Movie Center

نوشته شده توسط mona2004:
اتفاقا همین خیالو داشتم !!
میگم بچه ها بی خیال این بحث اره برقی بشین من حالم بد شد !!!(البته با برد شیرین ایتالیا و گل اکس دل پیرو الان شارز شارژم !!) و بیاید یه بحث جدید شروع کنیم !!!
من الان چیزی به ذهنم نمیرسه ولی یه سوال تو یاهو دیدم میخوام ببینم نظر شما چیه !!؟
شما دوست داشتید کدوم قدرت سوپرمن رو داشتید ؟؟
من نظرم داشتن دید اشعه ایکس بود دلیلشم ذات کنجکاو مه !!!!

شما چطور ؟؟ (جواب با دلیل !!)
اینم انتخابهاست >>
Flight
Super strength
Invulnerability
Heat vision
Ice breath
Super speed
X-ray vision

راستی دوست دارید یه پیش نمایش مختصر و مصور از فیلمهای تابستون بزارم یا نه ؟؟

----------------------
در ضمن مرتضی خان میتونی این باکس شاتاتو یخورده کوچیکتر بزاره . من می میرم و زنده میشم تا صفحه بالا بیاد از بس سنگین میشه !!!
شرمنده مونا از این ه بعد کوچیک تر میذارم
راستی منم از flight خوشم میاد

حتما مونا پیش نمایش ها رو بزار

مراسم افتتاحیه فیلم « شام عروسی » برگزار شد

برنامه نمایش خصوصی فیلم سینمایی « شام عروسی » به کارگردانی ابراهیم وحیدزاده شامگاه دیروز یکشنبه 11 تیر در سینما عصر جدید برگزار شد.
در ابتدای این جلسه خصوصی اکران، تیزری از پشت صحنه فیلم های « شام عروسی » و « سنگ، کاغذ، قیچی » به کارگردانی سعید سهیلی، هر دو از تولیدات دفتر سیران فیلم، پخش شد. سپس سیروس ابراهیم زاده بازیگر فیلم به عنوان مجری روی صحنه رفت و تک تک عوامل را به روی صحنه دعوت کرد.

وحیدزاده، حمید اعتباریان تهیه کننده، اضغر شاهوردی صدابردار، کیوان مقدم طراح صحنه، مهری شیرازی گریمور، حسن نجم مدیر تولید، حسن ایوبی تدوینگر، مارال فرجاد، امین حیایی، پویا امینی و حمیدرضا هدایتی بازیگران روی صحنه رفتند. نیکی کریمی و محمدرضا گلزار بازیگران، پیمان معادی فیلمنامه نویس و داریوش عیاری فیلمبردار « شام عروسی » از غایبان برنامه شب گذشته بودند.

در ادامه برنامه وحیدزاده درباره فیلم جدید خود گفت: « فیلم « شام عروسی » اثری اجتماعی و کمدی موقعیت است و امیدوارم در هنگام نمایش بتواند با مخاطبان ارتباط برقرار کند ... امین حیایی از بازیگران مستعد و سختکوش سینمای ایران و یک مرد کامل خانواده است که جا دارد از همسر ایشان خانم نیلوفر خوش خلق تشکر کنم که از امین حمایت می کند. »

پس از پایان این بخش و در حالی که نمایش « شام عروسی » آغاز شده بود، ناگهان امین حیایی همراه با بازیگر کودک فیلم روی صحنه آمد و از معرفی نشدن او پوزش خواست و او را به حاضران و میهمانان معرفی کرد. در این مراسم سینماگران و چهره هایی نظیر ایرج قادری، نصرت کریمی، گوهر خیراندیش، منیژه حکمت، بیژن امکانیان، ناصر شفق، احمد میرعلایی، غلامرضا موسوی و جلیل فرجاد حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری مهر

-----------------------------------

تدوین فیلم زندگی برانکو سه روز دیگر آغاز می‌شود

تدوین مستند « خیلی به تو فکر می‌کنم » به کارگردانی میلاد صدرعاملی بر اساس زندگی و فعالیت‌های برانکو ایوانکوویچ در مقام سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران تا سه روز دیگر آغاز می‌شود.
صدرعاملی ساخت این مستند را از یکسال قبل آغاز کرده بود و با پایان یافتن تصویربرداری بخش های پایانی کار در آلمان، تدوین آن به زودی در تهران آغاز می شود. وی درباره چگونگی ساخت فیلم گفت: « قبل از آنکه ساخت « خیلی به تو فکر می‌کنم » را آغاز کنم، کار کوتاهی در مورد میروسلاو بلاژویچ ساخته بودم که یک مستند ورزشی محسوب می شد. »

صدرعاملی ادامه داد: « پس از ساختن فیلم کوتاهی درباره سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران بسیار مایل شدم فیلمی بلند درباره برانکو ایوانکوویچ بسازم. از آنجا که نمی خواستم فیلم تاریخ مصرف داشته باشد، تصمیم گرفتم جنبه های ورزشی، مسابقات و جام جهانی در آن چندان مورد توجه قرار نگیرد. »

او در مورد نحوه پرداختن به زندگی برانکو در این فیلم گفت: « فیلم اصلاً کاری ورزشی نیست. « خیلی به تو فکر می کنم » در مورد زندگی شخصی برانکو در تهران است که ورزش هم در آن به عنوان شغل این فرد مطرح می شود. »

تصویربرداری این فیلم مستند در تهران، کیش، کرواسی و آلمان انجام شده و صدرعاملی که در حال حاضر 55 ساعت راش در اختیار دارد، مدت زمان این فیلم را 90 دقیقه تعیین کرده است. تصویربرداری این فیلم به عهده فواد عمرانی بوده و صداگذاری و ترکیب صدا را محمد صمیمی انجام داده است. رسول صدرعاملی هم تهیه « خیلی به تو فکر می کنم » را بر عهده دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

سلام
اوه این فیلم see no evil هم از اون فیلمهای مسخره ترسناک بود ها!!! اصلا ترس که نداشت...یه چیزی بود توی مایه های worng torn بود.....نمی دونم چرا تازگی ها فیلم همه داره توی این سبک میشه....یعنی یه جور موجودات زمینی که هیبتی مهید دارند و به خاطر بچگی و افکار روانی خودشون سعی می کنند از آدمهای معمولی انتقام بگیرند و اونها رو قتل عام کنند

میلاد در جوابه تعارفیی که برا کارتون ها زده بودی .
نیکی و پرسش ؟
38.gif

من هرچی کارتون داری میخوام .

چشم پرهام دانلود که تموم شد خبرت میدم که چه کار کنیم . . .

منا خانم بحث خوبی راه انداختین .:cheesygri

من چون Clark هستم و هنوز به Kal-El تبدیل نشدم انتخاب هام محدود تره . از بین Super strength و Invulnerability و Heat vision و Super speed و Invulnerability ---- Heat vision رو انتخاب می کنم چون زیاد خودم رو زخمی می کنم ... اخریش هم قبل از عید دستم شکست وقتی داشتم با اسکیتبردم کار می کردم ...:cheesygri

یه چیزی بگم فشم ندین!
هیچوقت از سوپرمن خوشم نیومده!یعنی همیشه بدم اومده!از همون موقع که وقتی قد کیبورد بودم،کارتونشو بابام میخرید که یهو میرفت تو تلفن عمومی و بعد دستشو مشت کیرد و پرواز میکرد!!به نظرم خیلی مسخرست!
بتمن و اسپایدرمن هم با اینکه خیلی خوشم نمیاد،ولی لااقل از این بهترن.اصلا کاری با وقعی بودنش ندارم!ولی خوب اصلا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد!باز لااقل تو اسپایدرمن از یه نخی آویزونه،این لامصب به اونم آویزون نیست!
راستشو بخواین من فرق سوپرمن و فنتستیک فور رو نمیتونم تشخیص بدم!هر چند قبا هم میگفتم از Lotr بدم میاد!!ولی لااقل اینو مطئنم که به هیچ وجه خوشم نخواهد اومد!

دقیقا اقا عماد منم از بچهگی مثل شما بودم ولی از کارتون هاش خیلی خوشم اومد اون بازی آتاریش هم نمی دونم شما بازی کردین یا نه .... یادش بخیر باید میرفتی تو تلفه عمومی تبدیل به superman میشدین بعد میرفتی زنا رو نجات می دادی .یادتونه از اون موقع هم ازش خوشم اومد بعد 3 سال پیش که با سریال محبوبم Smallville آشنا شدم دیگه هیچی ....
در هر صورت شما هم مثل پسر خاله منین .... اسپایدر من که اکران شد گفت این عروسکه چیه ساختن ...من تو کف جلوه های ویژه اش بودم بعد اون میگفت این عروسکه ....

مخصوصا اونی که مرحوم کریستوفر ریو

خدا رحمتش کنه تو سالهای آخر زندگیش هم به سوپر من علاقه داشت به طوری که تو سیزن 2 Smallville هم تو بعضی از قسمت هاش حضور داشت .....

میگم بهم نخندین ها.....ولی مگه سوپر من همین تازگی ها نمرده بود!!!! البته چون من فیلم های سوپر من رو دنبال نمی کنم برای همین هم این طوری اطلاعات غلط دارم

اره 2004 مرد خدا رحمتش کنه :( .

نه بابا بهزاد جون !!!!
کریستوفر لی رو میگه . سوپرمن قبلی و اصلی !!!! که اتفاقا زنش 2 روز قبل از اسکار مرد !!

قبل از فلج شدن :

remains1.jpg

بعد از سانحه ی سال ۹۵ :

dana_reeve73.jpg

کریستوفر ریو در سال ۲۰۰۳ زیر عمل جراحی میره که البته داوطلب میشه چون روش جدیدی بوده
برای اینکه بتونه بدونه دستگاه نفس بکشه ( چون از گردن به پایین فلج میشه و مشکل تنفسی پیدا میکنه ) که البته متاسفانه چند ماهیم طول نمیکشه که در اثر ایست قلبی از دنیا میره.
واقعا سخته ... خدایش بیامرزد.

من چون Clark هستم و هنوز به Kal-El تبدیل نشدم انتخاب هام محدود تره . از بین Super strength و Invulnerability و Heat vision و Super speed و Invulnerability --- Heat vision رو انتخاب می کنم چون زیاد خودم رو زخمی می کنم ... اخریش هم قبل از عید دستم شکست وقتی داشتم با ساکیت بردم کار می کردم ...:cheesygri
می گم اینهایی که گفتین زیر نویس می کردین...شاید من هم یکی رو برمی داشتم:cheesygri

راستی فیلمه تاریکی رو دیدم زانر ترسناک بود اما اصلا حال نداد مثل اینکه همون سبک کمدی بیشتر بدرده من میخوره

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میگم مرتضی میشه اینو به من بدی؟؟(برات مقدور هست؟؟)
اره عزیز پیام بده اول

به نظر شما بهترین فیلم تاریخ کدومه؟1-پدر خوانده 2-رهایی از شاوشنگ 3-پدر خوانده دو 4-ارباب حلقه ها :بازگشت پادشاه 5-کازابلانکا اینم یاداوری کنم که این پنج فیلم در صدر بهترین فیلمها تاریخ از نظر اعضای سایت imdb هستند
20m.jpg
48m.jpg
98m.jpg
28m.jpg
43m.jpg

منو بخوای من میگم رهایی از شاوشنگ یه نوشته ایی رو قالب اصلی فیلم داره خیلی جالبه ولی الان یادم نیست اگه کسی میدونه بگه نمیدونه هم خودم باید دوباره قابش رو پیدا کنم

منو بخوای من میگم رهایی از شاوشنگ یه نوشته ایی رو قالب اصلی فیلم داره خیلی جالبه ولی الان یادم نیست اگه کسی میدونه بگه نمیدونه هم خودم باید دوباره قابش رو پیدا کنم

Fear can hold you prisoner , Hope can set you free

آخرین ویرایش:
سلام
جدی همین هنر پیشه فیلم جدیدش فلج شده
همونطور که میلاد گفت و خودمم اشاره کرده بودم بیچاره سال 2004 مرد .
مونا از تو هم بعید بود بگی " کریستوفر لی "
73.gif

به نظر شما بهترین فیلم تاریخ کدومه؟1-پدر خوانده 2-رهایی از شاوشنگ 3-پدر خوانده دو 4-ارباب حلقه ها :بازگشت پادشاه 5-کازابلانکا
من تو این 5 تا رهایی از شوشنگ رو ندیدم .
ولی درموردش زیاد خوندم .
کلا " کازابلاکا " رو بین اینا ترجیح میدم .
ولی مطمئنا فیلمهای دیگه ای هم هستن که میتونم به اندازه " کازابلانکا " بهشون نمره بدم .
=====
مونا آواتره جدید مبارک .
چی شده از " اما واتسون " زدیش به " کایرا نایتلی " ؟
73.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or