مراسم افتتاحیه فیلم « شام عروسی » برگزار شد
برنامه نمایش خصوصی فیلم سینمایی « شام عروسی » به کارگردانی ابراهیم وحیدزاده شامگاه دیروز یکشنبه 11 تیر در سینما عصر جدید برگزار شد.
در ابتدای این جلسه خصوصی اکران، تیزری از پشت صحنه فیلم های « شام عروسی » و « سنگ، کاغذ، قیچی » به کارگردانی سعید سهیلی، هر دو از تولیدات دفتر سیران فیلم، پخش شد. سپس سیروس ابراهیم زاده بازیگر فیلم به عنوان مجری روی صحنه رفت و تک تک عوامل را به روی صحنه دعوت کرد.
وحیدزاده، حمید اعتباریان تهیه کننده، اضغر شاهوردی صدابردار، کیوان مقدم طراح صحنه، مهری شیرازی گریمور، حسن نجم مدیر تولید، حسن ایوبی تدوینگر، مارال فرجاد، امین حیایی، پویا امینی و حمیدرضا هدایتی بازیگران روی صحنه رفتند. نیکی کریمی و محمدرضا گلزار بازیگران، پیمان معادی فیلمنامه نویس و داریوش عیاری فیلمبردار « شام عروسی » از غایبان برنامه شب گذشته بودند.
در ادامه برنامه وحیدزاده درباره فیلم جدید خود گفت: « فیلم « شام عروسی » اثری اجتماعی و کمدی موقعیت است و امیدوارم در هنگام نمایش بتواند با مخاطبان ارتباط برقرار کند ... امین حیایی از بازیگران مستعد و سختکوش سینمای ایران و یک مرد کامل خانواده است که جا دارد از همسر ایشان خانم نیلوفر خوش خلق تشکر کنم که از امین حمایت می کند. »
پس از پایان این بخش و در حالی که نمایش « شام عروسی » آغاز شده بود، ناگهان امین حیایی همراه با بازیگر کودک فیلم روی صحنه آمد و از معرفی نشدن او پوزش خواست و او را به حاضران و میهمانان معرفی کرد. در این مراسم سینماگران و چهره هایی نظیر ایرج قادری، نصرت کریمی، گوهر خیراندیش، منیژه حکمت، بیژن امکانیان، ناصر شفق، احمد میرعلایی، غلامرضا موسوی و جلیل فرجاد حضور داشتند.
منبع: خبرگزاری مهر
-----------------------------------
تدوین فیلم زندگی برانکو سه روز دیگر آغاز میشود
تدوین مستند « خیلی به تو فکر میکنم » به کارگردانی میلاد صدرعاملی بر اساس زندگی و فعالیتهای برانکو ایوانکوویچ در مقام سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران تا سه روز دیگر آغاز میشود.
صدرعاملی ساخت این مستند را از یکسال قبل آغاز کرده بود و با پایان یافتن تصویربرداری بخش های پایانی کار در آلمان، تدوین آن به زودی در تهران آغاز می شود. وی درباره چگونگی ساخت فیلم گفت: « قبل از آنکه ساخت « خیلی به تو فکر میکنم » را آغاز کنم، کار کوتاهی در مورد میروسلاو بلاژویچ ساخته بودم که یک مستند ورزشی محسوب می شد. »
صدرعاملی ادامه داد: « پس از ساختن فیلم کوتاهی درباره سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران بسیار مایل شدم فیلمی بلند درباره برانکو ایوانکوویچ بسازم. از آنجا که نمی خواستم فیلم تاریخ مصرف داشته باشد، تصمیم گرفتم جنبه های ورزشی، مسابقات و جام جهانی در آن چندان مورد توجه قرار نگیرد. »
او در مورد نحوه پرداختن به زندگی برانکو در این فیلم گفت: « فیلم اصلاً کاری ورزشی نیست. « خیلی به تو فکر می کنم » در مورد زندگی شخصی برانکو در تهران است که ورزش هم در آن به عنوان شغل این فرد مطرح می شود. »
تصویربرداری این فیلم مستند در تهران، کیش، کرواسی و آلمان انجام شده و صدرعاملی که در حال حاضر 55 ساعت راش در اختیار دارد، مدت زمان این فیلم را 90 دقیقه تعیین کرده است. تصویربرداری این فیلم به عهده فواد عمرانی بوده و صداگذاری و ترکیب صدا را محمد صمیمی انجام داده است. رسول صدرعاملی هم تهیه « خیلی به تو فکر می کنم » را بر عهده دارد.
منبع: خبرگزاری مهر