Movie Center

سلام
دوران ابتدایی که بودم
الان چی ؟
تو 2 - 3 ساله گذشته .
دوران ابتدایی که از لولو هم میترسیدیم .
من the shining رو تو زمان بازیدات دیدم . علی بهم پیشنهاد کرد .
تا مدتها ذهنم درگیرش بود .
اگر اهل فیلم ترسناک هستی حتما ببینش .

عماد من که میدونم خوره ی بحثم . حالام که درگیر و دار اماده کردن پیشنمای تابستون هستم ....... ولی خوب فکر میکردم بحث اسکار تکراری باشه برای همینم پیشنهاد ندادم ......

در کل اسکار قشنگی بود از نظر لباسها . اجرا و .... ولی فیلمهای امسال هیچ کدوم لیاقت بهترین فیلم رو نداشتند ...... مونیخ هم که داشت داستانش چون جانب عده ی خاصی رو میگرفت بایکوت شد !!!
نظر شما چیه ؟؟

بعلاوه خیلی هم تحت الشعاع همجنس گرایی و فیلم کوهستان بروکبک قرار گرفت !

راستی بنظر شما اجرای جان استیوارت چطور بود ؟؟ بنظر من خیلی بهتر از کریس راک بود ولی خیلی فاصله داشت تا استاد بیلی کریستال .......
ولی هنوز موندم چرا مجری اسکار رو جیم کری نمی زارن .... البته قبلنا میگفتم چرا رابین ویلیامز و استیو مارتین رو هم نمیزارن که فهمیدم چندین دوره مجری بودن بعلاوه ی ووپبی گلدبرگ !!

-----------------------

*** راستی بچه ها شرمنده اگر غلط نگارشی زیاد دارم . خیلی میخوام سریعتر اطلاعاتم تایپ کنم بهمین دلیلم ........

اینم نظر عماد بود دیگه...ولی انصافا خیلی بی رحمانه نظر دادی...یکم ملایم تر نظر می دادی
عماد الان دلم میخواد منفجرت کنم .

عماد نمیدون چرا با موضوعات رمانتیک مشکل داره...
یادمه در یک تاپیک را سر همین موضوع تخته کرد :cheesygri

بچه ها ترسناک ترین فیلمی که دیدید چی بود؟
من از فیلم The Darkness خیلی ترسیدم
راستش من فیلم ترسناک زیاد دیدم..
اما جالب ترینش بنظر من طالح نسح 1 بود...البته اگر بشه اسمشا گذاشت ترسناک :cheesygri

میگم بچه ها من این پیش نمای ماه جولای امادست فقط یه مشکل دارم .... میخوام وال پیپرها و باکس شاتهارو آپلود کنم یه سایت خوب میخوام که بشه چندتارو باهم آپ کرد ...... اگه بهم معرفی کنید من دیگه 3 سوته عکسارو آپ میکنم و پست میزنم
مرسی

کسی فیلم just maraid رو داره(اگر درست نوشته باشم)
یک فیلم خنده داره
اگر کسی داره بگه
آدرسوم بدم یکدونه برام پست کنه هزینشم با خودم هر چقدر شد

بچه ها ترسناک ترین فیلمی که دیدید چی بود؟
فیلمی ندیدم که منو بترسونه ولی یه شب خودم و یکی از دوستام نشسته بودیم رزیدنت اویل 2 بازی میکردیم همه جا ساکت بود و جو وحشت برپا بود اونجا هست که کلاغ ها شیشه ها رو میشکونن میان بیرون دوستم اینقدر ترسید که تا دوروز نمیتونست حرف بزنه یا غذا بخوره حالا هم از اون حادثه به بعد لکنت زبان پیدا کرده..واقعا وحشتناک بود...کپکم باید خسارت بده...

فرزاد::)
The Shining شاهکاره!!اتفاقا به من هم علی پیشنهاد داد!!احساس تب میکنی توی فیلم!!من یه بار طاقت نیاوردم و خاموش کردم!البته نصف شب بود!ولی کوبریک خیلی کار بزرگی کرده که با استفاده از کمترین جلوه های ویژه یکی از ترسناک ترین فیلمهای تاریخو ساخته،اون سکانسی هم که جلوه ویژه داشت در مقابل بقیه فیلم اصلا ترسناک نبود!
کلا به نظر من بیشترین نقشو تو القا کردن ترس تو این فیلم موسیقی و صداگذاریش داشت،مخصوصا اونجایی که پسره میگه REDRUM.وقتی فیلم تموم میشه،نمیدونی که واسه
چی ترسیدی.:)
ولی مونا در حق Crash خیلی بی انصافی کردی،به نظر من که ده تای MDB یا Aviator میارزید.BM که کلا فیلم اوتی بود!مسائل همجنس بازیشو کاری ندارم،ولی غیر لوکیشن هایی که توی طبیعت داشت،هیچ چیز دیگه ای نداشت.مخصوصا بازیه Heath Ledger که فاصله دو تا لبش به یک میلیمتر نرسید!
لباس و اینا که در تخصص شماس!!من که کلا اهمیت نمیدم،اگه هم میخواستم اهمیت بدم،مرد هاش که همشون یه مدل لباس پوشیده بودن!کلا من اگه دستم به تولیدی های برندهای مختلف و خیاطی هاشون برسه،یه کاری میکنم نه کت و شلوار سیاه بتونن بدوزن!نه پیرهن سفید!بهترین تیکه رو هم کارگردان مارچ آو پینگوئینز انداخت بهشون!
جان استیوارت هم خیلی خداس!کلا من خیلی باهاش حال میکنم!خیلی هم خوشتیپه!فکر کنم قبلا هم مجری بوده.جیم کری هم فکر نکنم تو واقعیت به اندازه ی فیلماش مضحک باشه!من بیشتر ندوست دارم آدام سندلر یا بن استیلر مجری شه...

نوشته شده توسط crash:
فیلمی ندیدم که منو بترسونه ولی یه شب خودم و یکی از دوستام نشسته بودیم رزیدنت اویل 2 بازی میکردیم همه جا ساکت بود و جو وحشت برپا بود اونجا هست که کلاغ ها شیشه ها رو میشکونن میان بیرون دوستم اینقدر ترسید که تا دوروز نمیتونست حرف بزنه یا غذا بخوره حالا هم از اون حادثه به بعد لکنت زبان پیدا کرده..واقعا وحشتناک بود...کپکم باید خسارت بده...
بازی رزیدنت اویل شاهکاره ، ولی فیلمش فاجعس ! نمیسیس رمانتیک میشود :)
در کل بازی Re توی ترساندن فوق العادس من هنوزم وقتی یاده Re3 میافتم میترسم ! اون دموی اولش و....

عماد میتونی کامل یا حداقل فارسی اسم فیلمارو بگی !!!!
MDb فکر کنم منظورت Million $ Baby باشه که اگه منظورت اینه . عجب....... !! یعنی میگی کرش بهتر از این بود ....... عمرا !!! ملیون دلار بیبی همه چیش رو هم بود از بازیگری تا حتی فیلم برداری !

در ضمن کوهستان بروکبک که اصلا شوته ...... بی خیالش .... نمیدونم آنگ لی چی فکر کرده بود که اینو ساخت !!!

----------------
*** هیچ کس جوب منو نداد !

چند خبر درجه 2 :cheesygri :

در دنباله فیلم Fantastic 4 که قراره July 4, 2007 اکران بشه یکی دیگه از شخصیت های مارول کمیک به نام Silver Surfer ( موج سوار نقره ای ) هم حضور داره شخصیت دکتر دوم هم که از قسمت اول زنده ماند هم حضور داره .....

قابل توجه آریا : گفته میشه که قراره رابین ویلیامز نقش جوکر در بتمن بعدی رو بازی کنه .....

تاریخ اکران Iron Man یکی دیگه از شخصیت ها ی محبوب مارول کمیک هم اعلام شد May 2, 2008 . بودجه مشخص شده برای این فیلم هم 360 میلیون دلار :eek:هست ....
کاگردانش هم Jon Favreau کارگردان فیلمهای زادورا و الف هست :-" خدا داناست با چی طرفیم ... احتمالا با یه نمایش عروسکی طرف هستیم ولی چرا اینقدر بودجش زیاده ؟!!!

بلخره سریال بلید هم به نمایش در امد تو نظر هایی که از این سریال ( قسمت اول و دمش پخش شده ) خوندم میگن سریالش قشنگه ... ولی نمی دونم این دیگه چه صیغه از بلید هست هم از اون خالکوبی هاش خبری نیست هم از مواش .....

The Shining شاهکاره!!اتفاقا به من هم علی پیشنهاد داد!!احساس تب میکنی توی فیلم!!من یه بار طاقت نیاوردم و خاموش کردم!البته نصف شب بود!ولی کوبریک خیلی کار بزرگی کرده که با استفاده از کمترین جلوه های ویژه یکی از ترسناک ترین فیلمهای تاریخو ساخته،اون سکانسی هم که جلوه ویژه داشت در مقابل بقیه فیلم اصلا ترسناک نبود!
کلا به نظر من بیشترین نقشو تو القا کردن ترس تو این فیلم موسیقی و صداگذاریش داشت،مخصوصا اونجایی که پسره میگه REDRUM.وقتی فیلم تموم میشه،نمیدونی که واسه
چی ترسیدی.
من که این فیلم را ندیدم
اما چه جالب که شبکه ی One تبلیغش را برای فردا شب کرد...
چه خوش موقع :cheesygri

نوشته شده توسط kelark:

بلخره سریال بلید هم به نمایش در امد تو نظر هایی که از این سریال ( قسمت اول و دمش پخش شده ) خوندم میگن سریالش قشنگه ... ولی نمی دونم این دیگه چه صیغه از بلید هست هم از اون خالکوبی هاش خبری نیست هم از مواش .....

ممنون از خبرها میلا جان

فقط یه سوال داشتم شخصیت بلید توی این سریال همون Wesley Snipes هستش
که توی فیلم هم بازی کرده
این شخصیت توی عکس یه خورده فرق داره با شخصیت فیلم

راستی سریال از کدوم شبکه پخش میشه :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or