اینم نظر عماد بود دیگه...ولی انصافا خیلی بی رحمانه نظر دادی...یکم ملایم تر نظر می دادی
عماد الان دلم میخواد منفجرت کنم .
راستش من فیلم ترسناک زیاد دیدم..بچه ها ترسناک ترین فیلمی که دیدید چی بود؟
من از فیلم The Darkness خیلی ترسیدم
فیلمی ندیدم که منو بترسونه ولی یه شب خودم و یکی از دوستام نشسته بودیم رزیدنت اویل 2 بازی میکردیم همه جا ساکت بود و جو وحشت برپا بود اونجا هست که کلاغ ها شیشه ها رو میشکونن میان بیرون دوستم اینقدر ترسید که تا دوروز نمیتونست حرف بزنه یا غذا بخوره حالا هم از اون حادثه به بعد لکنت زبان پیدا کرده..واقعا وحشتناک بود...کپکم باید خسارت بده...بچه ها ترسناک ترین فیلمی که دیدید چی بود؟
بازی رزیدنت اویل شاهکاره ، ولی فیلمش فاجعس ! نمیسیس رمانتیک میشودنوشته شده توسط crash:فیلمی ندیدم که منو بترسونه ولی یه شب خودم و یکی از دوستام نشسته بودیم رزیدنت اویل 2 بازی میکردیم همه جا ساکت بود و جو وحشت برپا بود اونجا هست که کلاغ ها شیشه ها رو میشکونن میان بیرون دوستم اینقدر ترسید که تا دوروز نمیتونست حرف بزنه یا غذا بخوره حالا هم از اون حادثه به بعد لکنت زبان پیدا کرده..واقعا وحشتناک بود...کپکم باید خسارت بده...
من که این فیلم را ندیدمThe Shining شاهکاره!!اتفاقا به من هم علی پیشنهاد داد!!احساس تب میکنی توی فیلم!!من یه بار طاقت نیاوردم و خاموش کردم!البته نصف شب بود!ولی کوبریک خیلی کار بزرگی کرده که با استفاده از کمترین جلوه های ویژه یکی از ترسناک ترین فیلمهای تاریخو ساخته،اون سکانسی هم که جلوه ویژه داشت در مقابل بقیه فیلم اصلا ترسناک نبود!
کلا به نظر من بیشترین نقشو تو القا کردن ترس تو این فیلم موسیقی و صداگذاریش داشت،مخصوصا اونجایی که پسره میگه REDRUM.وقتی فیلم تموم میشه،نمیدونی که واسه
چی ترسیدی.
نوشته شده توسط kelark:بلخره سریال بلید هم به نمایش در امد تو نظر هایی که از این سریال ( قسمت اول و دمش پخش شده ) خوندم میگن سریالش قشنگه ... ولی نمی دونم این دیگه چه صیغه از بلید هست هم از اون خالکوبی هاش خبری نیست هم از مواش .....