورلاندو بلوم - کایرا نایتلی
کاپیتان جک اسپارو به دیوی جونز و دار و دسته اش یه بدهی دارن که چیزی نیست جز روح خودش و او سعی داره تا بکمک دوستان قدیمیش از تبدیل شدن به یکی از افراد دار و دسته ی دیوی جونز و رنج کشیدن تا آخر عمر . نجات پیدا کنه .......

باکس شاتها :

وال پیپیرها :

-------------------------------
Miami vice :
بازیگران : جیمی فاکس - کالین فارل

خلاصه داستان : این فیلم که توسط مایکل مان کارگردان نامی سینما کارگردانی شده .... بازسازی یک سریال بسیار محبوب دهه ی 80 میلادی بهمین نام هست که در آن 2 پلیس بنامهای ریکارو توبس (جیمی فاکس ) و سونی کراکت (کالین فارل ) در لباس 2 پلیس مخفی در زمینه مواد مخدر دست به قاچاق محموله ای از مواد مخدر به فلوریدا می کنن تا بدین ترتیب گروهی را که مسئول قتل 3 نفر هستن رو شناسایی کنن که افراط در این کار سبب میشه تا توبس و کراکت به مرز میان هویت واقعی و هویت جعل برسن ......

باسک شاتها :

وال پیپر ها :

----------------------------
ادامه دارد ..........

پیش نمای ماه جولای هالیوود

قسمت دوم :

Lady in the water

کارگردان : ام.نایت شیامالان
بازیگران : پل جیاماتی - برایس دالاس هاوارد (دختر ران هاوارد کارگردان معروف و بازیگر فیلمهایی نظیر مندرلی - دهکده و ... )
خلاصه داستان :
کلیولند هیپ (پل جیاماتی ) مدیر تنها و خسته ی یه ساختمان هست که روزی دختری زیبا با بازی برایس دالاس هاوارد را در استخر ساختمان پیدا میکنه ........ او در میاید که آن دختر یه narf (نمی دونم یعنی چی ولی فکر کنم پری دریایی میشه !) هست و از یکی از داستانهای قصه های وقت خواب بیرون آمده !!!....... و هیپ و دیگر کارکنان ساختمان در حال تبدیل شدن به دیگر شخصیتهای این داستان افسانه ای هستند ! و به مثابه دیگر داستانهای افسانه ای این آدمها در پی دستیابی به این زیبروی هستند و کاملا مشخصه که این قهرمان کسی نیست جز کلیولند هیپ !!!

توضیحات :
من به شخصه خیلی منتظر این فیلم هستم تا ببینم شیامالان چه شاهکار دیگه ای میخواد خلق کنه .. ولی از حالا انتظار یک فیلم شامالانی داشته باشید !!!

باکس شاتها :

وال پیپرها :

------------------------------
You,Me & Dupree

کارگردان : جویی و آنتونی روسو
بازیگران : اوون ویلسون . کیت هادسون . مت دیلون و مایکل داگلاس

خلاصه داستان :
کارل و مولی (دیلون و هادسون ) که به تازگی عروسی کردن به دوست قدیمی کارل . رندی دوپری (اوون ویلسون ) که به تازگی به علت تلاش برای ازدواج از کارش اخراج شده . اجازه میدن تا با اونها زندگی کنه ولی هر چی رندی بیشتر می مونه بیشتر هم تو خونه ی انها خرابکاری میکنه !!!

توضیحات :و باز هم فیلمی دیگر از مایکل داگلاس در نقش سوم - چهارم !!!

باکس شات :

وال پیپرها :

-------------------------------
ادامه دارد .......

پیش نمای ماه جولای هالیوود (3)

My Super Ex-Girlfriend
کارگردان : ایوان رایتمن (که چند فیلم خوب جونیور . دوقلوها و پلیس کودکستان با بازی آرنولد و هم چنین Ghostbusters فیلم بسیار موفق دهه 90 رو در کارنامش داره !)
بازیگران : لوک ویلسون . اوما تورمن و آنا فاریس

خلاصه داستان : یک مرد نیو یورکی با بازی لوک ویلسون با دوست دختر خودش هم میزنه .... می فهمه که دوست دختر سابق او (بقول خودشون ex او !) در حقیقت همون دختر سوپر قهرمان خوارشده ی سابق . G.girl هست !!! که از قدرتهای مافوق طبیعی خودش برای اهانت و اذیت او استفاده میکرده

باکش شات :

وال پیپرها :

-----------------------------------

John Tucker Must Die
کارگردان : بتی توماس (چند فیلم نه چندان بد فرشتگان چارلی 2 . حدس بزن کی ؟ (که اتفاقا دیشب دیدم بعدا توضیح میدم ) دکتر دولیتل و 28 روز رو ساخته !)
بازیگران : جسی مت کالفی . سوفیا بوش !!!! . اشانتی ! آریل کبل

خلاصه داستان : وقتی که 3 دختر معروفی که اسماشونو بالا آوردم می فهمن که جان تاکر بطور همزمان با هر 3 شون دوست بوده تصمیم میگیرن تا اورا توسط یه دختر جدید با بازی بریتنی اسنو گول زده و ازش انتقام بگیرن !!!

توضیحات : فیلم جالبی میشه !
راستی خودتونو بزارید جای جان تاکر !!! کدومو انتخاب می کنید ؟؟
اشانتی >> سوفیا بوش >> آریل کبل >>
باکس شات :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or